-
@kostis20 said in Toyota Corolla Cross:
Εγώ αυτό που είδα χθες δεν ήταν και τόσο φθηνιαρικο στο εσωτερικό. Όχι χειρότερο πάντως από το kuga που είχα νοικιάσει πχ.
χαχαχαχαχαχαχαχαχ
το kuga ειναι μετριο , τιποτα το σπουδαιο (βασικα οπως ολα τα ford)
το τογιοτα ειναι φτηνιαρικο μεσα υπαρχει διαφορα
-
@kostis20 said in Toyota Corolla Cross:
Εγ το αντίθετο θα έλεγα. Το είχα γράψει και όταν το οδήγησα. Πολύ κακά πλαστικά στο εσωτερικό το kuga. Δε ξέρω αν το βελτίωσαν στο fl.
Τα είχα παραλληλα για 1.5 χρονο οποτε νομιζω εχω αρκετά καλή εικονα.
Για να το θέσω αλλιως: καλυτερη η συναρμογή του ΨΨ αλλα πολυ καλυτερα υλικα το Kuga. Κάπου αρκετά πίσω εχω βάλει και πως ειναι λυμένες οι πόρτες του ΨΨ και πως τα πλαστικά, οι καλωδιώσεις και γενικα η κατασκευη θυμίζουν αλλες 10ετιες.
-
Ε ναι, για την Ταϊλάνδη και Μαλαισία προοριζόταν, αλλά εδώ μας ήρθε
Κατά τα άλλα μηχανικά είναι καλό.
Εμένα γενικά το εσωτερικό μου φάνηκε νορμάλ. Όχι τίποτα ουαου αλλά οκ δεν θα ασχοληθω ώστε να με εκνευρίζει η ποιότητα του.
Θεωρώ πως ασχολείστε υπερβολικά πολύ με το θέμα αυτο. Εάν ετριζε οκ να δεχτώ την κριτική.
-
Εμενα μια χαρά μου φάνηκε το cross.
-
και μενα δεν με ενοχλει να ειναι μετριο σε υλικα και συναρμογη ενα αμαξι
δεν θελω να ειναι τιποτα το σπουδαιο μεσα
αλλα με ενοχλει να φαινεται και φτηνιάρικο οπως ξεκαθαρα ειναι το cross
-
Σαν το puma ;
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Σαν το puma ;
το puma ειναι μετριο οπως ολα τα ford. τιποτα παραπάνω. φτηνιαρικο δεν φαινεται με τιποτα
στα ford αγοραζεις συμπεριφορα, τιμονι, αναρτησεις , φρενα. Τα εσωτερικα ειναι απλα οκ και η συναρμογη μετριοτατη
-
Σε πιστεύω καλέ μου. Μην αγχώνεσαι.
-
cirus παει να σου παρει τον αερα , μη μασας
βαρα τον με γερμανοπολυγωνο 36αρι κινεζικο .
αληθεια οι κινεζοι τι μαρκες εργαλεια χρησιμοποιουν ; -
@otso said in Toyota Corolla Cross:
αληθεια οι κινεζοι τι μαρκες εργαλεια χρησιμοποιουν ;ποτε δεν ειναι η βια λύση
εξαλου ο lap μονο με 46ρι αντιμετωπιζεται . Αλλα ειναι καλό παιδι και πρεπει να πηρε το block πίσω αφου συνεχως μου απαντάει

-
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
@otso said in Toyota Corolla Cross:
αληθεια οι κινεζοι τι μαρκες εργαλεια χρησιμοποιουν ;ποτε δεν ειναι η βια λύση
εξαλου ο lap μονο με 46ρι αντιμετωπιζεται . Αλλα ειναι καλό παιδι και πρεπει να πηρε το block πίσω αφου συνεχως μου απαντάει

Για τον λαπ μιλαμε που κανει μπουλινγκ με λεκτικη βια .
-
Πήγα και εγώ και το είδα εχθές, είχαν και την Style και την Active Plus.
Καταλαβαίνω ότι η εμφάνιση είναι υποκειμενικό θέμα, αλλά εμένα το Style μου φάνηκε πανέμορφο εξωτερικά, αρκετά επιβλητικό, με ωραίες γραμμές. Το πίσω μέρος έχει μεταμορφωθεί με τα νέα φανάρια.
Μέσα, ναι, δε με εντυπωσίασε, αλλά δε με απογοήτευσε κιόλας. Μια χρυσή μετριότητα.
Είμαι 1,88m, έφτιαξα το κάθισμα στα μέτρα μου και κάθισα πίσω. Τα γόνατα μου είχαν μια παλάμη απόσταση από το κάθισμα.
Θα μπορούσε να έχει περισσότερο χώρο; Ναι, αλλά δε λες ότι δε χωράει και τίποτα. -
@supergeorge said in Toyota Corolla Cross:
Είμαι 1,88m, έφτιαξα το κάθισμα στα μέτρα μου και κάθισα πίσω. Τα γόνατα μου είχαν μια παλάμη απόσταση από το κάθισμα.
Θα μπορούσε να έχει περισσότερο χώρο; Ναι, αλλά δε λες ότι δε χωράει και τίποτα.Ε ναι!
Το πρόβλημα στο παλιό ήταν ο σωλήνας της εξάτμισης. Το διόρθωσαν;
-
@supergeorge said in Toyota Corolla Cross:
Θα μπορούσε να έχει περισσότερο χώρο; Ναι, αλλά δε λες ότι δε χωράει και τίποτα.Ε ναι!
