-
@driver-m said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Με τη Θατσερ και τον Πινοσετ παλι ειναι το ιδιο και το αυτο.
Eιμαι μεγάλος φαν της Θάτσερ και δυστυχώς η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με αυτή την εξαιρετική πολιτικό, πέρασε και δεν ακούμπησε. ΠΑΣΟΚ μέχρι τα μπούνια είναι με ξύστες, γιγάντωση του δημοσίου και μίζερ και ρεμούλες, ότι δίδαξε δηλαδή ο Ανδρέας.
-
Ρε παιδιά, αν γράψω "Ζήτω η ΝΔ" είναι προπαγάνδα;
-
Συγνώμη που πληγωνω τα φιλοκυβερνητικα σας φρονηματα δηλαδή.
-
-
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Συγνώμη που πληγωνω τα φιλοκυβερνητικα σας φρονηματα δηλαδή.
Οχι αλλά αναλογίσου που είσαι, τι αντικείμενο έχει το φόρουμ και χαλάρωσε λίγο με τα πολιτικά. Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.
-
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Ρε παιδιά, αν γράψω "Ζήτω η ΝΔ" είναι προπαγάνδα;
Δεν είπε κανείς να γράψεις κάτι τέτοιο.
Εγώ σχολιάζω το πεσιμο σου στο εκλογικό σώμα που ψήφισε ΝΔ. Ενώ κανείς άλλος δεν κανει αντίστοιχα στον ίδιο βαθμό πέσιμο στο εκλογικό σώμα άλλων κομμάτων.
Τελευταία το κάνω εγώ μπας και το καταλάβατε μερικοί, αλλά πέρα βρέχει.
Δηλαδή, σκέψου ότι ζητάς στις συζητήσεις μας (εμμέσως) από αυτούς να ψηφίσουν κάτι άλλο από ΝΔ ενώ παράλληλα τους προσβάλεις.
Σε πιάνει και αμόκ προπαγάνδας αν σου το επισημάνουν. Σε πιάνει πανικός πως κερδανε κάποιοι (στο μυαλό σου) εχθροί....
Κουλαρε, αυτό σου λέμε όλοι. Όχι να μην έχεις τις προσωπικές σου απόψεις.
Η άλλη εναλλακτική είναι πως δίνεις καθημερινές εξετάσεις σε κάποιον που διαβάζει το forum δείχνοντας πόσο καλός είσαι στην καθημερινή προπαγάνδα.
Έχει δίκιο ο @elteo
-
Τον λόγο που τα γράφετε εδώ κι όχι στη πολιτική συζήτηση, τον ξέρετε εσείς.
Οπότε απαντώ κι εγώ εδώ...
Όταν συντάσσεται κάποιος, και στηρίζει με την ψήφο του, πολιτικές πρόσωπα και κόμμα, που καταστρέφουν ζωές (στην κυριολεξία) και στερούν μέλλον, έχει προσωπική ευθύνη.
Ας μην στενοχωριεται όταν του το επισημαίνουν.Τώρα τα υπόλοιπα που γράφονται, εκ του πονηρου ή όχι, είναι οι λεγόμενες "παπ@ριες Μαρίτσα μου"...
Δηλαδή τα μαχητικά αντικομμουνιστικα, φλογερά νεοφιλελέ, ακροκεντρώες αναλύσεις και λοιπά που γράφετε, τα παρακολουθεί κάποιος προϊστάμενος για να σας δώσει καμιά εργολαβία ή προαγωγή;
Αλλά η κριτική στους ρουφιάνους και τους απατεωνίσκους που "κυβερνούν" τάχα (κάνουν πλιάτσικο στην πραγματικότητα), είναι εμμισθη προπαγάνδα, από ποιον, απ τον Σόρος ή απ τον Kasselakis;Δεν θα λέγατε ότι είναι πιο πιθανό κι απλό να αμοιφθουν άμεσα οι μαχητικοι δεξιοφρονες δημοσιο-γραφοντες εδώ π.χ. απ τον προϊστάμενο στη δουλειά τους, που τους κατηχεί και τι να ψηφίσουν, παρά να μεσολαβήσει ο Κουτσούμπας για να μου μεταφέρει κρυπτο ο Τζορτζ στο μυστικό μου γουόλετ;
Το γέλιο πάντως, είναι δωρεάν και ανεκτίμητο...
