-
-
-
Ταξιδεύουμε στη Γερμανία για τη νέα BMW iX3 Neue Klasse
-
Ε ρε οι Μπεμπες, Μερτσέντες και Audi 20 ετιας θα γίνουν must για την δική μας γενιά.
Που να μπεις σε τούτα τα μινιμαλ playstation εσωτερικα και τις αυγουλιερες της Tesla.
Είδα πριν λίγο ένα AUDI quattro coupe και μου έπεσαν τα σαγόνια.
-
στο 23:00 τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει το panoramic vision..
Eunos cosmo 20B του 1990 !

και honda prelude του1991

-
@monman2 said in BMW iX3 (Neue Klasse) 2026:
στο 23:00 τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει το panoramic vision..
Eunos cosmo 20B του 1990 !
edit

-
@lap said in BMW iX3 (Neue Klasse) 2026:
Λοιπόν από μπροστά είνα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ
Θυμίζει παλιές bmw όπως την 2002
Θα δείτε πως θα σας αρέσει και εσάς!
παντα ειναι ωραια τα γερμανικα αυτοκινητα. Εκει που κολλαμε συνηθως ειναι στην τιμουλα
-
-
Τζάμπα!
-
@dstou said in BMW iX3 (Neue Klasse) 2026:
Τζάμπα!
Φυσιολογική τιμή για την μάρκα + είναι ηλεκτρικό!
-
Πρώτα απ' όλα απαράδεκτο το χοντρό στραβό τιμόνι. Λες και θα έχουμε με τις ώρες κλειδωμένα τα χέρια εκεί που νομίζει ο σχεδιαστής ότι μας βολεύει.
Δεύτερον, ποιος τους είπε ότι να διαβάζεις το "70" κάπου κάτω απο το παρμπρίζ είναι πιο βολικό από το να έχει μια βελόνα στην περιφερειακή σου όραση που να δείχνει κάπου αριστερά από τη μέση; Άσε που κάποιος που έχει και μυωπία και πρεσβυωπία μπορεί να μην βλέπει να διαβάσει τίποτα σε αυτή την απόσταση, αφού ούτε κοντά ούτε μακρυά δεν είναι.
Τρίτον, το τάμπλετ στη μέση. Αν ήθελαν να κινηθούν προς αυτη την κατεύθυνση (μετά το αρκετά εργονομικό iDrive που μας συνόδευσε τόσα χρόνια), ας φρόντιζαν να ενσωματωθεί στις επιφάνειες, κι όχι να κόψουν μια LCD οθόνη στραβά για φιγούρα.
Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, είναι σαφής βελτίωση σε σχέση με τα τρέχοντα μοντέλα, αλλά ας περιμένουμε την sedan που στο πρωτότυπο πραγματικά φαίνεται εξαιρετικά όμορφη. -
Γουστα ειναι αυτα αλλα, για εμενα το εσωτερικο του οπως και σε πολλα ακομα συγχρονα αυτοκινητα περισσοτερο σε κονσολα παιχνιδομηχανης μου φερνει παρα σε αυτοκινητο.
-
@ilias-a said in BMW iX3 (Neue Klasse) 2026:
Γουστα ειναι αυτα αλλα, για εμενα το εσωτερικο του οπως και σε πολλα ακομα συγχρονα αυτοκινητα περισσοτερο σε κονσολα παιχνιδομηχανης μου φερνει παρα σε αυτοκινητο.
Χάλια ειναι....τόσο απλά!
-
Μια χαρά είναι.
Απομίμηση της πιο προχω εταιρείας..

-
Χαχαχα...

BMW iX3 (Neue Klasse) 2026