-
-
Καλορίζικο και μπράβο για την επιλογή σου! Θα έχουμε και πολλές πληροφορίες πλέον από εσένα!
-
Καλοτάξιδα και τα δυο με υγεία!
Υ.Γ. Αντί για petrolhead, θα σε αποκαλούμε electrohead; -
Bold move !
εγω παλι την θεωρω απολυτα ορθολογικη. Το τεσλα ηθελε λιγο σκεψη, το δελφινακι στην τιμη αυτη και εχοντας την εμπειρια του ηλεκτιρκου ηδη, ηταν πανευκολη επιλογη. Την συζυγο επρεπε να ψησω, αυτο ηταν το δυσκολο
Τολμηρή η κίνηση να είσαι πια αποκλειστικά ηλεκτροκίνητος. Άλλα οντως έχοντας κάνει ηδη το βήμα με το θηρίο, το μικρακι στην τιμή αυτή ήταν no brainer.
Τουλαχιστον εσύ την έπεισες… αν και εντάξει εμένα δεν με λες και φαν της ηλεκτροκίνησης τώρα.Να αναμένετε εκτενές τεστ όταν βρεθώ με το Χάρη να γράψω και κανα αρνητικό που θα βρω
-
@red_monster said in BYD forum:
Να πούμε καλοτάξιδο ;
Να πείτε, να πείτε!
Καλοτάξιδο dettol, και τα δύο είναι (το καθένα για τους δικούς του λόγους) άριστες επιλογές.
Ελπίζω να σου κάνω παρέα σε λίγο καιρό με το γλαρονι !
Ο σύλλογος Ελλήνων βενζινοπολών σε ψάχνει μαθαίνω (είναι και καλά παιδιά), το νου σου -
Θα περνάει, κορνάροντας και θα τους χαιρετάει όπως ο Mr bean
-
Bold move !
εγω παλι την θεωρω απολυτα ορθολογικη. Το τεσλα ηθελε λιγο σκεψη, το δελφινακι στην τιμη αυτη και εχοντας την εμπειρια του ηλεκτιρκου ηδη, ηταν πανευκολη επιλογη. Την συζυγο επρεπε να ψησω, αυτο ηταν το δυσκολο
Τολμηρή η κίνηση να είσαι πια αποκλειστικά ηλεκτροκίνητος. Άλλα οντως έχοντας κάνει ηδη το βήμα με το θηρίο, το μικρακι στην τιμή αυτή ήταν no brainer.
Τουλαχιστον εσύ την έπεισες… αν και εντάξει εμένα δεν με λες και φαν της ηλεκτροκίνησης τώρα.Να αναμένετε εκτενές τεστ όταν βρεθώ με το Χάρη να γράψω και κανα αρνητικό που θα βρω
Ψησου για αύριο βράδυ!
-
Σεμνά ρε παιδιά! Σας διαβάζουμε! Δεν είστε στο Τσατ
-
@red_monster said in BYD forum:
Να πούμε καλοτάξιδο ;
Να πείτε, να πείτε!
Καλοτάξιδο dettol, και τα δύο είναι (το καθένα για τους δικούς του λόγους) άριστες επιλογές.
Ελπίζω να σου κάνω παρέα σε λίγο καιρό με το γλαρονι !
Ο σύλλογος Ελλήνων βενζινοπολών σε ψάχνει μαθαίνω (είναι και καλά παιδιά), το νου σουΠιθανότατα αν υπήρχε τώρα ο γλάρος ή το inster, να επιλέγαμε ένα από αυτα, αλλά η τιμή του δελφινιού ήταν πολύ δελεαστική και ήθελα να είμαι, όσο είναι δυνατόν, σίγουρος για την επιδότηση.
-
@dettol Καλοταξιδο
-
#monoDolphin!! (που χάθηκε ο γάτος;)
Καλορίζικο @dettol!
Δεν έχεις κρατήσει κάποιο βενζινοκίνητο;
Αν όχι, είσαι όντως πρωτοπόρος όπως είπε ένας φίλος παραπάνω!
Αναμένω και εγώ με ενδιαφέρον τα ποσταρίσματα σου σχετικά με το Dolphin αλλά και την πλήρη ηλεκτροποίηση σας! -
Το καλύτερο από όλα! Έχει φωτοβολταϊκά και θα τα γεμίζει δωρεάν το καλοκαίρι
Όντως είναι πρωτοπόρος, νεοτεριστης, beta tester, μαζοχιστής και ....μαζοχιστής
Καλοτάξιδο, να το χαρείτε!
-
-
Καλοτάξιδο!!!
-
Μπράβο ρε παικταρά, καλοτάξιδο και καλοφόρτιστο. Πρόλαβες να κάνεις αίτηση για την επιδότηση;
-
-
#monoDolphin!! (που χάθηκε ο γάτος;)
Καλορίζικο @dettol!
Δεν έχεις κρατήσει κάποιο βενζινοκίνητο;
Αν όχι, είσαι όντως πρωτοπόρος όπως είπε ένας φίλος παραπάνω!
Αναμένω και εγώ με ενδιαφέρον τα ποσταρίσματα σου σχετικά με το Dolphin αλλά και την πλήρη ηλεκτροποίηση σας!Το πόλο, το οποίο αντικαθιστά το dolphin, θα φύγει εντός ολίγων ημερών. Έτσι και αλλιώς, όλα τα ταξίδια/εκδρομές με το τεσλα τις κάναμε, οπότε δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μας.
-
Καλοτάξιδο @dettol! να το χαρείτε με υγεία και πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!Αυξανόμαστε σιγά σιγά Από Μαρούσι παρέλαβες? όλα καλά? σε ενημέρωσαν για την εφαρμογή πότε ενεργοποιείται?
-
Μπράβο ρε παικταρά, καλοτάξιδο και καλοφόρτιστο. Πρόλαβες να κάνεις αίτηση για την επιδότηση;
Ειχα ετοιμαστεί από πριν και με το που έστειλαν άδεια κυκλοφορίας στις 25/11, την έστειλα κατευθείαν. Πρόλαβα πριν φτάσει το ΚΗ3 στα 10 μυρια.
Kαλοταξιδο! Εχει κλεισει το ΚΗ3?
-
Ωραίος! Καλό ταξίδι κ απροβλημάτιστο!
Σίγουρα θα το λατρέψει το κορίτσι.
Είσαι γκατζετακιας οπότε θα δώσεις αξιόπιστη πληροφόρηση....
Είμαι σε παρόμοια κατάσταση με άλλα χρώματα ....
Θα επανέλθω
BYD forum