-
αν δεν ειναι αυτοματο στη μεταπωληση θα το πουλησεις στη μιση τιμη! στα ιδια χρονια θα πουληθει στη διπλασια τιμη το yaris
-
Εννοείς ότι θα πέσουν ή ότι θα ανέβουν?
Θα πεσουν λογικα ,γιατι αρχιζουν και ερχονται αρκετα κινεζικα και με κινητηρες βενζινης σε πολυ χαμηλοτερες τιμες απο τους υπολοιπους οποτε αρχιζουν και παιρνουν διαφορα κομματια απο την πιτα.
-
Για πολη το γιαρις, για πολη και κανα ταξιδι παλι το γιαρις, για πολη και πολλα ταξιδια μπορει και το κλιο. Προσωπικη αποψη βεβαια.
-
Yaris, σου κάνει τη ζωή εύκολη
-
Ενα παραδειγμα που ειδα μολις τωρα ,οκ δε ια λεει και πολλα ,αλλα τα λεφτα ειναι λεφτα
-
@alex-mix said in Clio LPG vs Yaris hybrid:
Ενα παραδειγμα που ειδα μολις τωρα ,οκ δε ια λεει και πολλα ,αλλα τα λεφτα ειναι λεφτα
Κοίτα τους απατεώνες...αντί να ξεκινά από τα 14.000€ και να τελειώνει στα 17-18.000€ η συγκεκριμένη έκδοση με τον 1.5 ατμοσφαιρικό ξεκινά στα 18.500 όταν με 2 χιλιάρικα παραπάνω παίρνεις το υβριδικό με τα 190 άλογα.
Πόσο να έχει αυτό άραγε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες;
-
Για την χρήση που θέλει, προφανώς το Γιάρις για τον προφανή λόγο: ΑΥΤΟΜΑΤΟ κιβώτιο. 2ο αμάξι, κυρίως αστική χρήση και να συζητάμε χειροκίνητο κιβώτιο το 2025 ειναι - σχεδόν - έγκλημα! Μπόνους η χαμηλή κατανάλωση και η εύκολη μεταπώληση, επιπέδου ομολόγων (χαχαχα). Έξτρα μπόνους η πολύ μεγαλύτερη αξιοπίστια, εγγύηση και δίκτυο. Θα έλεγα ότι δεν υφίσταται καν δίλλημα, είναι τόσο ξεκάθαρη η επιλογή.
-
@fanis75 said in Clio LPG vs Yaris hybrid:
Για την χρήση που θέλει, προφανώς το Γιάρις για τον προφανή λόγο: ΑΥΤΟΜΑΤΟ κιβώτιο. 2ο αμάξι, κυρίως αστική χρήση και να συζητάμε χειροκίνητο κιβώτιο το 2025 ειναι - σχεδόν - έγκλημα! Μπόνους η χαμηλή κατανάλωση και η εύκολη μεταπώληση, επιπέδου ομολόγων (χαχαχα). Έξτρα μπόνους η πολύ μεγαλύτερη αξιοπίστια, εγγύηση και δίκτυο. Θα έλεγα ότι δεν υφίσταται καν δίλλημα, είναι τόσο ξεκάθαρη η επιλογή.
Έτσι!
-
Εχω το CLIO του 21 LPG 3μιση χρόνια, κανένα πρόβλημα πραγματικά αψεγάδιαστο, ροπάτο και έχει το γκάζι του όταν το χρειαστείς. Και ταξίδια κάνω με αυτό σχετικά άνετα. Με έχει εντυπωσιάσει πόσο ευκολοδήγητο και άνετο είναι και αισθητικά για μένα το πιο όμορφο super mini.
Τώρα για χρήση αποκλειστικά μέσα στη πόλη το χειροκίνητο είναι κουραστικό και καίει αρκετά (9-9.5l), αλλά είναι πολύ φθηνό το lpg. Πρέπει να ζυγίσει τις ανάγκες της, αν θέλει ευκολία και άνεση πάει στο Yaris (sick) αν θέλει να έχει ένα όμορφο κ πρακτικό αμάξι και για ταξίδια, όπου δε θα καίει τίποτα, η καλύτερη επιλογή το Clio. Αν μπορεί να ανέβει για το Clio Hybrid, το οποίο το έχει φίλος και έχει τις καλύτερες εντυπώσεις, ακόμα καλύτερα. -
Το Clio, γενικά τα Renault hev, προσωπικά τα φοβάμαι καθώς ακολουθώντας ομάδες ιδιοκτητών Arkana & Austral hev στο fb διάβαζα για πολλές βλάβες. Στα hev μόνο Toyota γενικότερα.
-
EΓΩ θα επέλεγα στην θέση του φίλου σου το Yaris.
Οι λόγοι: αποδεδειγμένη αξιοπιστία, το καλύτερο και πιο δοκιμασμένο υβριδικό σύστημα, μεταπώληση, αξιόπιστο και λειτουργικό αυτόματο κιβώτιο, κατανάλωση. Ενα υποκειμενικό για μένα είναι ότι η τελευταία γενιά είναι και όμορφη.
