-
@ilias-a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@otso said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Σε ποια χώρα μπαίνει φόρος πάνω στον φόρο σε κάποιο προιόν..??!!
ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!Σε ολους τους λογαριασμους , φπα στα τελη . τελη = φορος
Καλά σε αυτά μας δουλεύουν, τέλη κυκλοφορίας λένε και δικαιολογούνται ντεμέκ, ΑΛΛΑ φόρο στο φόρο..??!!
Βάζουμε φόρο στο πετρέλαιο και μετά ΦΠΑ στο φόρο..??!!
ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ...!!!
Πάρτε στη μάπα και τον ΕΝΦΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...!!
Αυτόν που θα είχανε καταργήσει πριν 10 χρόνια...!!!
Άλλη τρομακτική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ...!!!
Φόρος στο σπίτι σου...!!!
Στα πλαίσια αυτά εναρμονισμένος πλήρως είναι και ο ΝΕΟΣ ΚΟΚ..!!
350 ΕΥΡΩ ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΝΗ...!!!
Και ένα μήνα το δίπλωμα..??
Και 500 ευρώ αν δεν φοράει μαζί κι ο πίσω..??!!
Και στην πενταετία αν τολμήσεις και το ξανακάνεις,
1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ...???!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ...!!!
Ελάτε παιδιά , πείτε κι ευχαριστώ, δεν θα το ξανακάνω.......Το έχω ξαναγράψει και ας γίνομαι κουραστικός. Αυτοί οι φόροι είναι έμμεσοι. Αυτοί που μπαίνουν απευθείας στα προιόντα. Αυτοί είναι και οι ποιο άδικοι φόροι, γιατί επιβαρύνουν και τους χαμηλόμισθους.
Ναι είναι Ελλάδα. Γιατί να μη σου βάλουν φόρο στο φόρο. Εδώ λένε πως φορολογήσαι στην πήγη. Δηλαδή από εκεί που προέρχεται το εισόδημά σου.
Παλιά ίσχυε δεν ξερω αν το άλλαξαν, αν εγώ είχα εισόδημα από μία εταιρία ως ιδιοκτήτης της, αυτό φορολογούνταν στην εταιρία, αλλά μετά το φορολογούσαν σε εμένα σαν φόρο εισοδήματος.
Άλλο σου λέγανε που το φορολογήσαμε στην εταιρία ως κέρδη και άλλο που στο φορολογούμε εσένα ως εισόδημα. Καρναβάλια.
Καλά που επισήμανες πως πρέπει να είμαστε έτοιμοι για φασαρία αν ο επιβάτης δε θέλει να φορέσει ζώνη ασφαλείας.
Δλδ αν αυτός μπει και κάτσει πίσω από εμένα τον οδηγό και την φορέσει αλλά κατά τη διάρκεια ενώ οδηγώ τη βγάλει και δεν τον πάρω χαμπάρι, αν με σταματήσουν εγώ χαλαρός που όλοι φοράνε ζώνη αλλά μετά σαν βρεγμένη γάτα που θα με γράψουν για τον πίσω.
Πρέπει να βάλω κάμερα που να μου δείχνει και το πίσω κάθισμα.9 χρόνια που ασχολούμαι με το θέμα, δεν έχω δει κλήση για ζώνη σε πίσω επιβάτες, εκτός από μια φορά σε παππούδες που δεν είχαν το εγγονάκι τους σε παιδικό κάθισμα.
Άλλωστε οι τροχονόμοι τους μπροστινούς επιβάτες μπορούν να δουν και να τους σταματήσουν. Αν φορούν οι μπροστά, το πιθανότερο είναι να μην κάνουν σήμα για να σταματήσει το αυτοκίνητο.
Τα τελευταία 10-15 χρόνια, τα αυτοκίνητα έχουν βομβητή για τις ζώνες, έτσι αν κάποιος από τους πίσω επιβάτες βγάλει τη ζώνη θα αρχίσει να χτυπάει και θα ανάψει σχετική ένδειξη στον πίνακα οργάνων.Εχουν γραψει πακιοτερα ξαδερφο για ζωνη στον πισω.