-
Όταν συντάσσεται κάποιος, και στηρίζει με την ψήφο του, πολιτικές πρόσωπα και κόμμα, που καταστρέφουν ζωές (στην κυριολεξία) και στερούν μέλλον, έχει προσωπική ευθύνη.
Δηλαδή όλα τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει τα τελευταία 50 χρόνια!! Συμφωνώ 100%.
-
Τώρα τα υπόλοιπα που γράφονται, εκ του πονηρου ή όχι, είναι οι λεγόμενες "παπ@ριες Μαρίτσα μου"...
Ο καθένας θα σκεφτεί μόνος του για τις επιλογές του. Αυτό είναι κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα μας. Κανείς δεν σε έθεσε ως επίσημο αξιολογητή της ηθικής του και κυρίως του τρόπου που θα σκέφτεται, αυτό σου λέω.
Εσύ μπορείς να κρίνεις τα γεγονότα και να παραθέτεις τα δεδομένα. Καλά κάνεις, δεν σου λέω να σταματήσεις να το πράττεις! Προσφέρεις ενημέρωση!!!!
Όχι όμως να πεις και να υπαγορεύεις το πως θα σκεφτεί κάποιος άλλος, πόσον μάλλον όταν ασκεί το ατομικό του δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής κατά τις εκλογικές διαδικασίες.
Και εγώ δεν συμφωνώ με πολλούς. Τι να κάνω όμως;;; Να τους αλλάξω με το ζόρι;;;
Μαλώνω εδώ μέσα επικαλούμενος σχετικά δεδομένα πάνω σε ότι συζητιέται. Δεν μπαίνω στο μυαλό τους.
Και αυτό στο γράφω διοτι αυτός ο τρόπος δημιουργεί τις προϋποθέσεις να πράξουν και οι υπόλοιποι το ίδιο.
Εφόσον ο αγώνας που κανεις σε κάθε θέμα με τόση προπαγάνδα είναι αποτέλεσμα αμόκ, θυμού κτλ και όχι κάτι άλλο....τότε όντως σου προσφέρουμε δωρεάν γέλιο.
Υ.γ Μιας και ανέφερες
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:π.χ. απ τον προϊστάμενο στη δουλειά τους, που τους κατηχεί και τι να ψηφίσουν, παρά να μεσολαβήσει ο Κουτσούμπας για να μου μεταφέρει κρυπτο ο Τζορτζ στο μυστικό μου γουόλετ;
Την τελευταία φορά που κάποιος εδώ στις συζητήσεις μας παραδέχτηκε δημοσίως ότι έχει πρόθεση να το πράξει ( ή το έχει πράξει ήδη) αυτό, και τον κατέκρινα για αυτό, έτρεξες να υπερασπιστείς αυτόν και όχι τους εργαζομένους, ενώ δεν έγραψες ούτε μια λέξη κριτικής κατά αυτής της επιλογής του, διότι έχει την ίδια πολιτική αντίληψη με εσένα στα υπόλοιπα θέματα.
Με τις υγείες σου το γέλιο που σου προσφέρουμε.
-
This post is deleted! -
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Τώρα τα υπόλοιπα που γράφονται, εκ του πονηρου ή όχι, είναι οι λεγόμενες "παπ@ριες Μαρίτσα μου"...
Ο καθένας θα σκεφτεί μόνος του για τις επιλογές του. Αυτό είναι κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα μας. Κανείς δεν σε έθεσε ως επίσημο αξιολογητή της ηθικής του και κυρίως του τρόπου που θα σκέφτεται, αυτό σου λέω.
Εσύ μπορείς να κρίνεις τα γεγονότα και να παραθέτεις τα δεδομένα. Καλά κάνεις, δεν σου λέω να σταματήσεις να το πράττεις! Προσφέρεις ενημέρωση!!!!
Όχι όμως να πεις και να υπαγορεύεις το πως θα σκεφτεί κάποιος άλλος, πόσον μάλλον όταν ασκεί το ατομικό του δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής κατά τις εκλογικές διαδικασίες.
Και εγώ δεν συμφωνώ με πολλούς. Τι να κάνω όμως;;; Να τους αλλάξω με το ζόρι;;;
Μαλώνω εδώ μέσα επικαλούμενος σχετικά δεδομένα πάνω σε ότι συζητιέται. Δεν μπαίνω στο μυαλό τους.
