-
Η τρελα δε παει στα βουνα.
-
Γιατι 33.000 ? Εχει αρχαιολογικη αξια?
-
@alexandros-k said in Peugeot 3008 2016:
Γιατι 33.000 ? Εχει αρχαιολογικη αξια?
οπου ναναι θαεχει.
το τελευταιο με πλαισιο σκαλας που δεν ειναι φορτηγο. -
@harisma23 said in Peugeot 3008 2016:
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
η ροζιτα νιαου εβγαλε νεο βιδεο
λοιπον, η αιτια της χαμηλης καταναλωσης του γκεικου. ακομη και με μηδεν μπαταρια.
κατεβαινοντας τον κηφισσο, γυρισμενο στο Β που ειναι ουάν πενταλ οδηγησις αλλα και ταυτοχρονα σε ζμπορτ μοντ που σημαινει δωστα ολα σε καθε πατημα και ποτες μην γυρνας σε ρευμα.
Youtube VideoΠιο βαρετό βίντεο, πεθαίνεις.
Αν γυρίσουν το remake της Φωλιάς του κούκου, αυτό θα δείχνουν 24 ώρες το 24ωρο στους δυστυχείς με τις οδοντογλυφίδες...
Χάρη, μήπως εννοείς το κουρδιστό πορτοκάλι;
-
Μάλλον για το jimny mhev θα λέει.
-
@lap said in Peugeot 3008 2016:
Μάλλον για το jimny mhev θα λέει.
Σωστά, το Vitara δεν έχει πλαίσιο σκάλας.
-
εβρεθει αντικαταστατης.
ερχεται τον ερχομενο φλεβαρη.
mild hybrid. 129. λενε.
εβαλα το λογιστηριο να ρωτησει τιμες ή μαλλον ταξη τιμων.
το φουλ, που ισως εχει και aisin, 33000+
δεν ξερουν ακομη
οι κοπελες μου θα παιρνουν τηλεφωνο καθε εβδομαδα μεχρι να ανοιξουν οι παραγγελιες
ναι, ο γατος θα εχει λεμονι αμαξιΓάτος σε αποκλειστικές φώτο
-
-
@antoniokon said in Peugeot 3008 2016:
https://www.autogreeknews.gr/nea/polla-diafora/diafora-nea/patise-stin-eyropi-to-5thyro-suzuki-jimny
Μεγειά Θοδωρή!
Ήδη το έχει παραγγείλει!!
-
@antoniokon said in Peugeot 3008 2016:
https://www.autogreeknews.gr/nea/polla-diafora/diafora-nea/patise-stin-eyropi-to-5thyro-suzuki-jimny
Μεγειά Θοδωρή!
long με ειπανε, οχι 5 πορτο.
-
Ρε συ, είναι σαν να παρατάς την Kate Beckinsale ή την Katheryn Winnick ή την Jessica Alba για να πας με την Jodie Foster ξέρω γω.
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Ρε συ, είναι σαν να παρατάς την Kate Beckinsale ή την Katheryn Winnick ή την Jessica Alba για να πας με την Jodie Foster ξέρω γω.
Εγώ έχω καταλάβει ότι του αρέσουν οι milfares...
-
Κολλάς και ΟΓΑ;
Αυτό είναι τρακτέρ. -
νομιω σας καλυψα...
λοιπον, το φεβ μου ειναι μια χαρα τρενο και παει γρηγορα. και δεν καιει. και χλιδα.
δεν παει ομως παντου.
ενα τζιμυ παει παντου.
δεν χωραει ομως ουτε α4 τυπωμενο και δεν ταξιδευει γιατι με το υπερκοντο μεταξονιο και το τιμονι σε αξονα φευγεις απο το δρομο ακομη και αν κλασει ο διπλανος.
ενα πιο μακρυ θα γινει τρομερο χιτ.
οχι, δεν εχει καμμια σχεση με το 3008.
ομως με τα γατακια σε φαση στρατομεταπτυχιακοειδικοτητας η μετακινηση ειναι με γατο και γατα και οπου βγαλει
που βγαζει παντα στο βουνο
που γατος βουνο αντι για ταδαλαφυλλη
αρα γατος τζιμνυ -
Επίσης ένα G-wagen πόλης θα πουλήσει καλά. Μήπως να πάνε τα μηνύματα αυτά στο θέμα του jimny?
-
Έλα....πες την αλήθεια.....το phev ήταν πολύ μαλακοσια με μιλφαρες στα κατσαβραχα έτσι;
Άλλη χάρη έχει το κατσίκι .... -
@groover1972 said in Peugeot 3008 2016:
@harisma23 said in Peugeot 3008 2016:
Πιο βαρετό βίντεο, πεθαίνεις.
Αν γυρίσουν το remake της Φωλιάς του κούκου, αυτό θα δείχνουν 24 ώρες το 24ωρο στους δυστυχείς με τις οδοντογλυφίδες...
Χάρη, μήπως εννοείς το κουρδιστό πορτοκάλι;
Προφανώς! Ήταν κλείσιμο ματιού προς τους σινεφίλ...
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Μεγάλος άνθρωπος είναι...
Αυτήν ξέρει αυτήν εμπιστεύεται...
-
νομιω σας καλυψα...
λοιπον, το φεβ μου ειναι μια χαρα τρενο και παει γρηγορα. και δεν καιει. και χλιδα.
δεν παει ομως παντου.
ενα τζιμυ παει παντου.
δεν χωραει ομως ουτε α4 τυπωμενο και δεν ταξιδευει γιατι με το υπερκοντο μεταξονιο και το τιμονι σε αξονα φευγεις απο το δρομο ακομη και αν κλασει ο διπλανος.
ενα πιο μακρυ θα γινει τρομερο χιτ.
οχι, δεν εχει καμμια σχεση με το 3008.
ομως με τα γατακια σε φαση στρατομεταπτυχιακοειδικοτητας η μετακινηση ειναι με γατο και γατα και οπου βγαλει
που βγαζει παντα στο βουνο
που γατος βουνο αντι για ταδαλαφυλλη
αρα γατος τζιμνυμήπως να περιμένεις το ford bronco που του χρόνου έρχεται Ευρώπη;;
-
αμα ειχα γιουρα για μπρονκο δεν θα επαιρνα αυτη τη μετριοτητα του οφ ροαντ, θα επαιρνα ενα ρουμπικον αξονατο να κλεισω σαν αντρας. και σαν γατος.
Peugeot 3008 2016