Μήπως τον είχαν βάλει στο μάτι; Δλδ πρέπει να είνιαι πολύ στριμμένος ο αστυνομικός για να το κάνει.
Όμως και πάλι είσαι με το άγχος μην πέσεις στην περίπτωση και το φας το πρόστιμο.Οχι, στις αρχες του μετρου ηταν που τους εγραφαν ολους και μαλιστα ειναι ενα πολυ συμπαθητικο ατομο ο Τακης και απο εμφανιση και απο ομιλια.
Τάκης.....Ο Adp είναι ο Παναγιώτης; (Τάκης)
Αυτό το κλασικό είναι που μου τη δίνει. Στην αρχή του μέτρου τους βρίσκεις παντού.
Μετά....
Πήγα τώρα μια διαδρομή. Περίμενα να δω ένα μπλόκο εκτός Καβάλας σε καλά σημεία για ραντάρ φορητό.
Ούτε ένα!!!
Άντε πάνε εσύ αγορίνα μου Σαράντη με 50 σε δρόμο για 120......Πάω για εμένα; Ωραία τότε εγώ θα το κρίνω πόσο θα πάω. 90 χαλαρά. -
ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!Σε ολους τους λογαριασμους , φπα στα τελη . τελη = φορος
Καλά σε αυτά μας δουλεύουν, τέλη κυκλοφορίας λένε και δικαιολογούνται ντεμέκ, ΑΛΛΑ φόρο στο φόρο..??!!
ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ...!!!
Ελάτε παιδιά , πείτε κι ευχαριστώ, δεν θα το ξανακάνω.......Το έχω ξαναγράψει και ας γίνομαι κουραστικός. Αυτοί οι φόροι είναι έμμεσοι. Αυτοί που μπαίνουν απευθείας στα προιόντα. Αυτοί είναι και οι ποιο άδικοι φόροι, γιατί επιβαρύνουν και τους χαμηλόμισθους.
Ναι είναι Ελλάδα. Γιατί να μη σου βάλουν φόρο στο φόρο. Εδώ λένε πως φορολογήσαι στην πήγη. Δηλαδή από εκεί που προέρχεται το εισόδημά σου.
Παλιά ίσχυε δεν ξερω αν το άλλαξαν, αν εγώ είχα εισόδημα από μία εταιρία ως ιδιοκτήτης της, αυτό φορολογούνταν στην εταιρία, αλλά μετά το φορολογούσαν σε εμένα σαν φόρο εισοδήματος.
Άλλο σου λέγανε που το φορολογήσαμε στην εταιρία ως κέρδη και άλλο που στο φορολογούμε εσένα ως εισόδημα. Καρναβάλια.
Καλά που επισήμανες πως πρέπει να είμαστε έτοιμοι για φασαρία αν ο επιβάτης δε θέλει να φορέσει ζώνη ασφαλείας.
Δλδ αν αυτός μπει και κάτσει πίσω από εμένα τον οδηγό και την φορέσει αλλά κατά τη διάρκεια ενώ οδηγώ τη βγάλει και δεν τον πάρω χαμπάρι, αν με σταματήσουν εγώ χαλαρός που όλοι φοράνε ζώνη αλλά μετά σαν βρεγμένη γάτα που θα με γράψουν για τον πίσω.
Πρέπει να βάλω κάμερα που να μου δείχνει και το πίσω κάθισμα.9 χρόνια που ασχολούμαι με το θέμα, δεν έχω δει κλήση για ζώνη σε πίσω επιβάτες, εκτός από μια φορά σε παππούδες που δεν είχαν το εγγονάκι τους σε παιδικό κάθισμα.
Άλλωστε οι τροχονόμοι τους μπροστινούς επιβάτες μπορούν να δουν και να τους σταματήσουν. Αν φορούν οι μπροστά, το πιθανότερο είναι να μην κάνουν σήμα για να σταματήσει το αυτοκίνητο.
Τα τελευταία 10-15 χρόνια, τα αυτοκίνητα έχουν βομβητή για τις ζώνες, έτσι αν κάποιος από τους πίσω επιβάτες βγάλει τη ζώνη θα αρχίσει να χτυπάει και θα ανάψει σχετική ένδειξη στον πίνακα οργάνων.Εχουν γραψει πακιοτερα ξαδερφο για ζωνη στον πισω.
