-
Αν το αλλάξεις στη 5ετια πάρε το γαλλικό
Μακροπρόθεσμα μόνο japan -
@jeronimo-g said in Mazda 3 2019:
Τελείως διαφορετικα αμάξια άλλα εδώ έχω καταλήξει
Είμαι μεταξύ αυτών των 2
2008 hybrid 145 Allure
Mazda 3 SkyActiv X 186 (βασική έκδοση) αλλά έχει τα ΠΑΝΤΑ ( head up display ++++ )Λογική λέει Peugeot
Αλλά το Mazda
(πλην.πισω χώρων + πόλης κατανάλωσης ) μου φαίνεται καλύτερο σε ΟΛΑ
Χρήματα 1000-1300€ παραπάνω το Mazda όποτε δεν το λαμβάνω υπόψη
Με Mazda πας +10 χρόνια αέρα χωρίς να ξανά κοιτάξεις αντικαταστάτη η λήξη εγγύησης
10 μερες το πολύ προθεσμία για παραγγελίαMazda και ας μη χωράει η πεθερά

Τα 10 χρόνια είναι λίγα, τουλάχιστον για τα Mazda 3 που κυκλοφορούν ακόμα από τις αρχές του 2000 και σε πολύ καλή κατάσταση.
-
@supergeorge said in Mazda 3 2019:
Είδα το Σάββατο ένα κόκκινο sedan με ελληνικές πινανίδες.
Έργο τέχνης!
Μήπως λες στην Λεωφόρο Αθηνών προς απογευματάκι?

-
@m3bp4sn said in Mazda 3 2019:
@supergeorge said in Mazda 3 2019:
Είδα το Σάββατο ένα κόκκινο sedan με ελληνικές πινανίδες.
Έργο τέχνης!
Μήπως λες στην Λεωφόρο Αθηνών προς απογευματάκι?