Το πρόβλημα στο παλιό ήταν ο σωλήνας της εξάτμισης. Το διόρθωσαν;
Δεν είχαν 2.0L για να το δω από κοντά, αλλά στα πολωνικά (και ένα ολλανδικό) βίντεο το ανέφεραν και έδειξαν και πλάνα. Το έχουν βελτιώσει απίστευτα. Φαίνεται ελάχιστα πια.
-
@vagkirk said in Toyota Corolla Cross:
Δεν σε ειδοποιεί όπως το TOM TOM αλλά αν δεις για κάποιο λόγο πως σου βγάζει εναλλακτική/εναλλακτικές για μια συνηθισμένη διαδρομή σου ενώ συνήθως δεν σου έβγαζε πάει να πει ότι κάτι συμβαίνει.
Ειδικά όταν βλέπεις πως στην συνηθισμένη διαδρομή σου ο χρόνος που προβλέπει είναι μεγαλύτερος από αυτόν που ξέρεις από την εμπειρία σου.
Σε κάθε διαδρομή μου διαχρονικά ρίχνω 7-10 λεπτά ανά μισή ώρα ταξιδιού στην πρόβλεψη χρόνου της γκούγκλ.
Πολύ σπάνια η πρόβλεψη της βγαίνει και συνήθως είναι εντός πόλης που έχεις απρόβλεπτες καθυστερήσεις.
-
Στην Ιαπωνία κατασκευάζεται αυτό ή μπα;
-
Η google υπολογίζει ελάχιστους χρόνους αυστηρά με τα όρια ταχύτητας που ισχύουν σε όλη την σχεδιασμένη διαδρομή. Αν κάνεις μικρότερους χρόνους πας προφανώς πάνω από το όριο. Τις καθυστερήσεις και τις μέσες ταχύτητες όλοι με την συγκέντρωση χρηστών (τηλεφώνων) στην διαδρομή την υπολογίζουν
-
@kger said in Toyota Corolla Cross:
Στην Ιαπωνία κατασκευάζεται αυτό ή μπα;
Toyota City (Aichi Prefecture), JAPAN
-
@dimitrioskosmas said in Toyota Corolla Cross:
@babisstinson said in Toyota Corolla Cross:
Μετά από μερικούς μήνες συμβίωσης με το Mazda δεν θα συμφωνήσω, ενώ είχα την ίδια άποψη αρχικά. Χρησιμοποιώ Google Maps, Apple Maps, TomTom, Here Maps και το εργοστασιακό της Mazda (έχω χόμπι την πλοήγηση, και έχω εργαστεί ως tester στην Navigon παλιά). Πολλές φορές στο rotation βάζω το εργοστασιακό, είναι πολύ καλό, ακριβέστατο και με καλές δρομολογήσεις. Σε καμία περίπτωση ξεπερασμένο και άχρηστο. Θέλω τώρα να περάσω τους νέους χάρτες.
Απλά όχι απαραίτητο προφανώς όταν μπορείς με τα car play να βάλεις όποιο θέλεις στην οθόνη.Για τα άλλα προγράμματα GPS τι άποψη έχεις
Έχω δοκιμάσει πολλά και κατέληξα στο TomTomΑν δεν βάλω το Google Maps, πρώτη επιλογή είναι το Here Maps, γιατί δεν χρειάζεται δεδομένα για να λειτουργεί ως πλοηγός (και δεν θερμαίνει το κινητό παραπάνω χρησιμοποιώντας και το GPS και το 5G) και έχει καλές δρομολογήσεις.
Το TomTom παρόμοιο.
Το Apple Maps ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει.
Το Google Maps βολεύει στο ότι κάνεις αναζήτηση μαγαζιά/εστιατόρια που ψάχνεις και σε πετάει κατευθείαν να πας. Η πρόταση άλλης δαιδρομής real time είναι όντως εξαιρετικό χαρακτηριστικό.
Πολύ ενδιαφέρον το stegra.io , αλλά το χρησιμοποιώ κυρίως για τις δρομολογήσεις της μηχανής, adventure riding κλπ.Όλα πολλές φορές βγάζουν και άκυρες δρομολογήσεις, βέβαια δεν φταίνε οι εφαρμογές, όσο τα χαρακτηριστικά των χαρτών, πχ η κατηγοριοποίηση των δρόμων, ή αν έχουν αλλάξει STOP, μονοδρομήσεις κλπ και δεν έχουν περάσει στους χάρτες. Πχ μια μέρα με google, με πέταξε από δρόμο που για 6-7 στενά σερί είχα stop εγώ. Ε τα άκουσε η κυρία που εκφωνεί
Ή μια άλλη μέρα το Here Maps με πήγε από κάτι στενά, ενώ υπήρχε προφανώς καλύτερη διαδρομή. Αλλά αν τα στενάκια είναι χαρακτηρισμένα ίδιας κατηγορίας με τριγύρω δρόμους θα κάνει λάθος κι αυτό.
Στο διά ταύτα, τέλειο δεν υπάρχει, ανάλογα την προτίμηση του καθενός. Και οι εφαρμογές δεν είναι πανάκεια, συμβουλευτικές είναι. -
@tjk said in Toyota Corolla Cross:
Η google υπολογίζει ελάχιστους χρόνους αυστηρά με τα όρια ταχύτητας που ισχύουν σε όλη την σχεδιασμένη διαδρομή. Αν κάνεις μικρότερους χρόνους πας προφανώς πάνω από το όριο. Τις καθυστερήσεις και τις μέσες ταχύτητες όλοι με την συγκέντρωση χρηστών (τηλεφώνων) στην διαδρομή την υπολογίζουν
Υπολογίζει αισθητά κάτω από το όριο ταχύτητας, σε επίπεδο γρήγορου φορτηγού.
Το τομ τομ υπολόγιζε πολύ καλύτερα.
Toyota Corolla Cross