-
@polioan said in BMW 1 Series F70 (2024):
@chrisk6 said in BMW 1 Series F70 (2024):
@ilias-a said in BMW 1 Series F70 (2024):
@sabas_thess said in BMW 1 Series F70 (2024):
Μόλις είδα review του οχήματος. Οκ δηλώνω ερωτευμένος!
Τώρα ξέρω τι θα είχα παραγγείλει αν δεν ήμουν οικογενειάρχης με 13 μηνών παιδί....
Με ενα παιδι σε παιρνει ΕΥΚΟΛΑ.
Σε μισο χρονο δεν θα εχεις καροτσι+συμπραγκαλα...το καροτσι μεχρι τα 4 δεν το γλυτωνεις, εκτος και αν το παιδι δεν περπαταει καθολου ή οταν κουραστει-βαρεθει το περνεις αγκαλια.
4?
Υπερβολικό μου φαίνεται.
Στα δικά μου μετά τον 1.5 χρόνο 2 παρά τέλος.
Περπάτημα και στο τέλος λίγο αγκαλιά.
Άσε που η κούραση στο περπάτημα βοηθάει στο βραδινό ύπνο.Η γκρίνια όμως γιατί δεν θέλει άλλο να περπατήσει και θέλει αγκαλιά είναι διπλάσια η δύναμη για τα αυτιά και τα νεύρα!
Μια, δυο, τρεις θα συνηθίσουν.
Εμένα μου αρέσει το περπάτημα και ήθελα να περπατάνε όσο μεγαλώνουν. Δεν μπορώ να βλέπω παιδιά 4 χρονών με καρότσι. Ελεος. -
@polioan said in BMW 1 Series F70 (2024):
@ilias-a said in BMW 1 Series F70 (2024):
@sabas_thess said in BMW 1 Series F70 (2024):
Μόλις είδα review του οχήματος. Οκ δηλώνω ερωτευμένος!
Τώρα ξέρω τι θα είχα παραγγείλει αν δεν ήμουν οικογενειάρχης με 13 μηνών παιδί....
Με ενα παιδι σε παιρνει ΕΥΚΟΛΑ.
Σε μισο χρονο δεν θα εχεις καροτσι+συμπραγκαλα...το καροτσι μεχρι τα 4 δεν το γλυτωνεις, εκτος και αν το παιδι δεν περπαταει καθολου ή οταν κουραστει-βαρεθει το περνεις αγκαλια.
4?
Υπερβολικό μου φαίνεται.
Στα δικά μου μετά τον 1.5 χρόνο 2 παρά τέλος.
Περπάτημα και στο τέλος λίγο αγκαλιά.
Άσε που η κούραση στο περπάτημα βοηθάει στο βραδινό ύπνο.Η γκρίνια όμως γιατί δεν θέλει άλλο να περπατήσει και θέλει αγκαλιά είναι διπλάσια η δύναμη για τα αυτιά και τα νεύρα!
Μια, δυο, τρεις θα συνηθίσουν.
Εμένα μου αρέσει το περπάτημα και ήθελα να περπατάνε όσο μεγαλώνουν. Δεν μπορώ να βλέπω παιδιά 4 χρονών με καρότσι. Ελεος.Δεν το συνηθίζουν... Δεν θα διαφωνήσω ότι έως 4 χρονών είναι υπερβολή.
Και εμένα η μεγάλη κόρη ήταν στο καροτσάκι μέχρι 1,5 με 2. Μετά τέλος, ήθελε να περπατάει, αλλά σίγουρα ήθελε και αγκαλιές ή καρότσι το κεφάλι μου
BMW 1 Series F70 (2024)