-
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που είπα να δοκιμάσω αν είναι πιο οικονομικό το αυτοκίνητο με acc στο όριο της Εθνικής, αντί για το συνηθισμένο +10.
Τελικά μισό λίτρο στα 100 πιο κάτω. Βγάλαμε ένα καφέ έξτρα.
Tι εχεις volvo F 16 ;
-
-
Σωστή κίνηση.
-
Δεν σας αρέσει που η εκκλησία μας είναι στην κορυφή της τεχνολογίας ?
-
@ilias-a said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μη χασουμε ουτε λεπτο του ευρω.
https://www.news247.gr/ellada/topothetithike-to-proto-pos-se-pagkari-ekklisias-poios-nao-tis-athinas-ekane-tin-arxi/?utm_source=Sport24&utm_medium=BestofNetwork_home&utm_campaign=24MediaWidgetΆντε και σε iris . Μπράβο στην εκκλησία
δεν αφήνει ευρουλακι
-
Με τα έξοδα λειτουργίας που έχει κάθε ναός θα πρέπει να επεκταθούν και στο επιθετικό μαρκετινγκ προσέλκυσης πιστών, γάμων, βαφτίσεων κλπ
-
Ταμειακή δεν βλέπω…..
-
@teo-mak said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ταμειακή δεν βλέπω…..
Ειναι αφορολοητα της εκκλησίας α.ε, αλλη παρωδια αυτο. Η επιχειρηση με τα περισσοτερα μαυρα στην Ελλαδα με τις ευλογιες του κρατους.
-
Δε μου αρέσει το όλο μαλλιοτράβηγμα που γίνεται σε διπλανό θέμα, χωρίς να υπάρχει καν λόγος. Αστεία πράγματα, να χαλάμε τις καρδιές μας για το τίποτα. Πάλι καλά που κλειδώθηκε, πριν υπάρξουν εντάσεις.
-
Μου αρέσει που όσοι μιλούν χρόνια τώρα πίσω από την πλάτη άλλων δεν έχουν το θάρρος να πουν συγνώμη.
-
δεν μου αρεσει που ο κανκουνεν και ο αλλεν δεν μου ανεφεραν οτι ειναι οδηγοι αγωνων και οτι ειμαι ασχετος (που ειμαι)
-
https://www.news247.gr/ellada/topothetithike-to-proto-pos-se-pagkari-ekklisias-poios-nao-tis-athinas-ekane-tin-arxi/?utm_source=Sport24&utm_medium=BestofNetwork_home&utm_campaign=24MediaWidgetΠω πω ξεφτίλα, σαν μπήκε επίσημα ο ίδιος ο Μαμωνας , ο σατανάς σε έναν ιερό χώρο όπως η Εκκλησία...
Δεν μπορώ να φανταστώ να βγάζω κάρτα ή το κινητό και να πληκτρολογώ το ποσό στο μηχάνημα...
Ρίχνω ένα δύο ευρώ στο παγκαρι υπέρ φτωχών και ελπίζω κάτι καλό να γίνεται από αυτούς που αγαπούν το λειτούργημα που είναι η χριστιανική πίστη.
Να πηγαίνουν και κατευθείαν στο ΙΒΑΝ της μητρόπολης;
Ούτε απ' έξω.
Μάλλον οι λάτρεις του Μαμωνα θέλουν να περιορίσουν τα... διαφυγοντα κέρδη από επιτρόπους και ιερείς σε ενορίες με πολύ μεγάλη κίνηση και τζίρους.
PS: Τι χαμουλης έγινε με την φαμπιατου χωρίς λόγο όπως πιστεύω και εγώ.
Προσωπικα όταν θέλω να μάθω 2-3 πράγματα για την οδηγική συμπεριφορά ενός μοντέλου που με ενδιαφέρει πάντα θα ψάξω στις δοκιμές που έχει κάνει , πουθενά αλλού εδώ και χρόνια ούτε πλέον πίσω από τις γραμμές δεν μπορείς να καταλάβεις από κανέναν άλλο τι ισχύει.Όαση στην έρημο των αυτοκινητιστικων δοκιμών αποτελεί και ο δικός μας dimsabas με καταπληκτική πένα , γραφή και ροή , επίσης με πολλές λεπτομέρειες για την οδηγική συμπεριφορά και το κυριότερο από όλα χωρίς να μάσα τα λόγια του και να αναφέρεται σε ανταγωνιστικά μοντέλα.
Το αν αναφέρθηκε στην ορθογραφία της Φαμπιατου καλά έκανε γιατί η δημοσίευση άρθρων φέρει και το βάρος της σωστής και ορθής αποτύπωσης λέξεων και προτάσεων. Γι'αυτό υπάρχει το λεγόμενο editing που λέμε.
