-
@monman2 said in TESLA FORUM:
@netgeo said in TESLA FORUM:
Σε ευχαριστώ για τα καλα σου λογια και σε κάνω λαικ για το πάθος που έχεις για τους Στέλιους.
Πάντα σε κάθε ποστ πέφτει και λίγο προμόσιον, εύγε!
Φορτιστής δεν είναι απαραίτητος άμεσα, μένω και εργάζομαι στο Μαρούσι, γύρω μου έχω 20 φορτιστές απλά θα πληρώνω τα διπλά.
500κλ αυτονομίας έχω
Πήρες κάποιο πακέτο δωρεάν φόρτισης στους ταχυφορτιστές της tesla;
Είναι δωρεάν στην Ελλάδα ακόμα, δεν ξέρω μέχρι πότε και μάλλον θα το αποφύγω.
Σύντομα θα εγκαταστήσω φορτιστή, μέχρι τότε μάλλον θα φορτίζω είτε Dei Blue με 0.50€ η αν δουλεύει της Watt and Volt που είναι δωρεάν.
Δε φτάνει και η μπαλαντεζα από τον 4ο
-
Καλοτάξιο netgeo και να το χαρείς με Υγεία. Έκανες την καλύτερη επιλογή τόσο σε αυτά τα χρήματα όσο και για ηλεκτρικό....το αυτοκίνητο απλά δεν υπάρχει!!
Αφού είσαι Μαρούσι (και εγώ εκεί δουλεύω) γιατί δεν χρησιμοποιείς του φορτιστές της Τέσλα που είναι δωρεάν?
-
Και το πέτυχαν Γάλλοι προγραμματιστές, από αυτούς που κράζει ο Γάτος...
-
Σε ευχαριστώ για τα καλα σου λογια Δουβλινε και σε κάνω λαικ για το πάθος που έχεις για τους Στέλιους
Στο χωριό του αλλιώς το λένε....
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Καλοτάξιο netgeo και να το χαρείς με Υγεία. Έκανες την καλύτερη επιλογή τόσο σε αυτά τα χρήματα όσο και για ηλεκτρικό....το αυτοκίνητο απλά δεν υπάρχει!!
Αφού είσαι Μαρούσι (και εγώ εκεί δουλεύω) γιατί δεν χρησιμοποιείς του φορτιστές της Τέσλα που είναι δωρεάν?
Στρατηγικη για μακροημερευση της μπαταρίας. Ταχυφορτίσεις dc μόνο εκεί που χρειάζεται (ταξίδι), στην καθημερινότητα αργή φόρτιση το βράδυ στο γκαράζ στη ζώνη 40-80%, έτσι κι αλλιώς με δύο πλήρεις φορτίσεις το μήνα είναι 12000 χιλιόμετρα το χρόνο...
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Έλα ρε Φανή σε ευχαριστώ πολύ, τρόλεϊ εσύ σκούπες εγώ, γιο εσύ κόρη εγώ να συμπεθερεψουμε ρε φίλε
Όπως τα λέει ο ταξιδιώτης είναι, dc μόνο κατόπιν ανάγκης.
-
@costasbab said in TESLA FORUM:
Καλοταξιδο,καλοριζικο,παντα τετοια.
Φανταστικη τιμη.
Σε αυτη τη τιμη -41K- πηρε προσφατα φιλος Χ1 FL 170hp.
Για μενα οι δυο καλυτερες επιλογες για ηλεκτρικό και θερμικό βενζινη.
Εγω εχω εντυπωσιαστει παντως με την εταιρια και τα προιοντα της.
Ελεγα να παω στην εκθεση μοτοσυκλετας να χαζεψω λιγο,αλλα εχει και 7 εισοδο, οποτε θα παω στην Εκθεση της τεσλα instead.Ξεχνάς και το puma των 170 ίππων.
-
Έλα ρε Φανή σε ευχαριστώ πολύ, τρόλεϊ εσύ σκούπες εγώ, γιο εσύ κόρη εγώ να συμπεθερεψουμε ρε φίλε
Αχαχαχα....να πάμε για κανα καφέ αρχικά! Μαρούσι που είναι η εργασία σου? Εμένα Κηφισίας, απέναντι σχεδόν από τον Σφακ BMW.
