-
-
εγω παντως δεν καταλαβαινω πως τοσο χαλλλλαρα, αλλαζουν το προσθιοκινητο σε πισωκινητο και το προσφερουν και με τετρακινηση αμα λαχει να 'ουμ.
Τι σκατα κανουν λαθος οι ευρωπαιοι που το μαμημενο ηλεκτρικο πολο / id2 το εχουν στα σκαρια 4 χρονια και ακομα να το δουμε!!!! -
-
από που προκύπτει ότι αλλάζει η πλατφόρμα;
Βλέπω ev database μοντέλο '24 αλλά και '25 αναφέρει:

Επίσης στο https://bydauto.gr/technology/
αναφέρει ήδη την e-Platform 3.0 -
εγω παντως δεν καταλαβαινω πως τοσο χαλλλλαρα, αλλαζουν το προσθιοκινητο σε πισωκινητο και το προσφερουν και με τετρακινηση αμα λαχει να 'ουμ.
Τι σκατα κανουν λαθος οι ευρωπαιοι που το μαμημενο ηλεκτρικο πολο / id2 το εχουν στα σκαρια 4 χρονια και ακομα να το δουμε!!!!Ρε σεις πρέπει να καταλάβουμε ότι οι Κινέζοι δουλεύουν 24/7 και εξελίσσουν ,σχεδιάζουν ,δοκιμάζουν, 365 Χ 24 ωρες...
Είναι τόσοι πολλοι που μπορούν να έχουν 3 βάρδιες σχεδιαστών μηχανικών 7 μέρες την εβδομάδα, χωρίς να χάνουν σε απόδοση, ιδέες, και χωρίς να υπολειτουργούν ποτέ!
Οι Ευρωπαίοι δουλεύουν 7 ώρες την μέρα και μπορεί ούτε 5ημερο!
Δλδ ένας χρόνο για τον Κινέζο είναι 5 για την Ευρώπη.... -
BYD Atto 3 Evo: Μεγάλη αναβάθμιση για το best-seller ηλεκτρικό οικογενειακό SUV

-
θυμαται κανεις να εχει υπαρξει στο παρελθον τοσο ριζικη αλλαγη στο μηχανολογικο κομματι, ενω το εσωτερικο και το εξωτερικο του οχηματος να παραμενουν σχεδον ιδια;
Συνηθως τα μηχανικα μερη παραμενουν ιδια και αλλαζουν το "skin" (για να χρησιμοποιησω ορους video game){ -
Αν έχει βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η οδική συμπεριφορά ( μεγάλο συν η πίσω κίνηση) θα είναι μια πολύ δυνατή πρόταση.
Βασικά βελτίωσαν εκεί που υστερούσε
Μόνο matrix φώτα δεν έχει νομίζω... -
Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα πως οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τα mainstream μοντέλα τους , δηλαδή αυτά που θέλουν να κάνουν τις μεγαλύτερες πωλήσεις τους , ως ζωντανούς οργανισμούς, project που τα τρέχουν συνέχεια από πάνω.
Άμεση ριζική και ουσιαστική επανατοποθέτηση του Atto 3 την ώρα που το αστέρι του άρχισε να σβήνει λόγω καταιγισμού νέων ανταγωνιστικών προϊόντων.
Κάτι αντίστοιχο έκαναν και με το Atto 2 που το προσάρμοσαν να παίρνει και υβριδικό σύστημα.
Να μην μιλήσουμε και για το Dolphin, ένα 100% ολοκληρωμένο προϊόν από την πρώτη του έκδοση, ακόμη και τώρα δεν υπάρχει στην αγορά ανάλογη πρόταση ούτε στο 60% του.
Και το μικρουλι του είναι πολύ καλό εξίσου, εγώ δεν έχω δει Α κατηγορίας αμαξάκι οχι μόνο ηλεκτρικό αλλά και νέο θερμικό πλέον τόσο ολοκληρωμένο.
Κάτι inster και leapmotor , Dacia spring κλπ είναι απλά αστεία δίπλα του, όπως και τα i10 , picanto, up κλπ.
( Μοναδική εξαίρεση το σούπερ ξεχωριστό νέο Aygo hybrid) -
-
Κι έχει γίνει λίγο πιο mainstream το εσωτερικό του, ώστε να είναι αρεστό σε περισσότερους.
Τώρα αντί για χορδές κιθάρας, θα έχει διπλόχορδες μπουζουκιού...