Μήπως τον είχαν βάλει στο μάτι; Δλδ πρέπει να είνιαι πολύ στριμμένος ο αστυνομικός για να το κάνει.
Όμως και πάλι είσαι με το άγχος μην πέσεις στην περίπτωση και το φας το πρόστιμο.Οχι, στις αρχες του μετρου ηταν που τους εγραφαν ολους και μαλιστα ειναι ενα πολυ συμπαθητικο ατομο ο Τακης και απο εμφανιση και απο ομιλια.
Αυτό το κλασικό είναι που μου τη δίνει. Στην αρχή του μέτρου τους βρίσκεις παντού.
Μετά....
Πήγα τώρα μια διαδρομή. Περίμενα να δω ένα μπλόκο εκτός Καβάλας σε καλά σημεία για ραντάρ φορητό.
Ούτε ένα!!!
Άντε πάνε εσύ αγορίνα μου Σαράντη με 50 σε δρόμο για 120......Πάω για εμένα; Ωραία τότε εγώ θα το κρίνω πόσο θα πάω. 90 χαλαρά.Καλου κακου μην περνας τα 20 πανω απο το οριο, χωρις διπλωμα 2 μηνες νομιζω ειναι μεγαλο πακετο, το εχω περασει τελη του 2018.
-
@metoikos said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ο ΦΠΑ δεν είναι φόρος!
Φόρος Προστιθέμενης Αξίας λέγεται.
Πλάκα μου κάνεις Adp για τον βομβητή. Τον απενεργοποιείς με συνοπτικές διαδικασίες....
Δεν μπορεί να μην το ξέρεις:
aliexpress
Το θέμα είναι πως είμαι το άγχος μη με γράψει και για τον πίσω...
Το καλό με τα νέα όρια είναι πως αν πηγαίνω αργά, δε με κορνάρουν. Ξέρουν πως πάω λόγω ΚΟΚ.
Ενώ παλιά αν πήγαινα αργά; Κόρνες, κολλήματα.
Όταν είχα το Glof με σκληρές αναρτήσεις δε μπορούσα μέσα στην πόλη να περνάω με χλμ από τις λακούβες. Εκεί το τι άκουγα....Είπαμε, θεωρώ ότι μιλάω σε ενήλικες και όχι παιδιά δημοτικού.
Ανέφερες ότι δεν φταις εσύ αν δεν φορέσει ζώνη ο πίσω επιβάτης και μετά μου ανεβάζεις τη ψεύτικη πόρπη για να μην χτυπάει ο βομβητης; Μου θυμισες έναν υπουργό Μεταφορών (καθ'ύλην αρμόδιος για τον ΚΟΚ δλδ) που είχε τέτοια στις μπροστινές ζώνες και τον έκαναν ρεζίλι τα ΜΜΕ -
ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ...!!!
Μετά....
Ούτε ένα!!!
Άντε πάνε εσύ αγορίνα μου Σαράντη με 50 σε δρόμο για 120......Πάω για εμένα; Ωραία τότε εγώ θα το κρίνω πόσο θα πάω. 90 χαλαρά.Καλου κακου μην περνας τα 20 πανω απο το οριο, χωρις διπλωμα 2 μηνες νομιζω ειναι μεγαλο πακετο, το εχω περασει τελη του 2018.
20 μέρες με τον νέο ΚΟΚ και 30 μέρες από 60 για το +30 χαω, από τα λίγα που μείωσε

-
Σύμφωνα με τον ΚΟΚ υπάρχουν κάποιες παραβάσεις που υπάγονται στην κατηγορία
Σ, οι λεγόμενες παραβάσεις "Αντικοινωνικής οδικής συμπεριφοράς"
Σε επόμενη αναθεώρηση του νόμου (που θα πρέπει να γίνει ASAP, γιατί πολλά από τα πρόστιμα πού "ζητάει" είναι εξίσου αντικοινωνικά!) θα πρέπει να δημιουργηθεί και η κατηγορίαΗ, "Ηλιθίας οδηγικής συμπεριφοράς", που θα περιλαμβάνει την μη χρήση ζώνης (καί όποια άλλη κριθεί σκόπιμο). Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το πρόστιμο θα πρέπει να διατηρηθεί στο επίπεδο των 350,00€ που είναι απαράδεκτα υψηλό για το είδος τής συγκεκριμένης παράβασης.Υ.Γ. Ο ΦΠΑ, άσχετα με το πώς τον βαφτίσανε, ΔΕΝ είναι φόρος!
