-
@georgemit said in Renault Clio VI:
@vdx said in Renault Clio VI:
@ad276 said in Renault Clio VI:
Ως κάτοχος του Κλιο 5 εμένα μ αρέσει. Εχει ένα κουπέ προφίλ που προσωπικά μου αρέσει
Βέβαια εδώ βλέπουμε την τοπ έκδοση esprit alipne με τα πάντα όλα. Μένει να δούμε τις πιο απλές εκδόσεις.
Διορθώθηκε η λαβή του πορτ παγκαζ που πήγε πλέον μαζί με την πόρτα. Από χώρους βλέπω ότι είναι σχεδόν ίδιο, αφού βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το δικό μου. Έμειναν οι κρυφές χειρολαβές πίσω. Το πορτ παγκαζ στην βενζινοκινητη έκδοση παρέμενε σταχ391 λίτρα.Από τιμές, η λογική λέει κάτι παραπάνω από το 5αρι,χωρίς να έχει ανακοινωθεί τίποτα. Θα προτιμουσα όμως ένα κανονικό πίνακα οργάνων (ψηφιακό) και όχι τα όρθια ταμπλετ.
Από εμένα ένα μεγάλο ναι.....
Υ. Γ. Ελπίζω η Ρενο να μας έκανε τη χάρη να αφήσει και την ρεζέρβα.Μόνο Γάλλοι θα συνέχιζαν να επιμένουν ότι έχει 390λτ
Τα βίντεο δείχνουν το υβριδικό το οποίο έχει σίγουρα μικρότερο από 390.
Ναι νομιζω γύρω στα 310 λίτρα πρέπει να είναι. Και το 5αρι 301 λίτρα έχει. Αμφότερα (τα 5αρια) όμως έχουν και ρεζέρβα από κατω.
-
Στάνταρ αυτόματο κιβώτιο διάβασα με τον κινητήρα LPG
-
Ωραίο το εσωτερικό. Θα έρθει όμως λέει το 2027? Όντως ή κάνουν λαθος;
-
@ataim said in Renault Clio VI:
Ωραίο το εσωτερικό. Θα έρθει όμως λέει το 2027? Όντως ή κάνουν λαθος;
Οι παραγγελίες για το νέο Clio αναμένεται να ανοίξουν πριν το τέλος του 2025, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν το 2026. Η Renault δείχνει ξεκάθαρα πως θέλει το Clio όχι απλώς να παραμείνει σχετικό, αλλά να συνεχίσει να ηγείται.
-
Και το θέμα τώρα είναι αυτόματο LPG με 120hp (!) ή full hybrid; Τι αμαξάρα βγάλανε οι Γάλλοι, το βλέπω με το Clio LPG του 21 που έχω και το λιγουρεύομαι...
-
Εγω πάλι προτιμώ το απλό tce....
Ουτε μπαταρίες ούτε μπουκάλες...
Απλα πράγματα. -
@jimkl-0 said in Renault Clio VI:
Και το θέμα τώρα είναι αυτόματο LPG με 120hp (!) ή full hybrid; Τι αμαξάρα βγάλανε οι Γάλλοι, το βλέπω με το Clio LPG του 21 που έχω και το λιγουρεύομαι...
lpg
-
Κούκλα είναι η Κλειώ, τη θέλω κι εγώ σε 1.2 lpg auto esprit alpine!
Καιρό είχε να μου αρέσει τόσο πολύ αυτοκίνητο.
Γνωρίζουμε αν το 1.2 lpg είναι ήπια υβριδικό ή καθαρα θερμικό;
Μπροστα μου φέρνει σε yaris με φανάρια από xceed. -
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Renault Clio
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/episimo-ayto-einai-to-neo-renault-clio/
-
μου κανει εντυπωση που ενω η εταιρεια ενδιαφερεται για την ηλεκτροκινηση, δεν εχει ασχοληθει να παρουσιασει μια ηλεκτρικη εκδοση του συγκεκριμενου μοντελου. Γνωστο brand name το clio, εξαιρετικες διαστασεις για ευρωπαικες πολεις, αν καταφερνε να το βγαλει και σε μια νορμαλ τιμη, θα πηγαινε καλα!
-
Έχει το 5αρι ηλεκτρικό σε αυτή την κατηγορία.
-
σωστο αλλα το 5αρι εχει περιορισμενους χωρους για τους πισω, ενω το κλιο ηταν παντα ανετο αμαξι.
-
Έχει και το 4.
Έχει επενδύσει και στα full hybrid, ίσως στην επόμενη γενιά.
-
@dettol said in Renault Clio VI:
σωστο αλλα το 5αρι εχει περιορισμενους χωρους για τους πισω, ενω το κλιο ηταν παντα ανετο αμαξι.
Προφανώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον από το αγοραστικό κοινό. Επίσης βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με το 5 οπότε ίσως είναι περιοριστικό!
Οφείλω να παραδεχτώ ότι το αδίκησα. Εξωτερικά είναι αρκετά όμορφο — ειδικά η μπροστινή μάσκα. Τα πίσω φώτα ακόμη δυσκολεύομαι να τα χωνέψω, αλλά το εσωτερικό είναι πραγματικό masterpiece!
Το εσωτερικό πρέπει να το «μεταφέρουνε» σε όλα τα μοντέλα τους! -
Μάλλον και η ρενό , πάει να φτιάξει δύο γκάμες εντός της, μία αμιγώς ηλεκτρική και μία με υβριδικά. Φαίνεται και να της βγαίνει καθώς το 5 , διαβάζω ότι ήταν πρώτο σε πωλήσεις ηλεκτρικό στην Ευρώπη το πρώτο μισό του 25.
Όμορφο το νέο κλιό , αλλά να δούμε και καμία πιο γήινη έκδοση από την alpine, για να καταλάβουμε τι θα λείπει. -
Από εδώ και πέρα, θέλω γλυκά και μετρημένα σχόλια,
για να μην μου ματιασετε το νέο μου αμάξι
Clio 120 lpgara
(Στα πίσω φώτα, άναψε η σπίθα) -
Ένα Clio "RS" με αυτό το design, κίτρινο χρώμα, συμπαθητικό στήσιμο/φρένα και έναν τουρμπάτο κινητήρα στα 200 άλογα θα σπάσει τα ταμεία. Εκεί στην Γαλλία ακούτε;
-
Το θέμα είναι ότι με το LPG θα κάνει τις ίδιες μαρκετίστικες μαλαγανιές να το φτάνει μέχρι την Techno έκδοση. Ελπίζω τουλάχιστον σε αυτή την έκδοση να έχει τις 10ρες οθόνες και όχι τις 7ρες και να μην έχει μεγάλες διαφορές στο εσωτερικό από την Alpine στα hybrid.
Πάντως μιλάμε για σοβαρή αναβάθμιση, LPG από 100hp σε 120 και τώρα με αυτόματο κιβώτιο και το hybrid απο 145 στα 160hp με τρομερή οικονομία καυσίμου και στις δύο περιπτώσεις. Και το εσωτερικό μέσα από τα πιο ωραία της κατηγορίας και όχι μόνο
-
Συγνώμη αλλά εμπρός μου θύμισε αυτό:
-
Θέλω να το δω την techno μέσα έξω.
Renault Clio VI