-
Όχι μακρινά ταξίδια.... Κοντά κοντά.... Πήρε Τέσλα τωρα
-
@lap said in TESLA FORUM:
Όχι μακρινά ταξίδια.... Κοντά κοντά.... Πήρε Τέσλα τωρα
Ναι βέβαια, τα ηλεκτρικά δε πάνε και πολύ μακριά....
https://facebook.com/events/s/roadtrip-ως-το-βορειοτερο-ακρο/383871400333471/
-
Λοιπόν αγαπητοί μου, στο σπίτι γενικά έχουμε αρκετές σκούπες και σκουπάκια.
Η καθημερινή μας, μια stick, χάλασε μετά από 7 χρόνια και έπρεπε να την αντικαταστήσω.
Τρίτη βράδυ την παρήγγειλα από τον κύριο Μπέζος.
Το ίδιο βράδυ το έφερε η μοίρα να αγοράσω και αλλη μια (μεγάλη) σκούπα για το γκαράζ:
Όπως και ο αδερφός του φίλτατου το πήρα με τετοια έκπτωση που δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Βγήκε στα 46,500€ και αν καλώς εχόντων των πραγμάτων, πάρουμε και την επιδότηση πάμε στα 38,500€.Έβαλα την παραγγελία 29/03 00:01, πλήρωσα σήμερα πρωί 30/03, βγήκαν πινακίδες και αν δεν με κρέμαγε ο ασφαλιστής θα το είχα πάρει σπίτι.
Περισσότερες εντυπώσεις σε λίγες μέρες!!!
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!!!!!
Περιμένουμε εντυπώσεις.... -
Εύχομαι να το χαρείς!
Οι πρωτοπόροι αναλαμβάνουν και το έργο της ενημέρωσης
-
Σε ευχαριστώ για τα καλα σου λογια Δουβλινε και σε κάνω λαικ για το πάθος που έχεις για τους Στέλιους.
Πάντα σε κάθε ποστ πέφτει και λίγο προμόσιον, εύγε!
Φορτιστής δεν είναι απαραίτητος άμεσα, μένω και εργάζομαι στο Μαρούσι, γύρω μου έχω 20 φορτιστές απλά θα πληρώνω τα διπλά.
500κλ αυτονομίας έχω
Μπα..μου αρέσουν πολλά και διαφορετικά (σίγουρα όχι Tesla!) οχήματα, απλά επειδή δεν έχει υποστήριξη εδώ η PSA ήταν κρίμα να βάλλονται πανταχόθεν μία χαρά αξιοπρεπή οχήματα, και το πήραμε λίγο εργολαβία με (αυτός ούτως ή άλλως παίρνει τέτοιες!) με Cru! Τα περισσότερα οχήματα που είχα σε σύνολο μίας μάρκας ήταν Ford να πω την αλήθεια, αλλά τελευταία δεν μου κάνει κλικ.. ακόμη και το τιμόνι τους με ενοχλεί πλέον..
Όπως και να έχει να το χαρείς το καινούργιο σου παιχνιδάκι και να περάσετε ωραία μαζί! Γιατί γι' αυτό είναι η ζωή, να τα κάνουμε ότι γουστάρουμε τα φράγκα και να μας προκαλούμε χαμόγελα, τώρα πως την βρίσκει ο καθένας, αν δεν ενοχλεί ή παρανομεί, εμένα δεν μου πέφτει λόγος και είμαι μαζί του!
Απλά με ξενίζει η έλλειψη φορτιστή στο υπόγειο πάρκινγκ σου, καθώς απλά εξαφανίζει τα οφέλη κατανάλωσης.
Θα μας ενημερώσεις φαντάζομαι αφού το στρώσεις (αστείο!).
Ουσιαστικά αντί για μικρό πόλης πήρες αυτό; Ενώ έχεις και θερμικά; Αναλύεις λίγο το σκεπτικό γιατί δεν το έχω παρακολουθήσει;
-
Παίζει σενάριο mid life crisis, είπα να πάρω ένα "καλό" αμαξάκι να γουστάρουμε λίγο μιας και πότε δεν είχα.
Μπάτζετ και καλά 35κ. Αυτή η σκεψη κάπου στο 2021...
Και χάζευα την αγορά και η αγορά ανέβαινε.