-
Ο ΦΠΑ δεν είναι φόρος!
Φόρος Προστιθέμενης Αξίας λέγεται.
Πλάκα μου κάνεις Adp για τον βομβητή. Τον απενεργοποιείς με συνοπτικές διαδικασίες....
Δεν μπορεί να μην το ξέρεις:
aliexpress
Το θέμα είναι πως είμαι το άγχος μη με γράψει και για τον πίσω...
Το καλό με τα νέα όρια είναι πως αν πηγαίνω αργά, δε με κορνάρουν. Ξέρουν πως πάω λόγω ΚΟΚ.
Ενώ παλιά αν πήγαινα αργά; Κόρνες, κολλήματα.
Όταν είχα το Glof με σκληρές αναρτήσεις δε μπορούσα μέσα στην πόλη να περνάω με χλμ από τις λακούβες. Εκεί το τι άκουγα....Είπαμε, θεωρώ ότι μιλάω σε ενήλικες και όχι παιδιά δημοτικού.
Ανέφερες ότι δεν φταις εσύ αν δεν φορέσει ζώνη ο πίσω επιβάτης και μετά μου ανεβάζεις τη ψεύτικη πόρπη για να μην χτυπάει ο βομβητης; Μου θυμισες έναν υπουργό Μεταφορών (καθ'ύλην αρμόδιος για τον ΚΟΚ δλδ) που είχε τέτοια στις μπροστινές ζώνες και τον έκαναν ρεζίλι τα ΜΜΕΑαα τι είπες!! Πιπέρι. Παιδί είμαι, νηπιαγωγίου.....Με κόψανε οι νηπιαγωγοί γιατί τις άρεσε που της χάιδευα τις καμπύλες και σιγά μη με άφηναν να φύγω.
Κάτσε να το επανεξετάσω το ζήτημα.9 χρόνια που ασχολούμαι με το θέμα, δεν έχω δει κλήση για ζώνη σε πίσω επιβάτες, εκτός από μια φορά σε παππούδες που δεν είχαν το εγγονάκι τους σε παιδικό κάθισμα.
Τα τελευταία 10-15 χρόνια, τα αυτοκίνητα έχουν βομβητή για τις ζώνες, έτσι αν κάποιος από τους πίσω επιβάτες βγάλει τη ζώνη θα αρχίσει να χτυπάει και θα ανάψει σχετική ένδειξη στον πίνακα οργάνων.Σε έπιασα. Εννοούσες πως όταν τη βγάλει τη ζώνη, θα με ειδοποιήσει ο βομβητης. Σωστά.
Θα παίξουμε με τα αυτοκινητάκια μου;

Eγώ θυμάμαι ένα άλλο αστέρι που δήλωσε πως παρέδωσε τις πινακίδες και τον έπιασαν να οδηγάει με πινακίδες lol
Λιάπης -
This post is deleted! -
Αφιερωμένο στο συμφορουμιτη @terryp117
Ξεκινώ μια νεα σειρά βίντεο στα οποία θα λέω τι με ξενερώνει όταν επιστρέφω στην Ελλάδα σε σχέση με την Αμερικη που ζώ. Εννοείται πως ότι αναφέρω είναι προσωπικές απόψεις που αναφέρονται σε προσωπικές , δικές μου εμπειρίες και δε χρειαζεται να συμφωνούν όλοι μαζί μου.
Στο πρώτο επεισόδιο μιλώ για τα τροχαία πρόστιμα στην Ελλάδα και πως αντιμετωπίζονται τα ίδια στην Αμερική και προσπαθώ να εξηγήσω τις διαφορές.Τροχαίες παραβάσεις, ποινές και πρόστιμα στο Μαιάμι:
https://www.miamidadeclerk.gov/c...Νέος ΚΟΚ στην Ελλάδα: https://www.protothema.gr/greece...
