Περιμένω στο κόκκινο φανάρι με το Yaris cross και βλέπω απο τον καθρέπτη ένα τεσλα Υ να έρχεται σφαίρα πάει να μπει δεξιά το μετανιώνει περνάει απο πίσω μου και έρχεται στα αριστερά μου.
Tο ότι ήρθε έτσι σε βρεγμένο δρόμο μου θύμισε το range rover που κτύπησε το άλλο yaris μειώνοντας του την αξία μεταπώλησης 
Τα πήρα ( λίγο ) γιατί κατάλαβα τι θα κάνει, θα φύγει μπροστά και μετά θα περάσει διαγώνια ξυστά από τον προφυλακτήρα μου για να πάει δεξιά , τους μυρίζομαι κάτι τέτοιους ...
Σταθμίζω ταχύτατα την κατάσταση , κάτι πιτσιρικάδες μέσα (30ρηδες) που να συγκριθούν με 40 χρόνια εμπειρίας στις καφρίλες ...εξ. θερμ. 6 βαθμοί , βρεγμένο οδόστρωμα χμμμ 
μια στιγμή φοράω τα Hankook Kinergy 4S2 H750 θα πολεμήσω μέχρι τελευταίας ... θα υπερασπιστώ την γραμμή μου! τι τα έδωσα τα 380€!
Ακαριαία επιλέγω PWR και HOLD μηδενίζοντας τον χρόνο αντίδρασης ... πράσινο GOOO!!!
Τα Hankook γαντζώνουν την κρύα βρεγμένη άσφαλτο της Καραμανλή και εκτοξεύουν το ιαπωνικό ελαφρύ SUV που κρατιέται δίπλα στο αμερικάνικο μαστόδοντο με τα καλοκαιρινά ελαστικά χαμηλής τριβής .
Για 200 μέτρα η έλλειψη ηχομόνωσης οι λαμαρίνες τσιγαρόχαρτο τα λεπτά τζάμια το ecvt και τα ελαστικά 4 εποχών - "μειονεκτήματα" για τους "γνώστες" του ίντερνετ - κάνουν την διαφορά ,το Υ εγκαταλείπει κόβει ταχύτητα επιδεικνύοντας ο οδηγός του απρόσμενη ωριμότητα καθώς αντιλαμβάνεται ότι δεν θα προλάβει να σταματήσει τους 2 και κάτι τόνους στο επόμενο φανάρι ... το οποίο όμως προλαβαίνει να περάσει με πορτοκάλι ο Ιάπωνας νίτζα !
Το φανάρι αυτό το προλαβαίνουν μόνο μηχανές μεγάλα σκούτερ και παλιά το ST μου ,τώρα που το σκέφτομαι είχα βάλει την Παρασκευή την καλή βενζίνη της AVIN για να πάρω τετραπλούς πόντους ...
λες να;
Βλέπω το Υ να βγάζει δεξί φλάς και να πιάνει δεξιά για να στρίψει , το ήξερα!
Ξέρω επίσης ότι είμαι μεγάλο ζώο