Best posts made by zithos
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2posted in Αντίλογος
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@zithos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@zithos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που ξεκινά να βάζει σε τάξη την χώρα.
Τάξη στη χώρα έβαλε το ΠΑΣΟΚ. Στράβωσε λίγο πάλι η κατάσταση βέβαια, γιατί κυβέρνησε και η ΝΔ λίγο. Αν και ήταν ΠΑΣΟΚ κι αυτή, μεταμφιεσμένη σε Δεξιά.
Οπότε για να ξαναέρθουν τα πράγματα στη σωστή τους σειρά, χρειάζεται να κυβερνήσει η αριστερά. Στην 1η θητεία του Αλέ6 υπήρχε μνημόνιο, οπότε πόσους να προσλάβει κι αυτός? Ατυχία.
Τώρα όμως είναι αλλιώς τα πράγματα. Δεν είναι εδώ οι κακοί ξένοι. Οπότε μπορούμε να τα ξανακάνουμε όλα κρατικά. Τόσα εκατομύρια Έλληνες περιμένουν για μια θεσούλα στο Δημόσιο, έτσι θα μείνουν?Οπότε θα επανέλθει ξανά η τάξη στη χώρα. Η σωστή. Αυτή που καθιέρωσε το ΠΑΣΟΚ και αγάπησαν οι Έλληνες...
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε επειδή ήταν αδύνατο για τα δεδομένα της εποχής λόγω Ανδρέα, ο Κυριάκος σταδιακά το έκανε.
Τα πας καλά με το Ζύθο ε? Έτσι φαίνεται απ" το όνομά σου κι αυτά που λες. Μείωσέ τον, δημιουργεί φαντασιώσεις.
Ο Κούλης προηγείται στη λογική "το μη χείρον βέλτιστον". Δεν χρειάζονται υπερβολές, απλώς διακωμωδούν το δράμα που περνάει η χώρα με τους πολιτικούς και τις πολιτικές των τελευταίων δεκαετιών.Ο Ζύθος κάνει καλό στην υγεία, μην συγχέεις τον ζύθο με το αλκοόλ. Έναν γόνο του εθνάρχη Ελευθερίου Βενιζέλου δεν μπορείς να τον πεις σε καμιά περίπτωση αποτυχημένο, πέρα από αυτό έχει την στήριξη σπουδαίων πολιτικών του πατριωτικού χώρου όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης και η οικογένεια Πλεύρη μην ξεχάσω και τον τεράστιο πατέρα.
Latest posts made by zithos
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3posted in Αντίλογος
@bathan said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Η Κωνσταντοπούλου μαζί με την Αποστολάκη είναι οι μόνες που κάνουν πολύ σωστά την δουλειά τους στην επιτροπή.
Στοχευμένες ερωτήσεις και ύφος που αρμόζει στην περίσταση
Ειδικά η Ζωή με τον φραπέ έδωσε ρέστα !Την σέβομαι σαν πολιτικό αντίπαλο κατά τα άλλα είναι το στυλ της τέτοιο ασυνήθιστο για γυναίκα αλλά μέσα στα πρέποντα πλαίσια, αν κάποιοι ψαρώνουν μάλλον έχουν ψυχολογικό το θέμα.
-
@red_monster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Ο Πιερρακάκης εκλέχθηκε από τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης, αυτή είναι η μεγάλη του επιτυχία.
Δεν δίνω εθνικές διαστάσεις στο θέμα και δεν συμφωνώ με τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης, αλλά είναι μια επιτυχία. Δεν μπορούμε να το μειώνουμε επειδή κάποιοι δε συμπαθούν τον Πιερρακάκη ή τη ΝΔ.Ο Πιερρακάκης εκλέχτηκε γιατί ο βασικός αντίπαλος, ο Βέλγος, παραιτήθηκε γιατί αρνήθηκε να πει ναι στην δεσμευση των Ρωσικών κεφαλαίων
Η διαφορά είναι πως ο δικός μας ο μπούλης είπε ναι σε όλαΧάρη τους έκανε δηλαδή ο Πιερρακάκης, να δεχτεί να δεσμεύσει τα Ρώσικα κεφάλαια και οι υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης ως αντάλλαγμα τον ψήφισαν.

Πιθανόν να έπαιξε κι αυτό το ρόλο του, αλλά σίγουρα θα είδαν κι άλλες αρετές. Που εσύ ή δεν τις ξέρεις, ή δεν τις βλέπεις ή αρνείσαι να τις αναγνωρίσεις.
Οκ το κατάλαβα, δεν τον συμπαθείς τον Πιερα, αλλά κανενός η προσωπική άποψη δεν μπορεί να υποβαθμίσει την επιτυχία του. Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους.
Ο Πιερρακάκης είναι μιά φούσκα, καιροσκόπος και τυχοδιώκτης όπου φυσάει ο άνεμος και τίποτε άλλο.
Θα ικανοποιήσει τον εγώ του σαν πρόεδρος του Eurogroup και μετά θα πάει σε νέες πολιτείες
Σιγά το άτομο και μεγάλο στέλεχος που θα σκάσω κιόλαςΓια κοίτα ρε ψηλέ αν ψόφησε η κατσίκα του γείτονα !
