-
Εγω την έδωσα την παραγγελία πάντως, χθες από Γιαννιτσά, έκδοση style 4wd τελική τιμή 35.250 με μεμβράνη μπροστά, κάλυμμα χώρου αποσκευών. Παράδοση Ιανουάριος 23, χώρα κατασκευης JPN. Μου είχαν κλέψει το corrola hatchback hybrid από τον Μάιο και περίμενα ποτέ θα άνοιγαν τις παραγγελίες για το συγκεκριμένο.
-
Είπαμε στο forum βλέπεις όλες τις προσεγγίσεις. Aν έχεις όλες τις παραπάνω υποχρεώσεις και θέλεις 2 λίτρο για ένα και μοναδικό αμάξι που ξεκινά 30Κ και συμφωνώ με Stefan είναι όπως είναι, πας σε λάθος προσέγγιση.
-
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
@super-t said in Toyota Corolla Cross:
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Λεμε και ξαναλεμε για το ΦΠ...δηλ γιατι ετσι? Ειναι το ποσο αυτο καθ' αυτο (36€ το μηνα για κατι που ζουμε μεσα του 2-3 ωρες τη μερα) ή το γεγονος οτι ειναι κερατιατικα που πανε σε βαρελι διχως πατο?
Για μενα ειναι αστειο να ειναι deal breaker ο ΦΠ οταν καλυπτονται τοσες αναγκες καθημερινα.
Το να πετάς κάθε μέρα για τα επόμενα χρόνια που θα είσαι κάτοχος του 1.20 ευρώ σε ένα βαρέλι δίχως πάτο δεν είναι και πολύ λογικό...
Ε είναι στην λογική του 30τοσο χιλιάδες έδωσες, το 1,5 € την ημέρα σε πείραξε; ή του αφού είναι να δώσεις 30 k € γιατί δεν δίνεις 32 k € για το επόμενο επίπεδο κ.τ.λ.;
Τα έχουμε πει άπειρες φορές το ότι κάποιος παίρνει αμάξι σε 84 δόσεις δεν σημαίνει ότι έχει λεφτά για πετάμε μάλλον το αντίθετο.
Πληρώνει 10% το χρόνο τόκο και δεν πετάει λεφτά? Μάλιστα!
Δεν τα έχει τώρα τα λεφτά και την επόμενη 6ετια θα βγάζει με ρυθμούς για να μαζεύει και τους τόκους που όταν ανεβαίνουν τα επιτόκια χάνεις τη μπάλα. Τελικά και αμάξι δεν έχεις μετά από 6 χρόνια και ή το χρυσοπληρωσες ή σε κυνηγάνε οι τράπεζες. Αν δεν έχεις πάρε ένα μτχ να κάνεις τη δουλειά σου υποτυπωδώς. -
Τότε γιατί να πάρεις στεγαστικό δάνειο. Μείνε σε υπόγειο μέχρι να μαζέψεις.
-
Παντως εδω ζεχνει τογιοτιλα και γιαπωνεζιλα το αμαξι. Λαμπες αλογονου παντου, διακοπτες 20ετιας, τενεκεδενια μονοκομματα πλαστικα σε πορτες-πορτμπαγκαζ κτλ, πλαφονιερα ιδια με το Ραβ του 2005 που εχουμε για μουλαρι στο εξοχικο. Να αυτα δε μπορω...
Πανδαισία ήχων προς τέρψιν των αυτιών του οδηγού. Με όλο το σεβασμό, γιατί είμαστε και σε νήμα Toyota, το Skoda το Fabia που είχα δει πρόσφατα φαίνεται premium.
Εντάξει, τα toyota έχουν πολλά πλεονεκτήματα, αλλά νομίζω η τιμή που τα πουλάνε ανταποκρίνεται στην ποιότητα κατασκευής τους. Πέραν αυτού, απόλυτο σεβασμό στην Toyota που βγάζει αυτοκίνητα κατάλληλα για την τσέπη και τις ανάγκες του μέσου Έλληνα οδηγού. -
.
Αν δεν δεις ένα αυτοκίνητο από κοντά να το πιάσεις και να το νιώσεις συμπέρασμα δεν βγαίνει.Είπα να μην το ανεβάσω αλλά με αυτά που διαβάζω.
Βάλτε ήχο.... Καλά μιλάμε για πολύ πιγιοτητα.
-
Παντως εδω ζεχνει τογιοτιλα και γιαπωνεζιλα το αμαξι. Λαμπες αλογονου παντου, διακοπτες 20ετιας, τενεκεδενια μονοκομματα πλαστικα σε πορτες-πορτμπαγκαζ κτλ, πλαφονιερα ιδια με το Ραβ του 2005 που εχουμε για μουλαρι στο εξοχικο. Να αυτα δε μπορω...
Κλασσικη γνήσια τογιοτιλα made in Japan !
Ίδιοι ήχοι με πριν από 15 χρονια ! Μουσική στα αυτιά μου. Από τα γαλλικα ή τουρκικά Τογιότα αυτό θα είναι premium. -
@kapelis said in Toyota Corolla Cross:
@panormus772 said in Toyota Corolla Cross:
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Οχι εντάξει ένα δίκιο το έχεις. Ακριβώς την ίδια απορία είχα παλιότερα θυμάμαι με οσους αγόραζαν Α3. Μικροι χώροι, μέτρια άνεση, μεγάλο κόστος μετακίνησης, πανάκριβα ανταλλακτικά, χαμηλή αξιοπιστία.
Τέλος πάντων κάποιοι fans το αγόραζαν.
Tο Α3 όσοι το αγοράζουν συνειδητά το παίρνουν για δεύτερο αυτοκίνητο (πόλης, super μάρκετ, school run) και προφανώς δεν τους απασχολεί και να δωσουν 3 με 5 Κ πάνω από τον ανταγωνισμό.
Το Α3 για 2ο αυτοκίνητο πόλης; Δεν είναι C hatch,κατηγορίας Focus,Astra,Golf,308 κ.τ.λ.; Μήπως εννοείς
@panormus772 said in Toyota Corolla Cross:
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Οχι εντάξει ένα δίκιο το έχεις. Ακριβώς την ίδια απορία είχα παλιότερα θυμάμαι με οσους αγόραζαν Α3. Μικροι χώροι, μέτρια άνεση, μεγάλο κόστος μετακίνησης, πανάκριβα ανταλλακτικά, χαμηλή αξιοπιστία.
Τέλος πάντων κάποιοι fans το αγόραζαν.
Tο Α3 όσοι το αγοράζουν συνειδητά το παίρνουν για δεύτερο αυτοκίνητο (πόλης, super μάρκετ, school run) και προφανώς δεν τους απασχολεί και να δωσουν 3 με 5 Κ πάνω από τον ανταγωνισμό.
Το Α3 για 2ο αυτοκίνητο πόλης; Δεν είναι C hatch,κατηγορίας Focus,Astra,Golf,308 κ.τ.λ.; Μήπως εννοείς το Α1:
Το Α1 δεν έχει καν λόγο ύπαρξης. Δεν βρίσκω λόγο να το αγοράσω όσα και να μου περισσεύουν. Απορώ γιατί το βγάζει η Audi
Το Α1 έχει όμως λόγο ύπαρξης για εμάς. Σιγουρα θα πηγαίνει πακέτο με ξανθιά φοιτήτρια, μοναχοκόρη, μεγαλωμένη στα πούπουλα. Its a fact
-
Μην τρελαίνεσαι για το παραπάνω βίντεο. Το συγκεκριμένο δεν εχει και πολυ σχέση με
αυτό που θα έρθει στην Ευρώπη, όσων αφορά πλαφονιερα και πίνακα οργάνων τουλάχιστον.
