Navigation

    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    C
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 4
    • Topics 2
    • Posts 2529
    • Best 1755
    • Groups 0

    Posts made by civil357

    • RE: BMW 1 Series F40 (2019)

      @red_monster said in BMW 1 Series F40 (2019):

      Το πετρέλαιο είναι πολύ καλύτερο σε απόδοση, σαφώς όμως χειρότερο σε αξιοπιστία.

      Μου "κόβεις" τη φόρα.

      Όσο κοίταγα, είδα πολλά με LED και μισοκαμμένα ή καμένα daylights. Με δεδομένο ότι τα LED του δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, τα απέφυγα.

      Μου ¨κόβεις" τη φόρα (δις).
      Και δε θα έχω led και θα ¨φορτωθώ" συνδυασμό λιγότερου αξιόπιστου κινητήρα με διπλοσύμπλεκτο ( δυνητικός παράγοντας αναξιοπιστίας). Όμορφα!

      Η σύζυγος θα το οδηγά (στο 80%+ των χλμ) , δεν έχω(ουμε) καμία κάψα για "σήματα" , μοιάζει ( ή έμοιαζε) πολύ καλή περίπτωση για την περίπτωσή της. Σκέφτηκα και το 2 ( το "βανάκι" δυστυχώς όχι το κουπέ), επιλογές πολύ καλού εξοπλισμού και συγκρατημένων τιμών για εισαγωγή.

      Για κάποιο λόγο το τελευταίο μεγκάν δε με πείθει τόσο ( ίσως κάνω λάθος ) , μάλλον θα προτιμούσα κλιό , αν θελήσει ψηλωμένο (δε δείχνει τέτοια σημάδια), τότε καπτούρ ( τελευταίας γενιάς , μόνο από Ιταλία ,βρίσκω και αποφεύγω) , πούμα ( φοβίζει ο κοινός κινητήρας, αρέσει πολύ όμως ), 500Χ ( αρέσει πολύ , δυστυχώς έχουν διπλοσύμπλεκτο τα περισσότερα "πρόσφατα" 1.6) και κάπου εκεί τελειώνουν οι επιλογές για >18-19 μοντέλα.

      Η Α , βγάζει μετριότητα , Α3 δε θέλω - δε μου αρέσει, φόκους ( τα γνωστά με κινητήρα), κοιτάω μέχρι και τίπο ( μας κάνει , ψιλοσπάνιο το 1.6 όμως).

      Πιο παλιά ( και πιο φθηνά ) , οι επιλογές ατελείωτες. Έχω καιρό για ψάξιμο, ευτυχώς.

      posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      C
      civil357
    • RE: BMW 1 Series F40 (2019)

      @red_monster said in BMW 1 Series F40 (2019):

      Έχουν βγει πολύ αξιόπιστα τα φ40 !

      Πως τα πάει το πετρέλαιο από τα γνωστά ζητήματα; Ακούω καλά λόγια.
      Διπλοσύμπλεκτο για χρήση πραγματικά χιλιομετροφάγου , υποθέτω αποφεύγουμε. Δε θα δουλέψει πόλη βέβαια , σχεδόν καθόλου. Εδώ υπάρχει και το ζήτημα του εξοπλισμού, τα ελληνικά ( λήζινγκ να υποθέσω τα περισσότερα ) , έχουν ή αυτόματο και αλογόνου ή χειροκίνητο και led. Δε βρίσκεις λύση με συνδυασμό.
      Γενικά , καθώς τα πετρέλαια στελλάντις δε τα ακουμπάμε (δυστυχώς) και καθώς η Α με τον dci , βγάζει πολύ (πάρα πολύ) μετριότητα , στη γενική αξιοπιστία και λοιπές αβαρίες ( πχ κλιματισμοί, λοιπά ηλεκτρονικά κλπ) , πως τα πηγαίνει;
      Αρχίζει να μοιάζει πολύ καλή λύση στην αγορά του μεταχειρισμένου για τη συγκεκριμένη χρήση, αν δε κοιτάξω (πάλι) λύσεις με τον dci , οι επιλογές δεν είναι και τόσο πολλές.

      posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      C
      civil357
    • RE: Alfa Romeo Stelvio

      Αυτή την αλλαγή πλεύσης τη συζητάμε κανένα 3χρονο τώρα. Το εμπεδώσαμε , καθυστερεί γιατί θα χρησιμοποιηθούν και θερμικά μοτέρ ( λέμε τώρα ότι φταίει μόνο αυτό).

      Άσχετο , κυκλοφορούν κάτι ψηφιακές "αποκαλύψεις" για βαρύ φλ της σημερινής γενιάς για να διατηρηθεί ως το 27 που είναι (πάρα) πολύ όμορφες και επιτυχημένες. Μακάρι να ήταν αλήθεια , αλλά φοβάμαι ότι το μοντέλο θα πάει ως την αλλαγή, με εντιτζιόνε σπετσιάλε της προηγούμενης σπετσιάλε , της προπροηγούμενης σπετσιάλε της προπροπρο....

      posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      C
      civil357
    • RE: Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]

      @realzeus said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:

      Μάλλον κάπου μπερδεύεσαι

      Όχι , ετούτον εδώ λεώ
      https://el.wikipedia.org/wiki/Βόλφραμ_φον_Ρίχτχοφεν#Άνοδος_των_ναζί_και_Λεγεώνα_«Κόνδορ»
      Τεταρτο ξάδερφος ( όπως διαβάζω) του άλλου.

      Στόλο τον μεταφράζουν τα ελληνικά βιβλία (σωστό λάθος δε ξέρω) , εδώ αναφέρομαι https://en.wikipedia.org/wiki/Luftflotte_4 . Αυτοί ήταν υπεύθυνοι από αεροπορικής απόψεως για το μέτωπο του Βόλγα.

      posted in Αντίλογος
      C
      civil357
    • RE: Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]

      @realzeus said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:

      Luftwaffe ήταν, όχι η 6η Στρατιά

      4ος στόλος (όχι 6ος έχεις δίκιο) , διοικητής, ο ίδιος ο ριχτοφεν , πως τον έλεγαν , ο (υπερ)φασίστας που ήταν επικεφαλής και στο πρώτο αεροπορικό βομβαρδισμό - έγκλημα στην Γκουέρνικα. , της λεγεώνας κόνδωρ. Άλλες διάσημες συνδέσεις με τον Ισπανικό εμφύλιο, στο Στάλινγκραντ πέθανε ο γιος της πασιονάριας , πολεμώντας με τους Σοβιετικούς και ο διοικητής της μεραρχίας που έπεσε μέχρις εσχάτων ο Ροντμιτσεφ είχε πολεμήσει στην Ισπανία.

      Στρατιωτικά έχεις δίκιο, βέβαια ο βομβαρδισμός έγινε πριν φθάσει το μέτωπο εκεί. Ως έκταση καταστροφής το αναφέρω και μόνο. Θεωρητικά οι Δυτικοί για τη Δρέσδη είχαν επικαλεστεί ότι ήταν και κρίσιμος συγκοινωνιακός κόμβος για το αν. μέτωπο.

      posted in Αντίλογος
      C
      civil357
    • RE: Forum έχουμε πρόβλημα!