Από την άλλη θυμάμαι παρά πολλές θετικές του αναφορές του προς την Ισμήνη για την διαφορά που κάνει σε σύγκριση με άλλους σε δοκιμές , όπως και από όλους σχεδόν εδώ μέσα , το μόνο αρνητικό και μάλιστα σε καφενειακο επίπεδο που καυτηριαζαμε ήταν αυτή η έλλειψη επιμέλειας , η συνολική εικόνα ήταν πάντα κολακευτική για την Φαμπιατου.
Όποτε , και εμένα δεν μου άρεσε καθόλου μα καθόλου η αντίδραση της που βγάζει ξεκάθαρα υπεροψία και μεγάλο εγωισμό.
Παρόλαυτα δεν με επηρεάζει καθόλου σε σχέση με την δουλειά της και θα συνεχίσει να αποτελεί μια από τις πρώτες πηγές πληροφόρησης για δοκιμές αυτοκινήτων. -
Εμένα δεν μου αρέσουν οι εμμονικοί και με έπαρση άνθρωποι που μειωνουν τους άλλους, παριστανοντας τους καμπόσους λες και εχουν καμία διδακτορική θεση γιατρου που σωζει ζωες και οι υπολοιποι ειναι κουνουπια. Που οι πραγματικα σπουδαιοι ειναι ακριβως το αντιθετο. Τεσπα μπορει να ειμαι περιεργος αλλα εδώ είναι το νημα του μαρεσει δεν μαρεσει οποτε μπορω να γραψω αυτα που δεν μου αρεσουν και αυτα που μου αρέσουν.
Μου αρεσει πολύ που σήμερα πήγαν ολα καλά στο νοσοκομειο με ενα προσωπικό θέμα συγγενικου προσώπου και αυριο θα βγει αρα είναι ενα σπουδαιο ΣΚ
-
Δεν μ αρεσει που δεν μπορω να βαλω παραπανω απο ενα μ αρεσει σε καποια σχολια αγαπητων συμφοριτων
Οπως και να βαζω μειον 1000 σε κατι σχολια του κρουζερ . -
@cirus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Εμένα δεν μου αρέσουν οι εμμονικοί και με έπαρση άνθρωποι που μειωνουν τους άλλους, παριστανοντας τους καμπόσους λες και εχουν καμία διδακτορική θεση γιατρου που σωζει ζωες και οι υπολοιποι ειναι κουνουπια. Που οι πραγματικα σπουδαιοι ειναι ακριβως το αντιθετο. Τεσπα μπορει να ειμαι περιεργος αλλα εδώ είναι το νημα του μαρεσει δεν μαρεσει οποτε μπορω να γραψω αυτα που δεν μου αρεσουν και αυτα που μου αρέσουν.
Μου αρεσει πολύ που σήμερα πήγαν ολα καλά στο νοσοκομειο με ενα προσωπικό θέμα συγγενικου προσώπου και αυριο θα βγει αρα είναι ενα σπουδαιο ΣΚ
Περαστικα του.
-
@cirus said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Περαστικα του.
Ευχαριστώ
-
@vagkirk said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
https://www.news247.gr/ellada/topothetithike-to-proto-pos-se-pagkari-ekklisias-poios-nao-tis-athinas-ekane-tin-arxi/?utm_source=Sport24&utm_medium=BestofNetwork_home&utm_campaign=24MediaWidgetΠω πω ξεφτίλα, σαν μπήκε επίσημα ο ίδιος ο Μαμωνας , ο σατανάς σε έναν ιερό χώρο όπως η Εκκλησία...
Εχει μπει εδω και πολλες εκατονταδες χρονια, οποτε απλα τωρα ειναι και επισημο!
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@vagkirk said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Εχει μπεο εδω και πολλες εκατονταδες χρονια, οποτε απλα τωρα ειναι και επισημο!
Λες να είναι αθάνατος ο δήμαρχος?
-
@otso said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μ αρεσει που δεν μπορω να βαλω παραπανω απο ενα μ αρεσει σε καποια σχολια αγαπητων συμφοριτων
Οπως και να βαζω μειον 1000 σε κατι σχολια του κρουζερ .Εύκολο.
Κάνε μου quote και γράψε από κάτω μείον 1000...
Θα σου κάνω λάικ και θα πέσω στα μείον 999
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@otso said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Οπως και να βαζω μειον 1000 σε κατι σχολια του κρουζερ .Εύκολο.
Κάνε μου quote και γράψε από κάτω μείον 1000...
Θα σου κάνω λάικ και θα πέσω στα μείον 999
Γι αυτο μου αρεσει να σε πειραζω . Αν και δεν μπορω να βρω το οριο σου οπως ο Λαπ , που απο κει και περα γινεσαι κακος και Επικινδυνος.
Αληθεια με τον γατο ειστε φιλοι ; εκτος φορουμ εννοω , δηλαδη βρισκεστε για καφε ; μιλατε για επαγγελματικα και οικογενειακα προβληματα εκτος απο αυτοκινητα;
Αν ναι εγω δεν θα μπορουσα ποτε να μιλαω με φιλους τοσο εντονα
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]