Εσύ κοίτα τον στάνταρ εξοπλισμό και φόρεσε σαλιάρα γιατί θα λερώσεις το υποκάμισον

Δεν είμαι πελάτης του τζάμπο....

-
θυμαται κανεις να εχει υπαρξει στο παρελθον τοσο ριζικη αλλαγη στο μηχανολογικο κομματι, ενω το εσωτερικο και το εξωτερικο του οχηματος να παραμενουν σχεδον ιδια;
Συνηθως τα μηχανικα μερη παραμενουν ιδια και αλλαζουν το "skin" (για να χρησιμοποιησω ορους video game){Έχει υπάρξει το Volvo XC40-C40 Recharge, έγιναν πισωκίνητα σε μια νύχτα. Χωρίς όμως μεγαλύτερη μπαταρία.
-
πολυ ωραιο και σε εξαιρετικη τιμη στην Ισπανια για αυτα που προσφερει. Μα καλα στην κορυφαια εκδοση τοσο ταπεινη ζαντα θα εχει; Δεν επρεπε να εχει μια διαμανταρισμενη; Αν και σε καποιες φωτο ειδα διαμανταρισμενη ζαντα
Θα περιμενω το Leasing ηλεκτρικου προεκλογικα μηπως αλλαξω παλι, γιατι προεκλογικα θα δωσουν παλι πολλα. Εκτος αν βεβαια μεχρι τοτε εχει βγει το Tesla Q -
Με 120 χλμ πορεία άραγε θα βγάζει πλέον 400 χλμ δλδ μια κατανάλωση περιπου 19kwh ή δύσκολα;
-
-
Με 120 χλμ πορεία άραγε θα βγάζει πλέον 400 χλμ δλδ μια κατανάλωση περιπου 19kwh ή δύσκολα;
Σε ταξίδι γυρω στα 300κμ θα βγάζει, δηλαδή μια στάση για Βόλο, δυο για Θεσσαλονίκη, μία για Καλαμάτα.
Αφού το evo έχει 75άρα μπαταρία, μπορεί και να πλησιάζει τα 400 χλμ
-
Πιστεύω ότι το 400αρι θα είναι εφικτό αλλά για λόγους ασφαλείας ίσως να θέλεις να φορτίσεις λίγο νωρίτερα. Εκτός αν πας με έως 120 οπότε πιστεύω θα βγαίνει.
-
Εγώ με οδηγό το "χρυσό κανόνα" του ποσοστού 25-30% σε ανοιχτό δρόμο από τη δηλωμένη αυτονομία, βλέπω πιθανό γύρω στα 350km αυτονομία σε αυτοκινητόδρομο.
Για πιο σίγουρη την 400άρα θες δηλωμένη αυτονομία 550+ κατά WLTP (π.χ. Κia EV3,Nissan Leaf κ.λ.π.) -
Τα 350 χλμ με 75 άρα μιλάμε για 21kwh με 120. Το Υ με 120 πέφτει πιο χαμηλά;
-
μοντέλο '25 Consumption-combined (kWh/100km) --> 16
βάρος 1750 κιλάμοντέλο '26 rwd Consumption - combined (kWh/100km) --> 16,4
βάρος 1880 κιλάΦαίνεται οτι στο efficiency δεν έγινε κάποια βελτίωση και μάλλον η ελαφρώς αυξημένη κατανάλωση είναι από τα επιπλέον κιλά, λόγω μεγαλύτερης μπαταρίας.
ΥΓ βλέπω μπροστά ανάρτηση Double-pivot McPherson strut suspension στο evo.
BYD forum