-
@fanis75 said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:
@w202-amg said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:
Με μια λέξη εγκληματικές οργανώσεις είναι που συνήθως διαπράττουν βαριά ποινικά αδικήματα και εμείς ακούμε μονο κανένα χοντρό σκηνικό. Τα μέλη τους δε ζουν από αυτό.
Χρόνια λέω ότι πρέπει να τελειώνουμε με το άθλιο ποδόσφαιρο, τους οπαδού-χούλιγκανς και όλα αυτά. Για να μην ξεχνάμε, γιατι ξαφνικά πάμε να αγιοποιήσουμε 10 εκδρομείς...το θέατρο του παραλόγου! Ετσι μερικά πρόχειρα για την οργάνωση που λέγεται ΠΑΟΚ ή ό,τι άλλο, όλοι στο ποδόσφαιρο τα ίδια σκ@τά ειναι!
https://www.in.gr/2018/02/04/sports/football/ta-espasan-kai-ektos-gipedoy-oi-opadoi-toy-paok/
https://www.in.gr/2018/02/04/sports/football/opadoi-toy-paok-ekanan-ntoy-stoys-zwsimades-binteo/
Φάνη ξέχασες να βάλεις και αυτό, για τον αείμνηστο Γιώργο Λυγγερίδη:
https://el.wikipedia.org/wiki/Δολοφονία_του_αστυνομικού_Γιώργου_Λυγγερίδη!
-
Το περιέργο ειναι και δε ξέρω αν το εχετε προσέξει οτι στην υπόθεση της δολοφονίας Καμπανού ποτέ δεν αναφερουν ποιας ομαδας οπαδοί ειναι οι δολοφόνοι...
Το σκεφτομαι απο την αρχή της ιστορίας αυτής... -

Ξεχνατε τον λαμπρο αυτον ανθρωπο τον επιστημονα φιλανθρωπο θρησκευομενο υπο την σκεπη της παναγιας σουμελλα που αν και Γεωργιανος Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς Σαβίντι
Με θεια φωτηση ελαβε τα ελληνοχριστιανικα ιδεωδη δι επιφυτησεως μιας και δεν μιλαει ελληνικα .
Ειναι δε και μεγας επενδυτης και πρωτεργατης της διαπλασης των νεων μεσω του αθλητισμου .
Νομιζω οτι μια αφισα του θα επρεπε να κοσμει το δωματιο καθε παιδιου , ωστε να εμπνεει πιστη στην πατριδα στην οικογενεια στο ιερατειο και ασφαλως εμπνευση για μορφωση και επιχειρηματικοτητα . -
Ξέχασες τον ένα με το καράβι γεμάτο λουκουμόσκονη, τον άλλο με τα καράβια γεμάτα λαθραίο καύσιμο κλπ…
-
@kkostask said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:
Ξέχασες τον ένα με το καράβι γεμάτο λουκουμόσκονη, τον άλλο με τα καράβια γεμάτα λαθραίο καύσιμο κλπ…
Μπραβο το πετυχες , γι αυτους τρεφω απεραντη εκτιμηση ,ειμαι βαλτος να πληξω την εικονα του ηγετη του υπεροχου κοσμου του μπαοκ
Ασε τον προεδρο του τοπικου εδω που πληρωνε τους παικτες δινοντας τους προγνωστικα απο το στοιχημα , και που δεν επεφτε ποτε εξω .
-
Περίμενε κανείς να πάρει τέτοια τροπή η υπόθεση; Όλοι μας ή οι περισσότεροι επικεντρωθήκαμε στο αυτοκίνητο και στον οδηγό.....
-
Και η επίσημη επιβεβαίωση για το αδικοχαμένο αετόπουλο από τον Ρουμάνο εισαγγελέα, με πρωτοσέλιδο περικαλώ του εγκυρότερου ειδησεογραφικου δίκτυου της Ρουμανίας.
Η εισαγγελία του Περιφερειακού Δικαστηρίου Λούγκοϊ επιβεβαίωσε ότι το αποτέλεσμα της τοξικολογικής εξέτασης έδειξε ότι ο οδηγός είχε κάνναβη, κοκαΐνη και αλκοόλ στο αίμα του. Έτσι, η έρευνα των αρχών θα κινηθεί και προς αυτή την κατεύθυνση, αφού αρχικά είχε ληφθεί υπόψη μόνο μια πιθανή τεχνική δυσλειτουργία ή ανθρώπινο λάθος.
Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/noi-date-in-cazul-accidentului-din-timis-soferul-avea-in-sange-un-cocktail-de-droguri-ce-arata-raportul-toxicologic-3607221
Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.
-
@otso said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:
Μπραβο το πετυχες , γι αυτους τρεφω απεραντη εκτιμηση ,ειμαι βαλτος να πληξω την εικονα του ηγετη του υπεροχου κοσμου του μπαοκ
Ασε τον προεδρο του τοπικου εδω που πληρωνε τους παικτες δινοντας τους προγνωστικα απο το στοιχημα , και που δεν επεφτε ποτε εξω .
