-
@cirus said in Σύγκριση αυτοκινήτων:
@realzeus said in Σύγκριση αυτοκινήτων:
θελουμε να καλυπτομαστε και ψυχολογικα ολοι μας
Όχι όλοι μας... Υπάρχει και κόσμος που γνωρίζει. Όταν έκλεισα την πόρτα της 430 ήμουν εκστασιασμένος από το το πόσο ελαφριά ήταν!!!
και μεις γνωριζουμε δια μου αλλα ειναι ψυχολογικο
σε supercar δεν θα με ενοιαζε και μενα καθολου. δεν καταλαβαινω τι συγκρινεις
μιλαω για καθημερινα απλά αμαξια και μου λες τωρα για αυτοκινητα επιδοσεων που κοιτανε και τα γραμμαρια. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ για τετοια
Δεν έχουμε όλοι ψυxολογικά...
-
θελουμε να καλυπτομαστε και ψυχολογικα ολοι μας
Όχι όλοι μας... Υπάρχει και κόσμος που γνωρίζει. Όταν έκλεισα την πόρτα της 430 ήμουν εκστασιασμένος από το το πόσο ελαφριά ήταν!!!
και μεις γνωριζουμε δια μου αλλα ειναι ψυχολογικο
σε supercar δεν θα με ενοιαζε και μενα καθολου. δεν καταλαβαινω τι συγκρινεις
μιλαω για καθημερινα απλά αμαξια και μου λες τωρα για αυτοκινητα επιδοσεων που κοιτανε και τα γραμμαρια. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ για τετοια
Δεν έχουμε όλοι ψυxολογικά...
ολοι εχουμε ψυχολογικα πραγματα που ασυναισθητα μας αρεσουν ή δεν μας αρεσουν και δεν εχουν πραγματικο νοημα
ολοι μας
οχι ψυχολογικα προβληματα (που και τετοια εχουμε αλλα τεσπα)
αυτο εσυ δεν το εχεις ενταξει. οι περισσοτεροι το εχουμε
-
-
Έχω κλείσει τις 3 συγκεκριμένες πόρτες. Η πόρτα της mercedes βαριά, λογικό άλλωστε με τόσα που έχει μέσα. Της Ferrari ελαφριά αλλά ο ήχος καμία σχεση με το να τενεκεδιζει. Από την άλλη του rover ήταν η επιτομή της λέξης τενεκές.
Σαφώς και το κλείσιμο της πόρτας δείχνει μια υποτυπώδη ποιότητα κατασκευής ως προς τη δομή του αμαξώματος.Στο ΜΧ5 όταν άλλαξα τα bushings των πορτών από λαστιχένια σε πλαστικά ο ήχος κλεισίματος άλλαξε δραματικά συν οτι η πορτα ήταν πιο ''ενα'' με το αμαξωμα. Στην αλλαγή όταν έκλεισα την πόρτα και ήταν στον αέρα χωρίς bushings δε φαντάζεστε τον ήχο.
-
@a-d-p said in Σύγκριση αυτοκινήτων:
Καλά για T-ROC δεν έχω παράπονο.... σήμερα άνοιξα καπό..... υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που είναι τόσο βαρύ; Άνετα θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν 4-5 κιλά
Ειναι βαρυ για λογους ασφαλειας . Για να συγκρατει τα πιστονια οταν θα εκτοξευθούν
-
@alexandros-k said in Σύγκριση αυτοκινήτων:
@a-d-p said in Σύγκριση αυτοκινήτων:
Καλά για T-ROC δεν έχω παράπονο.... σήμερα άνοιξα καπό..... υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που είναι τόσο βαρύ; Άνετα θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν 4-5 κιλά
Ειναι βαρυ για λογους ασφαλειας . Για να συγκρατει τα πιστονια οταν θα εκτοξευθούν
-
-
-
-
-
Το αριστερό το είχε αγοράσει από τους πρώτους ο Ρενιέ και η σύζυγος του...
Το δεξί θα το αγοράσει ο Χρεπιέ....
-
@criuser said in Σύγκριση αυτοκινήτων:
Στην ερτ2 έχει τώρα την πριγκίπισσα Σίσι, ενημερώνω αν θες να δεις.
-
@ataim said in Σύγκριση αυτοκινήτων:
@criuser said in Σύγκριση αυτοκινήτων:
Στην ερτ2 έχει τώρα την πριγκίπισσα Σίσι, ενημερώνω αν θες να δεις.
Την έχω δει σε πρώτη προβολή...
Αλλά το Γκε βάγκον, είναι συνομήλικο με την Ρόμι...
Σύγκριση αυτοκινήτων