-
@dimgeo said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Εχει κάποια διαφορά το Mazda 2 Hybrid απο το Yaris Hybrid, και υπάρχει κάποιος λόγος να το προτιμήσει κανείς απο το μοντέλο της Toyota;
Καμία διαφορά. Είναι θέμα τιμής καθαρά και πακέτων εξοπλισμού το ποιο θα προτιμήσει κάποιος.
-
@fanis75 said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Εχει κάποια διαφορά το Mazda 2 Hybrid απο το Yaris Hybrid, και υπάρχει κάποιος λόγος να το προτιμήσει κανείς απο το μοντέλο της Toyota;
Καμία διαφορά. Είναι θέμα τιμής καθαρά και πακέτων εξοπλισμού το ποιο θα προτιμήσει κάποιος.
Ευχαριστώ. Το after sales, ανταλλακτικά, συνεργείο κλπ της Mazda πως είναι; Απο Toyota εχω εμπειρία και είμαι πολυ ευχαριστημένος, αλλά Mazda δεν ειχα ποτε.
-
Το after sales, ανταλλακτικά, συνεργείο κλπ της Mazda πως είναι; Απο Toyota εχω εμπειρία και είμαι πολυ ευχαριστημένος, αλλά Mazda δεν ειχα ποτε.
Ιδέα δεν έχω. Συγγλείδης ειναι, άρα πιστεύω καλά, αντίστοιχα με Σιτροέν κλπ. Σίγουρα όμως δεν έχουν την εμπειρία της Τογιότα στα υβριδικά.
-
Ευχαριστώ. Το after sales, ανταλλακτικά, συνεργείο κλπ της Mazda πως είναι; Απο Toyota εχω εμπειρία και είμαι πολυ ευχαριστημένος, αλλά Mazda δεν ειχα ποτε.
Ταλαιπωρία. Μείνε toyota
-
Ο μόνος λόγος να μην πάρεις το ορίτζιναλ είναι να το βγάζει Soul Red Crystal η Μάζντα
Ή απλά ψυχολογικός λόγος "δεν θέλω να πάρω Toyota", να μην βλέπεις το σηματάκι δλδ. -
@babisstinson said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Ο μόνος λόγος να μην πάρεις το ορίτζιναλ είναι να το βγάζει Soul Red Crystal η Μάζντα
O πιο σημαντικός λόγος, συμφωνώ!! Δυστυχώς η Mazda δεν έχει καμία σχέση με την παραγωγή του, οπότε τα χρώματα ειναι αυτά της Τογιότα και όχι της Mazda.
-
Δινει 11 ετη εγγυηση η Mazda στην μπαταρια?
-
-
@dimmad said in MAZDA 2 Facelift 2023:
@chrisk6 said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Ναι
Σιγουρο αυτο? Δεν δινει 6 χρονια και 150Κ?
-
Μπορεί να βγαίνει και φθηνότερα leasing λόγω Συγγελίδη
-
Η μονες διαφορές που εχω διαπιστώσει εγω ειναι το χαμηλότερο επιτόκιο στο χρηματοδοτικό προγραμμα της Mazda (4,9% ενω η Toyota 8,9%) και οτι η βασική εκδοση στο Mazda είναι λίγο φτηνότερη, αλλά τα δύο επόμενα επίπεδα ακριβότερα σε σχέση τα αντιστοιχα πακέτα της Toyota. Μαλιστα οι ζαντες αλουμινίου υπάρχουν μόνο στο ανώτατο επίπεδο εξοπλισμου στο Mazda που ξεπερνά τα 26 χιλιάρικα.
-
Λέγεται επίσης ότι το Mazda-Yaris έχει λίγο πιο σπορ ρυθμίσεις στην ανάρτηση. Είναι μια από τις μικροδιαφορές που πραγματοποιούνται εύκολα σε κατά τα άλλα ίδια αυτοκίνητα και γίνεται συχνά (π.χ. Subaru BRZ - Toyota GT86, Mazda MX5 - Fiat 124).
-
Ναι
Αυτο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση. Η εγγυηση της Mazda ειναι 6 χρονια και 8 για την μπαταρια.
-
@clockwork21r said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Ναι
Αυτο δεν ισχυει σε καμια περιπτωση. Η εγγυηση της Mazda ειναι 6 χρονια και 8 για την μπαταρια.
nai
-
Καλημέρα σε όλους,
ενώ στο ελληνικό site έχει "κατέβει" το 2, στα Ευρωπαϊκά (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία) υπάρχει κανονικά... -
@petp3624 said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Καλημέρα σε όλους,
ενώ στο ελληνικό site έχει "κατέβει" το 2, στα Ευρωπαϊκά (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία) υπάρχει κανονικά...Έχει κατέβει από το site,αλλά στον τελευταίο τιμοκατάλογο υπάρχει κανονικά.
-
@panormus772 said in MAZDA 2 Facelift 2023:
@petp3624 said in MAZDA 2 Facelift 2023:
Καλημέρα σε όλους,
ενώ στο ελληνικό site έχει "κατέβει" το 2, στα Ευρωπαϊκά (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία) υπάρχει κανονικά...Έχει κατέβει από το site,αλλά στον τελευταίο τιμοκατάλογο υπάρχει κανονικά.
Φήμες αναφέρουν πως έχει σταματήσει η εισαγωγή του...
-
Εχει σταματησει οντως (στην Ελλαδα)
-
Όντως, σε ερώτηση τν προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν πως δν το φέρνουν πλέον γτ λόγω αλλαγής της νομοθεσίας από μέσα Ιουλίου πρέπει να προστεθούν και άλλα συστήματα ασφαλείας με τν τιμή του να αυξάνει αρκετά , πράγμα που το κάνει ασύμφορο...Επίσης δεν υπάρχει ενδεχόμενο να βλέπαμε κάποιο νέο μοντέλο μιας κ το συγκεκριμένο ήταν από το 2014... Κρίμα
-
Τυχεροι οσοι το προλαβανε.
MAZDA 2 Facelift 2023