-
Όταν πια αγοράζεις το tiggo 4 με 204 άλογα, φουλ εξοπλισμό πιο ευρύχωρο με 25 χήνες και 12 χρόνια εγγύηση πρέπει να είσαι υπάλληλος της inschape για να πας σήμερα σε lbx
33,5 με τα απλά υφασμάτινα καθίσματα !
Έλεος πια ! -
Όταν πια αγοράζεις το tiggo 4....
Σωστά, πες μου μόνο που μπορώ να το δω γιατί ακόμα δεν έχω βρει που είναι η έκθεση της chery!
Επίσης αν είχε και το lbx 200hp ή κανονική ανάρτηση μπρος πίσω ή ηλεκτρικά δερμάτινα στις 30κάτι θα είχε λογική η αγορά του, τώρα χωρίς ούτε καν android auto wireless δύσκολο!
-
Ξέρουμε αν η βασική έκδοση lbx/tech έχει αυτόματο ξεκλείδωμα όταν προσεγγίσεις και έχεις το κλειδί πάνω σου;
Υ.Γ. ακόμα περιμένουμε το ασύρματο android auto....
Εμενα η tech εχει keyless..
Απαραδεκτο και οτι δεν ειχε απ την αρχη ασυρματο android και οτι δεν εχει γινει το update ακομα.. -
-
Σωστά, πες μου μόνο που μπορώ να το δω γιατί ακόμα δεν έχω βρει που είναι η έκθεση της chery!
Επίσης αν είχε και το lbx 200hp ή κανονική ανάρτηση μπρος πίσω ή ηλεκτρικά δερμάτινα στις 30κάτι θα είχε λογική η αγορά του, τώρα χωρίς ούτε καν android auto wireless δύσκολο!
Δίπλα στον ραδιοφωνικό σταθμό Μέντα Φμ
-
Γέρακα στην ΕΚΚΑ!
-
Όταν πια αγοράζεις το tiggo 4 με 204 άλογα, φουλ εξοπλισμό πιο ευρύχωρο με 25 χήνες και 12 χρόνια εγγύηση πρέπει να είσαι υπάλληλος της inschape για να πας σήμερα σε lbx
Έλεος πια !Ναι αλλά εδώ υποτίθεται αγοράζεις αξιοπιστία Τογιότα με ποιότητα λεξους!
Απλά η λεξους έχει κολλήσει την τσιπια της Τογιότα στο να δίνει ξεβρακωτα αμάξια....
Αλλά σφίγγουν σιγά σιγά οι κώλοι...αυτό το γουρούνι στο σακί των προπαραγγελιων της Τογιότα έχει αρχίσει να κοπαζει...
Στην Ευρώπη έχει σημαντική πτώση πωλήσεων φέτος 15% Ελλάδα θα χρειαστεί μερικά χρόνια ακόμα ... -
Έλεος πια !Στην Ευρώπη έχει σημαντική πτώση πωλήσεων φέτος 15% Ελλάδα θα χρειαστεί μερικά χρόνια ακόμα ...
8.4% είναι η μείωση, όχι 15%.
Μακάρι να ήταν 15%. Στην Ελλάδα θα χρειαστεί πολλά χρόνια για να ρίξει τιμές, αφού είναι ήδη φθηνότερα από πχ τη Γερμανία.
-
Εγώ πάντως για αύξηση πωλήσεων της Toyota στην Ευρώπη διαβάζω. Για του λόγου το αληθές, παραθέτω και την πηγή:
https://newsroom.toyota.eu/toyota-motor-europe-outperforms-the-market-posting-record-first-half-year-sales-of-635328-vehicles/ -
Α ακόμη καλύτερα δηλαδή, συνολικά σε όλη την περιοχή έχει αύξηση.
Από το link σου:
(1) European sales excluding Russia.
(2) Toyota Motor Europe is responsible for all Western, Central and Eastern European countries including Turkey as well as Israel and a number of Central Asian markets (Armenia, Azerbaijan, Georgia and Kazakhstan). NB TME discontinued sales in Russia in 2022.
*East Europe includes Kazakhstan, Caucasus, Ukraine, Turkey and Israel.
Αυτό που πόσταρα εγώ είναι από την "καθαρή" Ευρώπη
NEW CAR REGISTRATIONS BY MANUFACTURER
EU + EFTA + UK μέχρι και Ιούλιο 2025. -
Μόνο το iPhone μας ενδιαφέρει!!
ή απλά να έχεις γούστο! Δεν συγκρίνονται τα 2 αμάξια, σαν να συγκρίνουμε wagyu με λουκάνικο. επίσης 12 χρόνια για όποιον αγοράσει μεχρι την άλλη εβδομάδα και εγγύση του εισαγωγέα (γκουχου γκουχου) και όχι του κατασκευαστή. Κανείς που κοιτάω Lexus ή BMW δεν θα γυρίσει να κοιτάξει τον Τσίγκο ή όπως το λένε.
-
Μόνο το iPhone μας ενδιαφέρει!!
ή απλά να έχεις γούστο! Δεν συγκρίνονται τα 2 αμάξια, σαν να συγκρίνουμε wagyu με λουκάνικο. επίσης 12 χρόνια για όποιον αγοράσει μεχρι την άλλη εβδομάδα και εγγύση του εισαγωγέα (γκουχου γκουχου) και όχι του κατασκευαστή. Κανείς που κοιτάω Lexus ή BMW δεν θα γυρίσει να κοιτάξει τον Τσίγκο ή όπως το λένε.
Η bmw δεν έχει αμάξι στην ίδια κατηγορία.
