-
@lap said in VW T-Cross:
Τα roro τα αγοράζουν συνήθως τα ίδια τα εργοστάσια!
Οι Έλληνες δεν αγοράζουν ρορο γενικά ούτε ζωαδικα αλλά κατασκευάζονται πάρα πολλά ρορο στην κινα
-
@andya3 said in VW T-Cross:
Το T-Roc είναι το πιο ωραίο αυτοκίνητο. Αξίωμα!
Πες και συ @a-d-p να έχουμε δύο ψήφους...Συνέδριο του Συριζα το κάνατε το νήμα!
-
@lap said in VW T-Cross:
Πες και συ @a-d-p να έχουμε δύο ψήφους...Συνέδριο του Συριζα το κάνατε το νήμα!
Έχουν φτάσει τους 2 αυτοί?
-
Σας παρακαλώ κύριε μου..... Μαζευτείτε λιγάκι
-
@iceman7 said in VW T-Cross:
Μας αρέσουν τα κουτάκια. Γενικά τα δωρικά απλά σχέδια είναι πάντα όμορφα και διαχρονικά.
Το t-roc πάντως είναι ακομα πιο όμορφο.Μπα, με χαλάει πίσω, που έχει το πεταχτοκώλικο...θέλω κάθετα σχέδια.
-
Πες και συ @a-d-p να έχουμε δύο ψήφους...3 ψήφους μαζί με της σύζυγό
Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενθουσίασε όταν το πήραμε, αλλά έκανα το χατίρι της γιατί περάσαμε πολλά τα τελευταία χρόνια....
... τώρα όμως που το οδηγώ, μου αρέσει κάθε μέρα περισσότερο .... αμαξαρα
Το διαφημίζει συνέχεια η τηλεόραση..... έρχεται το καινούριο οσονουπω και ξεστοκαρουν μάλλον, το δικό μου έπεσε και κάνα 1000ρικο -
Πάντως έχει καλο κλιματιστικό! Εδώ μια φίλη μου που το δοκίμασε!
-
@fanis75 said in VW T-Cross:
@iceman7 said in VW T-Cross:
Μας αρέσουν τα κουτάκια. Γενικά τα δωρικά απλά σχέδια είναι πάντα όμορφα και διαχρονικά.
Το t-roc πάντως είναι ακομα πιο όμορφο.Μπα, με χαλάει πίσω, που έχει το πεταχτοκώλικο...θέλω κάθετα σχέδια.
Έχει κωλάρα λατινοαμερικάνας
-
T cross vs t roc ........ θυμάμαι έκανα αυτή τη σύγκριση πριν αγοράσω το t cross... Καταρχήν ήθελα δεύτερο αυτοκίνητο!!
Το πιο φτηνό t cross έχει standard συρόμενο πίσω κάθισμα, κάμερα οπισθοποριας και adaptive cruise control που τότε θυμάμαι στο t roc ανέβαζαν το κόστος πολύ -
@kapelis said in VW T-Cross:
T cross vs t roc ........ θυμάμαι έκανα αυτή τη σύγκριση πριν αγοράσω το t cross... Καταρχήν ήθελα δεύτερο αυτοκίνητο!!
Το πιο φτηνό t cross έχει standard συρόμενο πίσω κάθισμα, κάμερα οπισθοποριας και adaptive cruise control που τότε θυμάμαι στο t roc ανέβαζαν το κόστος πολύΓια δεύτερο καλύτερη επιλογή το cross, εμείς το πήραμε για κύριο και μοναδικό πια.
Το Συρόμενο είναι μεγάλη έλλειψη για μένα, χρειάζομαι άλλους 5 πόντους μήκος (για να μπαίνει άνετα το καρότσι της μικρής) και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το έβαλαν στο T-ROC, αφού το έχει το Tiguan και το t-crossACC έχει από Life και πάνω σίγουρα
Κάμερα έχουν τα More
-
Το συρόμενο πίσω κάθισμα θα έπρεπε να είναι βασικός εξοπλισμός σε όλα τα αυτοκίνητα.
-
Το T-ROC βελτιώθηκε αρκετά στο FL (ειδικά μέσα...) αλλά ο ποπός εξακολουθεί να μη με ενθουσιάζει. Για εμένα αν έχεις τα φράγκα πας σε Tiguan (δεν έχω αποφασίσει αν προτιμώ το εμπρός μέρος του προ FL...), αλλιώς πας στα μικρά SUV του VAG. Το T-CROSS νομίζω είναι πιο αρμονικό. Προσωπικά, πιο πολύ μου αρέσει το Taigo. Νομίζω άλλαξε και η αναγκαστική επιλογή για DSG που ήταν το μεγαλύτερο φάουλ για το συγκεκριμένο.
-
@a-d-p said in VW T-Cross:
Πες και συ @a-d-p να έχουμε δύο ψήφους...3 ψήφους μαζί με της σύζυγό
Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενθουσίασε όταν το πήραμε, αλλά έκανα το χατίρι της γιατί περάσαμε πολλά τα τελευταία χρόνια....
... τώρα όμως που το οδηγώ, μου αρέσει κάθε μέρα περισσότερο .... αμαξαρα
Το διαφημίζει συνέχεια η τηλεόραση..... έρχεται το καινούριο οσονουπω και ξεστοκαρουν μάλλον, το δικό μου έπεσε και κάνα 1000ρικοΌχι επειδή το έχουμε εμείς, αλλά είναι αμαξάρα! Το καινούργιο θα βγει το '25 Γερμανία, Ελλάδα για '26 το βλέπω. Και λογικά θα είναι και κάποιου τύπου υβριδικό.
