Nov 25, 2022, 8:28 AM

@gdelio said in Opel Crossland X:

@piliourits said in Opel Crossland X:

@georgemit said in Opel Crossland X:

@araxnis said in Opel Crossland X:

Φάγαμε ενα πανηγυρικό άκυρο από την opel για crossland ultimate πετρέλαιο
Παραγγελία 23/05/22 αρχικά εκτιμώμενη παράδοση 4-6 μήνες... μετά 6-8... μέτα άρχισαν τα θα έχουμε νεότερα από σήμερα - αύριο.. και μετά έγινε δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία χωρίς κάποια αιτιολογία

Η έκδοση ultimate έχει καταργηθεί εδώ και κανένα δίμηνο, νομίζω λόγω κόστους γιατί έφτανε πλέον τα 33.000€(!!) το πετρέλαιο με μεταλλικό χρώμα και χειροκίνητο κιβώτιο..Εγω την συγκεκριμένη έκδοση την παρήγγειλα Νοέμβριο του 21 και παρέλαβα Μάρτιο του 22

Η ultimate σταμάτησε να εισάγεται στην Ελλάδα στις 15/6. Εγώ είχα παραγγελία στις 23/5 και είχα διαβεβαιώσεις ότι η παραγγελία προχωράει κανονικά. Πέρασαν 5 μήνες για να στραβώσει οριστικά. Μαζί με ηλιοροφή το είχα διαμορφώσει στα 29.500. Αν το είχα αποφασίσει νωρίτερα κατά 1 μήνα θα ήταν 27.800.

Συγγνώμη 29.500 για το crossland; Μια χαρά αυτοκίνητο είναι αλλά δε το θεωρείτε κοροϊδία τόσα λεφτά;

2 χρόνια πριν φίλος αγόρασε με 23 κ το ιδιο

Το 2 χρόνια πριν ήταν singularity event γιατί τον προηγούμενο χρόνο είχε 25.400€ το φουλ αυτόματο ντίζελ και 19μισό το χειροκίνητο απλή έκδοση...
Δεν μπορεί να θεωρείται κανονικό και ΟΚ να έχουν διπλάσια τιμή τα μακαρόνια και τα σπίτια, αλλά περίεργο το +20% στις τιμές αυτοκινήτων, άσχετα αν όλα μαζί δείχνουν την κατάντια...

οπως και να έχει.. η παραγγελία ακυρώθηκε και πηγα τογιοτα ψψ

Τι χρονο παράδοσης δινουν τώρα...?