Για εξηγησε μου τι θες να πεις ;
@zithos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@wantone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Δεν είμαι προσωπικά του στυλ όπως άλλοι ακραίοι ότι δηλώνω εθνικά υπερήφανος ως Έλλην, απλά ο άνθρωπος είναι αξιόλογος για αυτό κέρδισε την συγκεκριμένη θέση με την οποία βρίσκεται στην κορυφή όχι μόνο της Ελλάδας αλλά όλου του πολιτισμένου κόσμου.
Δεν είναι Κρητικός ο Πιερρακάκης.
Ο Βοριδης ειναι;
Δεν γνωρίζω την καταγωγή του.
Αν κρίνω απο το όνομά του, Μαυρουδής, και επωνυμο σε ίδης πρεπει να είναι από Μακεδονία ή Θράκη
Μικρασιάτης προφανώς από το Βυζάντιο.
-
Δεν είμαι προσωπικά του στυλ όπως άλλοι ακραίοι ότι δηλώνω εθνικά υπερήφανος ως Έλλην, απλά ο άνθρωπος είναι αξιόλογος για αυτό κέρδισε την συγκεκριμένη θέση με την οποία βρίσκεται στην κορυφή όχι μόνο της Ελλάδας αλλά όλου του πολιτισμένου κόσμου.
Ο Βοριδης ειναι;
Δεν γνωρίζω την καταγωγή του.
-
-
ο Πιερακακης πήρε την απόφαση να παρειι τα Ρωσικά κεφαλαία; Νόμιζα το έκανε η Ουρσουλα
Η δέσμευση υπάρχει προ πολλού
-
RE: Γελοιογραφία & Χιούμορposted in Αντίλογος
@ilias-a said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@zithos said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Αυτό εννοώ και εγώ, από την στιγμή που δεν μπορεί να ζήσει έξω από το νερό δεν υπάρχει κανένας λόγος να θανατωθεί.
Εξω απο το νερο πεθαινει απο ασφυξια, ποιος ο λογος να το βασανισουμε? Αμεση θανατωση σε ολα τα πλασματα της θαλασσας (και οχι μονο0 που ειναι για τροφη.
Δεν νομίζω να κάνουν αυτό το πράγμα από λύπηση για να μην πεθάνουν από ασφυξία δηλαδή, κατά τα άλλα τα ψάρια που σπαρταράνε πουλάνε πολύ ειδικά στις ψαραγορές.
Εμεις σαν ερασιτεχνες που θα βγαλουμε ενα με δυο ψαρια στο τοσο οφειλουμε να τα σεβαστουμε. Οι επαγγελματιες και οι ψαρομαναβηδες ας κανουν αυτο που θεωρουν αυτοι σωστο. Παντως με την αμεση θανατωση τα ψαρια (δε γνωριζω για τα μαλακια) δεν εκκρινουν τοξινες και εχουν καλυτερη γευση.
Πιθανό να ισχύει και αυτό.
-
Αυτό εννοώ και εγώ, από την στιγμή που δεν μπορεί να ζήσει έξω από το νερό δεν υπάρχει κανένας λόγος να θανατωθεί.
Εξω απο το νερο πεθαινει απο ασφυξια, ποιος ο λογος να το βασανισουμε? Αμεση θανατωση σε ολα τα πλασματα της θαλασσας (και οχι μονο0 που ειναι για τροφη.
Δεν νομίζω να κάνουν αυτό το πράγμα από λύπηση για να μην πεθάνουν από ασφυξία δηλαδή, κατά τα άλλα τα ψάρια που σπαρταράνε πουλάνε πολύ ειδικά στις ψαραγορές.
-
@realzeus said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Εντελώς ερασιτεχνικά μια φορά στο τόσο βουτούσα και έπιανα μόνο μεγάλα. Δεν το έκανα συνέχεια και η αλήθεια είναι ότι με ενοχλούσε πολύ η διαδικασία της θανάτωσης και το χτύπημα στην πέτρα. Για αυτό και το σταμάτησα. Τα τρώω αν πάω σε καμιά ταβέρνα, γιατί εκεί δεν τα βλέπω ζωντανά. Άσε, είμαστε θηρία οι άνθρωποι...
Μπορεί να αντέξει δηλαδή έξω από το νερό?
Όχι ρε συ. Αλλά με το που τα βγάζεις από το νερό τα χτυπάς στον βράχο και είναι ακόμα ζωντανα συνήθως. Να για αυτό σταμάτησα. Χαλάστηκα μόνο που το θυμήθηκα... Όσο μεγαλώνεις γίνεσαι πιο συναισθηματικός μου φαίνεται.
-
Εντελώς ερασιτεχνικά μια φορά στο τόσο βουτούσα και έπιανα μόνο μεγάλα. Δεν το έκανα συνέχεια και η αλήθεια είναι ότι με ενοχλούσε πολύ η διαδικασία της θανάτωσης και το χτύπημα στην πέτρα. Για αυτό και το σταμάτησα. Τα τρώω αν πάω σε καμιά ταβέρνα, γιατί εκεί δεν τα βλέπω ζωντανά. Άσε, είμαστε θηρία οι άνθρωποι...
Μπορεί να αντέξει δηλαδή έξω από το νερό?