-
Μια χαρά σας πάει ο άντυ...
Σε λίγο θα με κάνει να εκτιμήσω τα άουντι...
Αν και μεταξύ μας, πάντα μου άρεσαν τα Α6.
Ενίοτε και τα Α5.
-
Μωρέ και τα Γαλλικά μια χαρά αυτοκίνητα είναι και αυτά. Και ιμπεριαλιστικά και φουλ καπιταλιστικά.
Το θέμα είναι το δούλεμα. Και από αυτό υπάρχει περίσσεια στο φόρουμ.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν υπάρχει ιδανική κατάσταση πουθενά. Όπου μπλέκονται άνθρωποι, λεφτά, συμφέροντα, επιδιώξεις, παντού χαμός γίνεται.
Το αριστερό σας μυαλό εξιδανικεύει πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις. Οδηγείστε σε άρνηση της πραγματικότητας και φαντασιακές καταστάσεις. Η απόλυτη συνταγή της αποτυχίας δηλαδή.
Αλλά το κακό είναι ότι το λογαριασμό θα τον πληρώσουμε όλοι.Οπότε καθήστε εκεί να σκούζετε για τους πάντες και τα πάντα κι αφήστε τα σοβαρά θέματα και τη διακυβέρνηση στη δεξιά. Έστω και στην ιμιτασιόν των τελευταίων ετών.
Χειρότερα από την αριστερά αποκλείεται να τα κάνει. Άρα από την αρχή κέρδος έχουμε. Όλοι...Ε όχι και σπάνε αυτοκίνητα οι αγαπητοί Θεσσαλονικείς. Κλασικές αριστερές υπερβολές...
Πάντως αν έχεις Αθηναικές πινακίδες και παρκάρεις κοντά στο Λευκό Πύργο, μια κλησούλα πιθανότατα θα τη φας.
Αφού μια εποχή που ανέβαινα Χαλκιδική έλεγα να περνάω πρώτα από την τροχαία Θεσσαλονίκης να προπληρώνω μια κλήση, για να μην μου κόβουν τη μέρα στη μέση.... χα, χα, χα, -
Δεν υπάρχει ιδανική κατάσταση πουθενά. Όπου μπλέκονται άνθρωποι, λεφτά, συμφέροντα, επιδιώξεις, παντού χαμός γίνεται.
Το αριστερό σας μυαλό εξιδανικεύει πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις. Οδηγείστε σε άρνηση της πραγματικότητας και φαντασιακές καταστάσεις. Η απόλυτη συνταγή της αποτυχίας δηλαδή.
Αλλά το κακό είναι ότι το λογαριασμό θα τον πληρώσουμε όλοι.Οπότε καθήστε εκεί να σκούζετε για τους πάντες και τα πάντα κι αφήστε τα σοβαρά θέματα και τη διακυβέρνηση στη δεξιά. Έστω και στην ιμιτασιόν των τελευταίων ετών.
Χειρότερα από την αριστερά αποκλείεται να τα κάνει. Άρα από την αρχή κέρδος έχουμε. Όλοι...Ε όχι και σπάνε αυτοκίνητα οι αγαπητοί Θεσσαλονικείς. Κλασικές αριστερές υπερβολές...
Πάντως αν έχεις Αθηναικές πινακίδες και παρκάρεις κοντά στο Λευκό Πύργο, μια κλησούλα πιθανότατα θα τη φας.
Αφού μια εποχή που ανέβαινα Χαλκιδική έλεγα να περνάω πρώτα από την τροχαία Θεσσαλονίκης να προπληρώνω μια κλήση, για να μην μου κόβουν τη μέρα στη μέση.... χα, χα, χα,Μόνο που αυτά που γράφεις (με περισπούδαστο θεολογικό ύφος, βεβαίως βεβαίως) είναι αντίστοιχα ισχυρές δικές σου πεποιθήσεις και "πιστεύω", αυταπόδεικτα για σένα τον Κρούζερ και κάνα δύο άλλους πιστούς, τα οποία όμως δεν στηρίζονται πουθενά και σε καμία κοινά αποδεκτή λογική, όπως το σπάσιμο των αθηναϊκών πινακίδων.
-
ολιγον απο μεσαιωνας βλεπω.
πιστευε και μη ερευνα.
ναναι καλα ο φεουδαρχης.
Youtube Video -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ενίοτε και τα Α5.
"Μας";
Έτσι μπραβο, να μην κρυβόμαστε. -
Ε όχι και σπάνε αυτοκίνητα οι αγαπητοί Θεσσαλονικείς. Κλασικές αριστερές υπερβολές...