Τώρα οποιος θέλει κουκούλι ηρεμίας και μηχανολογικη αναξιοπιστία μπορεί να πάει όπου αλλού θέλει. Ο καθένας με τις ανάγκες το και τις προτεραιότητές του. -
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
Εγω την έδωσα την παραγγελία πάντως, χθες από Γιαννιτσά, έκδοση style 4wd τελική τιμή 35.250 με μεμβράνη μπροστά, κάλυμμα χώρου αποσκευών. Παράδοση Ιανουάριος 23, χώρα κατασκευης JPN. Μου είχαν κλέψει το corrola hatchback hybrid από τον Μάιο και περίμενα ποτέ θα άνοιγαν τις παραγγελίες για το συγκεκριμένο.
Μόνο το made in Japan που ανέφερες, αυτό φτάνει και περισσεύει για να νιώθεις σίγουρος για την επιλογή σου (μεγαλωμένος σε carina 2, μπήκα πρώτη φορά 12 χρόνων και την παροπλισα στα... 42 μου)
Υγ: Δεν χάλασε στα τελευταία της, απλά έτρωγα bullying από γνωστούς και φίλους.. -
@v_a said in Toyota Corolla Cross:
Μόνο το made in Japan που ανέφερες, αυτό φτάνει και περισσεύει για να νιώθεις σίγουρος για την επιλογή σου (μεγαλωμένος σε carina 2, μπήκα πρώτη φορά 12 χρόνων και την παροπλισα στα... 42 μου)
Δεν μπορείς να φανταστείς πως ένοιωσα όταν το άκουσα αυτό, φαντάσου ουτε ο άνθρωπος της αντιπροσωπείας δεν ήξερε μέχρι που έβαλε την παραγγελία και του έδειξε χώρα κατασκευής....μου στρίβει την οθόνη του υπολογιστή και χαμογελασαμε και οι δύο. Μακάρι να πάει καλά και να μην έχουμε καθυστερήσεις ή τουλάχιστον να είναι λογικές.Α ξέχασα, χρωμα περλα λευκό.
λογικές.
-
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Ίδιοι ήχοι με πριν από 15 χρονια ! Μουσική στα αυτιά μου. Από τα γαλλικα ή τουρκικά Τογιότα αυτό θα είναι premium.Εντάξει αν θες βουτηρατους ήχους με 30-35Κ ταυτόχρονα με υβριδικό αυτόματο 4*4 με 200 άλογα φουλ πακέτο ασφαλείας απλά δεν υπάρχει!
Αν θες βουτηρατους ήχους θες τα διπλά σίγουρα όχι Τογιότα και λεφτά στην άκρη και υπομονή στις δικαιολογίες των μηχανικών των αντιπροσωπειών. -
Καλα μην τρελαινομαστε με την κλισεδουρα της αξιοπιστιας. Δεν ειναι αποκλειστικο προνομιο των τουοτα. Αυτα ειναι καταλοιπα περασμενων 10ετιων. Οπως αντιστοιχα η αναξιοπιστια δεν ειναι αποκλειστικο προνομιο βαγκ κτλ.
Εγω αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι πως γινεται να μην υπαρχει καθολου υλικο στο ιντερνετ. Δεν εχει παρουσιαστει πουθενα αυτο το αμαξι? Επισης πως παει ο κοσμος και παραγγελνει κατι που δεν εχει δει καν? Τοση αδιαφορια?
-
Άσχετο με το θέμα του cross, πως στο κλέψανε φίλε μου; Το ειχες στο δρόμο; Κρίμα θα πρεπει να τρελάθηκες καινούργιο αμαξι
-
@strom said in Toyota Corolla Cross:
Άσχετο με το θέμα του cross, πως στο κλέψανε φίλε μου; Το ειχες στο δρόμο; Κρίμα θα πρεπει να τρελάθηκες καινούργιο αμαξι
Απέξω από το σπίτι αλλά στο δρόμο. Συναγερμό δεν του ειχα βάλει, δεν ξέρω κατά πόσο αυτό θα ήταν αποτρεπτικό, ευτυχώς του ειχα καλή ασφάλεια. Όπως και να έχει αυτή την εποχή είναι το χειρότερο που μπορείς να πάθεις, εαν σκεφτείς που έχουν πάει οι τιμες των αυτοκινήτων καινούργιων και μεταχειρισμένων, το κόστος του καυσίμου και τον χρόνο παράδοσής για καινούργιο.
