-
, Ηγουμενίτσα Θεσσαλονίκη, έχει ΣΕΑ στη Βέροια όπως αναφέρθηκε, ένα άλλο ημισεα (απαράδεκτο για εμένα) κοντά στα Γρεβενά, βγαίνεις και ξαναμπαινεις Εγνατία, και τουαλέτες ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΕΣ εκεί στα Γρεβενά.
Έχει ένα καλό όμως, δε ξέρω για πόσο ακόμα, αν σε πιάσει πολύ ανάγκη, βγαίνεις σε μια έξοδο, και η φύση είναι δίπλα σου και καθώς δεν έχει πλευρικά διόδια, επανέρχεσαι τζάμπα.
Περίφραξη έχει σε όλο το μήκος της πάντως.
-
@civil357 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
, Ηγουμενίτσα Θεσσαλονίκη, έχει ΣΕΑ στη Βέροια όπως αναφέρθηκε, ένα άλλο ημισεα (απαράδεκτο για εμένα) κοντά στα Γρεβενά, βγαίνεις και ξαναμπαινεις Εγνατία, και τουαλέτες ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΕΣ εκεί στα Γρεβενά.
Έχει ένα καλό όμως, δε ξέρω για πόσο ακόμα, αν σε πιάσει πολύ ανάγκη, βγαίνεις σε μια έξοδο, και η φύση είναι δίπλα σου και καθώς δεν έχει πλευρικά διόδια, επανέρχεσαι τζάμπα.
Καλα αυτο με τις τουαλετες δε παιζεται Γιαννενα Θεσσαλονικη 1 στα Γρεβενα και ιόνια Αρτα Γιαννενα 68χλμ 2 τουαλετες και 1 Σεα
-
Κρατάτε τα άδεια μπουκαλάκια απ τα νερά, να μη ψάχνετε τουαλέτα, στην Ellada 2.0
-
@alex-mix said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@civil357 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Καλα αυτο με τις τουαλετες δε παιζεται Γιαννενα Θεσσαλονικη 1 στα Γρεβενα και ιόνια Αρτα Γιαννενα 68χλμ 2 τουαλετες και 1 Σεα
Βροχή , υγρασία και κρύο , συνταγή για συχνοουρία , κάτι ήξερε ο μελετητής του έργου και προνόησε...
-
Πότε έγιναν αυτά τα έργα;
-
Το βάζω εδώ αφού δεν ξέρω που
-
Βρήκα ένα πρώην αυτοκίνητο μου στο car.gr
Φυσικά το έχει κάνει τούμπανο, εγώ το είχα μαμά
https://www.car.gr/s/pghil7ea/ -
Ωραία παρέα αποκτήσαμε!
Αν ήταν και το δεξιά δικό μου, το λες και dream garage.
-
Ιστορική μέρα η 12η Μαρτίου 2025. Διότι δεν παρέλαβε μόνο ο Trump το νέο του Tesla. Πάντα με ρωτούν ποιο αμάξι θα αγόραζα αν είχα την οικονομική άνεση. Εγώ που έχω οδηγήσει σχεδόν τα πάντα. Η απάντηση ήταν πάντα η ίδια: μόνο Tesla.
Y SR του 2023 με 60Κ χιλιόμετρα, σε υπέρ-άριστη κατάσταση. Εντυπωσιασμένος από το πόσο καλά έχει γεράσει. Δεδομένου ότι τα περισσότερα ταξίδια γίνονται με τα δημοσιογραφικά, ότι έχω βραδινή φόρτιση και ότι είναι έτσι κι αλλιώς ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο, δεν μπορούσε να γίνει καλύτερη επιλογή.
-
Καλοταξιδο
-
Μέγειες, καλοτάξιδο
-
Καλοτάξιδο Δημήτρη
Χωράς και εσυ και η μικρή στο πορτ-μπαγκάζ ανετααα !
Θέλουμε φώτο να το οδηγείς με κόκκινο καπελάκι MAGA -
Καλοταξιδο Δημήτρη. Να το χαρείτε και καλά χιλιόμετρα
-
Καλοταξιδο να είναι!
-
Καλοτάξιδο !
-
@v_a said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Καλοτάξιδο Δημήτρη
Χωράς και εσυ και η μικρή στο πορτ-μπαγκάζ ανετααα !
Θέλουμε φώτονα το οδηγείς με κόκκινο καπελάκι MAGAΌχι, τέτοιο ξεπεσμό δεν θέλουμε για κανένα φιλικό μας πρόσωπο!
Να μην πω "ούτε στον εχθρό μας"...Να κάνει καλά χιλιόμετρα και να μας λέει τα καλά και τα λιγότερο καλά χωρίς φόβο και πάθος θέλουμε, για να κατανοήσουν όλοι καλύτερα τη συμβίωση με ένα καλό ηλεΧτρικό.
-
@cirus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μέγειες, καλοτάξιδο
Εσύ φταις, που δε δέχτηκες να χώσεις ένα Zeekr στην τσέπη σου.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές. Κάποια στιγμή θα ακολουθήσει σεντόνι. Είναι η πρώτη φορά που δε θέλω να πάρω δημοσιογραφικό. Και δυστυχώς, παραλαμβάνω σήμερα και με πάει σερί για τρεις εβδομάδες. Θέλω να οδηγήσω το αυτοκινητάκι μου...
-
Μα υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το αποκτάς αυτό που τόσο λαχταράς ?
Πολλά και χαρούμενα χιλιόμετρα με όλη τη φαμίλια ! -
Καλοτάξιδο, Δημήτρη!
-
@dimsabas said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@cirus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μέγειες, καλοτάξιδο
Εσύ φταις, που δε δέχτηκες να χώσεις ένα Zeekr στην τσέπη σου.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές. Κάποια στιγμή θα ακολουθήσει σεντόνι. Είναι η πρώτη φορά που δε θέλω να πάρω δημοσιογραφικό. Και δυστυχώς, παραλαμβάνω σήμερα και με πάει σερί για τρεις εβδομάδες. Θέλω να οδηγήσω το αυτοκινητάκι μου...
την κυριακη οδηγουσα ολη την μερα το δελφινι της συζυγου. Βολικο, μικρουλι, δεν ειχα αγχος πουθενα πως θα χωρεσω και θα παρκαρω. Μου αρεσε παρα πολυ και βολευτηκα και τον τροπο οδηγησης χωρις opd. Αρχισα να κανω σκεψεις να της το "κλεψω" και να της δωσω τη μαουνα.
Δευτερα πρωι, μπαινω στο δικο μου για να παω τα παιδια σχολειο. Ακουω το γδουπ του κλεισιματος της πορτας, παταω φρενο, βαζω πιν, ερχεται το τιμονι και η θεση στα επιλεγμενα μου settings. Πιανω το τιμονι και σκεφτομαι "εδω ειμαστε, δεν το κουναω απο εδω"1.5 χρονο μετα, τα μοναδικα αμαξια που ζηλευω, ειναι το juniper και τα lucid. Οτιδηποτε αλλο μου ειναι απλα αδιαφορο...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!