dimitriscsd
@dimitriscsd
Fascism is cured by reading, and racism is cured by traveling.
Best posts made by dimitriscsd
-
RE: KIA SPORTAGE 2021
Λοιπόν είναι ΠΟΛΥ πιο όμορφο από το Tuscon. Καμία σχέση. Και μέσα και έξω. Το ΛΑΤΡΕΥΩ! Μπράβο στην ΚΙΑ!
Φοβόμουν ότι το μπροστά μέρος θα ήταν too much αλλά είναι πολύ πιο πετυχημένο από την προσπαθεια του Tuscon!
-
RE: KIA SPORTAGE 2021
Όσο το βλέπω τόσο πιο όμορφο μου φαίνεται! Φοβερή δουλειά. Περιμένω να το δω κι από κοντά.
Μακάρι να είχε και κιβώτιο με torque converter
-
RE: Honda HR-V 2021
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την 'κουπέ' γραμμή πίσω στα suv... Θα ήταν πολύ πιο όμορφο ως περισσότερο τζιποειδές...
-
RE: Opel Astra L (2021)
Και στα δικά μου μάτια είναι αρκετά ομορφότερο από το φλύαρο 308.
Μοναδική παραφωνία αυτές οι ζάντες. Δε μου αρέσουν καθόλου σαν σχέδιο.
Και μέσα φαίνεται πολύ πιο εργονομικό και μινιμαλ. Δε το περίμενα να είναι ΤΟΣΟ όμορφο. Μπράβο στους σχεδιαστές. Στο ίδιο μήκος κύματος και τα πρώτα σχέδια για το νέο grandland. Μοιάζει πολύ με το astra και αντίστοιχα το θεωρώ απείρως ομορφότερο και αρρενωπότερο από το 3008!
Το άστρα είναι ακόμα ένα μοντέλο που θα έχω υπόψιν για την αλλαγή του picanto!
-
RE: DS4 2021
Πολύ όμορφο είναι.
Το καλύτερο VFM θα είναι όταν αρχίσουν να πωλούνται μεταχειρισμένα! Εκεί θα μιλάμε για τρομερές ευκαιρίες...
-
RE: Ford Focus MK4
Επιτέλους σήμερα είχαμε ένα μικρό διάλειμμα από τις βροχές, τα χιόνια και τους αέρηδες, οπότε κατάφερα να περάσω τα φώτα των ποδιών.
Αρκετά πιο περίπλοκο απ ότι περίμενα, κυρίως λόγω περιορισμένου χώρου. Ζορίστηκα να αποσυνδέσω την κετρική παροχή ρεύματος αλλά και να χωρέσουν τα χέρια μου να πιάσω με δεματικά τα καλώδια κάτω από το κάθισμα... Έχω μικρο γδαρσίματα και κοψιματάκια σε 4-5 σημεία στα χέρια μου από τα πλαστικα χαχα.
Τέλος καλό όλα καλά όμως. Όλα μπήκαν όπως ήθελα.
Δεν άντεξα τελικά και βγήκα μια βόλτα μόλις στοτείνιασε, παρόλο που ψιχάλιζε.
Είμαι υπερ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα! Καλύτερα απ' ότι περίμενα, ειδικά πίσω που οι βάσεις είναι custom!
Ορίστε μερικές φωτογραφίες. Παρακαλώ αγνοήστε τα πατάκια, τα οποία λόγω καιρού δεν είναι στα καλύτερά τους
-
RE: Ford Focus MK4
Κάναμε και το ετήσιο γερό καθάρισμα και συντήρηση στο κεραμικό. 3 χρόνια, 31χιλ χμ και συνεχίζουμε!
-
RE: Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της
Συμμορφωθείτε... Αν είναι να πάρεις αμαξάρα, παίρνεις και την σωστή έκδοση......
Για τρελές περιπέτειες!!!
