@dublin said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Το Yaris / YC έφερε στην πλατιά μάζα οικονομία επιπέδου scooter , ανήκουστη απίστευτη και με τις καταναλώσεις που ανεβάζω αποδεικνύω οτι είναι αληθινές και στην πόλη και στην ΕΟ και στο Επαρχιακό δίκτυο.
Πολλοί σε διάφορα τοπικά λένε δεν κάνει γιαυτόν που μένει στην επαρχία... ΚΑΝΕΙ και μάλιστα εχει ενδιαφέρουσα συμπεριφορά σε κλειστά κομμάτια με σύντομες ευθείες και φουρκέτες !
Δεν κάνει σε αυτόν που ταξιδεύει στην ΕΟ ...ΚΑΝΕΙ αν πηγαίνει με τα όρια μεχρι 130 δηλ.
Εεε σε ποιόν δεν κάνει τέλος πάντων ; Σε αυτούς που θέλουν να πηγαίνουν με 150-160 γιατί κάνει αεροδυναμικό θόρυβο ,ΠΟΛΥ αν εχει πλάγιο άνεμο και αν εχεις μπάρες οροφής το πάρτι αρχίζει απο τα 110-120!
Για τα προσωπικά δεδομένα είμαι νοικοκυραίος και είμαι υπερ των παρακολουθήσεων, κάμερες παντού και να είναι τεκμήρια για το δικαστήριο .
Μα σου έχουμε απαντήσει διεξοδικά ένα σωρό άνθρωποι.
- Δεν είναι όλοι με το μικροσταγονομετρο να μετράνε αναθυμιάσεις.
Οι αναθυμιάσεις των diesel!!!. Όλοι μέρα ασχολείσαι με το diesel μήπως και σωσεις κάνα ευρώ στην τσεπουλα σου, και κατηγορείς τον άλλον που σκέφτεται το ίδιο με το υβριδικό του;
Πιο κάτω μάλιστα αναφέρεις ως λανθασμένο μεν, επιχείρημα δε, το κόστος μετακίνησης.
- ένα Yaris είναι, ένα φθηνό - budget Ιαπωνικό, και εκεί ακόμη ένα Swift για πολύ κόσμο είναι προτιμότερο
Συμφωνούμε, εάν θες αυτόματο μάλλον καλύτερο το yaris
- κόστος κίνησης με τα diesel-ακια του πολύς κόσμος έχει ίδια ή μικρότερη εδώ και δεκαετίες...χαλαρουιτα..
Καμία σχέση, τα σύγχρονα αυτοκίνητα αν δεν είσαι πωλητής ή περιφερειακός διευθυντής εταιρίας, κινούνται στο 80% σε αστικό και περί αστικό περιβάλλον. ΚΑΝΕΝΑ diesel στον πλανήτη αυτόν δεν μπορεί να φτάσει ένα υβριδικό σε αυτές τις συνθήκες. ΚΑΝΕΝΑ.
Εάν κανεις χιλιόμετρα σε εθνικές ναι ταιριάζει σε αυτήν την χρήση το diesel.
- αν θέλεις το απόλυτο για μέσα στην πόλη έχεις 0 κατανάλωση καυσίμου, 0 καυσαέρια υπάρχουν πλέον ΝΤΟΥΖΙΝΕΣ επιλογών σε ηλεκτρικά (από Ami και Κινέζικα των 6.000 έως Premium PHEV των 40-50-60-70-80.000)
Εαν θέλει μια μέση οδό σήμερα που μιλάμε και όχι να κυκλοφορεί σαν μπάρμπας που πάει στο χωραφάκι του ή ceo εταιρίας, τι θα διάλεγε; psa diesel? Ούτε καν!!!
- η αγωνία σου αυτή να επιδείξεις τις διαδρομές σου δείχνει περισσότερο ένα προσωπικό ζήτημα επιβεβαίωσης των επιλογών σου , επίδειξης και λανθασμένης ανταγωνιστικότητας για το ποιός την έχει μικρότερη..
Χαχαχα κοίτα ποιος μιλάει. Είτε τρολλαρεις είτε και εγώ δεν ξέρω τι....
- στην επαρχία ξέρω κόσμο που προτιμά να έχει το παλιό X Trail και Grand Vitara του για τα λίγα χιλιόμετρα που κάνει το χρόνο, παρά να μπει καν σε διαδικασία αλλαγής αυτοκινήτου, πόσο μάλλον με 20-25.000 και ούτε καν τον ενδιαφέρει υβριδικό..δεν είναι τυχαίο ότι πουλάνε τόσο καλά αυτοκίνητα τύπου Stonic με ούτε καν τον mild hybrid κινητήρα και απλά θερμικά και ατμοσφαιρικά.
Άλλες συνθήκες....
- υπάρχουν ήδη scooter, με 2 και 3 ροδες, δεν χρειαζόμαστε και άλλα αυτοκίνητα στα κέντρα των πόλεων.
Έλεος!!!! Ανόμοια πράγματα!
- το scooter μου διαθέτει ΚΑΙ κάμερα! Και εκεί σε έχω καλυμμένο βρε μπαγασα!
Ότι να ναι!