Και αυτό στο γράφω διοτι αυτός ο τρόπος δημιουργεί τις προϋποθέσεις να πράξουν και οι υπόλοιποι το ίδιο.
Εφόσον ο αγώνας που κανεις σε κάθε θέμα με τόση προπαγάνδα είναι αποτέλεσμα αμόκ, θυμού κτλ και όχι κάτι άλλο....τότε όντως σου προσφέρουμε δωρεάν γέλιο.
Υ.γ Μιας και ανέφερες
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:π.χ. απ τον προϊστάμενο στη δουλειά τους, που τους κατηχεί και τι να ψηφίσουν, παρά να μεσολαβήσει ο Κουτσούμπας για να μου μεταφέρει κρυπτο ο Τζορτζ στο μυστικό μου γουόλετ;
Την τελευταία φορά που κάποιος εδώ στις συζητήσεις μας παραδέχτηκε δημοσίως ότι έχει πρόθεση να το πράξει ( ή το έχει πράξει ήδη) αυτό, και τον κατέκρινα για αυτό, έτρεξες να υπερασπιστείς αυτόν και όχι τους εργαζομένους, ενώ δεν έγραψες ούτε μια λέξη κριτικής κατά αυτής της επιλογής του, διότι έχει την ίδια πολιτική αντίληψη με εσένα στα υπόλοιπα θέματα.
Με τις υγείες σου το γέλιο που σου προσφέρουμε.
για πες, ποιος ηταν?
-
Όχι ρε συ καμία σχέση με εσένα....
Εσύ έχεις πολλά που μαλώνουμε και διαφωνούμε αλλά είσαι αξιοσέβαστος σε πολλά επίπεδα.
-
@fanis75 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Δηλαδή όλα τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει τα τελευταία 50 χρόνια!! Συμφωνώ 100%.
Kαλα εσυ συντασσεσαι με τη γυναικα που ελεγε στις υπολοιπες γυναικες του Ηνωμενου Βασιλειου να αφηνουν τα μωρα χωρις γαλα αν δεν εχουν λεφτα και που οταν πεθανε ο λαος εστησε γλεντι.
Ειτε δεν γνωριζεις τι εστι Θατσερ και νεοφιλελευθερισμος γενικα (το πιο πιθανο) ειτε δεν απεχεις σε τιποτα απ'οσα πολυ σωστα λεει ο Πηλιουριτης.
Γιατι με τετοια μυαλα φτασαμε στο απολυτο χαος που επικρατει σημερα στην τριτοκοσμικη μας χωρα και ναι, οσοι ειτε εμμεσα ειτε αμεσα στηριζουν ηγεσιες σαν τη σημερινη ειναι συνυπευθυνοι και να μη μυγιαζονται οταν ακουν την αληθεια. -
@driver-m said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Kαλα εσυ συντασσεσαι με τη γυναικα....
Και τι σχέση έχει αυτό με τα κόμματα που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα? Άκυρος συνειρμός!
-
-
Νομίζω όχι, αλλά το συζητούσαμε στο νήμα.
Γενικώς τα suv είναι μια μόδα η οποία μάλλον θα επιβαρυνθεί με κάποιο τέλος στο μέλλον.
Όλοι με μικρά ελαφριά οχήματα θα είμαστε.... Και καλύτερα θα πω εγώ αν και μου αρέσουν κάποια suv
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Νομίζω όχι, αλλά το συζητούσαμε στο νήμα.
Γενικώς τα suv είναι μια μόδα η οποία μάλλον θα επιβαρυνθεί με κάποιο τέλος στο μέλλον.
25+ χρονια μοδα και δεν περασε η φαση της?
-
-
Με παρεμβάσεις πολιτικής γίνονται phase out τα αυτοκίνητα ΜΕΚ για πλάκα. Στην αρχή θα υπάρχει στριμωγμα, βρισιδια κλπ. σε κάνα δυο χρόνια που θα στρώσει όμως θα έχουμε zero emissions
-
@jamesd said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Με παρεμβάσεις πολιτικής γίνονται phase out τα αυτοκίνητα ΜΕΚ για πλάκα.
οχι γιατι η πλειοψηφια αυτων που εχουν παλια αυτοκινητα δεν τα κρατανε απο βιτσιο αλλα επειδη δεν εχουν λεφτα να τα αλλαξουν.
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά