-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Είναι πιο καλή γιατί η χαμηλή ανάλυση της κάμερας οπισθοπορείας κάνει την εικόνα πιο άθλια στην μεγαλύτερη οθόνη και τουλάχιστον γλυτώνεις 2-3 χιλιάρικα με την active
Την active hybrid έχω παραγγείλει σε λευκό χρωμα!!! Την ποιο φθηνή έκδοση!!!🧐
-
Λίγο άσχετο…πέρασα χθες το πρωί έξω από αντιπροσωπεία Toyota και κοντοστάθηκα…πρέπει μέσα να ήταν τουλάχιστον 15 άτομα,πιθανότατα όλοι για το cross….ετοιμαστείτε για παραδόσεις από το 23….
-
@kkostask said in Toyota Yaris Cross:
Λίγο άσχετο…πέρασα χθες το πρωί έξω από αντιπροσωπεία Toyota και κοντοστάθηκα…πρέπει μέσα να ήταν τουλάχιστον 15 άτομα,πιθανότατα όλοι για το cross….ετοιμαστείτε για παραδόσεις από το 23….
Μα είδη αν πας σε ακριβή έκδοση το 2023 σου λένε!!!! Έχουν μείνει πολύ λίγα αυτόκινητα για το 22 active Kai active+
-
Πάτε στο 03:10 και στο 08:45 απο το παρακάτω βιντεο
να ενεργοποιείς τον κλιματισμό απο απόσταση
και Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ τα λόγια είναι περιττά
ας είχε αυτά τα δυο αξεσουάρ και ας μην είχε οθόνη να ήταν όπως το Ιαπωνικό yaris GR χωρίς σύστημα πολυμέσων!
-
Όσο περιμένετε το cross εμένα με βλέπω να περιμένω αυτό το κουκλάκι το μανιτζεβελο
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Όσο περιμένετε το cross εμένα με βλέπω να περιμένω αυτό το κουκλάκι το μανιτζεβελο
18" ζάντες με 72 άλογα. Τρομερή επιλογή.
-
@dimitriscsd said in Toyota Yaris Cross:
18" ζάντες με 72 άλογα. Τρομερή επιλογή.
Δεν έχουν σημασία τα άλογα...ΜΟΝΟ το μέγεθος μετράει...ο κόσμος θέλει ζαντάρες...αχαχα!! Και έξτρα 20αρες από TTE.
-
εξαιρετικά και τα δύο, το πρώτο τώρα γίνεται...manually ανοίγεις την πόρτα βάζεις ac κλείνεις πόρτα. αν μπορούσες να το κάνεις και από το κινητό 3 λεπτά πριν φτάσεις θα ήταν πολύ καλό ειδικά οι πίσω θέσεις υποφέρουν το καλοκαίρι μέχρι να πιάσει το ac.
-
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
εξαιρετικά και τα δύο, το πρώτο τώρα γίνεται...manually ανοίγεις την πόρτα βάζεις ac κλείνεις πόρτα. αν μπορούσες να το κάνεις και από το κινητό 3 λεπτά πριν φτάσεις θα ήταν πολύ καλό ειδικά οι πίσω θέσεις υποφέρουν το καλοκαίρι μέχρι να πιάσει το ac.
Eνεργοποίηση του κινητήρα απο απόσταση και αφού εχω αφήσει τον κλιματισμό ανοικτό στο AUTO ξεκινάει και αυτός , εχω απο το 2014 στο yaris, πετρέλαιο είναι τι να κάψει στο ρελαντί έστω και 10 λεπτά , ήταν δυνατότητα του συναγερμού και πιάνει απο αρκετά μακρυά...
-
Αυτό πολύ πιο όμορφο από το χάλια cross για μένα. Βεβαια κάτσε να έρθει με το καλο και αυτό και τις ίδιες καθυστερήσεις θα έχει.
-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
Αυτό πολύ πιο όμορφο από το χάλια cross για μένα. Βεβαια κάτσε να έρθει με το καλο και αυτό και τις ίδιες καθυστερήσεις θα έχει.
Θα πλακώσουν και τα rent a car στη λίστα αναμονής θα πάμε στα 2 χρόνια σίγουρα...
-
αν μπορούσες να το κάνεις και από το κινητό 3 λεπτά πριν φτάσεις θα ήταν πολύ καλό ειδικά οι πίσω θέσεις υποφέρουν το καλοκαίρι μέχρι να πιάσει το ac.Στην Ευρώπη δεν επιτρέπεται σε αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης για περιβαλλοντικούς λόγους. Για να μην ρυπαίνει το αυτοκίνητο ενώ δεν κινείται.
-
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
αν μπορούσες να το κάνεις και από το κινητό 3 λεπτά πριν φτάσεις θα ήταν πολύ καλό ειδικά οι πίσω θέσεις υποφέρουν το καλοκαίρι μέχρι να πιάσει το ac.Στην Ευρώπη δεν επιτρέπεται σε αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης για περιβαλλοντικούς λόγους. Για να μην ρυπαίνει το αυτοκίνητο ενώ δεν κινείται.
Πολύ μπροστά οι Ευρωπαίοι, εδώ πας στα πάρκιν του ΙΚΕΑ και σε πιάνει ασφυξία αφού όλοι φορτώνουν και δεν τα σβήνουν, η χαζομάρα μας περισσεύει.
-
το ειχα γραψει και στο θεμα του κορολλα, θα μπορουσαν να το κανουν στα υβριδικα αν ειναι επαρκως φορτισμενη η μπαταρια, να το βαζεις μπροστα απο το κινητο σου.
-
@spiros-0 said in Toyota Yaris Cross:
το ειχα γραψει και στο θεμα του κορολλα, θα μπορουσαν να το κανουν στα υβριδικα αν ειναι επαρκως φορτισμενη η μπαταρια, να το βαζεις μπροστα απο το κινητο σου.
και δε θα μολύνεις το περιβάλλον αφου το ο κοπρέσσορας στα υβριδικά είναι ηλεκτρικός inverter και παίρνει ενέργεια απο την μπαταρία και οχι μέσω ιμάντα απο τον κινητήρα...
-
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
Πολύ μπροστά οι Ευρωπαίοι, εδώ πας στα πάρκιν του ΙΚΕΑ και σε πιάνει ασφυξία αφού όλοι φορτώνουν και δεν τα σβήνουν, η χαζομάρα μας περισσεύει.
Ίδια κατάσταση και στα καράβια, που ανάβουν μηχανές μισή ώρα πριν δέσει το πλοίο.
Αναγκαστικά το καλοκαίρι ανάβω κι εγώ για να βάλω αρκουδισιον και να κλείσω παράθυρα ωστε να μην αναπνέουμε τα καυσαέρια. -
Λοιπόν σήμερα πήγα το είδα και γω από κοντά πολύ πιο ωραίο από κοντά μου άρεσε πολύ το πίσω μέρος, μπροστά όχι τόσο, εκεί που με χάλασε είναι η ποιότητα μέσα και ειδικά το υποβραχιονιο χίλιες να μην το έβαζαν για μενα
-
Η εκδοση active με την 8αρα οθονη υποστηριζει ασυρματο android auto-apple carplay η μονο με καλώδιο;;
-
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
Η εκδοση active με την 8αρα οθονη υποστηριζει ασυρματο android auto-apple carplay η μονο με καλώδιο;;
Όχι, η 8αρα θέλει με καλώδιο.
-
@spiros-0 said in Toyota Yaris Cross:
και δε θα μολύνεις το περιβάλλον αφου το ο κοπρέσσορας στα υβριδικά είναι ηλεκτρικός inverter και παίρνει ενέργεια απο την μπαταρία και οχι μέσω ιμάντα απο τον κινητήρα...
Γίνεται και στα υβριδικά
Toyota Yaris Cross