Αυτό κατάλαβες? Σου θίξαμε τον προεδρα? Ή μήπως δεν έχετε καταλάβει ότι όλοι είναι τα ίδια λαμόγια?
-
@argyn said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:
Και η επίσημη επιβεβαίωση για το αδικοχαμένο αετόπουλο από τον Ρουμάνο εισαγγελέα, με πρωτοσέλιδο περικαλώ του εγκυρότερου ειδησεογραφικου δίκτυου της Ρουμανίας.
Η εισαγγελία του Περιφερειακού Δικαστηρίου Λούγκοϊ επιβεβαίωσε ότι το αποτέλεσμα της τοξικολογικής εξέτασης έδειξε ότι ο οδηγός είχε κάνναβη, κοκαΐνη και αλκοόλ στο αίμα του. Έτσι, η έρευνα των αρχών θα κινηθεί και προς αυτή την κατεύθυνση, αφού αρχικά είχε ληφθεί υπόψη μόνο μια πιθανή τεχνική δυσλειτουργία ή ανθρώπινο λάθος.
Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/noi-date-in-cazul-accidentului-din-timis-soferul-avea-in-sange-un-cocktail-de-droguri-ce-arata-raportul-toxicologic-3607221
Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.
Τα Ελληνικά ΜΜΕ γιατί άραγε κωφεύουν ?

-
@red_monster said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:
@argyn said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:
Τα Ελληνικά ΜΜΕ γιατί άραγε κωφεύουν ?

Γιατί δεν βολεύει η αλήθεια ενώ βολεύει να ασχολείται το κοινό με αυτούς και όχι τη βιολαντα
-
Αυτό κατάλαβες? Σου θίξαμε τον προεδρα? Ή μήπως δεν έχετε καταλάβει ότι όλοι είναι τα ίδια λαμόγια?
Εχεις καψει φλαντζα ; αυτο καταλαβες ; Επειδη εχω παιξει μπαλα
και εχω δει την βρωμια απο μεσα και το 99 % των παικτων με iq ραδικιου , και του καθε βρωμιαρη οπαδου , εχω ξεχασει απο ποτε εχω να μπω σε γηπεδο , ουτε καν απο την τηλεοραση δεν βλεπω .
Αυτο ελειψε να υποστηριζω τα συμφεροντα του καθε λαμογιου . -
Εχεις καψει φλαντζα ; αυτο καταλαβες ; Επειδη εχω παιξει μπαλα
και εχω δει την βρωμια απο μεσα και το 99 % των παικτων με iq ραδικιου , και του καθε βρωμιαρη οπαδου , εχω ξεχασει απο ποτε εχω να μπω σε γηπεδο , ουτε καν απο την τηλεοραση δεν βλεπω .
Αυτο ελειψε να υποστηριζω τα συμφεροντα του καθε λαμογιουΑναφέρθηκες σε έναν συγκεκριμένο όμως, τους άλλους τους άφησες απέξω…αν είσαι τόσο απηυδισμένος δεν λες μισή αλήθεια αλλά ολόκληρη.
-
Μα για την ομαδα του μιλαμε.Ο otso απαντησε στο δικο μου post που ανρωτιομουν γιατι δενκατονομαζεται απο κανενα ΜΜΕ η ομαδα των δολοφονων του Αλκη.
-
Φοβερή η αποσιώπηση από τα μεσα παραπληροφορησης των αιτιών του ατυχήματος. Χάριν απόκρυψης των ανύπαρκτων κ διαλυμένων κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών σχετικά με βιολαντα μας έχουν ταράξει με τελετές υποδοχής σε αετοπουλα κλπ. για αποπροσανατολισμό. Για να ενημερωθείς αναγκάζεσαι να διαβάζεις ξένα διαδικτυακά μέσα, ούτε στη Τουρκία..
-
Πλάκα κάνετε; Ποιος θα τολμήσει να πει κακή κουβέντα (πρακτικά την αλήθεια) για τους οργανωμένους του ΠΑΟΚ; Θα πέσουν να το φάνε.
Συνειδητοποιείτε την δύναμη που έχουν οι ομάδες (όχι μόνο ο ΠΑΟΚ φυσικά);
Σκεφτείτε πόσοι έχουν εκλεγεί μέσω της ενασχόλησης με τον ΠΑΟΚ. Εδώ το κράτος χάρισε πρακτικά μια τεράστια έκταση γύρω από το υπάρχον γήπεδο (δάνεισε για 99 χρόνια!), σε μια Α.Ε. για να χτίσει καινούργιο γήπεδο. Την ίδια στιγμή που ο Δήμος ψάχνει με το δίκανο να βρει χώρο για σχολικές μονάδες. Αλλά ποιος θα τολμούσε να καταψηφίσει μια τέτοια πρόταση...
Όλοι οι "μεγαλοεπιχειρηματίες" "επενδύουν" στο ποδόσφαιρο για να έχουν τον οπαδικό στρατό από πίσω και αυτοί να κάνουν άνετοι τις δουλειές τους. Και αν το αναφέρεις σε κανένα φίλαθλο, σου λέει δε με νοιάζει, αρκεί που νικάει η ομάδα! Αυτοί ψηφίζουν κανονικά! -
Και κόκα και αλκοόλ και κάνναβη μαζί? Και όλα αυτά πριν ή κατά τη διάρκεια μεγάλου και απαιτητικού ταξιδιού? Προδιαγεγραμμένο αυτό που συνέβη. Με όλα αυτά μαζί δε βλέπω πως θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί χωρίς κάποιο δράμα αυτό το ταξίδι.
