-
Argyn, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Οι βεβαιότητες που εκφράζονται στις πρώτες 2,5 σειρές της απάντησής σου με εκπλήσσουν και στενοχωριέμαι αν εγώ προσωπικά (αλλά και ο χώρος των συντακτών γενικότερα) δίνω-δίνουμε τέτοια εντύπωση.
-
Η εναλλακτική του μοτοσακού είναι πολύ ενδιαφέρουσα για έναν "μεσόκοπο" petrolhead κάγκουρα πάντως, που δεν μπορεί να εξακολουθεί να πληρώνει και να εξασκεί εύκολα το βίτσιο του (λόγω αυξημένης πλέον κυκλοφορίας).
Μιλάω εκ πείρας.
-
Δεν μου αρέσει παρότι η τιμή διυλιστηρίου έχει πέσει αρκετά, η μείωση στην αντλία είναι ουσιαστικά μηδενική. Παρατήρησα δε στο πρατήριο που βάζω ότι ενώ την Τρίτη το απλό πετρέλαιο είχε 1,399 την Πέμπτη είχε φτάσει στο 1,449. Απατεώνες σε όλα τα επίπεδα.
-
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει παρότι η τιμή διυλιστηρίου έχει πέσει αρκετά, η μείωση στην αντλία είναι ουσιαστικά μηδενική. Παρατήρησα δε στο πρατήριο που βάζω ότι ενώ την Τρίτη το απλό πετρέλαιο είχε 1,399 την Πέμπτη είχε φτάσει στο 1,449. Απατεώνες σε όλα τα επίπεδα.
Πρωτα θα ξεστοκαρει αυτος και ο προμηθευτης του και μετα θα ριξει την τιμη, λογικοτατο.
-
@ilias-a said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πρωτα θα ξεστοκαρει αυτος και ο προμηθευτης του και μετα θα ριξει την τιμη, λογικοτατο.
Ξεστοκάρει ανεβάζοντας την τιμή?
-
Ξεστοκάρει ανεβάζοντας την τιμή?
Ειναι γνωστη η τιμη που ειχε αγορασει ο προμηθευτης?
-
χμμμ
ιν θίορι
ιν πρακτις, μολις παρουν αυξηση θα σου κανει αμεσως αυξηση ασχετα που εχει αγορασει φτηνα ενω αν πεσει μειωση, ε, τοτε το σκεφτεται -
Αυτο ειναι το κερδος της "αποθηκης"
-
Θα μείνω στο ότι μου αρέσει που μέχρι τώρα, εξαιτίας της πολιτικής Τραμπ, βρίσκω φθηνότερες μετοχές όπως και φθηνότερη βενζίνη.
-
@jamesd said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Θα μείνω στο ότι μου αρέσει που μέχρι τώρα, εξαιτίας της πολιτικής Τραμπ, βρίσκω φθηνότερες μετοχές όπως και φθηνότερη βενζίνη.
Οντως και εγω επενδυσα εχτες σε 40 λτ βενζινη με κοστος 1.645 το λτ. Σκεφτομουν ειτε να αγορασω Βουαα σε εκπτωση ειτε την βενζινη και επελεξα το 2ο.
-
@wantone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Οντως και εγω επενδυσα εχτες σε 40 λτ βενζινη με κοστος 1.645 το λτ. Σκεφτομουν ειτε να αγορασω Βουαα σε εκπτωση ειτε την βενζινη και επελεξα το 2ο.
το vuaa ισως ξαναπεσει, με τις χαζομαρες του τραμπ, η βενζινη δεν ξερω αν εχει, αμεσα, περιθωριο να παει πιο κατω. Ισως αν μπει επισημα σε υφεση η αμερικη. Επομενως, ορθα επραξες
-
@dettol said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@wantone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
το vuaa ισως ξαναπεσει, με τις χαζομαρες του τραμπ, η βενζινη δεν ξερω αν εχει, αμεσα, περιθωριο να παει πιο κατω. Ισως αν μπει επισημα σε υφεση η αμερικη. Επομενως, ορθα επραξες
και εγω ετσι πιστευω αλλα να δουμε τι θα γινει...
-
Μου αρεσει που το Ετζιαν στη Σκυλίτση κατάφερε κι έβαλε 33 λίτρα βενζίνη στη 1.8 Κρος, πράγμα που δεν το κατάφεραν αλλού, ούτε στο πρώτο γέμισμα μετά την παραλαβή απ την αντιπροσωπεία.
Δε μου αρέσει που στο Ελιν στη Φιλικής που γεμίζω στο Βόλο, ούτε 29 λίτρα δεν καταφέρνουν να βάλλουν ποτέ, μετά βίας αγγίζουν τα 28 λίτρα, όσο κι αν προσπαθούν, δεν γίνεται δουλειά, έτσι δεν θ' αποκτήσουν ποτέ το άγγιγμα του Μίδα και τη μαγκιά που έχει ο Πειραιώτης στη Σκυλίτση.
Που αφού μπόρεσε τα 33 λίτρα, είμαι σίγουρος ότι μου έβαλε κι απ το γιοματάρι το καλό! -
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ετζιαν στη Σκυλίτση
Οχι βρε πηλιου απο εκει, ουτε αερα στα λαστιχα δε βαζεις.
-
Ετζιαν στη Σκυλίτση
δεν γνωρίζω το βενζινάδικο, αλλά μου άρεσε η έκφραση:
-
@a-d-p said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ετζιαν στη Σκυλίτση
δεν γνωρίζω το βενζινάδικο, αλλά μου άρεσε η έκφραση:
Ειναι αυτο που πριν λιγα χρονια ειχαν βαλει βομβα στο παρκινγκ του.
-
σχετικό άρθρο
Σε χέρια παραβατικών ένα στα τρια πρατήρια καυσίμων – Γιατί οι έντιμοι πρατηριούχοι εγκαταλείπουν τα βενζινάδικα, ο ρόλος του πλαφόν
Οι απώλειες από την νοθεία και την κλοπή στην αντλία, το ποσό εκτιμάται ότι προσεγγίζει τα 300 εκατ. ευρώ για τα δημόσια ταμεία -
Ετζιαν στη Σκυλίτση
Ας όψεται που δεν ήθελα να ρισκάρω μέχρι τα τελευταία λίτρα.
Είναι χαζομάρα της Τογιότα (κι άλλων εταιρειών) τα τόσο μικρά ντεποζιτα, στο κυνήγι των γραμματίων διοξειδίου, ή μάλλον, των μιλιγκραμ...
Αλλά ρε παιδιά εντός Αττικής, το κλέψιμο πάει σύννεφο εκεί πέρα σε κάθε έκφανση της ζωής σας, αυτό κατάλαβα... -
Ετζιαν στη Σκυλίτση
Ας όψεται που δεν ήθελα να ρισκάρω μέχρι τα τελευταία λίτρα.
Είναι χαζομάρα της Τογιότα (κι άλλων εταιρειών) τα τόσο μικρά ντεποζιτα, στο κυνήγι των γραμματίων διοξειδίου, ή μάλλον, των μιλιγκραμ...
Αλλά ρε παιδιά εντός Αττικής, το κλέψιμο πάει σύννεφο εκεί πέρα σε κάθε έκφανση της ζωής σας, αυτό κατάλαβα...Παρα πολλα πρατηρια τα εχουν νυν και πρωην μπραβοι, μεχρι πριν λιγο καιρο τα εκλειναν και συνεχιζαν την ιδια στιγμη με αλλο αφμ, τωρα τελευταια εκλεισαν αρκετα λογο νοθειας τα περιφραξαν και γραφουν κλειστα λογο ανακαινησης.
-
Δεν μου αρέσει που είπα να δοκιμάσω αν είναι πιο οικονομικό το αυτοκίνητο με acc στο όριο της Εθνικής, αντί για το συνηθισμένο +10.
Τελικά μισό λίτρο στα 100 πιο κάτω. Βγάλαμε ένα καφέ έξτρα.
-
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που είπα να δοκιμάσω αν είναι πιο οικονομικό το αυτοκίνητο με acc στο όριο της Εθνικής, αντί για το συνηθισμένο +10.
Τελικά μισό λίτρο στα 100 πιο κάτω. Βγάλαμε ένα καφέ έξτρα.
Tι εχεις volvo F 16 ;
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]