      @savas89 said in Forum έχουμε πρόβλημα!:

      Με τα περάσματα στα σύνορα βγάζεις εύκολα άκρη;

      Λόγοι καθυστέρησης :
      -Τούρκοι , και λοιποί Βαλκάνιοι κάποιες μέρες του καλοκαιριού , δε ξέρω αν άλλαξε κάτι τώρα με τη Βουλγαρία που μπήκε Σέγκεν.
      -Αν πετύχεις Αλβανικό αυτοκίνητο , στο γκισέ στα σέρβικα σύνορα μπροστά σου. Το καψόνι του επηρέασε και εμάς δυστυχώς.
      Μόνο για τα παραπάνω έχω καθυστερήσει.
      Κατά τα άλλα , κανένα θέμα , τυπικός έλεγχος (μόνο ταυτότητες , πράσινη κάρτα). Έχω ακούσει και "πιάσε δεξιά για έλεγχο¨ , σε φίλο, δε μου έχει τύχει ποτέ .

      Οι Σέρβοι - Κροάτες - Σλοβένοι , καλύτερο αποχιονισμό από Βούλγαρους (μπορεί και έτυχε βέβαια).

      posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      C
      civil357
    • RE: Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]

      @realzeus said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:

      Η έννοια του στρατιωτικού στόχου υπήρχε από τότε, αν και δεν υπήρχαν τόσο αυστηροί κανόνες για τους πολιτικούς.

      Δε θεωρώ ότι είχαν κανένα ηθικό θέμα να κάνουν Δρέσδη και το Τόκιο.

      Το πρόβλημά τους , μάλλον, ήταν ότι δεν είχαν ικανές βάσεις σε λογική απόσταση για να το πραγματοποιήσουν , εκτός λοιπών θεμάτων σχεδιασμού, τροφοδοσίας και λοιπά. Νομίζω ότι αυτό ήταν το βασικό τους πρόβλημα καθώς από άποψη αεράμυνας οι Ιάπωνες σχεδόν είχαν πάψει να υπάρχουν.

      Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι οι Ιάπωνες θα μπορούσαν να πεισθούν από πυρηνικά στη θάλασσα , ειλικρινά. Εικασίες κάνω , βέβαια.

      @criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:

      Ο βομβαρδισμός της Δρέσδης, δεν ήταν διαφορετικός από αυτούς του Αμβούργου, του Μονάχου, του Βερολίνου, του Λονδίνου, του Πειραιά, του Βόλου, της Πάτρας και κάθε άλλης πόλης.

      Στην ουσία , ως ηθικό θέμα δεν έχεις άδικο, το θέμα είναι πόσες χιλιάδες άμαχοι χάνονται , με τα νούμερα θα "παίζουμε";

      Αλλά η ισχύς και η καταστροφή δε συγκρίνονται σε καμία περίπτωση. Οι Γερμανοί δεν είχαν ποτέ σε καμία στιγμή του πολέμου ούτε τον αριθμό των βομβαρδιστικών των Δυτικών, ούτε την ισχύ πυρός , ούτε συνάντησαν στο Λονδίνο πχ , παρόμοια μηδενική αεράμυνα , έτσι ώστε να προκαλέσουν τέτοιο πλήγμα. Συγκρίσιμος βομβαρδισμός είναι μόνο ο βομβαρδισμός του Στάλινγκραντ, από την 6η αεροπορική στρατιά , αλλά εκεί έχει "ξεχαστεί" μέσα στα απόνερα της μάχης και οι Γερμανοί το θεώρησαν στρατιωτικό στόχο.

      posted in Αντίλογος
      C
      civil357
    • RE: Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]

      @realzeus said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:

      Θα μπορούσε να χτυπηθεί ένας στρατιωτικός στόχος,

      Υπήρχε η έννοια του στρατιωτικού χτυπήματος στο Β.Π.Π.; Όχι.

      Υπήρχε εκείνη την εποχή συγκέντρωση τόσο μεγάλη συγκέντρωση δυνάμεων που να μπορούσε να επιφέρει τόσο μεγάλο πλήγμα ή απλά θα παρατηρούσαν ένα μανιτάρι ; ( οκ στρατιωτικός δεν είμαι , μπορεί και να "αστοχώ" εδώ). Ότι υπήρχε το βομβάρδιζαν ήδη.

