-
@polioan said in BMW 1 Series F70 (2024):
@chrisk6 said in BMW 1 Series F70 (2024):
@ilias-a said in BMW 1 Series F70 (2024):
@sabas_thess said in BMW 1 Series F70 (2024):
Μόλις είδα review του οχήματος. Οκ δηλώνω ερωτευμένος!
Τώρα ξέρω τι θα είχα παραγγείλει αν δεν ήμουν οικογενειάρχης με 13 μηνών παιδί....
Με ενα παιδι σε παιρνει ΕΥΚΟΛΑ.
Σε μισο χρονο δεν θα εχεις καροτσι+συμπραγκαλα...το καροτσι μεχρι τα 4 δεν το γλυτωνεις, εκτος και αν το παιδι δεν περπαταει καθολου ή οταν κουραστει-βαρεθει το περνεις αγκαλια.
4?
Υπερβολικό μου φαίνεται.
Στα δικά μου μετά τον 1.5 χρόνο 2 παρά τέλος.
Περπάτημα και στο τέλος λίγο αγκαλιά.
Άσε που η κούραση στο περπάτημα βοηθάει στο βραδινό ύπνο.Η γκρίνια όμως γιατί δεν θέλει άλλο να περπατήσει και θέλει αγκαλιά είναι διπλάσια η δύναμη για τα αυτιά και τα νεύρα!
Μια, δυο, τρεις θα συνηθίσουν.
Εμένα μου αρέσει το περπάτημα και ήθελα να περπατάνε όσο μεγαλώνουν. Δεν μπορώ να βλέπω παιδιά 4 χρονών με καρότσι. Ελεος. -
@polioan said in BMW 1 Series F70 (2024):
@ilias-a said in BMW 1 Series F70 (2024):
Τώρα ξέρω τι θα είχα παραγγείλει αν δεν ήμουν οικογενειάρχης με 13 μηνών παιδί....
Με ενα παιδι σε παιρνει ΕΥΚΟΛΑ.
Σε μισο χρονο δεν θα εχεις καροτσι+συμπραγκαλα...το καροτσι μεχρι τα 4 δεν το γλυτωνεις, εκτος και αν το παιδι δεν περπαταει καθολου ή οταν κουραστει-βαρεθει το περνεις αγκαλια.
4?
Υπερβολικό μου φαίνεται.
Στα δικά μου μετά τον 1.5 χρόνο 2 παρά τέλος.
Περπάτημα και στο τέλος λίγο αγκαλιά.
Άσε που η κούραση στο περπάτημα βοηθάει στο βραδινό ύπνο.Η γκρίνια όμως γιατί δεν θέλει άλλο να περπατήσει και θέλει αγκαλιά είναι διπλάσια η δύναμη για τα αυτιά και τα νεύρα!
Μια, δυο, τρεις θα συνηθίσουν.
Εμένα μου αρέσει το περπάτημα και ήθελα να περπατάνε όσο μεγαλώνουν. Δεν μπορώ να βλέπω παιδιά 4 χρονών με καρότσι. Ελεος.Δεν το συνηθίζουν... Δεν θα διαφωνήσω ότι έως 4 χρονών είναι υπερβολή.
Και εμένα η μεγάλη κόρη ήταν στο καροτσάκι μέχρι 1,5 με 2. Μετά τέλος, ήθελε να περπατάει, αλλά σίγουρα ήθελε και αγκαλιές ή καρότσι το κεφάλι μου -
Εγώ πάντως παραλαμβάνω αύριο τη συγκεκριμένη μπέμπα και ας έρχεται και εντός μηνών και ο μπέμπης. Θεωρώ ότι μπορώ να βγάλω άκρη με τις ανάγκες χώρου μας, για ένα αμάξι που συγκεντρώνει πολλά απο τα "θέλω μου", σε αυτό το μπάτζετ, πλην χώρου αποσκευών. Στη τελική υπάρχουν και οι μπαγκαζιέρες(στυλάτη η μανίσια).
-
Μπράβο σου φίλε. Σου εύχομαι με το καλό και κυρίως να μην έχεις γκρινιάρα σύζυγο. Με το καλό και το μωρό σας!
-
Μπράβο σου φίλε. Σου εύχομαι με το καλό και κυρίως να μην έχεις γκρινιάρα σύζυγο. Με το καλό και το μωρό σας!
Ευχαριστούμε! Θα φανεί στην πράξη!
-
@mcmalam said in BMW 1 Series F70 (2024):
Εγώ πάντως παραλαμβάνω αύριο τη συγκεκριμένη μπέμπα και ας έρχεται και εντός μηνών και ο μπέμπης. Θεωρώ ότι μπορώ να βγάλω άκρη με τις ανάγκες χώρου μας, για ένα αμάξι που συγκεντρώνει πολλά απο τα "θέλω μου", σε αυτό το μπάτζετ, πλην χώρου αποσκευών. Στη τελική υπάρχουν και οι μπαγκαζιέρες(στυλάτη η μανίσια).
Με το καλο το νεο μελος γι αρχη.
Καλοταξιδο και το αυτοκινητο. Περιμενουμε φωτο!!
Μια χαρα θα την βγαλετε. Αν δεν κανετε μετακομιση σε καθε βολτα ειστε οκ.
Και γω τα παιδια μου μεχρι 7/4 τα ειχα σε αυτοκινητο με χωρο αποσκευων 295λτ.
Ανετα θα μπορουσα να εχω το BMW δεδομενου οτι μιλαμε για τελευταιας τεχνολογιας αυτοκινητο σε ολα (ειδικα σε αφαλεια). Ο κυριος λογος που αλλαξαμε το προηγουμενο αυτοκινητο. -
Καλοτάξιδο να είναι...
-
-
Kαλοτάξιδη και να την χαρείτε οικογενειακώς με υγεία!
Mε τι εξοπλισμό την πήρες;
-
@panormus772 said in BMW 1 Series F70 (2024):
"μια 120 σε skyscraper grey. Mε premium, innovation, M sport και ηχοσύστημα βγήκε στα 35.500"
είχε γράψει ο φίλος σε προηγούμενη ανάρτηση...
-
@antoniokon said in BMW 1 Series F70 (2024):
@panormus772 said in BMW 1 Series F70 (2024):
"μια 120 σε skyscraper grey. Mε premium, innovation, M sport και ηχοσύστημα βγήκε στα 35.500"
είχε γράψει ο φίλος σε προηγούμενη ανάρτηση...
Αυτό που λες, το είχε γράψει άλλος φίλος... Η δική μου ειναι 120 σε skyscraper grey, M sport, Premium, Drive Assist. Plus, τον τριζωνικό κλιματισμό και τον τεμπέλη πίσω (φόρτωση μεγάλων αντικειμένων).
-
@mcmalam said in BMW 1 Series F70 (2024):
Αυτό που λες, το είχε γράψει άλλος φίλος... Η δική μου ειναι 120 σε skyscraper grey, M sport, Premium, Drive Assist. Plus, τον τριζωνικό κλιματισμό και τον τεμπέλη πίσω
Πολύ σωστός!
Όποιος βιάζεται κλπ....
BMW 1 Series F70 (2024)