-
Θα τα φτιαξουμε ολα αργα ή γρηγορα.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Όταν κυκλοφορεί τοσο καιρό σε άπω Ανατολή θα βρεις πολλά.
Αλλά πως αγοράζεις από Ali ? Έρχονται ; Δασμοί; Πληρωμή ; Δίνεις στην Κίνα κάρτα ;
Δεν έχω πάρει ποτε από τον Αλη αφού δεν έχει PayPal. -
Εχουν κανει μια μαγκια οι κινεζοι και τα στελνουν ολα μεσω ουγγαριας πλεον. Δεν ξερω τι παιζει. Εχουν καποια τελωνειακη ενωση ισως?
Οπως και να χει οτι μικροπαραγγελια εχω κανει τελευταια, 1ον ερχεται σε μαξ 40 μερες και 2ον δεν εχει τελωνειο. Σε αλλες παλαιοτερες περιπτωσεις πριν 1-1.5 χρονο και σε μεγαλυτερης αξιας πραγματα εχω φαει κανονικα τελωνειο.
Ανταλλακτικα κουμπια κλειδιου Σεατ σε 20 μερες.
-
συγνωμη ΔΕΝ εχει και φωτιζομενα κουμπια?
-
Ένα ένα θα βγαίνουν δεν είπαμε;
Χαχα
-
@anergos13 said in Toyota Corolla Cross:
Όχι και το κράζουν ακόμα και οι πωλητές αυτό.
Ανόητες ελλείψεις που πιθανότατα στο MY 2024 να φτιάξουν αλλά μέχρι τότε θα κράζει ο κόσμος.
Ίδιες ανοησίες είχε και το κασκαι 2014 … και το έφτιαξαν στο facelift. -
Α-πί-στευ-το...
-
@storm said in Toyota Corolla Cross:
Α-πί-στευ-το...
νταξ.... πλην του οδηγου ρε καταιγις, δεν αξιζει και κανενα αλλο ναχει φως. δεν λες που δεν τα φτιαχνουν οπως το F και το J...
-
Καλά. Πες εσύ στον SfakAttack να βάλει θερμαινόμενους καθρέπτες στο Vitara, γιατί έτσι όπως το πάνε οι Τζάπονες και το τιμόνι στα εξτρά θα το έχουν σε λίγο καιρό.
Τα φλας είναι στάνταρτ εξοπλισμός;
-
@storm said in Toyota Corolla Cross:
Τα φλας είναι στάνταρτ εξοπλισμός;
Ναι αλλά δεν εχει το βελακι στο ταμπλο. Πρεπει να βγαλεις το κεφαλι απο το παραθυρο να δεις αν ειναι ανεμμενα ή οχι
-
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Όχι και το κράζουν ακόμα και οι πωλητές αυτό.
To οποίο είναι απίστευτη μπούρδα, όταν έχει φωτιζόμενα η Κορόλα μου!! Δηλαδή κάνουν κάτι τέτοιες αδιανόητες βλακείες οι Τζαπάν. Πάντα έκαναν αψυχολόγητα πράγματα με τον εξοπλισμό.
-
Η μελέτη που κάνουν στο οριακό κόστος κατασκευής είναι σεμινάριο για τους υπόλοιπους. Για αυτό και πάνε καλά οι εταιρίες τους και δεν κλείνουν και είναι και σπαστικοι με τέτοιες τσιπιες
-
@anergos13 said in Toyota Corolla Cross:
Yaris 2014... ένα αυτόματο ηλεκτρικό παράθυρο του οδηγού φωτιζόμενο ... μόνο αυτό ! Κουμπιά στο τιμόνι μαύρη είναι η νύκτα στα βουνά!
Yaris cross 2022 ...φως στα κουμπιά στο τιμόνι ! 4 αυτόματα παράθυρα!! ... αν ανεβοκατεβαίνουν όλα μαζί από το χειριστήριο θα δακρύσω από την συγκίνηση... μιλάμε για εξέλιξη φίλε .
-
@monman2 said in Toyota Corolla Cross:
Yaris cross 2022 ...φως στα κουμπιά στο τιμόνι ! 4 αυτόματα παράθυρα!! ... αν ανεβοκατεβαίνουν όλα μαζί από το χειριστήριο θα δακρύσω από την συγκίνηση... μιλάμε για εξέλιξη φίλε .
Στην Κορόλα ανοιγοκλείνουν από το τηλεχειριστήριο....στο Γιάρις νομίζω όχι (στις φτηνές εκδόσεις), αλλά αναμένουμε να μας πεις εσύ!! Αλλά ακόμα έχεις ανεξήγητες βλακείες οι Τογιότα, όπως π.χ. να μην ανάβουν τα φώτα στο ξεκλείδωμα (το έκανε η ΜίΤο του 2011...μην μιλήσω για BMW, Ford, κλπ.)...απίστευτο χάλι. Τέτοιες λεπτομέρειες με ενοχλούν...τίποτα ουσίας.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
όπως π.χ. να μην ανάβουν τα φώτα στο ξεκλείδωμα (το έκανε η ΜίΤο του 2011...μην μιλήσω για BMW, Ford, κλπ.)
Τι εννοείς δεν ανάβουν τα φώτα στο ξεκλείδωμα; Αναφέρεσαι στην πλαφονιέρα ή τα εξωτερικά φώτα; Αν εννοείς την πλαφονιέρα, το είχε το Xedos που βγήκε το 1991, όχι το 2011 που λες. Πάντως αν το καλοσκεφτεις δεν έχει νόημα να ανάβει το φως στο ξεκλείδωμα, αφού θα ανάψει έτσι κι αλλιώς με το που θα ανοίξει μια πόρτα. Όλα αυτά μια κωδικοποίηση είναι στο software, δεν είναι τίποτα σοβαρό.
-
@realzeus said in Toyota Corolla Cross:
Αναφέρεσαι στην πλαφονιέρα ή τα εξωτερικά φώτα;Στα εξωτερικά φυσικά!
-
Υπάρχει νόημα να ανάβουν τα εξωτερικά; Άντε τα φλας να κάνουν 2-3 blinks για να δεις οτι όντως πατήθηκε το κουμπί.
-
Υπάρχει νόημα να ανάβουν τα εξωτερικά; Άντε τα φλας να κάνουν 2-3 blinks για να δεις οτι όντως πατήθηκε το κουμπί.
Ναι φυσικα υπάρχει: να βρισκεις ευκολα το αυτοκινητο αλλα κυρίως να βλέπεις το βράδυ σε σκοτεινούς δρομους. Εξαιρετικα χρησιμο σε ολα τα αμαξια που ειχα, οπως και ο φωτισμός εδαφους (απο τους καθρέπτες). Απο τα λιγα χαρακτηριστικα που μου εχουν λειψει.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Ναι φυσικα υπάρχει: να βρισκεις ευκολα το αυτοκινητο αλλα κυρίως να βλέπεις το βράδυ σε σκοτεινούς δρομους. Εξαιρετικα χρησιμο σε ολα τα αμαξια που ειχα, οπως και ο φωτισμός εδαφους (απο τους καθρέπτες). Απο τα λιγα χαρακτηριστικα που μου εχουν λειψει.
Τα χω για πρώτη φορά στο ερκρος και λέω μπράβο στους κουλούς τους γάλλους με τα δυο αριστερά χέρια ο καθένας σε ότι αφορά το programming...
-
Πριν παραλάβει κάποιος όχημα μην προτρέχουμε. Και εξωτερικά φώτα ανάβουν όταν ξεκλειδώνεις (φαίνεται σε βίντεο σε test drive στο youtube) και φωτιζόμενα είναι τα χειριστήρια των παραθύρων οδηγού - συνοδηγού και οι θύρες usb στα πίσω καθίσματα. Στα πίσω παράθυρα δεν έχω δει. Σύμφωνα με ένα βίντεο όλα τα φώτα ακόμη και τα φλας είναι led, απλά τα μπροστινά είναι και δυναμικά. Σε μερικά βίντεο το καπό του κινητήρα έχει το μονωτικό που συζητούσαμε (εκτός και αν αφορά μόνο τη lounge).
Toyota Corolla Cross