      Μήπως ακόμα και έτσι η απερίγραπτα μιλιταριστική κοινωνία της Ιαπωνίας να μπορούσε να δικαιολογήσει τις απώλειες; Στις πόσες πυρηνικές αλήθεια θα παραδίδονταν; Δεν είχαν και πολλές έτοιμες , ελάχιστες είχαν εκείνη την εποχή.

      Για τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς της Γερμανίας , υπήρχε τεράστιο ηθικό ζήτημα και το γνώριζαν και οι ίδιοι οι Δυτικοί, δε διαφωνούμε.

      posted in Αντίλογος
      C
      civil357
    • RE: Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]

      Μετά από τόσα χρόνια όλα δείχνουν ότι , η βασική σκέψη για τις βόμβες ήταν η παράδοση της Ιαπωνίας, ειλικρινά. Πέρα των απωλειών , η Ιαπωνία , δεν είχε ακόμα δεχθεί εισβολή , το μεγαλύτερο τμήμα του στρατού της ήταν άθικτο στην Κίνα και δεν έδειχνε κανένα σημάδι για παράδοση σε διπλωματικό επίπεδο.

      Οι ίδιοι οι Ιάπωνες δεν σκέφτονταν καν ως σενάριο ακόμα και τότε την εγκατάλειψη της Κίνας, συζητούσαν μόνο να εγκαταλείψουν τις αποικίες των Δυτικών. Επέμεναν ακόμα και τότε ότι ο ζωτικός τους χώρος ήταν απέναντι. Οι Ιάπωνες είχαν καταλάβει ότι είχαν χάσει πολύ νωρίτερα από τους Γερμανούς , ήδη από το Μίντγουει , μερικοί ακόμα ακόμα από την αποτυχία ( σίγουρα μη νίκη ) του Περλ Χάρμπορ, ήταν όμως σίγουροι ότι θα κατάφερναν την αναδιανομή των σφαιρών επιρροής.

      Εννοείται ότι "έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρεις...".

      Όμως , η δεύτερη , είναι πολύ πιθανόν να ήταν συνδυασμός επίδειξης ισχύος και πειράματος , καθώς ήταν και διαφορετικής τεχνολογίας. εδώ μπορεί κάποιος να ασκήσει κριτική πιο εύκολα.

      Το θέμα είναι ότι , αργά ή γρήγορα κάποιος θα έπεφτε θύμα πυρηνικών , πιθανότατα ο υπόλοιπος κόσμος να γλύτωσε το πυρηνικό ολοκαύτωμα , από τα αποτελέσματα αυτών των ρίψεων.

      posted in Αντίλογος
      C
      civil357
    • RE: ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

      @lap said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:

      @civil357

      Γιατί ενώ έχουμε παρόμοιους συντελεστές στη μονάδα του χρόνου παρατηρούμε τεράστια διαφορά;

      Δε ξέρω , αλλά το πιο απλό που μπορώ να φανταστώ είναι ότι είναι διαφημιστικό βιντεάκι εταιρίας για την προώθηση προϊόντος.

      Η εργαστηριακή επαλήθευση του συντελεστή γίνεται με τυποποιημένες εργαστηριακές μεθόδους και μηχανήματα, σε αυτό είμαι σίγουρος.

      posted in Αντίλογος
      C
      civil357
    • RE: Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]

      @dg79 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:

      Τα 4 εποχών, δε ξέρω, μου φαίνονται μεσοβέζικη λύση.

      Είναι μεσοβέζικη λύση έχεις απόλυτα δίκιο, αλλά "μεσοβέζικο¨ είναι και το κλίμα μας σαν χώρα. Υπάρχουν τεράστιες θερμοκρασιακές διαφορές εντός νομού ακόμα ακόμα. Παράδειγμα από τη δική μου χρήση , ξεκινάς αξημέρωτα για αυθημερόν κάθοδο Αθήνα , φθάνεις και νιώθεις ντυμένος σα το κρεμμυδι λες και ήρθες από άλλη ήπειρο. Εκεί λυπάσαι το χειμερινό ελαστικό.