-
Λίγο είδα αλλά έχω να πω αρκετά που τα έγραψα.
Τα 30 χλμ είναι υπερβολή και για να καταλάβει κανείς, πόσο αδαείς είναι όσοι μαθαίνουν τον κόσμο να οδηγάει, οι Σχολές Οδηγών δηλαδή, συνεχάρισαν την κυβέρνηση αυτοί οι Άσχετοι.
Τα λέει και τα έγραψα. Πως θα οδηγήσεις μία μεγάλη μηχανή με 30 χλμ;; Πως; Ας μας πούνε οι Σχολές Οδηγών.
Καθαρά εισπρακτικά τα μέτρα.
Δεν ξέρω αν το λέει στη συνέχεια. Στην Αμερική, που είναι η αυστηρότερη σε ΚΟΚ, όχι στα Criminal αλλά στα Civil σε αυτές τις παραβιάσεις, υπάρχει κάτι ακόμα.
Μπορεί να μη σε γράψει με πρόστιμο ο αστυνομικός, αλλά να σου δώσει Warning. Προειδοποίηση.
Δεν ξέρω αν θα σχολιάσει για τον πίσω που δε φοράει ζώνη ασφαλείας. Και αν θα σχολιάσει τους ταξιτζήδες που μπορούν να μη φοράνε ζώνη ασφαλείας.
Στην Αμερική έληξαν τα ταξί. Μόνον Uber.
Ποια είναι η Επιτροπή των "Ειδικών" που έκανε τον νέο ΚΟΚ; -
Νάτα μας και για τις μοτοσυκλέτες.
Η Α.ΜΟ.ΤΟ.Ε. θέλει και αυτή να βάλει δικούς της κανόνες.
Α ρε γλέντια!!!! -
Ο ΦΠΑ δεν είναι φόρος!
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...!!!
Τι είναι εφεύρεση φόρου..??!!ΦΟΡΟΣ Προστιθέμενης Αξίας....!!!
ΠΗΔΗΜΑ ΕΙΝΑΙ όντως δεν είναι φόρος, που αυξομειώνεται ανάλογα με την περίπτωση και περίσταση...!!!
Όταν ζοριζόμαστε πολύ , τον κατεβάζουν , ή τον καταργούν για κανένα μήνα, σε κανένα νησί , κ.λπ...κ.λπ...!!!Ρε συ μέτοικε, α.....α........α θα σε μαλώσω...!!!
Αν δεν είναι ΦΕΣΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΣ, αυτό το 24% τι είναι..??!!
Ούτε ο Κατρούγκαλος τέτοιο νόμο...!!! -
https://www.carandmotor.gr/nea/epitrepetai-peraso-portokali-fanari-neos-kok
ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ Ο ΝΕΟΣ ΚΟΚ...!!!
Απλά διαβάστε το τι προβλέπει για την περίπτωση και μετά τραβήξτε τα μαλλιά σας, όσοι δε δεν έχετε , ας μη το πω, θα με κόψει ο Μοντ...!!!
Όταν θα δείτε κίτρινο φανάρι έχετε δύο επιλογές φυσικά, ή το περνάτε, ή αν είστε φοβικός ρισκάρετε να σας σιδερώσει ο από πίσω ΑΝ φρενάρετε απότομα...!!!
Στην περίπτωση που είστε θαρραλέος και πείτε, ντέφι να γίνει θα το περάσω, εκεί το πράγμα μπερδεύει...!!!
Η το όργανο, ή η κάμερα και το όργανο μετά θα κρίνουν, αν οι συνθήκες ήταν τέτοιες που επέτρεπαν ή όχι να περάσετε με κίτρινο...!!!
Καλά αυτός που το σκέφτηκε είναι Θεός...!!! -
Και πριν δεν ίσχυε αυτό;
-
Στo Yaris Cross όταν είσαι σταματημένος και ενεργοποιείς το Adaptive CC ορίζει αυτόματα ταχύτητα 30 χλμ .
