-
@criuser said in Toyota Corolla 2019:
Σε χατς και δεν ρυθμίζεται το κάθισμα του οδηγού καθ' ύψος ?
Φυσικά και ρυθμίζεται!! Διάβαζε προσεκτικά μέτοχε!!
@limited_one said in Toyota Corolla 2019:
Είχα μια τετραήμερη επαφή με ένα sedan Corolla hybrid κατά την διαμονή μου στην Αθήνα.
-
Το "μη ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού καθ'ύψος" τι είναι;
Δεν είναι η ρύθμιση του καθίσματος του οδηγού στο ύψος που θέλει;Τι στην ευχή. Γιατί δεν καταλαβαίνω;
-
@limited_one said in Toyota Corolla 2019:
Θα συμφωνήσω με τον @fanis75 ότι έχουν βελτιωθεί παρά πολύ τα Toyota και τολμώ να πω ότι θα το προτιμούσα έναντι μιας A-class που οδήγησα.
Μην τα γράφετε έτσι απότομα, παιδιά, γιατί οι Toyota haters βγάζουν σπυριά!
Προφανώς αστειεύομαι και έχεις δίκιο για το σχόλιό σου.
Εάν οδηγούσες κάποια πιο πλούσια έκδοσή του Corolla, πιστεύω ότι η εμπειρία σου θα ήταν ακόμα καλύτερη. -
@storm said in Toyota Corolla 2019:
Δεν είναι η ρύθμιση του καθίσματος του οδηγού στο ύψος που θέλει;Τι στην ευχή. Γιατί δεν καταλαβαίνω;
Ίσως εννοεί ότι το κάθισμα οδηγού δεν ρυθμίζεται κάθ υψος.
-
Ακριβώς!! Αλλά στην sedan λείπει, όπως λέει ο Μιχάλης, όχι στην Hatchback...αυτό λέω. Απάντησα στον κρούζερ, που απώρησε γιατί ένα ΗΒ δεν έχει ρυθμιζόμενο κάθισμα καθ' ύψος. Η HB έχει ρυθμιζόμενο ύψος καθίσματος, τουλάχιστον από την active και πάνω. Τα νοικιάρικα δεν ξέρω τι είναι.
-
Είτε σε σεντάν είτε σε χάτς, είτε σε οτιδήποτε το μη ρυθμιζόμενο σε ύψος κάθισμα του οδηγού, παραπέμπει 40 χρόνια πίσω.
Πως ρυθμίζετε λοιπόν Φάνη ?
-
Με τα λεφτά απ τις βενζίνες που γλυτώνεις, αγοράζεις ένα μαξιλαράκι.
Λίγα τα λόγια σας για τη κορολα, τώρα που την considerάω κι εγώ...
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Τα νοικιάρικα δεν ξέρω τι είναι.
Λογικά κάποια γυμνή business edition θα ήταν.
Για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις (ως συνήθως) για τον εξοπλισμό των Toyota, πληροφοριακά αναφέρω ότι στο C-HR μου (GR Ultimate Edition) έχω πλήρως ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού, που για να το έχεις ως εξοπλισμό σε άλλο (ψευδο)premium C-SUV, θα πρέπει να φτάσεις στα 50+... -
@piliourits said in Toyota Corolla 2019:
Με τα λεφτά απ τις βενζίνες που γλυτώνεις, αγοράζεις ένα μαξιλαράκι.
Λίγα τα λόγια σας για τη κορολα, τώρα που την considerάω κι εγώ...
Έτσι μπράβο, μπαίνεις κι εσύ στον σωστό τον δρόμο...
-
Εμένα με ενοχλεί που σε πολλά αμάξια της Α και Β κατηγορίας, δεν ρυθμίζεται σε ύψος το κάθισμα του συνοδηγού, όπως και στο Αιρκρος, αλλά αυτό έχει μεγάλο εσωτερικό ύψος και δεν ενοχλεί τόσο. Του οδηγού όμως είναι απαράδεκτο σε όλες τις κατηγορίες.
Σιγά μην γυρίσουμε και σε πάγκο.
-
Ευτυχώς που το YC ακόμα και στην active εχει ρυθμιζόμενο ύψος και στα δυο εμπρός καθίσματα .
Λέω ευτυχώς γιατί αν τα πας τέρμα επάνω κάθονται πολύ πιο άνετα οι πίσω επιβάτες όπως διαπίστωσα πρόσφατα που μπήκαν πίσω τρείς κυρίες ... παράπονα δεν άκουσα και επειδή εχω βάλει λαστιχένια χοντρά πατάκια τα τακούνια δεν έσκισαν την ψεύτικη ακόλλητη μοκέτα ... σε πρόλαβα @iceman7 -
-
Είτε σε σεντάν είτε σε χάτς, είτε σε οτιδήποτε το μη ρυθμιζόμενο σε ύψος κάθισμα του οδηγού, παραπέμπει 40 χρόνια πίσω.
Πως ρυθμίζετε λοιπόν Φάνη ?
Σου απάντησα!! Ρώτησες σε χατς, και σου είπα ότι ρυθμίζεται. Στο σεντάν δεν έχω άποψη. Υποθέτω (αλλά βαριέμαι να το ψάξω) ότι στις βασικές εκδόσεις των νοικιάρικων δεν ρυθμίζεται στα σεντάν, στο χατσ δεν γνωρίζω. Εμένα ρυθμίζεται.
-
Δεν έχει λεβιέ για να ρυθμίζεται το ύψος του καθίσματος
-
Η πρώτη έκδοση στην sedan δεν ρυθμίζεται σε ύψος κανένα κάθισμα και έχει και άλλες ελλείψεις βέβαια έχει τα πάντα από εξοπλισμό ασφαλείας και όλοι την σουίτα οδηγικών βοηθημάτων. Από την δεύτερη έκδοση δεν υπάρχει κάποια έλλειψη.
-
Ρυθμίζεται
-
@izz said in Toyota Corolla 2019:
Η πρώτη έκδοση στην sedan δεν ρυθμίζεται σε ύψος κανένα κάθισμα και έχει και άλλες ελλείψεις βέβαια έχει τα πάντα από εξοπλισμό ασφαλείας και όλοι την σουίτα οδηγικών βοηθημάτων. Από την δεύτερη έκδοση δεν υπάρχει κάποια έλλειψη.
Από άποψη χώρων κι εργονομίας, η βαγκον έχει το ίδιο σαλόνι με τη σεντάν η τη χατσμπακ;
-
Από άποψη χώρων κι εργονομίας, η βαγκον έχει το ίδιο σαλόνι με τη σεντάν η τη χατσμπακ;
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, φοβάμαι ότι θα σε δυσαρεστήσω λέγοντας την χατσμπακ
-
@nickthetrib said in Toyota Corolla 2019:
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, φοβάμαι ότι θα σε δυσαρεστήσω λέγοντας την χατσμπακ
Η station wagon έκδοση του Corolla (Touring Sports) έχει το ίδιο μεταξόνιο με το Corolla Sedan (2,70m) και παρομοιο μήκος (4,65 το Touring, 4,63 το sedan).
Το Corolla Hatchback έχει μικρότερο μεταξόνιο (2,64m) και μήκος (4,37m). -
@bill_hsd said in Toyota Corolla 2019:
@nickthetrib said in Toyota Corolla 2019:
Η station wagon έκδοση του Corolla (Touring Sports) έχει το ίδιο μεταξόνιο με το Corolla Sedan (2,70m) και παρομοιο μήκος (4,65 το Touring, 4,63 το sedan).
Το Corolla Hatchback έχει μικρότερο μεταξόνιο (2,64m) και μήκος (4,37m).Πολύ καλό αυτό που κάνω λάθος!!!
Toyota Corolla 2019