      Στο προχθεσινό "ξηρό" , εύκολο χιόνι, τα cc2 , ήταν άριστα, σε πολύ δύσκολη χιονόπτωση στο Σόφια - σύνορα Ρουμανίας , ήταν πολύ καλά. ΔΕΝ δίνουν τη σιγουριά των χειμερινών, φυλάγομαι ασυναίσθητα (παρά το ότι εκπλήσσουν ευχάριστα , επιμένω) και έχω αναφέρει πολλές φορές τα παράπονά μου για τη βροχή ή για το θόρυβο. Σκέφτομαι επιστροφή στην αλλαγή, σκέφτομαι όμως και τα αντίστοιχα πιρέλλι ( που τα αναφέρουν ως καλύτερα). Ελληνικό καλοκαίρι καμία επίπτωση στην αντοχή τους, ούτε εδώ είναι αντίστοιχα άριστων θερινών βέβαια.

      Από ερασιτεχνική παρατήρηση , έχω την αίσθηση ότι επικρατούν και σε όλα τα (πιο ψυχρά) Βαλκάνια τα 4 εποχών.

      posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      C
      civil357
    • RE: Ενδιαφέρουσες αγγελίες αυτοκινήτων που πετυχαίνουμε...

      Πετρέλαιο και τόσα λίγα χιλιόμετρα , σε τρώει η έννοια αν τα έκανε στα λίγα ταξιδάκια της τετραετίας , που το εύχεσαι ή αν το είχε η σύζυγος να πηγαίνει τα παιδιά στο φροντιστήριο ( καταστροφικό!) , και δύσκολα να το εξακριβώσεις κάτι τέτοιο.

      posted in Περί αυτοκίνησης
      C
      civil357
    • RE: Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]

      @piliourits said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:

      σε «φίλο» λαστιχά

      Παρομοίως , αλλά δεν έχουν όλοι φίλο λαστιχά. Δεν είναι τόσο τα έξοδα , όσο η αβαρία των αλλαγών. Και για αυτό το λόγο τα 4 εποχών έχουν γίνει μάλλον η πλειοψηφία πλέον σε όσους έκαναν την αλλαγή.

      Γνώμη μου (θεωρητική), μεγαλύτερη ταλαιπωρία περνούσαν τα χειμερινά , από ζεστές ηλιόλουστες μέρες Μαρτίου ή άλλων ανοιγμάτων του χειμώνα , παρά από την αποθήκευση.

      posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      C
      civil357
    • RE: Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;

      @tgd said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:

      Το ότι φαίνεται στο τοπογραφικό δεν σημαίνει κάτι για τον χαρακτηρισμό του.

      Μα ανέφερε χάρτες , όχι απλά τοπογραφικό.

      posted in Αντίλογος
      C
      civil357
    • RE: Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;

      @lap said in Καιγόμαστε, πνιγόμαστε! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;;;:

      Ρέμα μπροστά από το οικόπεδο και πάνω στον δρόμο, δική σου ευθύνη

      Η ευθύνη είναι πρώτα απ' όλα του μηχανικού , τι σημαίνει δική σου ευθύνη;;;

      Απαράδεκτο ως έκφραση, ιδίως από τη στιγμή που γράφεις ότι το ρέμα "φαίνεται" σε χάρτες , άρα είναι "χαρακτηρισμένο" (λογικά) ως τέτοιο "πολεοδομικά". Εκτός αν καταλαβαίνω κάτι λάθος.

      posted in Αντίλογος
      C
      civil357
    • RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3

      @fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

      Μιλάω από '81 και μετά (όπως είπα 40 χρόνια).