Latest posts made by dimitriscsd
-
RE: SUZUKI SX4 SCROSS
@manast said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Μου φάνηκε εξαιρετική περίπτωση, βασιζόμενος στο test που διάβασα και σε παλιότερες προσωπικές εμπειρίες από άλλα προιόντα της suzuki και που αυτή δίνει προτεραιότητες στα αυτοκίνητά της. Προφανώς ο καθένας θα βρει δεκάδες σημεία που θα ήθελε κάποιες διαφορές. Ανάλογα αξιολογεί και απορρίπτει ή όχι το μοντέλο. Σαφές αυτό. Αυτό που δεν καταλαβαίνω στη συζήτησή σας είναι πως κολλήσατε στα 32,000€. Αναφέρεται στο test ότι το τετρακίνητο ξεκινάει από 25,500 και το συγκεκριμένο κομμάτι που δοκιμάστηκε πωλείται 29,000. Που 25,500 που 32,000;
Ανέφερε ο Lap ότι στα 29 δε του λείπει τίποτα. Του είπα απλά πως η φουλ έκδοση glx 4x4 auto που όντως δε της λείπει τίποτα (πλην της οροφής) κοστίζει 32 χιλιάδες σχεδόν με το κλειδί στο χέρι.
Φυσικά υπάρχουν και φθηνότερες εκδόσεις (GL+ ή/και χειροκίνητο)
-
@dimitriscsd said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@realzeus said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Δες που είχα την εντύπωση ότι το φόρουμ είναι για να ανοίγουμε συζητήσεις...
Edit Mod. Δέχεστε προειδοποίηση για αναίτια προσωπική επίθεση.
Όταν κάνετε τέτοιες παρεμβάσεις ως διαχείριση, καλό θα ήταν να μην αφαιρείτε το κείμενο, εφόσον δεν υπάρχουν ύβρεις, έτσι ώστε να βλέπουν οι υπόλοιποι τα τρομερά αυτά ατοπήματα.
Κατά την κρίση μας υπήρξαν ύβρεις και κανονικά θα έπρεπε να δεχθείτε ποινή, διότι η κριτική στις αποφάσεις της Διαχείρισης απαγορεύονται. Θα το αφήσουμε να περάσει έτσι αυτήν την φορά όμως, για τελευταία φορά...
-
Δες που είχα την εντύπωση ότι το φόρουμ είναι για να ανοίγουμε συζητήσεις...
Edit Mod. Δέχεστε προειδοποίηση για αναίτια προσωπική επίθεση.
-
9,1'' μέτρησε το τετρακίνητο με τα 129 άλογα το Drive. Η δοκιμή (βίντεο) είναι στις προηγούμενες σελίδες.
Δεν υπάρχει "θα έπρεπε", η κάθε εταιρεία ξέρει το κοστολόγιο της και το περιθώριο κέρδους. Μπορεί με 1500 κάτω να έμπαινε μέσα, μπορεί και όχι, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι αυθαίρετη μια τέτοια διαπίστωση.Εντάξει άμα μέτρησε το Drive τελείωσε!
Και οι καταναλωτές κρίνουν τι αξίζει να πληρώσουν και τι όχι...
Εν πάσει περιπτώσει όποιος νομίζει ότι είναι ευκαιρία ας το αγοράσει. Δε θα ανοίξουμε και συζήτηση...
-
Καλό χρυσό το S Cross και εμένα μου αρέσει και το σκέφτηκα σοβαρά, αλλά τελικα.... Για κάποιο λόγο μου φαίνεται ασύλληπτο ποσό 32 χιλιάδες για 129 άλογα... Και ημιάκαμπτο... Και καρότσα 10ετίας σχεδόν...
Τι σημασία έχει η ονομαστική ιπποδύναμη, από την στιγμή που γράφει 0-100 σε 9" λόγω χαμηλού βάρους, όταν τα άλλα θέλουν 180 άλογα για τέτοια επίδοση; Επίσης ο ημιάκαμπτος δεν είναι λόγος απόρριψης. Υπάρχουν αυτοκίνητα με ημιάκαμπτο που δουλεύουν καλύτερα από ότι άλλα με πολλαπλούς.