-
@billy84 said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:
Και κόκα και αλκοόλ και κάνναβη μαζί? Και όλα αυτά πριν ή κατά τη διάρκεια μεγάλου και απαιτητικού ταξιδιού? Προδιαγεγραμμένο αυτό που συνέβη. Με όλα αυτά μαζί δε βλέπω πως θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί χωρίς κάποιο δράμα αυτό το ταξίδι.
Στους Ελληνικούς δρόμους δε συμβαίνει αυτό; Απλώς δε μας λένε τις αιτίες θανάτου. Λένε λόγω αλκοόλ. Όταν γίνονται οι τοξικολογικές βγαίνουν όχι πάντα, σε κάποιες περιπτώσεις και άλλες αιτίες.
Επειδή το έχουν ξανακάνει νομίζουν πως μπορούν να οδηγούν με αυτά τα κοκτέιλ μέχρι που έρχεται η ώρα τους.
Δεν είναι λίγοι που οδηγούν υπό την επήρρεια ναρκωτικών. Λίγοι είναι οι έλεγχοι. Για αυτό γράφω πως πρέπει να υπάρχουν συνεχώς μπλόκα και να ψάχνουν τα πάντα.
Οι κάμερες θα δείξουν τίποτα παραπάνω από την παράβαση; -
@sarantism said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:
Περίμενε κανείς να πάρει τέτοια τροπή η υπόθεση; Όλοι μας ή οι περισσότεροι επικεντρωθήκαμε στο αυτοκίνητο και στον οδηγό.....
Βασικά εγώ από την πρώτη στιγμή που είδα το βίντεο σκέφτηκα είτε για κάνα καρδιακό επεισόδιο, αδιαθεσία, εγκεφαλικό, κτλ, είτε για κατανάλωση ναρκωτικών και αλκοόλ.
Δύσκολα έβγαζε νόημα στο μυαλό μου η πορεία του Βαν στο να έχει συμβεί κάτι διαφορετικό.
Σεβόμενος όμως την όλη κατάσταση, γιατί όπως και να το κάνουμε επτά άνθρωποι έφυγαν και μάλιστα ακαριαία και βίαια και το γεγονός ότι ακόμη δεν υπήρχαν στοιχεία από έρευνα των αρμόδιων αρχών, δε μου πήγαινε να βγάλω βιαστικά συμπεράσματα.
Γι' αυτό και αρκέστηκα να αναφέρω ότι τα σενάρια που συζητιούνταν για lane assist, βλάβη συστημάτων, τιμονιού, κτλ, μου έκαναν κάποια από αυτά κάπως άκυρα και κάποια λίγο ακραία.Τέλος να πούμε ότι μεθυσμένοι, μαστουρωμένοι και οτιδήποτε παρόμοιο, υπάρχουν ουκ ολίγοι οδηγοί τριγύρω μας καθημερινά και ανά την υφήλιο.
Δεν είναι προνόμιο ή χαρακτηριστικό μόνο κάποιας μερίδας σκληροπυρηνικών οργανομένων οπαδών.
Υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που οδηγούν καθημερινά και είναι τύφλα ή φτιαγμένοι.
Το οπαδικό κίνημα έχει πολλά από τα κακά που περιγράφονται αλλά δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο νήμα να τα αναλύσουμε.Όπως επίσης είναι και μεγάλη κουβέντα γενικά η αντιμετώπιση από την κοινωνία, τους ανθρώπους και την πολιτεία, ανθρώπων με τέτοιες στάσεις ζωής ή που εμπλέκονται σε τέτοιες καταστάσεις.
-
@w202-amg said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:
Υπάρχει και το ενδεχόμενο να απορροφήθηκε πίσω (+ οι ουσίες) παρά με το τι γίνεται μπροστά.....
Η κοκαΐνη αν θυμάμαι σε ανεβάζει.......
ή ειδε κανενα Δρακο να ερχεται απο δεξια και πηγε αριστερα να τον αποφυγει.
απλα τωρα δεν ειχε "insert coin to continue".
αν δεν συνεβαινε εκει θα γινοταν πιο κατω. θα ηταν τυχαιροι αν τους μπουζουριαζαν σε καμια επομενη χωρα.
-
@katafractos17 said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:
Τέλος να πούμε ότι μεθυσμένοι, μαστουρωμένοι και οτιδήποτε παρόμοιο, υπάρχουν ουκ ολίγοι οδηγοί τριγύρω μας καθημερινά και ανά την υφήλιο.
Δεν είναι προνόμιο ή χαρακτηριστικό μόνο κάποιας μερίδας σκληροπυρηνικών οργανομένων οπαδών.Θα συμφωνησω, αλλωστε οι κλησεις αυξανονται και μυαλο δεν βαζουμε.
Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία