Όσο μπορώ να έρθω στην θέση σου και τις ανάγκες σου θα κοιταγα το swift 1,3 πρώτα και μετά το ... c3 1,4 16v . Όμως πρώτα θα έψαχνα μήπως βρω το fiesta που μόλις σταμάτησε η παραγωγή του, σε 1,6 όμως, έστω και ελαφρά μεταχειρισμένο. Το θεωρώ ιδανικο και .... κανονικό αυτοκίνητο χωρίς συμβιβασμούς. Ομως γούστα είναι αυτά!
Latest posts made by ssot
-
RE: Σας παρακαλώ βρε σείς , βοήθεια...
-
RE: Οικογενειάρχης χωρίς ανησυχίες ψάχνει "κούρσα"
Οδήγησε όσο περισσότερο μπορείς τα υποψήφια. Θα έβλεπα και το passat 1.4 tsi αφού λές 'χωρίς ανησυχίες' που μόνο αργό δεν είναι βέβαια!!
-
RE: Golf TSi 122 ή Ford Focus 1.6??
Για αρχή να τα οδηγήσεις και τα 2 (θα κοίταγα και το bravo) όσο περισσότερο μπορείς για να δείς ποιό σου αρέσει σαν αίσθηση και σε βολεύει. Πριν 2 χρόνια πήρα το φόκους και δεν το έχω μετανιώσει μέχρι τώρα - 44000 χλμ, καταν. 8 λ/100 χλμ και ένα καμμένο λαμπάκι φλας με 10 χρονια δωρεάν σέρβις (εργασία και υλικά πλην υλικών τριβής). Αλλά δεν το πήρα για τα παραπάνω αλλά γιατί..... γουστάρω το τιμόνι του και επειδή έχει τιμόνι σε κάνει να θες να παίξεις και λίγο παραπάνω ακόμα και αν είσαι ... κουλός όπως ο γράφων. Ήδη σκέφτομαι όταν το αλλάξω (αργά η γρήγορα θα δείξει, αναλόγως αναγκών) τι θα βρω για να μην ξενερώσω. Όμως το γκάζι και δη των τούρμπο είναι γλυκό... πολύ γλυκό και θα έμπαινα σε πειρασμό αν διάλεγα σήμερα....
-
RE: Βmw 120i vs Golf GTi σε κλειστο ορεινό στροφιλίκι
Αυτό που γράφει από την αρχή ο Νίκος, και αν κάνω λάθος ας με διορθώσει, είναι πως η 120 θα έχει καλύτερη αίσθηση και μπορείς, όταν την μάθεις, να την κάνεις περίπου ότι θες σε μεγαλύτερο βαθμό από το gti και σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Αυτό δηλάδή που όλοι θεοποιούμε, απο το 1992 τουλάχιστον που άρχισα να διαβάζω 4Τ, όταν αναφέρουμε το ραλί ή το μχ5 ή ότι αντίστοιχο. Και σε ένα ορεινό στροφιλίκι θα προτιμούσα την 120. Για τους λόγους που προτίμησα και πριν 2 χρόνια φοκους 1,6 αντί για γκολφ 1,4 gt αν και δεν είναι ανάλογα τα μεγέθη. Βέβαια γούστα είναι αυτά και είναι υποκειμενικά αλλά το αντικειμένικο είναι πως πάνω στην στροφή χαίρομαι να στρίβω με το φόκους ενώ βγαίνοντας απο την στροφή χαιρόμουνα την επιτάχυνση του gt, χωρίς να είμαι χεράς. Αλλωστε για αυτό προτιμώ την ανάβαση από την κατάβαση! Είναι πιο εύκολη!
-
RE: Εταιρικό με 60-65Κ
Στην θέση του θα διάλεγα την προσωπική μου συμπάθεια Subaru Legasy 3.0R spec B και όσα extra τραβάει η ψυχούλα του... Δεν δείχνει σπορ, κάθε άλλο μάλιστα, αλλά
-
RE: Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?
Bill 33... Δυστυχώς η κούκλα αλλάζει τρίχα τουλάχιστον μια φορά το χρόνο και φυσικά αλλάζει και τώρα, το να ανοίξουμε μια παπλωματοποιία το έχουμε σκεφτεί άπειρες φορές, κρίμα να πάει χαμένη τόση τρίχα, όσοι δεν το έχουν δει δεν μπορούν να το φανταστούν ...... Hunter οι τρελοί είναι ελεύθεροι απο ότι φαίνεται.....
-
RE: Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?
Για να μην ανοίξω νέο θέμα θα το γράψω εδώ. Αυτό είναι το κατοικίδιο μας...
http://img147.imageshack.us/img147/7462/p60700041lx.jpg
http://img85.imageshack.us/img85/372/p31100051tb.jpg... αν μπορεί να χαρακτηριστεί κατοικίδιο μιας και είναι μέλος της οικογένιας στην ουσία. Σιβηρικό χάσκι, θηλυκό, ονόματι Νάγια, 4 ετών και 3 μηνών πλέον, τελείως άκακο όπως και είναι τα χάσκι αν δεν εκπαιδευθούν διαφορετικά.
Μέσα σε μια εβδομάδα λοιπόν και ενώ έκανε την βόλτα της, με την αδελφή μου ως συνήθως, δεχτηκαν δύο φορές επίθεση. Την μια προχθές, φραστική μόνο ευτυχώς, απο μια 'κυρία' του στυλ 'παρε το βρωμοσκυλό σου απο δω γιατι θα το κλωτσήσω' με εμφανή την διάθεση να το κάνει, και πριν μια εβδομάδα απο ενα 70αρη 'κύριο' ο οποίος, αφού αλληλοβρίστηκαν ελαφρώς, την έριξε και 2-3 μπουνιές στο κεφάλι. Δεν είχαμε, καλώς ή κακώς, την διαύγεια να καλέσουμε αστυνομία άμμεσα τότε και έμεινε εκεί η ιστορία. Και τα δύο γεγονότα έγιναν πάνω σε πεζοδρόμιο μετά τις 10 το βράδυ και ο σκύλος είναι πάντα με λουρί, για την δική του προστασία (τα χάσκι είναι χαζά...).
Απλά πέρα απο τα ζώα που συντηρεί ο καθένας υπάρχουν και τα άλλα, τα δίποδα, που σπάνια τα συναντά απο τόσο κόντα κανείς αλλά όταν συμβαίνει μένω έκπληκτος μπροστά στο τι μπορεί να έχει το κεφάλι του καθενός. Καθώς το σκεφτόμουνα σήμερα μου ήρθε στο νου ο τίτλος ενός άλλου θέματος του φόρουμ ... 'ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ'. -
RE: FORD FORUM
Nέο ρεκόρ κατανάλωσης είδα εχθές στην διαδρομή Π. Φάληρο-Καζίνο Πάρνηθαας όταν και είδα 11 ακριβώς . Βέβαια μέχρι να επιστρέψω είχε πέσει πάλι κάτω απο 8 άλλα ήταν μια ένδειξη για την τεράστια διαφορά μεταξύ οικονομικής και χαρόύμενης οδήγησης. Όσο για την συμπεριφορά στην ανάβαση . Αν δεν μου βγάλει και χαζοπροβλήματα τότε
-
Mάνο, απο το πρώτο κιόλας ταξίδι, μόλις που ακούστηκε από την πόρτα του οδηγού κάτι . Στην αρχή νόμιζα και εγώ πως είναι απο τον καθρέπτη αλλά ακούγεται και σε μικρές ταχύτητες (πόλης) είναι όμως τόοοσο ελάχιστος που ούτε από που ακούγεται δεν μπορώ να βρώ. Υποθέτω πως, στο δικό μου τουλάχιστον, έχει να κάνει με την συναρμογή κάποιου πλαστικού, εσωτερικά ή και εξωτερικά, στις πόρτες.Και το λέω αυτό γιατί σε λίγο κακό χώμα που πήγα ακούστηκε και από κάποια πίσω πόρτα κάτι παρόμοιο. Στα επίπεδα που είναι όμως δεν πρόκειται να ασχοληθώ παραπάνω
-
'Ολα τα παραπάνω με χρήση του cruise control, όπου ήταν δυνατό, και συνειδητά ήρεμη οδήγηση, όσο ήταν δυνατόν. Θα κάνω και ένα συγκριτικό χωρις περιορισμούς...