Ή λεξους έχει το αδελφάκι του γιαρις κρος που με τον ίδιο εξοπλισμό πάει στα 40.
Τι συγκρίνεις τώρα.
Προσπαθώ να ψησω τη γυναίκα να διώξουμε το μαγαρισμένο t-cross να της πάρω ένα τέτοιο.
Εχω κλειστεί τεστ την άλλη εβδομάδα.
Αν μου αρέσει το έχω παραγγείλει επιτόπου με μια γελοία προκαταβολή και επιτόκιο 3,9.
Να πάνε να γαμηθουν Ιάπωνες και ευρωπαίοι που πουλάνε ακόμα χειροκίνητα, αμιγώς θερμικά και πανάκριβα jumbo κουβαδάκια !
Καλά η bmw ας σχεδιάσει κάνα σοβαρό αμάξι πια και ας χαμηλώσει τη μύτη γιατί στο τέλος μόνο στους παράνομους και μαύρους θα πουλάει … -
-
Προσπαθώ να ψησω τη γυναίκα να διώξουμε το μαγαρισμένο t-cross να της πάρω ένα τέτοιο.
ΜΗΝ το κάνεις, γιατι όταν "μαγαριστεί" και αυτό δεν θα μπορείς να το πουλήσεις.
Την επόμενη φορά απλά δεν θα το πάω σε απατεώνα φαναρτζη και γενικά στους έλληνες απατεώνες συνεργείαδες.
Φωτιά ή σε γκρεμό ή παράτημα στο Μενιδι !
Δεν θα ξανασχοληθώ ! -
Θα ανοίξει στοίχημα μόλις το αγοράσει τον Τσίγκο ο παγωμένος.
- Σε πόσο χρονικό διάστημα θα μπει αγγελία για πώληση...
- Σε πόσο χρονικό διάστημα θα αρχίσει να το βρίζει...
- Εξω από ποια περιοχή ευπαθών θα το αφήσει βράδυ ξεκλείδωτο...
-
- 8 μήνες
- 3 μήνες
- Ασπροπυργο
Παρακαλώ κλειδώστε το bet
-
- 8 μήνες
- 3 μήνες
- Ασπροπυργο
Παρακαλώ κλειδώστε το bet
- 8 μέρες
- 3 μέρες
- Θήβα στην γέφυρα και θα τον γυρίσει Αθήνα ο Οτσο...
-
@supergeorge said in LEXUS LBX:
Έλεος πια !Στην Ευρώπη έχει σημαντική πτώση πωλήσεων φέτος 15% Ελλάδα θα χρειαστεί μερικά χρόνια ακόμα ...
8.4% είναι η μείωση, όχι 15%.
Μακάρι να ήταν 15%. Στην Ελλάδα θα χρειαστεί πολλά χρόνια για να ρίξει τιμές, αφού είναι ήδη φθηνότερα από πχ τη Γερμανία.
Αγκαλιά πάνε με τα γερμανικά ειδικά με την αντιπαθητική vw που είναι πανάκριβη χωρίς λόγο... τουλάχιστον οι άλλοι δίνουν κοινωνικο στάτους το οποίο πληρώνεται...
-
Φτανουμε σιγα σιγα σε κανα μηνα περιπου στο 1ο service..νοεμβρη 24 ηρθε και χω 12000χλμ αυτη τη στιγμη..το κλασσικο διαχρονικο ερωτημα του λαδιου των toyota hybrids..τι επιλεγω?
Μιλωντας με την πολις και κανοντας συζητηση για το 0w8 μου ειπε οτι υπαρχουν 3 διαθεσιμες επιλογες που καλυπτουν την εγγυση 0-8,0-16,0-20 και πως τους προτεινεται το 0-20 για το καιρο της Ελλαδας (Αττικης)!!..αντιστοιχα μου πε στη Φλωρινα θα σου προτεινα το 0-8..
Να αναφερω οπως μου ειπαν οτι το ιξωδες και στους 3 αυτους τυπους λαδιων λειτουργει αναλογως τη θερμοκρασια του κινητηρα αλλιως οταν περνει μπροστα και ειναι κρυος και αλλιως οταν εχει ζεσταθει..
Το κοστος πανω κατω ιδιο..15 ευρω παραπανω τα 0-8...225-240 το serviceΣτη δικια μου περιπτωση 300 μερες το χρονο ειμαι Αττικη με 40+ το καλοκαιρι και 50 μερες χωριο με -15 και παρακατω το χειμωνα..τι βαζω οεο?
Σε 2 μήνες που θα κάνω και εγώ το 1ο service μάλλον θα βάλω 0-16 ή 0-8 σε 5λιτρο
-
Σχετικά με τα λάδια το manual αναφέρει :
"Συνιστώμενο ιξώδες (SAE)
ΠροτιμώμενοΚατά την κατασκευή προστίθεται SAE 0W-8 στο όχημα Lexus και αυτό αποτελεί τη βέλτιστη επιλογή για καλή οικονομία καυσίμου και καλή εκκίνηση όταν ο καιρός είναι κρύος.
Εάν δεν διατίθεται λάδι με ιξώδες SAE 0W-8, μπορεί να χρησιμοποιηθεί λάδι με ιξώδες SAE 0W-16 ή 0W-20.
Ωστόσο, θα πρέπει να το αντικαταστήσετε με SAE 0W-8 στην επόμενη αλλαγή λαδιού. "Αρα το 0-8 είναι μεν ακριβότερο αλλά σίγουρα καλύτερο
LEXUS LBX