
Best posts made by zithos
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2posted in Αντίλογος
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@zithos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@zithos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που ξεκινά να βάζει σε τάξη την χώρα.
Τάξη στη χώρα έβαλε το ΠΑΣΟΚ. Στράβωσε λίγο πάλι η κατάσταση βέβαια, γιατί κυβέρνησε και η ΝΔ λίγο. Αν και ήταν ΠΑΣΟΚ κι αυτή, μεταμφιεσμένη σε Δεξιά.
Οπότε για να ξαναέρθουν τα πράγματα στη σωστή τους σειρά, χρειάζεται να κυβερνήσει η αριστερά. Στην 1η θητεία του Αλέ6 υπήρχε μνημόνιο, οπότε πόσους να προσλάβει κι αυτός? Ατυχία.
Τώρα όμως είναι αλλιώς τα πράγματα. Δεν είναι εδώ οι κακοί ξένοι. Οπότε μπορούμε να τα ξανακάνουμε όλα κρατικά. Τόσα εκατομύρια Έλληνες περιμένουν για μια θεσούλα στο Δημόσιο, έτσι θα μείνουν?Οπότε θα επανέλθει ξανά η τάξη στη χώρα. Η σωστή. Αυτή που καθιέρωσε το ΠΑΣΟΚ και αγάπησαν οι Έλληνες...
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε επειδή ήταν αδύνατο για τα δεδομένα της εποχής λόγω Ανδρέα, ο Κυριάκος σταδιακά το έκανε.
Τα πας καλά με το Ζύθο ε? Έτσι φαίνεται απ" το όνομά σου κι αυτά που λες. Μείωσέ τον, δημιουργεί φαντασιώσεις.
Ο Κούλης προηγείται στη λογική "το μη χείρον βέλτιστον". Δεν χρειάζονται υπερβολές, απλώς διακωμωδούν το δράμα που περνάει η χώρα με τους πολιτικούς και τις πολιτικές των τελευταίων δεκαετιών.Ο Ζύθος κάνει καλό στην υγεία, μην συγχέεις τον ζύθο με το αλκοόλ. Έναν γόνο του εθνάρχη Ελευθερίου Βενιζέλου δεν μπορείς να τον πεις σε καμιά περίπτωση αποτυχημένο, πέρα από αυτό έχει την στήριξη σπουδαίων πολιτικών του πατριωτικού χώρου όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο Μάκης Βορίδης και η οικογένεια Πλεύρη μην ξεχάσω και τον τεράστιο πατέρα.
Latest posts made by zithos
-
RE: Διάφορες Τεχνικές απορίες..........posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
@famas said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
edit
50 ευρά.Δηλαδή ακριβώς τι να πω στο συνεργείο?
-
RE: Διάφορες Τεχνικές απορίες..........posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
Σφυρίζουν τα φρένα αλλά δεν είναι τακάκια, τι μπορεί να είναι?
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4posted in Αντίλογος
@bekiaris said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
αφου κάποιοι εδώ μέσα λένε οτι ξεφτύλισε τους Ιρανούς, έφυγε ως μεγάλος νικητής και ειναι Μέγας. Τελικά, δεν ειναι?
Έχασε πανηγυρικά και εκεί, οι Ιρανοί τον ξεφτύλισαν δεν τους ξεφτύλισε αυτός παρά τα τόσα θύματα που είχαν ακόμα και στα ηγετικά τους στελέχη.
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4posted in Αντίλογος
@bekiaris said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
Κυριάκος μέχρι να δύσει ο ήλιος μας είπαν κάποιοι.... μας ειπαν για ήρεμα νερά στο Αιγαίο, και οτι θα τα βρουμε και θα ειναι win win. Μας ειπαν οτι θα πάρουμε F-35 και οι Τούρκοι το πολύ F-16 Viper. Αλλά τελικά άλλα διαβάζουμε. Συνεχίζεται και υποστηρίζεται τον άνθρωπο που έχει αποτύχει τελείως στην εξωτερική πολιτική???? Τέτοιους πολιτικούς που μας πουλάνε κάθε μέρα θέλουμε????
Ο Τράμπ δεν θα αντέξει πολύ ακόμα, τον έκανε ρεζίλι το Βέλγιο.
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4posted in Αντίλογος
@bekiaris said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
Ο Τσίπρας θα βγει και θα συνεργαστεί
δεν πιστεύω να τον φοβάσαι πάντως???
Τι να φοβηθούμε από αυτόν αλλά δεν μπορούμε να αφήνουμε και αναπάντητα αυτά που γράφονται, έχει επαναληφθεί πολλές φορές το φαινόμενο.
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4posted in Αντίλογος
Το βέβαιο είναι ότι θα εκλεγεί ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός, πιστεύω αυτοδύναμος αλλά ακόμα και να μην γίνει δεν τρέχει και τίποτα, όλοι θα δηλώσουν συνεργασία μαζί του για να πάρουν κανένα υπουργείο.
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4posted in Αντίλογος
@dg79 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
Πως να σβήσει το πασοκ αφού έχει κάνει ήδη μετάσταση στη νδ;
Ο Δούκας επιπλέον που ζήτησε συνεργασία με τον Τσίπρα του έκανε μεγάλη ζημιά, μετά τον εμφύλιο με τον Ανδρουλάκη θα καταρρεύσει σε μονοψήφιο. Για την Καρυστιανού δεν το συζητάμε καν, μετά τις τελευταίες της εμφανίσεις, παίζει ακόμα και η είσοδος της στην βουλή.
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4posted in Αντίλογος
@bekiaris said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:
ξέρω, ξέρω...το είδα και στις ευροεκλογές, και στις δημοσκοπήσεις.... θα συνεχίσετε να ασχολείστε με την Καρυστιανου? ή θα γίνετε επιτέλους σοβαρό κόμμα?
Κανένας φόβος από την άσχετη με την πολιτική Καρυστιανού, για να είμαι ειλικρινής ο μοναδικός κίνδυνος θα ήταν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη μια ταχύτατα ανερχόμενη Κωνσταντοπούλου αλλά φρέναρε απότομα.









