-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
@groover1972 said in Peugeot 3008 2016:
Το προηγούμενο Σ/Κ πλήγωσα στο πλάι το μπροστά δεξί ελαστικό του PHEV σε ένα κατσάβραχο.
Η τρύπα έφτανε μέχρι τα λινά οπότε δεν ήταν για να το κρατήσει κανείς.
Το ήξερα ότι η αντικατάσταση βαρύνει εμένα αλλά μίλησα και με την εταιρεία leasing μην τυχόν έπρεπε να το πάω αποκλειστικά σε αυτούς.
Μου είπαν ότι μπορώ να το διευθέτησω και μόνος μου, οπότε αποφάσισα να ψάξω να βρω λάστιχο.
Δεν μπορούσα να βρω μεταχειρισμένο Michelin Primacy 4 σε διάσταση 225/55/18 με τίποτα.
Τι γίνεται; Περονόσπορος έπεσε;
Ούτε καινούργιο δεν έβρισκα εύκολα μιας και επρόκειτο για ένα κομμάτι μόνο.
Τελικά γνωστό λαστιχάδικο σε Σεπόλια/Περιστέρι, καθώς και στο Ηράκλειο στη λεωφόρο Ηρακλείου, κατάφεραν να μου βρουν από ένα καινούργιο και με πήραν τηλ αν ήθελα να το παραγγείλουν για να πάω την επόμενη να το φορέσω.
Λέω Αύγουστος έρχεται δεν είναι να το ρισκάρεις και το έκλεισα σε αυτό στη λεωφόρο Ηρακλείου μιας και είναι και κοντά στο σπίτι. Πήγα την επόμενη και το άλλαξα.
180€ το ένα τεμάχιο. Με τις υγείες μου.Η φάση είναι ότι τον Φεβρουάριο η εταιρεία leasing θα μου κάνει αλλαγή ελαστικών μιας και είναι μέσα στη σύμβαση.
τα λάστιχα τα κρατάει η εταιρία, λογικά;
Την τετράδα που θα μου αλλάξουν φαντάζομαι πως ναι.
Η λύση όμως που πρότεινε ο harisma είναι αρκετά καλή.Ναι, την παλιά τετράδα την κράτανε. Εσύ όμως όταν θα πας να στα αλλάξουν θα έχεις το φθαρμένο λάστιχο στο πορτμπαγκάζ και θα τους πεις να το κρατήσουν μαζί με τα άλλα 3 παλιά, εξηγώντας ότι το άλλο το πλήρωσες εσύ πριν 6 μήνες, επειδή δεν ήσουν τσίπης να κρατάς ένα επικίνδυνα φθαρμένο ελαστικό πάνω στο αυτοκίνητο που οδηγείς. Κι επειδή το πλήρωσες εσύ, σου ανήκει! Αν μάλιστα τους ζητήσεις να σου ξαναβάλουν Primacy 4 (εφόσον σου άρεσαν βεβαίως) τότε θα έχεις καβάντζα ένα ίδιο ελαστικό για το ενδεχόμενο μιας ατυχίας όπως την τελευταία φορά.
-
@groover1972 said in Peugeot 3008 2016:
Το προηγούμενο Σ/Κ πλήγωσα στο πλάι το μπροστά δεξί ελαστικό του PHEV σε ένα κατσάβραχο.
Η τρύπα έφτανε μέχρι τα λινά οπότε δεν ήταν για να το κρατήσει κανείς.
Το ήξερα ότι η αντικατάσταση βαρύνει εμένα αλλά μίλησα και με την εταιρεία leasing μην τυχόν έπρεπε να το πάω αποκλειστικά σε αυτούς.
Μου είπαν ότι μπορώ να το διευθέτησω και μόνος μου, οπότε αποφάσισα να ψάξω να βρω λάστιχο.
Δεν μπορούσα να βρω μεταχειρισμένο Michelin Primacy 4 σε διάσταση 225/55/18 με τίποτα.
Τι γίνεται; Περονόσπορος έπεσε;
Ούτε καινούργιο δεν έβρισκα εύκολα μιας και επρόκειτο για ένα κομμάτι μόνο.
Τελικά γνωστό λαστιχάδικο σε Σεπόλια/Περιστέρι, καθώς και στο Ηράκλειο στη λεωφόρο Ηρακλείου, κατάφεραν να μου βρουν από ένα καινούργιο και με πήραν τηλ αν ήθελα να το παραγγείλουν για να πάω την επόμενη να το φορέσω.
Λέω Αύγουστος έρχεται δεν είναι να το ρισκάρεις και το έκλεισα σε αυτό στη λεωφόρο Ηρακλείου μιας και είναι και κοντά στο σπίτι. Πήγα την επόμενη και το άλλαξα.
180€ το ένα τεμάχιο. Με τις υγείες μου.Η φάση είναι ότι τον Φεβρουάριο η εταιρεία leasing θα μου κάνει αλλαγή ελαστικών μιας και είναι μέσα στη σύμβαση.
τα λάστιχα τα κρατάει η εταιρία, λογικά;
Την τετράδα που θα μου αλλάξουν φαντάζομαι πως ναι.
