-
Go for it. Η λευκή πέρλα της Toyota είναι μάλλον από τις καλύτερες της αγοράς.
-
Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει όταν αριβάρει το 1800; Θα χαλάσει ο κόσμος με δαύτο.
-
@dstou said in Toyota Corolla Cross:
Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει όταν αριβάρει το 1800; Θα χαλάσει ο κόσμος με δαύτο.
Τώρα παίζει πολύ μεγάλο ρολο η σχεδόν άμεση παράδοση, με το 1.8 θα γίνει ότι και με το YC. Χαμός μεν αλλά τουτού το 2024 με το καλό.
-
Η γνωστή ανάβαση (όπως με το HRV) με τον Μαλαισιανό οδηγό:
Δεν κατάλαβα καλά, αν πρέπει να είναι το 1.8 με τα 140 άλογα ή το 2λιτρο..
Υ.Γ. Για όσους θέλουν να έχουν μια ιδέα για τους εσωτ. χώρους,στο ιταλικό βιντεάκι που παρέθεσα προηγουμένως,ο δημοσιογράφος είναι 1.90 ύψος.
-
Ο 1,8 είναι.
Όντως σαν σκουπάκι ηλεκτρικό ακούγεται σε τέτοια οδήγηση. -
Ο κινητήρας που διακρίνεται στο βίντεο είναι ο κλασικός 1.8 με κωδικό 2ZR-FXE.
Ψάχνοντας λίγο τα specs του CC για την αγορά της Μαλαισίας, το CC ως υβριδικό βγαίνει μόνο με τον 1.8 κινητήρα με τα 122 άλογα (όχι 140 αλογα) και με μπαταρία νικελίου, όπως στο C-HR πριν το facelift (στα υβριδικα 1.8 Corolla και C-HR facelift η μπαταρία έχει αναβαθμιστεί σε λιθίου).
Το αυτοκινητο, παρότι οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές (η συνεχής ανηφόρα και με τετοιο ρυθμό εξαντλεί την μπαταρία) πηγαίνει αξιοπρεπέστατα.
Η διαφορά σε σχέση με το "μουγκρητό" του H-RV στο άλλο βίντεο είναι νομίζω αισθητή.
Είμαστε σίγουροι ότι το CC θα εισαχθεί στην Ελλάδα με τον 1.8 κινητήρα; -
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
Η διαφορά σε σχέση με το "μουγκρητό" του H-RV στο άλλο βίντεο είναι νομίζω αισθητή.
Αυτό απλά μούγκριζε, το H-RV είχε σπορτίβικο ήχο, που έπαιζε από τα ηχεία, και έκανε και προσομείωση αλλαγών σχέσεων.
-
Δεν τους έφτανε τους χονταιους που ακούγεται, θέλουν να το βάλουν και στο ηχοσύστημα να το νιώθεις στερεοφωνικά!
Βλαμμένοι!!
-
Νομίζω στα Honda προσομοιώνουν απο τα ηχεία του στερεοφωνικού τον ήχο από ένα αυθεντικό ηλεκτρικό σκουπάκι. Νοικοκυρεμενα πράγματα.
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Νομίζω στα Honda προσομοιώνουν απο τα ηχεία του στερεοφωνικού τον ήχο από ένα αυθεντικό ηλεκτρικό σκουπάκι. Νοικοκυρεμενα πράγματα.
Αν ήταν μερακλήδες θα είχαν προβλέψει και την επιλογή διαφορετικών ήχων.
Π.χ. diesel σε ανηφόρα με νοθευμένο καύσιμο.
-
@teo-mak said in Toyota Corolla Cross:
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Αν ήταν μερακλήδες θα είχαν προβλέψει και την επιλογή διαφορετικών ήχων.
Π.χ. diesel σε ανηφόρα μενοθευμένοεπιδοτούμενο καύσιμο.