Ναι δεν ένιωσα καθόλου καλά, δεν μου είχε συμβεί ποτέ. -
Καλα μην τρελαινομαστε με την κλισεδουρα της αξιοπιστιας. Δεν ειναι αποκλειστικο προνομιο των τουοτα. Αυτα ειναι καταλοιπα περασμενων 10ετιων. Οπως αντιστοιχα η αναξιοπιστια δεν ειναι αποκλειστικο προνομιο βαγκ κτλ.
Εγω αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι πως γινεται να μην υπαρχει καθολου υλικο στο ιντερνετ. Δεν εχει παρουσιαστει πουθενα αυτο το αμαξι? Επισης πως παει ο κοσμος και παραγγελνει κατι που δεν εχει δει καν? Τοση αδιαφορια?
Καμία αδιαφορία.
Εχει βρωμίσει το ίντερνετ φίλε σε βιντεάκια. Κοίτα σε Πολωνία Ιταλια κτλ μεριά....Δεν μπορώ να στα φορτώσω δυστυχώς είμαι νέος στο φόρουμ δεν ξέρω.
Επίσης υπάρχει δικαίωμα υπαναχώρησης οποιαδήποτε στιγμή.
Είπαμε όχι μόνο αξιοπιστία στο προϊόν αλλά και στο δίκτυο συνεργατών. globally:) -
Το επεισόδιο με το yaris cross το έχασες μάλλον, ήταν σαν την Παναγία της Τήνου οι αντιπροσωπείες, ούτε σε φωτογραφία δεν το είχαν δει αλλά πίστευαν στο θαύμα του Τογιοντα
Είχα βρει κάποιες παρουσιάσεις, δες μερικές σελίδες πιο πριν...
-
Η τετρακίνηση είναι ίδια με του Yaris cross ;
-
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
Το επεισόδιο με το yaris cross το έχασες μάλλον, ήταν σαν την Παναγία της Τήνου οι αντιπροσωπείες, ούτε σε φωτογραφία δεν το είχαν δει αλλά πίστευαν στο θαύμα του Τογιοντα
Είχα βρει κάποιες παρουσιάσεις, δες μερικές σελίδες πιο πριν...
Βίντεο είδαν βγει τότε. Εγώ από πρόπερσι το παρακολουθούσα αλλά δεν είχα γίνει ποτε άλλοτε έτσι.
Βέβαια και όσοι το πήραν νωρίς το πήραν με λιγότερες κολλήσεις στη λαμαρίνα -
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Ίδιοι ήχοι με πριν από 15 χρονια ! Μουσική στα αυτιά μου. Από τα γαλλικα ή τουρκικά Τογιότα αυτό θα είναι premium.Εντάξει αν θες βουτηρατους ήχους με 30-35Κ ταυτόχρονα με υβριδικό αυτόματο 4*4 με 200 άλογα φουλ πακέτο ασφαλείας απλά δεν υπάρχει!
Αν θες βουτηρατους ήχους θες τα διπλά σίγουρα όχι Τογιότα και λεφτά στην άκρη και υπομονή στις δικαιολογίες των μηχανικών των αντιπροσωπειών.Το ποστ μου δεν ήταν κακο.
Πριν 15 χρονια η Τογιότα έβγαζε πιο ποιοτικα αμάξια.
Είχα rav4.
Απλά στα βίντεο που είδα βγάζει πολύ θόρυβο κύλισης. Λες και δεν έχει ηχομόνωση.
Toyota Corolla Cross