-
Συν μεσαίος αερόσακος
-
@i-hasu said in Clio LPG vs Yaris hybrid:
Οι λόγοι: αποδεδειγμένη αξιοπιστία, το καλύτερο και πιο δοκιμασμένο υβριδικό σύστημα, μεταπώληση, αξιόπιστο και λειτουργικό αυτόματο κιβώτιο, κατανάλωση. Ενα υποκειμενικό για μένα είναι ότι η τελευταία γενιά είναι και όμορφη.
Mazda 2, ίδιο αμάξι με το yaris και τρέχει προσφορά.
Και αντί για clio hybrid, mitsubishi hybrid.
Οι τρέχει προσφορά, ίδια τιμή με yaris και clio lpg. -
@anpapath said in Clio LPG vs Yaris hybrid:
@i-hasu said in Clio LPG vs Yaris hybrid:
Mazda 2, ίδιο αμάξι με το yaris και τρέχει προσφορά.
Και αντί για clio hybrid, mitsubishi hybrid.
Οι τρέχει προσφορά, ίδια τιμή με yaris και clio lpg.Ακριβώς. Πιο ορθολογικά πακέτα χωρίς ζανταρες και άλλες καγκουριες της τογιοταρας.
Ποιοτικά βέβαια τα ίδια σκατα είναι αλλά έχεις χρηστικά πράγματα αντί για εφέ.Έμενα η γυναίκα ένα χρόνο με το μαζντογιαρις δεν της άρεσε καθόλου. Ουτε ποιοτικά ουτε οι χώροι ούτε η σχεδίαση.
-
Το κόστος του ακριβού υβριδικού σύστηματος από κάπου πρέπει να βγει για να σου πουλάνε το Yaris σε σχετικά ρεαλιστική τιμή. Οπότε πλαστικά it is.
-
@a-d-p said in Clio LPG vs Yaris hybrid:
Clio techno lpg και από μένα, γιατί θα κάνει και ταξίδια οικονομικά, το 2008 θα το χρησιμοποιεί μόνο όταν έχει πολλά μπαγκαζια
Αν μπορεί να διαθέσει επιπλέον 2000€
Mitsubishi colt hybrid intense plus, αντίστοιχο εξοπλιστικό επίπεδο με το clio techno.Αυτό το colt είναι το clio με άλλο σήμα;!;
Εντυπωσιακό, πρώτη φορά το είδα παρακολουθώντας το νήμα.Από εμένα yaris για μέσα σε πόλη γιατί ειναι και πιο μικρό και έχει καλή κατανάλωση.
Το clio είναι πιο αυροκίνητο και με πιο αξιοπρεπές πορτ παγκαζ, αλλά χειροκίνητο.Edit: νομίζω και τα 2 φτιάχνονται Τουρκία, άρα για μένα both rejected, προσωπικό κόλλημα.
Πάντως σαν καλύτερη ποιότητα στο μάτι έχει σίγουρα το clio. -
Εκτός απο το οτι χειροκίνητο κιβώτιο και υγραέριο για αυτοκίνητο του 2025 είναι εντελώς αστείο, η πραξη ΓΥΝΑΙΚΑ + ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ = ΑΥΤΟΜΑΤΟ διδάσκεται στην πρώτη δημοτικού του αυτοκινητικού σχολείου. Δεν ξέρω καν γιατί το συζητάμε ακόμα. Δες και το 208 hybrid, εχει καλή προσφορά που τρέχει. Ειναι ποιοτικότερο και ομορφότερο (κατα την γνώμη μου) απο το γιαρις, αλλά δεν εχει την αξεπεραστη αξιοπιστια της τογιοτα.
-
@dimgeo said in Clio LPG vs Yaris hybrid:
ΓΥΝΑΙΚΑ + ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ = ΑΥΤΟΜΑΤΟ διδάσκεται στην πρώτη δημοτικού
Λίγο πιο σεξιστής πεθαίνεις...
-
@realzeus said in Clio LPG vs Yaris hybrid:
@dimgeo said in Clio LPG vs Yaris hybrid:
ΓΥΝΑΙΚΑ + ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ = ΑΥΤΟΜΑΤΟ διδάσκεται στην πρώτη δημοτικού
Λίγο πιο σεξιστής πεθαίνεις...
Η γυναίκα του πάντως θα είναι ευτυχισμένη, κι αυτό νομιζω ειναι σημαντικότερο απο τι είμαι εγω.
-
Στο μόνο κομμάτι που υπερτερεί το Clio,είναι στο θέμα σχεδίασης αν και αυτό είναι υποκειμενικό, αλλά εμένα μου αρέσει περισσότερο,και στο θέμα χωρών κυρίως αποσκευών! Όπου το Clio μπορεί να βολέψει άνετα μια μικρή οικογένεια. Από την άλλη επειδή μιλάμε για δύο αυτοκίνητα που κατά βάση θα κινούνται στην πόλη, το Yaris, υπερέχει ξεκάθαρα! Αφού μπορείς άνετα να δεις εντός πόλης κατανάλωση, και κάτω από 4 λίτρα! Και τι που με το Clio είναι ανέφικτο! Στα συν βέβαια και το αυτόματο κιβώτιο! Επίσης η διαφορά στην τιμή είναι αμελητέα από και πέρα περί ορέξεως!
Clio LPG vs Yaris hybrid