-
Δεν υπάρχει τεχνητός ήχος από τα ηχεία του H-RV
-
@ektoras said in Toyota Corolla Cross:
Δεν υπάρχει τεχνητός ήχος από τα ηχεία του H-RV
Πολύ σωστά, στο καινούργιο civic υπάρχει μόνο
-
Που παίζει ηλεκτρικό σκουπάκι;
-
@teo-mak said in Toyota Corolla Cross:
@izz said in Toyota Corolla Cross:
Δεν πάτησα το βίντεο, αλλά να μαντέψω ότι το αυτοκίνητο είναι "διαστημόπλοιο "-"πιστόλι", καί λοιπές "αντικειμενικές" κορώνες......
Πολύ ποιοτικό λέει ! Λολλλλλ
Δεν πρέπει να υπάρχει πιο τσατσος της Τογιότα από αυτόν.
-
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Ποιοτικότατο είναι....άνω του Μ.Ο της κατηγορίας (δεν μιλάω για πρίμια). Έχει ίδια ποιότητα με την Κορόλα μου, οπότε η ποιότητα ειναι μια χαρά....δεν έχω παράπονο.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Ποιοτικότατο είναι....άνω του Μ.Ο της κατηγορίας (δεν μιλάω για πρίμια). Έχει ίδια ποιότητα με την Κορόλα μου, οπότε η ποιότητα ειναι μια χαρά....δεν έχω παράπονο.
Δεν αντιλέγω αν και το κλείσιμο της πόρτας κλασσικο Τογιότα τσιγγο έβγαλε, αλλά τα λέει με ένα ύφος λες και βλέπει αμάξι των 100 χιλιάδων.
Εκεί που έριξα γέλιο ήταν όταν άνοιγε το ηλεκτρικό πορτ μπαγκαζ.
Πήρε ενα ύφος λες και έβλεπε κάτι εξωγήινο.
Α ρε μεγαλεία οι τογιοταιοι σχολίασα προς την γυναίκα που της το έδειχνα (αλλά ξανά δεν ψήνεται ή μαλλον ψήνεται αν πάρει τη Χ1).Αλήθεια έχει στάνταρ το ηλεκτρικό πορτ μπαγκαζ;
Το ρωτάω γιατί είναι τελικά ψιλό άβολο και προσωπικά θα προτιμούσα τις 360 κάμερεςΜην τα πάρετε προσωπικά οι Τογιοτακηδες όσα γράφω. Και εγώ τογιοτακιας είμαι 23 χρονια δικά μου Τογιότα έχω και Τογιότα περιμένω πάλι.
-
Η ποιότητα εκλαμβάνεται διαφορετικά από κάθε άνθρωπο.
Κάποιοι αρέσκονται στα ζουλιχτα υλικά. Άλλοι στον γδούπο της πόρτας, άλλοι στο χλατς χλουτς των διακοπτών.
Εγώ προσωπικά για να χαρακτηρίσω ένα προϊόν ποιοτικό θα πρέπει αυτό να δουλεύει από την αρχή μέχρι και το τέλος της σχέσης μαζί του (περίπου 10ετια) όσο γίνεται απρόσκοπτα.
Ένα σηματακι από μόνο του δεν μου λέει κάτι.
Όσο για τον "Τσουκαλά" παραπάνω,τι να πει κανείς..... -
Μεγάλος δυναμίτης ο τύπος. Μπράβο σε όποιον τον ανακάλυψε. Μιλάμε για κωμωδία σαν τους άλλους τους κάγκουρες Τόξικ πως τους λένε. Έτοιμος για Luben εάν είχε κανάλι για αυτοκίνητα.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Μεγάλος δυναμίτης ο τύπος. Μπράβο σε όποιον τον ανακάλυψε. Μιλάμε για κωμωδία σαν τους άλλους τους κάγκουρες Τόξικ πως τους λένε. Έτοιμος για Luben εάν είχε κανάλι για αυτοκίνητα.
Καλά εκεί που λέει το ποσό φτάνει η τιμή, κοντεύει να λιποθυμήσει χαχα.
Αλλά έχει ποιότητα το αμάξι, ιδιαίτερα αυτό το δέρμα παχύ παχύ από γιαπωνέζικο Wagyu!
Toyota Corolla Cross