Και το Yaris Cross ενδιαφέρον σε 4κίνητο
Όντως είναι ενδιαφέρον, αλλά δεν έχει καμία τύχη απέναντι στο Suzuki εκτός δρόμου.
9.5" το 2κινητο και 10.2" το 4κινητο... 9 μπορεί να έκανε το Vitara με το σκέτο μοτέρ βενζίνης και τα 140 άλογα. Όχι το mhev.
https://www.auto-data.net/en/suzuki-s-cross-iii-generation-8714
Όσο για τους λόγους απόρριψης ο καθένας έχει τους δικούς του. Εγώ σε τέτοιο αμάξι σε αυτά τα χρήματα, με βάση την άνεση θα προτιμούσα πολλαπλούς. Ξαναλέω μιλάμε για 32 χιλιάρικα...
Ναι το Yaris είναι χειρότερο εκτός δρόμου αλλά έχει αρκετά άλλα θετικά. Άλλωστε δε θα τα πάρουν όλοι για πυροπροστασία στα βουνά... Μια έξτρα βοήθεια από την 4κινηση στο Yaris, έστω και μικρή, σε συνδυασμό με την καλύτερη ανάρτηση, παίζουν μεγάλο ρόλο.
Το s cross στις ακριβές του εκδόσεις θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 1.5 χιλιάρικο φθηνότερο.
-
@lap said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Το s cross έχει καλύτερη οθόνη, 360 μοίρες κάμερα .
Επίσης εχει αναβαθμιστεί στην μπροστινή ανάρτηση, στο vitara είχε τέτοια αναβάθμιση;
Βρε συ λαπ θα μας τρελάνεις; Με 1000 ευρώ παραπάνω είπες άρα s cross gl+ όχι glx. Οπότε δεν έχει κανένα από αυτά
Εγώ από το άρθρο διάβασα αυτό....
"Η πιο πλούσια έκδοση GLX της δοκιμής προσφέρεται στα €28.930"
Για αυτό το είπα.Χειροκίνητο ίσως...
Ναι χειροκίνητο.
Και είπες ότι θα έδινες 27.000 για το αντίστοιχο vitara, και σου είπα δώσε κάτι παραπάνω (1000ευρω) για το s cross. Τελικά δεν θα είναι 1000 παραπάνω. Αλλά χίλια κάτι...
Το βιταρα ποσοσ βγαίνει ακριβώς;Vitara GLX manual 4x4 26280
S Cross GLX manual 4x4 28930Τιμές καταλόγου χωρίς έξοδα και χρώμα.
Δεν είναι χίλια κάτι...
-
Επίσης εχει αναβαθμιστεί στην μπροστινή ανάρτηση, στο vitara είχε τέτοια αναβάθμιση;
Βρε συ λαπ θα μας τρελάνεις; Με 1000 ευρώ παραπάνω είπες άρα s cross gl+ όχι glx. Οπότε δεν έχει κανένα από αυτά
Εγώ από το άρθρο διάβασα αυτό....
"Η πιο πλούσια έκδοση GLX της δοκιμής προσφέρεται στα €28.930"
Για αυτό το είπα.Χειροκίνητο ίσως... Χωρίς χρώμα και έξοδα.
-
-
Ναι, σίγουρα δεν παίζει
Me 1000 ευρώ παραπάνω παίρνεις το s cross καλύτεροι χώροι, καλύτερο εσωτερικό εξοπλισμός
Καλύτεροι χώροι ναι. Τα άλλα όχι. Ίδια είναι.
-
@piliourits said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Εγώ ρε παιδιά γιατί νομίζω πως το νέο s-cross και η corolla Cross είναι το "ίδιο" αυτοκίνητο;
Μοιάζουν εμφανισιακά αλλά καμία σχέση.