-
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Γιατί οι άνδρες οδηγοί πληρώνουν υπερδιπλάσια πρόστιμα για υπέρβαση των ορίων ταχύτητας έναντι των γυναικών;
Τα δικά μου στατιστικά λένε το αντίθετο

Γιατι οι γυναικες κανουν τα γλυκα ματια στους Τροχαιους

Μονο τα μπαζα γραφουν -
@alexandros-k said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Γιατί οι άνδρες οδηγοί πληρώνουν υπερδιπλάσια πρόστιμα για υπέρβαση των ορίων ταχύτητας έναντι των γυναικών;
Τα δικά μου στατιστικά λένε το αντίθετο

Γιατι οι γυναικες κανουν τα γλυκα ματια στους Τροχαιους

Μονο τα μπαζα γραφουνΤα στοιχεία μου είναι "σταθμισμένα" γιατί η κάμερα είναι αδέκαστη

.
Το μεσημέρι θα μετρήσω τα διπλώματα που έχουμε στο ντουλάπι και θα δημοσιεύσω ποσοστά -
Ενώ υπάρχουν πολλές που είναι εξαιρετικές οδηγοί, υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό που είναι εντελώς άνιωθες, σε επικίνδυνο βαθμό. Το τι έχω δει τις τελευταίες εβδομάδες από γυναίκες οδηγούς είναι απερίγραπτο.
-
@kkostask said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ενώ υπάρχουν
πολλέςελάχιστες που είναι εξαιρετικές οδηγοί, υπάρχει έναπολύσυντριπτικά μεγάλο ποσοστό που είναι εντελώς άνιωθες, σε επικίνδυνο βαθμό. Το τι έχω δειτις τελευταίες εβδομάδεςτα τελευταία 40 χρόνια από γυναίκες οδηγούς είναι απερίγραπτο.'Οπως θα το έγραφα εγώ

-
Στην μαλακία δεν υπάρχει φύλο
Καμαρώνω κάτι μάγκες στο δρόμο κάθε μέρα όπως πάω δουλειά, που αναρωτιέμαι μερικές φορές τι μπορεί να έχει πάει τόσο στραβά στη ζωή τους και να συμπεριφέρονται έτσι. -
@nikonino said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Στην μαλακία δεν υπάρχει φύλο
Καμαρώνω κάτι μάγκες στο δρόμο κάθε μέρα όπως πάω δουλειά, που αναρωτιέμαι μερικές φορές τι μπορεί να έχει πάει τόσο στραβά στη ζωή τους και να συμπεριφέρονται έτσι.Δεν διαφωνώ καθόλου! Απλά οι άντρες κάνουν άλλου είδους ηλιθιότητες…
-
Στους νεους οδηγους μεχρι 28-32 ετων δε βλεπω πλεον διαφορες, πριν καμια δεκαρια χρονια παρατηρωντας απο πισω ενα αυτοκινητο 7/10 επεγτα μεσα αν το οδηγαει αντρας ή γυναικα, σε αυτο το κουιζ σημερα αντε να εχω 3 με 4/10 στις ηλικιες που αναφερα.
-
@eltonjohn said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Απέναντι.
αλλά δεν είναι αυτό το θέμα εδώ.
η αθηνα είναι εχθρική προς τους πεζούς γενικά.Η Ελλάδα είναι εχθρική προς τους πεζούς γενικά.
Σαν να το είχαμε παραγγείλει.
-
Ελλάδα: Το σημείωμα που άφησε οδηγός για να αποφύγει την κλήση για παράνομη στάθμευση
-
Ελλάδα: Το σημείωμα που άφησε οδηγός για να αποφύγει την κλήση για παράνομη στάθμευση
Θυμηθηκα εναν που ειχε παρκαρει κολλητα στο δικο μου και δεν μπορουσα να ανοιξω την πορτα του οδηγου. Ειχε και σημειωμα καλοφτιαγμενο* μεσα απο το παρμπριζ του. "Αν ενοχλω καλεστε με 69...." Καλουσα αλλά δεν απαντουσε . Πηρα το 100 , μεχρι να ερθουν εκανα τον αιλουρο και μπηκα απο την πορτα του συνοδηγου.
*που σημαινει οτι το ειχε συστημα να παρκαρει, κλεινοντας αλλους
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.