Η λύση όμως που πρότεινε ο harisma είναι αρκετά καλή.ναι όντως ο Χάρης το είπε σωστά και λογικά (αφού το πλήρωσες εσύ.. )
-
γνωρίζει κάποιος , που μπορώ να βρω τα νικελ Trim πίσω προφυλακτήρα και νίκελ εξατμίσεων ; αναμένω σε 1 μήνα παραλαβή ενός 3008 Active pack
-
Τι να πάθε ο έρμος πρωί πρωί? Ολοκαίνουριο το αμάξι, αλάρμ και ακινητοποιημένος με δοχείο adblue δίπλα.
-
@stefan147 said in Peugeot 3008 2016:
Τι να πάθε ο έρμος πρωί πρωί? Ολοκαίνουριο το αμάξι, αλάρμ και ακινητοποιημένος με δοχείο adblue δίπλα.
Μηπως δεν ξερει απο που γεμιζει...
-
@stefan147 said in Peugeot 3008 2016:
Άλλος ένας ευχαριστημένος πελάτης!
-
Απίθανο γιατί το μνμ για το αντμπλου στο βγάζει 2200 χλμ πριν.
Αλλά με τόσα που έχει πουλήσει, το 3008, μπορεί να έχουμε και οδηγούς από άλλες μάρκες με λίγες δυσκολίες στην κατανόηση...
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Αλλά με τόσα που έχει πουλήσει, το 3008, μπορεί να έχουμε και οδηγούς από άλλες μάρκες με λίγες δυσκολίες στην κατανόηση...
Από VAG θα είναι, έχουν συνηθίσει φωτάκια αντί για γραπτό μήνυμα....άλλη χάρη το 3Δ μήνυμα....χααχα!
-
@fanis75 said in Peugeot 3008 2016:
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Από VAG θα είναι, έχουν συνηθίσει φωτάκια αντί για γραπτό μήνυμα....άλλη χάρη το 3Δ μήνυμα....χααχα!
Δεν διαβάζει το 3D μήνυμα γιατί ενοχλεί το χαμηλωμένο τιμόνι...
-
Σατανάδες!!!
έριξα πολύ γέλιο μέ όλα τα σχόλια σας!
-
Σε πολλούς, όταν τα παίζει το σύστημα, βγάζει μόνιμα μήνυμα για συμπλήρωμα ενώ έχει ήδη μέσα.
-
Peugeot 3008 Daniel
-
-
Παίζει να μην έχει καθαρίσει και ποτέ τις υδρορροές….
-
@kkostask said in Peugeot 3008 2016:
Παίζει να μην έχει καθαρίσει και ποτέ τις υδρορροές….
Απλά θυμήθηκα κάτι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει ο @gatoz απο παρόμοιο αυτοκίνητο (όχι δικό του), με το ίδιο πρόβλημα...
-
@d_m said in Peugeot 3008 2016:
Απλά θυμήθηκα κάτι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει ο @gatoz απο παρόμοιο αυτοκίνητο (όχι δικό του), με το ίδιο πρόβλημα...
Εεε καλά, όλο προβλήματα βγάζουν είτε αυτό είτε 100 διαφορετικά άλλα εαν δεις στην ομάδα στο ΦΒ. Έχει γεμίσει ο τόπος - μέχρι και κατασκευαστικό λάθος και κάθε φορά που κλείνει ο καθρέπτης χτυπάει στην βάση και μετά από λίγα χρόνια σπάει! Έχει πει πολλά ο γάτος κατά καιρούς.
-
@fanis75 said in Peugeot 3008 2016:
@d_m said in Peugeot 3008 2016:
Εεε καλά, όλο προβλήματα βγάζουν είτε αυτό είτε 100 διαφορετικά άλλα εαν δεις στην ομάδα στο ΦΒ. Έχει γεμίσει ο τόπος - μέχρι και κατασκευαστικό λάθος και κάθε φορά που κλείνει ο καθρέπτης χτυπάει στην βάση και μετά από λίγα χρόνια σπάει! Έχει πει πολλά ο γάτος κατά καιρούς.
Δεν είμαι κάτοχος, οπότε δεν εκφέρω προσωπική γνώμη για προβλήματα... Στην ομάδα του fb όμως πολλοί παραπονιούνται για πολλά...
-
Προβοκάτσια είναι.
-
Δηλαδή άλλες ομάδες στο fb, άλλων αυτοκινήτων, ανοίγουν σαμπάνιες κάθε μέρα για την αυτοκινητάρα που αγόρασαν;
Εκτός αυτού, σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτοί που θα γράψουν και θα γκρινιάξουν είναι όσοι έχουν πρόβλημα.
Επομένως οι φωνές που θα ακουστούν περιοσσότερο είναι αυτών, άσχετα με το ποσοστό τους.
Αυτός που δεν έχει πρόβλημα, θα ασχοληθεί πολύ λιγότερο. -
Και το 3008 έχει πουλήσει πολλαπλάσια από άλλα οπότε αναμενόμενος και ο αριθμός των προβλημάτων να είναι μεγαλύτερος από άλλα.
Peugeot 3008 2016