@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Φιβερ μου λίγο τα μεγαλοποιείς.
Δεν είναι οι 770 χιλ πραγματικοί ε.ε Ένα μεγάλο μέρος είναι σύζυγοι ε.ε που απλώς δηλώνουν ένα τζίρο για να έχουν μια σύνταξη,
Τότε όντως ταν φτωχευμενοι, όχι όλοι αλλά αρκετοί. Το ξέρω αυτό καλά. Έβλεπα τα στατιστικά.
Και πάλι όμως συμπεριλαμβάνονται στις στατιστικές και τη ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Ίσα ίσα που με τεκμαρτό και τη ΝΔ, νομίζω ένα έτος καταμετρήθηκε, βλέπεις πως οι πραγματικές αυξήσεις των μισθών ήταν επι συριζα.
Δηκαδη ακόμα και με την εμφάνιση ενός μέρους των μαύρων και πάλι δεν αυξήθηκαν τα πραγματικά εισοδήματα.
Το ζήτημα των επιδομάτων είναι κάτι το διαφορετικό από την στατιστική. Εκεί σε αυτό το κομμάτι από παλιά εάν θυμάσαι συμφωνούσαμε σε αρκετά μεγάλο βαθμό.
Είναι δεν είναι, στις στατιστικές μετράνε. Και αν τα μεγαλοποιω εγω, μην γκρινιάζεις κι εσύ για τους εε, αποφάσισε, 500Κ συμπολιτες μας που δηλωναν κατω των 10Κ εισοδημα, ειναι τελικα φτωχοι η "φτωχοι"...
Επίσης είχαμε και πολλούς απολυμένους μισθωτούς, η μισθωτους με κουτσουρεμενους μισθους, όλοι είχαν πρόβλημα. Επειδή κάπου τα έχεις μεγσλοποιησει, το 17 έφτασα πολύ κοντά κι εγώ να εγκαταλειψω την χώρα, απλά στάθηκα τυχερός και βρήκα ανεκτή δουλειά εντος.
Όπως βλέπεις το τεκμαρτο θα ισχύσει για τα εισοδήματα του 24 οπότε θα έχουμε το θαύμα της Κανα, ξαφνικά καμία 500ριαK αφμ θα "πλουτίσουν ", οποτε να δω τι θα λέει ο μαρινακης τότε για τα Greek statistics και την ΝΔ που "ανεβαζει" τα εισοδηματα στο 90% του πληθυσμου. Κι όπως λες κι εσύ ελάχιστοι πήγαν για να κάνουν επανέλεγχο, "και λίγα τους εβαλαν" (συ ειπας...).
Ναι αλλά έτσι έκανε την εκπληκτική "αναδιανομή πλουτου" ο συριζα που θαυμάζει ο καθηγηταρας εκ Σιγκαπούρης.
ΥΓ: Γενικά το θέμα μου με τον συριζα δεν ήταν ότι πλήρωνα, ήταν ότι πλήρωνα για πολλους που εμφανώς ήταν πιο ευκαταστατοι εμου και η κυβερνηση δεν έκανε ξεδιαντροπα τίποτε να το αλλάξει αυτό