Όχι, στη Θεσσαλονίκη το είδα, στην Κασσάνδρου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με πινακίδα Mazda Μανώλογλου.
-
@dstou said in Mazda 3 2019:
Πιστώνω την ατμοσφαιρική και ιαπωνική αξιοπιστία στο μάζντα, νομίζω τίποτα άλλο δεν έχει καλύτερο. Σε σοβαρή διαφορά εννοώ από το 2008, όχι κάτι το οριακό.
Το σημαντικότερο: Οδική συμπεριφορά.
-
Μόλις πήρα προσφορά στο σύνολο -6,500€
(-3,500€ προωθητική + -3,000 τριτεκνια )
στην σχεδόν top έκδοση Exclusive Line + Red Soul χρώμακαι πρέπει να πατήσω το κουμπί εντός εβδομάδας
Mazda 3 hatchback
Exclusive Line + red Soul χρώμα 28,400€Παράδοση σχεδόν άμεση
Εκπληκτική ποιότητα κατασκευής εμφανής ΠΑΝΤΟΥ
& εξοπλισμός πολύ παραπάνω από όσα χρειάζονται -
στην σχεδόν top έκδοση Exclusive Line + Red Soul χρώμακαι πρέπει να πατήσω το κουμπί εντός εβδομάδας
Mazda 3 hatchback
& εξοπλισμός πολύ παραπάνω από όσα χρειάζονταιΑν σας κανει απο χωρους (εσωτερικα) ειναι πολυ καλη τιμη.
Για αποσκευες εγω θα εδινα 6-7 κατοσταρικα για μια μπαγκαζιερα για τις μεγαλες εξορμησεις.
Απο εξοπλισμο μονο ηλιοροφη δεν εχει.
Ολα τα υπολοιπα που θα μπορουσε να εχει ειναι μεσα.
Για 28.5 τρελη τιμη (εδω που εχουμε φτασει πλεον). -
@chrisk6 said in Mazda 3 2019:
Mazda 3 hatchback
& εξοπλισμός πολύ παραπάνω από όσα χρειάζονταιΑν σας κανει απο χωρους (εσωτερικα) ειναι πολυ καλη τιμη.
Για αποσκευες εγω θα εδινα 6-7 κατοσταρικα για μια μπαγκαζιερα για τις μεγαλες εξορμησεις.
Απο εξοπλισμο μονο ηλιοροφη δεν εχει.
Ολα τα υπολοιπα που θα μπορουσε να εχει ειναι μεσα.
Για 28.5 τρελη τιμη (εδω που εχουμε φτασει πλεον).Ακριβώς τα έχει όλα
Από χώρους είμαι οκ
Και δεν σκέφτεσαι για αλλαγή μόλις λήξει η εγγύηση
Δεν θέλω να ξαναμπλεξω με ευρωπαϊκά -
Φθηνότερο και από το Mazda 2 Hybrid στην τοπ έκδοση .
Καλοτάξιδο !!!
-
Το λατρεύω το 3, ειδικά το sedan. Ένας πολύ βασικός λόγος που δεν το κοίταξα για αγορά ήταν οι χώροι. 3 με 3 παιδιά, ο φίλος είναι ήρωας....
-
Το θέμα χώρων είναι σχετικό
Όταν έχεις συνηθίσει και με τρία μικρά παιδιά σε Suzuki swift και τώρα σε Renault Clio . Οκ το 3 για 1ο οικογενειακό αμαξι είναι μια χαρά.- Δεν παίρνω ποδήλατα κτλ σε ταξίδια παρά μονο μια τσάντα στον καθένα μας . Είμαι υπέρ μινιμαλ κατασκευών
-
Με όσα διάβασα τελικά χθες Ακύρωσα την παραγγελία του 2008 hybrid allure
& έκλεισα
Mazda 3 hatchback Χ 186ps / exclusive line- red Soul crystal
με παράδοση τέλος Ιανουαρίου
Προωθητικές τέλος κάθε χρόνου δίνουν μεγάλη ευελιξία για ανέβασμα προϋπολογισμού και upgrade εκδόσεων εξοπλισμού
Καλορίζικα σε όλους μακριά από βλάβες ότι κι αν επιλέξουν
- red Soul crystal
-
Καλοτάξιδο…
-
@jeronimo-g said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Με όσα διάβασα τελικά χθες Ακύρωσα την παραγγελία του 2008 hybrid allure
& έκλεισα
Mazda 3 hatchback Χ 186ps / exclusive line- red Soul crystal
με παράδοση τέλος Ιανουαρίου
Προωθητικές τέλος κάθε χρόνου δίνουν μεγάλη ευελιξία για ανέβασμα προϋπολογισμού και upgrade εκδόσεων εξοπλισμού
Καλορίζικα σε όλους μακριά από βλάβες ότι κι αν επιλέξουν
Και καλά έκανες...
Καλοταξιδο
- red Soul crystal
-
Πολύ σοφά έπραξες. Πολύ ανώτερο και αξιόπιστο.
-
Καλοτάξιδο.
-
Εξαιρετική επιλογή!
Δεν λέμε πως το 2008 είναι κακό αυτοκίνητο αλλά το Mazda 3 είναι σε εντελώς άλλο επίπεδο και σε διαφορετική φιλοσοφία από τα BSUV του συρμού.
Άσε που είναι και σχεδόν σπάνιο πουλί, ενώ από 2008 έχει βρωμισει ο τόπος.
Λογικά με τα νέα μέτρα περί τεκμηρίων θα πάρουν πάνω τους οι πωλήσεις των Mazda.
Εξαιρετική επιλογή είναι και το CX5 με τιμές που από όσο είχα δει τελευταία έπαιζαν από 30-35 χιλιάδες ευρώ, αλήθεια πως και δεν το έβαλες στην λίστα σου αφού πέρασες από Mazda;
-
@vagkirk said in Mazda 3 2019:
Εξαιρετική επιλογή!
Δεν λέμε πως το 2008 είναι κακό αυτοκίνητο αλλά το Mazda 3 είναι σε εντελώς άλλο επίπεδο και σε διαφορετική φιλοσοφία από τα BSUV του συρμού.
Άσε που είναι και σχεδόν σπάνιο πουλί, ενώ από 2008 έχει βρωμισει ο τόπος.
Λογικά με τα νέα μέτρα περί τεκμηρίων θα πάρουν πάνω τους οι πωλήσεις των Mazda.
Εξαιρετική επιλογή είναι και το CX5 με τιμές που από όσο είχα δει τελευταία έπαιζαν από 30-35 χιλιάδες ευρώ, αλήθεια πως και δεν το έβαλες στην λίστα σου αφού πέρασες από Mazda;
Οδήγησα τεστ αρκετή ώρα το CX5 με τα 165 πριν αρκετό καιρό
Προχθες το cx30 + κατευθείαν το 3 με τον Χ με τα 186
Μακράν καλύτερο οδηγικά , πιο στιβαρό και δεμένο και προσωπικά σαν γραμμές και ομορφιά είναι το 3
Παλιά είχα δύο TypeR ep3
Αυτή η κατηγορία μου αρέσει ανάμεσα σε Hatchback + Coupe
Τα ψευτοSuv - crossover υπερυψωμένα πάνω στα hatch δεν μαρεσουν καθόλου από πολλές απόψεις
Τώρα όσον αφορά την ποιότητα
Σαν το 3 δεν είδα κανένα σε κατηγορία έως 35,000 που κοίταξα , και πήγα και είδα και οδήγησα παρά πολλά
Το μόνο που πλησίαζε αλλά ακόμα κ αυτό (για μένα ) δεν ήταν τόσο premier αλλα φώναζε με την μάστιγα των οθονων ήταν το καινούριο 120
Ένας ακόμα λόγος λατρεύω τα χειροκίνητα και από όσα έχω οδηγήσει τα καλύτερα τα έχει η Mazda και η Honda στις VTEC γρήγορες εκδόσεις που είχα
Κοιταξα και το civic 2.0 Hev , κ καυτό ποιοτικώς πολύ κάτω από Μάζντα για μένα + εμφάνιση κάπως ξενίζειΤέλος το πήρα -6,500€
Την μεγαλύτερη έκπτωση από όλα τα άλλα
-3,500 Mazda
-3,000 τριτεκνιαΟπότε από 35,000€ η Exclusive Line (που τα έχει ΟΛΑ μέσα) συν μέσα και το ακριβό χρώμα Red Soul Crystal, τελική τιμή πλήρωσα 28,480€
Mazda 3 2019