Χθες το απόγευμα απο το Λιμάνι μέχρι τον Λευκό Πύργο το ενεργοποίησα στο μποτιλιάρισμα για να μην πέσω πάνω στον μπροστινό μου λόγω απόσπασης προσοχής

Απο χρόνια λοιπόν η Toyota ήξερε ...
-
@monman2 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Στo Yaris Cross όταν είσαι σταματημένος και ενεργοποιείς το Adaptive CC ορίζει αυτόματα ταχύτητα 30 χλμ .
Χθες το απόγευμα απο το Λιμάνι μέχρι τον Λευκό Πύργο το ενεργοποίησα στο μποτιλιάρισμα για να μην πέσω πάνω στον μπροστινό μου λόγω απόσπασης προσοχής

Απο χρόνια λοιπόν η Toyota ήξερε ...
Μάλλον το είχε δει από την VW

Όλα από 30 ξεκινούν, μάλλον επειδή ίσχυε από χρόνια το 30 σε Γερμανία και λοιπές πολιτισμένες χώρες

-
Χθες το απόγευμα απο το Λιμάνι μέχρι τον Λευκό Πύργο το ενεργοποίησα στο μποτιλιάρισμα για να μην πέσω πάνω στον μπροστινό μου λόγω απόσπασης προσοχήςΚαι στις 2 BMW που είχα, το CC άναβε στα 50. Για το 30 μάλλον το θέμα είναι ότι δεν δουλεύει σωστά παρακάτω;
-
@tgd said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Στo Yaris Cross όταν είσαι σταματημένος και ενεργοποιείς το Adaptive CC ορίζει αυτόματα ταχύτητα 30 χλμ .Χθες το απόγευμα απο το Λιμάνι μέχρι τον Λευκό Πύργο το ενεργοποίησα στο μποτιλιάρισμα για να μην πέσω πάνω στον μπροστινό μου λόγω απόσπασης προσοχής
Και στις 2 BMW που είχα, το CC άναβε στα 50. Για το 30 μάλλον το θέμα είναι ότι δεν δουλεύει σωστά παρακάτω;
Αυτοματες ή χειροκινητες?
-
@tgd said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Στo Yaris Cross όταν είσαι σταματημένος και ενεργοποιείς το Adaptive CC ορίζει αυτόματα ταχύτητα 30 χλμ .Χθες το απόγευμα απο το Λιμάνι μέχρι τον Λευκό Πύργο το ενεργοποίησα στο μποτιλιάρισμα για να μην πέσω πάνω στον μπροστινό μου λόγω απόσπασης προσοχής
Και στις 2 BMW που είχα, το CC άναβε στα 50. Για το 30 μάλλον το θέμα είναι ότι δεν δουλεύει σωστά παρακάτω;
Ακόμη και οταν η κίνηση σέρνεται μια χαρά δουλεύει αφού δεν τράκαρα λέμε
... -
@fanis75 said in Volvo EX30 & EX30 Cross Country:
Η πλάκα ειναι που η άδεια γράφει χρώμα: μπλέ.

Μπορούσες να σβήσεις κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα, αν στην κλήση σου έγραφαν λάθος χρώμα. Είχα ένα χρυσαφί και η άδεια έλεγε κίτρινο αν θυμάμαι καλά και κατάφερα να σβήσω 2 πριν το δώσω

Δε ξέρω αν αυτό άλλαξε. Μήπως ο @A-d-P ξέρει; -
@dg79 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@fanis75 said in Volvo EX30 & EX30 Cross Country:
Η πλάκα ειναι που η άδεια γράφει χρώμα: μπλέ.

Μπορούσες να σβήσεις κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα, αν στην κλήση σου έγραφαν λάθος χρώμα. Είχα ένα χρυσαφί και η άδεια έλεγε κίτρινο αν θυμάμαι καλά και κατάφερα να σβήσω 2 πριν το δώσω

Δε ξέρω αν αυτό άλλαξε. Μήπως ο @A-d-P ξέρει;Άλλαξε εδώ και αρκετά χρόνια
https://www.drivenews.gr/wp-content/uploads/2019/05/2019-05-28-Ακυρότητα-προστίμων-λόγω-ελιπών-στοιχείων.pdf
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.