Αφού μια εποχή που ανέβαινα Χαλκιδική έλεγα να περνάω πρώτα από την τροχαία Θεσσαλονίκης να προπληρώνω μια κλήση, για να μην μου κόβουν τη μέρα στη μέση.... χα, χα, χα,Και αυτοκίνητα με Αθηναϊκές πινακίδες σπάνε και βανδαλίζουν και την ώρα που οδηγείς μπορεί να σε πετάξουν στο γκρεμό αν δούνε ότι έχεις Αθηναϊκές πινακίδες. Και αν βρεθείς με το Αθηναϊκό αυτοκίνητο σε κεντρικό δρόμο μετά από αγώνα του ΠΑΟΚ; Κάνε την προσευχή σου.
Ευτυχώς εμένα όταν με πέταξαν στο χαντάκι πάνω στη στροφή, ήμουν με επαγγελματικό αυτοκίνητο και η εταιρεία έστειλε οδική, μας έφεραν άλλο αυτοκίνητο και πήγαμε στην δουλειά μας στον Πολύγυρο. Ήταν τόση η θρασύτητα τους που μας έκαναν και κωλοδάχτυλα και μας έβρισαν όταν μας πέταξαν από το δρόμο.
Για αυτό ακριβώς το λόγο, μετά, όποτε εργαζόμασταν Θεσ/κη, δεν μέναμε ποτέ μέσα στη πόλη. Είτε μέναμε Σέρρες, είτε Κιλκίς, είτε 1ο πόδι Χαλκιδικής. Μάλιστα μία φορά εγώ προσωπικά προτίμησα να μείνω Πολύκαστρο μόνος μου σε απλό μικρό ξενοδοχείο. Πολύ έξω από Θεσσαλονίκη και μακρυά από τους κανίβαλους.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
To Disney αξίζει, βάλτο είναι φθηνό και εχει και ντοκυμαντέρ και καλές ταινίες κτλ.
Το καλύτερο πακέτο φαίνεται αυτό της μιας εταιρίας τηλεφωνίας που έχει και Disney και τον κατάλογο της hbo και 100 άρα γραμμή. Εφόσον βέβαια έχει υποδομή η γειτονιά σου.
Ποιο λες το wind Vision;
Για το Netflix όπως το λες τεράστια ποικιλία αλλά χάος , πολύ κακες οι περισσότερες σειρές + ταινίες και εγώ για 4-5 σειρές το κρατάω , αλλά και για κάποιες παλιές καλές ταινίες που θες να τις βλέπεις από καιρό εις καιρό ξανά.
Έχω και το Amazon Tv ,το είχα βάλει πριν κάποια χρόνια για το Grand tour , και έχω ξεχάσει πως σταματώ την συνδρομή και το έχω αφήσει έτσι, έχει σπάνια κάποιες καλές σειρές , χθες είδα το τελευταίο επεισόδιο της 3ης σεζόν του Boys , την έχω λατρέψει αυτή τη σειρά.Βλέπω ρε παιδιά τελευταία και το apple tv στο ipad , έχει κάποια δωρεάν επεισόδια στις σειρές του , έχει λίγες επιλογές αλλά όλες νομίζω πως είναι καταπληκτικές και τις βρίσκεις μόνο εκει , και λέει μόνο με 5 ευρώ το μήνα.
Το Disney δεν το έχω ψάξει καθόλου.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ενίοτε και τα Α5.
#mono_andya3
-
Έχω ξαναπεί ότι έχω καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και συγγενείς και φίλους εκεί. Γι΄ αυτό έχω ανέβει από Αθήνα (γέννημα θρέμμα Αθηναίος δηλαδή) πάνω από 30 φορές με το αυτοκίνητο μου (με αθηναϊκές πινακίδες εννοείται) και ούτε έχω φάει κλήση ποτέ ούτε έχω υποστεί επίθεση ή βανδαλισμούς. Βεβαίως δεν έχω παρκάρει ποτέ στο Λευκό Πύργο για να φάω κλήση. Γενικά όπου και να βρίσκομαι προσέχω που παρκάρω και δεν διστάζω να πληρώσω πάρκινγκ, αν δεν βρω νόμιμη θέση στο δρόμο, για να είμαι ήσυχος.
Προφανώς και υπάρχει ένας στείρος τοπικισμός σε μεγάλη μερίδα των Θεσσαλονικέων, ο οποίος με στενοχωρεί πολύ, γιατί ούτε λογική έχει ούτε βοηθάει κανένα. Το έχω δει ακόμη και στην αντιμετώπιση που είχα όταν έμπαινα σε κάποιες παρέες. Ψύχρα όταν συστηνόμουν ως Αθηναίος και μεταστροφή σε "πες το, ρε καρντάση" όταν έλεγα ότι έχω καταγωγή από Θεσσαλονίκη - Σέρρες. Νομίζω ότι είναι προϊόν των τοπικών πολιτευτών, ώστε να αποπρασανατολίζεται ο κόσμος από τα σημαντικά και να γίνεται η μεταφορά ευθυνών στο "άτιμο κράτος των Αθηνών". Όχι ότι δεν πάσχει η Ελλάδα από υδροκεφαλισμό, αλλά δεν φταίει η Αθήνα για όλα. Επίσης οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι ( με τα ίδια καλά και στραβά) ζουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
-
-
https://www.ekklisiaonline.gr/nea/katangelia-kata-iereon-apo-chamogelo-tou-pediou/
Γιατί δε μπορεί να αφήνουμε τον οβολό να πάει σε παιδιά αντί για το παγκάρι!
Τι τα φοράμε τα ράσα;... -
Ο Ιησούς μπήκε στον ναό και έδιωξε οργισμένος με φωνές και κλοτσιές τους ιερείς έμπορους. Αυτό σταθηκε η αφορμή που ήθελαν οι ιερείς να τον σταυρώσουν. Αν καποτε επιστρέψει , οι ίδιοι θα είναι που θα τον σταυρώσουν ξανά.
-
Αν έχει συμβεί έτσι -πάντα διατηρώ τις όποιες επιφυλάξεις μου σε καταγγελίες- τότε οι ιερείς απλά δεν είναι χριστιανοί παρά μόνο ΔΥ που νοιάζονται για τα φράγκα....Και αν υπάρχουν πολλά παραδείγματα κακών ιερωμένων υπάρχουν πολλά περισσότερα παραδείγματα υποδειγματικών ιερωμένων που απλά δεν λαμβάνουν καμία δημοσιότητα.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
To Disney αξίζει, βάλτο είναι φθηνό και εχει και ντοκυμαντέρ και καλές ταινίες κτλ.
Το καλύτερο πακέτο φαίνεται αυτό της μιας εταιρίας τηλεφωνίας που έχει και Disney και τον κατάλογο της hbo και 100 άρα γραμμή. Εφόσον βέβαια έχει υποδομή η γειτονιά σου.
Ποιο λες το wind Vision;
Για το Netflix όπως το λες τεράστια ποικιλία αλλά χάος , πολύ κακες οι περισσότερες σειρές + ταινίες και εγώ για 4-5 σειρές το κρατάω , αλλά και για κάποιες παλιές καλές ταινίες που θες να τις βλέπεις από καιρό εις καιρό ξανά.
Έχω και το Amazon Tv ,το είχα βάλει πριν κάποια χρόνια για το Grand tour , και έχω ξεχάσει πως σταματώ την συνδρομή και το έχω αφήσει έτσι, έχει σπάνια κάποιες καλές σειρές , χθες είδα το τελευταίο επεισόδιο της 3ης σεζόν του Boys , την έχω λατρέψει αυτή τη σειρά.Βλέπω ρε παιδιά τελευταία και το apple tv στο ipad , έχει κάποια δωρεάν επεισόδια στις σειρές του , έχει λίγες επιλογές αλλά όλες νομίζω πως είναι καταπληκτικές και τις βρίσκεις μόνο εκει , και λέει μόνο με 5 ευρώ το μήνα.
Το Disney δεν το έχω ψάξει καθόλου.
Όχι ένα της βονταφον
Και το apple tv πάρα πολύ καλό. Έχει καλές ταινίες και σε καλή ποιότητα. Το disney+ όπως και το apple tv (νομίζω) εάν έχεις υψηλή ταχύτητα σύνδεσης έχουν καθαρό 4k και όχι συμπιεσμένο σε διαφορετικό πρωτόκολο όπως στο netflix.
Δηλαδή το πάνελ της τηλεοράσεις σου θα παίξει τα μέγιστα των δυνατοτήτων του.Ο δε ήχος στο disney+ είναι πιο βαθύς και σε dolby atmos ακούς περισσότερα πράγματα και πιο περιφερειακά από ότι στο netflix.
Το δοκίμασα και το apple tv, αλλά το ξέχασα. Λίγα πράγματα έχω δει, μην νομίζεις ότι έχω και πάρα πολύ ελεύθερο χρονο. Αλλα όπως ειπα πάρα πολύ καλό.
Εγώ έχω lg και το έβγαλε εφαρμογή για την τηλεόραση
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν έχει συμβεί έτσι -πάντα διατηρώ τις όποιες επιφυλάξεις μου σε καταγγελίες- τότε οι ιερείς απλά δεν είναι χριστιανοί παρά μόνο ΔΥ που νοιάζονται για τα φράγκα....Και αν υπάρχουν πολλά παραδείγματα κακών ιερωμένων υπάρχουν πολλά περισσότερα παραδείγματα υποδειγματικών ιερωμένων που απλά δεν λαμβάνουν καμία δημοσιότητα.
Σε αυτό συμφωνώ.
Την περασμένη Καθαρά Δευτέρα στη βόλτα περάσαμε κι απ το λόφο της Επισκοπής στον Άνω Βόλο.
Εκεί ήταν ο πάτερ με παιδιά απ τη Κιβωτό του Κόσμου, με τη φασολάδα και το χαλβά τους για το καθιερωμένο γεύμα στην εξοχή.Βεβαίως κάποιοι μπατριώτες αν έβλεπαν και τους σκουρόχρωμους εφήβους με τις πακιστανικες κι αφγανικες πουκαμίσες ανάμεσα στα άλλα παιδιά, θα τον κατετασαν στους πράχτορες των ΜΚΟ που στηρίζουν λαθροέποικους...
-
Μια φορά να μην βάλεις πολιτικό πρόσημο στο οτιδήποτε μη πολιτικό και τι άλλο στον κόσμο….μέχρι upvote θα σου βάλω…
-
Σε αυτό συμφωνώ.
Την περασμένη Καθαρά Δευτέρα στη βόλτα περάσαμε κι απ το λόφο της Επισκοπής στον Άνω Βόλο.
Εκεί ήταν ο πάτερ με παιδιά απ τη Κιβωτό του Κόσμου, με τη φασολάδα και το χαλβά τους για το καθιερωμένο γεύμα στην εξοχή.Βεβαίως κάποιοι μπατριώτες αν έβλεπαν και τους σκουρόχρωμους εφήβους με τις πακιστανικες κι αφγανικες πουκαμίσες ανάμεσα στα άλλα παιδιά, θα τον κατετασαν στους πράχτορες των ΜΚΟ που στηρίζουν λαθροέποικους...
Μου αρέσει ο κόσμος που έχεις πλάσει στο μυαλό σου με τους καλούς απ' εδώ και τους κακούς απ'' εκεί και σε κάνω χάζι. Όπως και ο παραπάνω σε λίγο θα ξεκινήσω να κάνω upvote σε ο,τι γράφεις. Ειδικά, αν κανένα πρωί βάλεις καμία φωτογραφία πχ βροχής υπονοώντας (ως συνήθως) ότι φταίει ο Κούλης και η δεχτσα, αν μπορέσω θα κάνω καμιά 20ρια like. Μέχρι και ψεύτικα προφίλ θα φτιάξω
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σε αυτό συμφωνώ.
Μου αρέσει ο κόσμος που έχεις πλάσει στο μυαλό σου με τους καλούς απ' εδώ και τους κακούς απ'' εκεί και σε κάνω χάζι. Όπως και ο παραπάνω σε λίγο θα ξεκινήσω να κάνω upvote σε ο,τι γράφεις. Ειδικά, αν κανένα πρωί βάλεις καμία φωτογραφία πχ βροχής υπονοώντας (ως συνήθως) ότι φταίει ο Κούλης και η δεχτσα, αν μπορέσω θα κάνω καμιά 20ρια like. Μέχρι και ψεύτικα προφίλ θα φτιάξω
Αντίθετα, κοιτάζετε (μη ρωτάει ο Ντάστερ για τον πληθυντικό, είναι παραπάνω από ένας οι ομονοούντες) εκεί που θέλετε, για να μη δείτε το προφανές.
Πως ο "κακός κι ο καλός" υπάρχουν μέσα σε όλους μας.
Βλάπτει το πολιτικό σας αφήγημα (και το κόμμα που χτίζει το αφήγημα) ένας εθελοντής (ή και εμμισθος) διάσωστης προσφύγων στα σύνορα, τον βαφτιζετε εγκληματία και προδότη.
Συνεχίζει την περίθαλψη των ίδιων αυτων προσώπων, των προσφύγων που σώθηκαν, ένας φωτισμενος παπάς, αυτή τη φορά τον βαφτιζετε άγιο, μόνο και μόνο επειδή φοράει ράσα και περιλαμβάνεται στη Εκκλησία που διοικείται από φιλοχρήματους εξουσιομανείς που στηρίζουν το ίδιο κόμμα με σας...
Οπότε εμένα δεν μου αρέσει ο κόσμος που έχει χτίσει στο μυαλό του ο φάηβερ και οι άλλοι δεξιόφρονες φίλοι αγαπημένοι, που αλλάζει συνεχώς οπτική γωνία για να βλέπει πάντα μόνο το συμφέρον κι ωφέλιμο της τσέπης και να προάγεται η Συμμόρφωση ως υπέρτατη αρετή. -
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
αν κανένα πρωί βάλεις καμία φωτογραφία πχ βροχής υπονοώντας (ως συνήθως) ότι φταίει ο Κούλης
Εγώ δεν είπα τίποτα!
2 μήνες καλοκαιριού, ΚΑΘΕ σαββατοκύριακο βροχές και καταιγίδες, έστω σύντομες ίσα ίσα να βραχεί ο τόπος και να πέσει και λίγο χαλάζι στον κάμπο...ΣΥ ΕΙΠΑΣ!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2