-
Κανονικοτατος αυτοκινητοδρομος ειναι.
https://el.wikipedia.org/wiki/Ευρωπαϊκή_Οδός_90 -
σεα για κατουρημα δεν εχει παντως (τουλαχιστον απο θεσσαλονικη εως καβαλα). Αλλα μαλλον στην βορεια ελλαδα πανε παντου ακατουρητοι
-
@dettol said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
σεα για κατουρημα δεν εχει παντως (τουλαχιστον απο θεσσαλονικη εως καβαλα). Αλλα μαλλον στην βορεια ελλαδα πανε παντου ακατουρητοι
Εννοείται... Από Θεσσαλονίκη Αλεξανδρούπολη στα καπάκια μόνο με καφέ, νερό και κουλούρι.
Στα κρυφά...να μην μας παίρνουν χαμπάρι στον δρόμο -
@polioan said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Εννοείται... Από Θεσσαλονίκη Αλεξανδρούπολη στα καπάκια μόνο με καφέ, νερό και κουλούρι.
Στα κρυφά...να μην μας παίρνουν χαμπάρι στον δρόμοδεν βλεπω και τσιγαρο εκει μεσα. Ευτυχως, διοτι θα ειχαμε δραματα σε δρομο χωρις τουαλετα
-
@polioan said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Στα κρυφά...να μην μας παίρνουν χαμπάρι στον δρόμοδεν βλεπω και τσιγαρο εκει μεσα. Ευτυχως, διοτι θα ειχαμε δραματα σε δρομο χωρις τουαλετα
Α όλα και όλα... Ηλεκτρονικό ναργιλέ
-
Κάπου στη Βέροια δεν έχει ένα Olympus Plaza πλέον;
Είναι τραγικό να μην μπορείς να σταματήσεις προφανώς…
Το θυμάμαι απ όταν πρωτοάνοιξε που έκανα κάτι δρομολόγια τότε… ευτυχώς δεν είχε κάμερες και έβγαινε γρήγορα η διαδρομή!! -
@chrisk6 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Κάπου στη Βέροια δεν έχει ένα Olympus Plaza πλέον;
Είναι τραγικό να μην μπορείς να σταματήσεις προφανώς…
Το θυμάμαι απ όταν πρωτοάνοιξε που έκανα κάτι δρομολόγια τότε… ευτυχώς δεν είχε κάμερες και έβγαινε γρήγορα η διαδρομή!!το 2011 ειχα σταματησει σε ενα τετοιο δυτικα της Θεσ πανω στην Εγνατια. εχει κλεισει;
-
@chrisk6 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Olympus Plaza
Ναι εχει μεταξυ Θεσσαλονικης και Βεροιας και στα 2 ρευματα
-
ΣΕΑ έχει στο Κλειδί.
Για κατούρημα έχει τουαλέτες σε πάρκινγκ σε όλη την διαδρομή, περίπου ένα ανά Νομό.
-
Δεν είχε παλιά, τώρα έχει τουλάχιστον 2 μπορώ να θυμηθώ, Θεσσαλονίκη - Καβάλα, για κατούρημα
Ασκός
Μουσθένη -
@antoniokon said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@alex-mix said in [Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!](/
Googlemap?
No...gatoozmapΩς γνωστόν, στα Αρτινά, ο γάτος γίνεται...ο γάτουζ...
Ετσι ετσι να εκπαιδευεσαι σιγα σιγα
Υ.Γ τον εγραψα με γαλλικη προφορα λογω peugeot -
, Ηγουμενίτσα Θεσσαλονίκη, έχει ΣΕΑ στη Βέροια όπως αναφέρθηκε, ένα άλλο ημισεα (απαράδεκτο για εμένα) κοντά στα Γρεβενά, βγαίνεις και ξαναμπαινεις Εγνατία, και τουαλέτες ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΕΣ εκεί στα Γρεβενά.
Έχει ένα καλό όμως, δε ξέρω για πόσο ακόμα, αν σε πιάσει πολύ ανάγκη, βγαίνεις σε μια έξοδο, και η φύση είναι δίπλα σου και καθώς δεν έχει πλευρικά διόδια, επανέρχεσαι τζάμπα.
Περίφραξη έχει σε όλο το μήκος της πάντως.
-
@civil357 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
, Ηγουμενίτσα Θεσσαλονίκη, έχει ΣΕΑ στη Βέροια όπως αναφέρθηκε, ένα άλλο ημισεα (απαράδεκτο για εμένα) κοντά στα Γρεβενά, βγαίνεις και ξαναμπαινεις Εγνατία, και τουαλέτες ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΕΣ εκεί στα Γρεβενά.
Έχει ένα καλό όμως, δε ξέρω για πόσο ακόμα, αν σε πιάσει πολύ ανάγκη, βγαίνεις σε μια έξοδο, και η φύση είναι δίπλα σου και καθώς δεν έχει πλευρικά διόδια, επανέρχεσαι τζάμπα.
Καλα αυτο με τις τουαλετες δε παιζεται Γιαννενα Θεσσαλονικη 1 στα Γρεβενα και ιόνια Αρτα Γιαννενα 68χλμ 2 τουαλετες και 1 Σεα
-
Κρατάτε τα άδεια μπουκαλάκια απ τα νερά, να μη ψάχνετε τουαλέτα, στην Ellada 2.0
-
@alex-mix said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@civil357 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Καλα αυτο με τις τουαλετες δε παιζεται Γιαννενα Θεσσαλονικη 1 στα Γρεβενα και ιόνια Αρτα Γιαννενα 68χλμ 2 τουαλετες και 1 Σεα
Βροχή , υγρασία και κρύο , συνταγή για συχνοουρία , κάτι ήξερε ο μελετητής του έργου και προνόησε...
-
Πότε έγιναν αυτά τα έργα;
-
Το βάζω εδώ αφού δεν ξέρω που
-
Βρήκα ένα πρώην αυτοκίνητο μου στο car.gr
Φυσικά το έχει κάνει τούμπανο, εγώ το είχα μαμά
https://www.car.gr/s/pghil7ea/ -
Ωραία παρέα αποκτήσαμε!
Αν ήταν και το δεξιά δικό μου, το λες και dream garage.
-
Ιστορική μέρα η 12η Μαρτίου 2025. Διότι δεν παρέλαβε μόνο ο Trump το νέο του Tesla. Πάντα με ρωτούν ποιο αμάξι θα αγόραζα αν είχα την οικονομική άνεση. Εγώ που έχω οδηγήσει σχεδόν τα πάντα. Η απάντηση ήταν πάντα η ίδια: μόνο Tesla.
Y SR του 2023 με 60Κ χιλιόμετρα, σε υπέρ-άριστη κατάσταση. Εντυπωσιασμένος από το πόσο καλά έχει γεράσει. Δεδομένου ότι τα περισσότερα ταξίδια γίνονται με τα δημοσιογραφικά, ότι έχω βραδινή φόρτιση και ότι είναι έτσι κι αλλιώς ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο, δεν μπορούσε να γίνει καλύτερη επιλογή.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!