@netgeo said in TESLA FORUM:
Σε ευχαριστώ για τα καλα σου λογια Δουβλινε και σε κάνω λαικ για το πάθος που έχεις για τους Στέλιους.
Πάντα σε κάθε ποστ πέφτει και λίγο προμόσιον, εύγε!
Φορτιστής δεν είναι απαραίτητος άμεσα, μένω και εργάζομαι στο Μαρούσι, γύρω μου έχω 20 φορτιστές απλά θα πληρώνω τα διπλά.
500κλ αυτονομίας έχω 
Μπα..μου αρέσουν πολλά και διαφορετικά (σίγουρα όχι Tesla!) οχήματα, απλά επειδή δεν έχει υποστήριξη εδώ η PSA ήταν κρίμα να βάλλονται πανταχόθεν μία χαρά αξιοπρεπή οχήματα, και το πήραμε λίγο εργολαβία με (αυτός ούτως ή άλλως παίρνει τέτοιες!) με Cru! Τα περισσότερα οχήματα που είχα σε σύνολο μίας μάρκας ήταν Ford να πω την αλήθεια, αλλά τελευταία δεν μου κάνει κλικ.. ακόμη και το τιμόνι τους με ενοχλεί πλέον..
Όπως και να έχει να το χαρείς το καινούργιο σου παιχνιδάκι και να περάσετε ωραία μαζί! Γιατί γι' αυτό είναι η ζωή, να τα κάνουμε ότι γουστάρουμε τα φράγκα και να μας προκαλούμε χαμόγελα, τώρα πως την βρίσκει ο καθένας, αν δεν ενοχλεί ή παρανομεί, εμένα δεν μου πέφτει λόγος και είμαι μαζί του!
Απλά με ξενίζει η έλλειψη φορτιστή στο υπόγειο πάρκινγκ σου, καθώς απλά εξαφανίζει τα οφέλη κατανάλωσης.
Θα μας ενημερώσεις φαντάζομαι αφού το στρώσεις (αστείο!).
Ουσιαστικά αντί για μικρό πόλης πήρες αυτό; Ενώ έχεις και θερμικά; Αναλύεις λίγο το σκεπτικό γιατί δεν το έχω παρακολουθήσει;