Όλες οι αντιπροσωπείες έχουν ρίξει τιμές. Οι "Κινεζόφιλοι" το αποδίδουν στον ανταγωνισμό από τα φτηνά Κινέζικα.
Πιστεύω ότι γενικά προσπαθούν να ξεστοκάρουν θερμικά, γιατί το '25 ενεργοποιείται ο νέος κανονισμός της ΕΕ για τους ρύπους και θα πέφτουν πρόστιμα. Θα δούμε πως θα διαμορφωθεί η αγορά του χρόνου. -
-
@lap said in VW T-Cross:
Ναι για τα φωτοβολταϊκά το έλεγα. Κατά τα αλλά μονάχα με κλειστό πάρκινγκ ειδάλλως με πυλωτή, κλάφτα. Κάθε βλαμμένος μπαίνει. Πόσες φορές έπιασα μια κοινωνική ομάδα στην πυλωτη να λέει πως νόμιζε ότι ήταν δρόμος!! Και τους εδιωχνα.
Συμφωνώ με την επιλογή swift, πρέπει να είσαι από τους ψαγμένους που το προτείνεις
Εντωμεταξύ έχουν γίνει μανούλες. Μερικές φορές μου είπαν πως τον κυνηγάει δήθεν κάποιος να το δείρει και κρύβεται. Τι να κάνω ;;; Να τον διώξω να τον δείρουν, να τον αφήσω ανάμεσα από τα αυτοκίνητα ;;;
Σε πιάνουν στο συναίσθημα;Να τον δείρεις εσύ, έτσι μπήκαν στην αποθήκη, της πολυκατοικίας μας (και είχαν κλέψει και τους σωλήνες του φυσικού αερίου, τις αναμονες)
-
Τι να πω βρε παιδιά, αλλά εγώ δεν θα έδινα ποτέ 25 ή 27000 για να κινούμε μέσα στην πόλη! Το αυτοκίνητο το απολαμβάνω στα ταξίδια! Με 15 16000 κ και λιγότερο κανείς μια χαρά την δουλειά σου! Και σου μενού και ρέστα.
-
@atari70 said in VW T-Cross:
Τι να πω βρε παιδιά, αλλά εγώ δεν θα έδινα ποτέ 25 ή 27000 για να κινούμε μέσα στην πόλη! Το αυτοκίνητο το απολαμβάνω στα ταξίδια! Με 15 16000 κ και λιγότερο κανείς μια χαρά την δουλειά σου! Και σου μενού και ρέστα.
Και εαν δεν κάνεις ταξίδια, τι γίνεται? Να μην απολαμβάνει κάποιος ένα καλό αμάξι στην καθημερινότητά του, επειδή κινείται εντός πόλης?
Εγώ είμαι το ανάποδο, θέλω το καλύτερο αμάξι που μπορώ να αγοράσω κάθε φορά, ακόμα και για πόλη. Εαν μπορούσα να την πληρώσω, με bmw σειρά 7 θα κυκλοφορούσα κάθε μέρα, να κινούμαι άνετα και αρχοντικά!
-
Και εαν δεν κάνεις ταξίδια, τι γίνεται? Να μην απολαμβάνει κάποιος ένα καλό αμάξι στην καθημερινότητά του, επειδή κινείται εντός πόλης?
Εγώ είμαι το ανάποδο, θέλω το καλύτερο αμάξι που μπορώ να αγοράσω κάθε φορά, ακόμα και για πόλη. Εαν μπορούσα να την πληρώσω, με bmw σειρά 7 θα κυκλοφορούσα κάθε μέρα, να κινούμαι άνετα και αρχοντικά!
ψηνομαι να ξεκινησουμε kickstarter "βοηθηστε τον φανη να αγορασει το μεγαλυτερο αμαξι που μπορει", ωστε να δω πως θα μανουβραρες την 7αρα (ή οτιδηποτε αλλο 5μετρο) στην αθηνα
-
Εγώ μίλησα καθαρά με οικονομικά κριτήρια! Εφόσον μπορώ να την κάνω την δουλειά μου και με ένα μικρότερο και πιο οικονομικό σε αγορά, γιατί όχι! Εφόσον πάντα με ενδιαφέρει αποκλειστικά η μετακίνηση εντός των τειχών της πόλης. Από εκεί έπειτα περί ορέξεως! Ο καθένας με το πορτοφόλι του!
-
@dettol said in VW T-Cross:
ψηνομαι να ξεκινησουμε kickstarter "βοηθηστε τον φανη να αγορασει το μεγαλυτερο αμαξι που μπορει", ωστε να δω πως θα μανουβραρες την 7αρα (ή οτιδηποτε αλλο 5μετρο) στην αθηνα
Σιγά το δύσκολο! Τα μόνα δύσκολα σημεία ειναι Κυψέλη και Παγκράτι, που δεν πάω σχεδόν ποτέ. Έχω μεγαλώσει στο κέντρο και έχω μάθει να παρκάρω σε ανηφόρα με την όπισθεν και μισό μέτρο επιπλέoν χώρο! Για μεγάλο διάστημα κυκλοφορούσα καθημερινά με 4.5 μέτρα station στα στενά των εξαρχείων και Λυκαβητού. Τώρα, εαν έχω και 3αρι Τέσλα με όλα τα συστήματα και κάμερες, με κλειστά μάτια θα πηγαίνω!
VW T-Cross