      Πρώτα ο Θεός , αφού κατά 99.99% θα ξαναβγεί , θα προσπεράσει και τυπικά.

      posted in Αντίλογος
      C
      civil357
    • RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3

      @fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

      Πιο πολύ κυβερνά το ΠΑΣΟΚ

      74-81 (7 έτη), 90-93(3 έτη), 2004-2009(5 έτη), 2012-2015(3 έτη) , 2019-2025(6 έτη) = 24 έτη.
      Πασοκ , 81-89 (8), 93-2004(11), 2009-2011(2) , σύνολο = 21 έτη.

      (χοντρικά τα παραπάνω , δεν παίζω με τους μήνες).

      Μέχρι τις εκλογές θα αυξάνει η διαφορά. Αν βάλεις μέσα τα τελευταία 40 χρόνια, μόνο, και "κόψεις" το 74-81 , τότε μάλλον ισοφαρίζει.

      posted in Αντίλογος
      C
      civil357
    • RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3

      @fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

      Περιμένεις εσύ δηλαδή να φτιάξει ο Άδωνης 40 χρόνια παθογένειας μέσα σε 1 χρόνο?

      Μία σημείωση εδώ , Υπουργός Υγείας έχει κάνει για καμία 4ετία+ συνολικά (όχι 1 χρόνο, δεν είναι και χθεσινός). Άρα φέρει τουλάχιστον το 10% (χρονικά) της ευθύνης των "παθογενειών" στον κλάδο του.

      Αν υπολογίσεις πόσο κυβερνά η παράταξή του, τα τελευταία 40 χρόνια , τότε προκύπτει, ότι χρονικά πάντα , οι "παθογένειες", οφείλονται στο μεγαλύτερο ποσοστό, στην παράταξη που εκπροσωπεί.

      posted in Αντίλογος
      C
      civil357
    • RE: ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]

      @w202-amg said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:

      1ον να κάνουν από Στερεά και πάνω τα χειμερινά κάποιους μήνες υποχρεωτικά...

      Εδώ διαφωνούμε, ο νόμος είναι αρκετός , αν κάποιος δεν έχει προνοήσει να κάνει τα παρακάτω αυτονόητα βήματα που αναφέρεις δε φταίει ο υπόλοιπος πληθυσμός να το "υποστεί" για λίγες μέρες που πραγματικά χρειάζεται, πολλοί δεν κυκλοφορούν καν.

      Σε περιοχές που πραγματικά χρειάζεται οι κάτοικοι κάνουν μόνοι τους την αλλαγή, άσε που αρχίζουν να κυριαρχούν τα 4 εποχών σε αυτές τις περιοχές, χωρίς ανάγκη νομοθεσίας.

      posted in Αντίλογος
      C
      civil357
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 126
    • 127
    • 1 / 127
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
      • ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
      • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
      • ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
      • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
      • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
    • VIDEO
      • 4TTV
      • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
      • ΑΓΩΝΕΣ
      • CANDID CAMERA
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
      • ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
      • ΛΕΞΙΚΟ
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
      • ΔΟΚΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
      • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΑΓΩΝΕΣ
      • FORMULA 1
      • WRC
      • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
      • ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
    • ΤΙΜΕΣ
    • 4T CLASSIC
      • ΜΟΝΤΕΛΑ
      • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
      • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
      • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
      • ΑΓΩΝΕΣ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
    • ΑΓΟΡΑ
      • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
      • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
      • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
    • 2ΤΡΟΧΟΙ
      • ΟΔΗΓΟΥΜΕ
      • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΑΓΩΝΕΣ
      • CLASSIC
    • ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ
    • MENU
    • ΤΙΜΕΣ
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • ΣΥΓΚΡΙΣΗ
    • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
    • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
    • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
    • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
    • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
    • ΚΟΚ

    logo footer

    coty











    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • FORUM
    4T FORUM
    4T LIBRARY
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
    • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ FORUM
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 4TROXOI.GR
    Powered by nxcode.gr