Δεν ξέρω αν έχει προταθεί αλλά το XCEED το έχετε δει ;
Όπως και με το Arkana που ενώ δεν το είχατε ψηλά σας εντυπωσιασε, εκτός από το πορτμπαγκάζ είναι καλύτερο από όλα όσα συζητάτε και εντός budget.
Επίσης, το ξέρω πως ο τίτλος λέει SUV , αλλά ... πχ στην Toyota που πήγατε δεν είχατε την περιέργεια να μπείτε καθόλου στο χαμηλότερο Corolla που αν δεν κάνω λάθος στα ίδια χρήματα έχει πολύ καλύτερο εξοπλισμό;
Το Corolla σε SW έκδοση το έχετε δεί; Μιλάμε για το πιο όμορφο σπορτβαγκον της αγοράς αυτή την στιγμή.
Δεν βγαίνει σε καλή έκδοση στο budget που έχετε θέσει;
Μια βόλτα από την VW για το Golf δεν θέλετε να κάνετε;
Ίσως επίσης σας εκπλήξει ευχάριστα.
Άλλο C hatch δεν ξέρω αν υπάρχει εκτός από τα δύο παραπάνω στην αγορά.
Εξαιρώ τον νέο Άσσο που για εμένα θα ήταν η τέλεια επιλογή στα χρήματα αυτά αλλά εσάς σίγουρα θα σας χαλάσει σε χώρο πορτμπαγκάζ αν και κάτι μου λέει αν πάτε να το δείτε από κοντά ο μόνος προβληματισμός σας θα είναι τελικά αν πρέπει να αγοράσετε 1 ή 2 μπαγκαζιερες, την μια πιο μικρή , αεροδυναμική και ντιζαινατη για καθημερινή χρήση που να ταιριάζει με τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, και την άλλη πιο μεγάλη κλασσική για 3-4 τον χρόνο πολυήμερες εξορμήσεις.
Επίσης και ζητώντας προκαταβολικά συγγνώμη, και ελπίζοντας να μην εκτραχυνθει η κουβέντα, είδα σήμερα μια διαφήμιση για ένα λέει Α3...Αlltrack!!!!!
Είναι δυνατόν;
Την εποχή της απόλυτης κυριαρχίας των SUV υπάρχει ακόμη αγοραστικό κοινό που θα πλήρωνε κάτι παραπάνω για αυτά τα ψευτο crossover τύπου Focus active, ή Volvo V40 cross country, DS4,Leon κλπ που κάποτε ίσως να είχαν κάποιο νόημα γιατί δεν ήταν ακόμη πλήρως SUVοποιημενες όλες οι κατηγορίες B,C,D.
Και ακόμη, γιατί δεν έχει βρεθεί κάποιο τζιμανι με επιχειρηματικό δαιμόνιο - εκτός αν υπάρχει και δεν το ξέρω - όπως υπάρχει τεράστια αγορά για βελτιώσεις κινητήρων, στησίματος, φρένων κλπ, να πουλάει και να τοποθετεί έτοιμα πακέτα ψηλωματος και στυλιστικων παρεμβάσεων μετατροπής σε crossover για διάφορα μοντέλα της αγοράς;
Είναι δύσκολο ή επικίνδυνο να ψηλώσεις 3-5 πόντους ένα χαμηλό αυτοκίνητο;
Είναι δύσκολο να σχεδιάσεις και να παραξεις αισθητικά όμορφα και ταιριαστά, 2 σποιλερ , 4 εξωτερικά πλαίσια για τους θόλους των τροχών και ενθέματα για τους προφυλακτήρες εμπρός πίσω για κάθε σχεδόν μοντέλο της αγοράς, τρέχων αλλά και παλιότερα;
Βάλε και στο πακέτο έτοιμες λύσεις τροχών ανάγκης που δεν έχουν τα νέα αυτοκίνητα και βγάλε ένα ακούραστο 200αρι κέρδος.
Από Golf , Astra , Passat, Focus, Mondeo, Insignia 15ετιας μέχρι οποιοδήποτε σύγχρονο μοντέλο, με τιμές από 1000-2000€ , θεωρώ πως θα είχε τεράστια επιτυχία σε μεγάλο κομμάτι καταναλωτών που θα αντιλαμβανόταν κάτι τέτοιο ως σημαντική αισθητική ανανέωση και θα ικανοποιούσε την ψευδαίσθηση τους πως έτσι μπορούν να πατήσουν λίγο χωματακι και να πάνε λίγο παραπέρα στις αυτοκινητιστικες αποδράσεις τους.