Είδα πολλά, απλά πίστευα ότι δεν αξίζανε τα χρήματα που ζητούσαν.
Ακόμα και το ΨΨ το ακύρωσα τελικά.Έχουμε 2 θερμικά μια Γκολφο V 18 ετών που θα της βρούμε γαμπρό και το Λεον 10 ετών που του πήρα την Λέαινα να κάνουν παρέα
-
Λοιπόν αγαπητοί μου, στο σπίτι γενικά έχουμε αρκετές σκούπες και σκουπάκια.
Η καθημερινή μας, μια stick, χάλασε μετά από 7 χρόνια και έπρεπε να την αντικαταστήσω.
Τρίτη βράδυ την παρήγγειλα από τον κύριο Μπέζος.
Το ίδιο βράδυ το έφερε η μοίρα να αγοράσω και αλλη μια (μεγάλη) σκούπα για το γκαράζ:
Όπως και ο αδερφός του φίλτατου το πήρα με τετοια έκπτωση που δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Βγήκε στα 46,500€ και αν καλώς εχόντων των πραγμάτων, πάρουμε και την επιδότηση πάμε στα 38,500€.
Έβαλα την παραγγελία 29/03 00:01, πλήρωσα σήμερα πρωί 30/03, βγήκαν πινακίδες και αν δεν με κρέμαγε ο ασφαλιστής θα το είχα πάρει σπίτι.
Περισσότερες εντυπώσεις σε λίγες μέρες!!!
ωωωωωωωωωωωωωωω
αααααααααααααααααααα
ουαου -
@gatoz said in TESLA FORUM:
ωωωωωωωωωωωωωωω
αααααααααααααααααααα
ουαουΥπόσχομαι Κ. Θοδωρή το επόμενο να είναι βιταρα, έχω ένα από τα καλά υπόψη φίλου, αισιν, τετρα με τον απλό μπουστερ όχι το μαιλντ
-
@gatoz said in TESLA FORUM:
ωωωωωωωωωωωωωωω
αααααααααααααααααααα
ουαουΥπόσχομαι Κ. Θοδωρή το επόμενο να είναι βιταρα, έχω ένα από τα καλά υπόψη φίλου, αισιν, τετρα με τον απλό μπουστερ όχι το μαιλντ
Suzuki evx, 60 kWh τετρακίνητο , μπλοκέ πίσω
2024 Ασία
2025 Ευρώπη με το όνομα Vitara , στόχος είναι λίγο κάτω από 30 ΚΤο παρουσίασε ο ίδιος ο πρόεδρος της Σουζούκι , ο οποίος είναι σε εντελώς άλλο μήκος κύματος από τον Άκιο Τογιοντα
-
Με αγάπη στον netgeo απο την Κίνα
Youtube Video -
Netgeo πήρες το ασφαλέστερο αυτοκίνητο στον κόσμο
https://www.tesla.com/VehicleSafetyReport5 φορές λιγότερα ατυχήματα οταν το autopilot είναι ΟΝ σε σχέση με τα ατυχήματα που εχουν τον έλεγχο ; άνθρωποι !
Το skynet είναι εδώ ενωμένο δυνατό... για το καλό σου άνθρωπε
-
Έβαλα την παραγγελία 29/03 00:01, πλήρωσα σήμερα πρωί 30/03, βγήκαν πινακίδες και αν δεν με κρέμαγε ο ασφαλιστής θα το είχα πάρει σπίτι.
Απίστευτο!!!!
Εγώ για ..ένα laptop που ήθελα ετοιμοπαράδοτο πέρασα απο 3-4 μαγαζιά 2-3 μέρες και τα 4 έλεγαν μα@@@κιες στα site τους και πήρα άλλο απο αυτό που ήθελα τελικά.Για αυτοκίνητο σε μία μέρα να το έχεις στο όνομα σου απο την παραγγελία;;;
Μπράβο τους!Εν τω μεταξύ πριν λίγο σε άλλο τοπικό εκθείαζα το civic hybrid...
Αλλά εδώ αλλάζει το πράγμα, LR με 38.500€;;;;;;;
Πρέπει να είσαι κατενθουσιασμένος με το ...νέο σου παιχνίδι!
Σου έυχομαι μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου να το χαρείς με την ψυχή σου!
TESLA FORUM