-
Από αυτήν την άποψη ναι.
-
@antonmone said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Εγώ εχω 14 αρα crt ,κάτω από το στεφάνι,δίπλα από το σπασμένο παραθυρόφυλλο με το γεράνι!
Η Δραπετσωνα μου λείπει μονο!Ελπίζω μόνο να μην ασπαζεσαι τις μπουρζουαδικες συνήθειες με τις έγχρωμες και τα τηλεκοντρόλ...
-
@lap said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Έχεις ιδέα από τηλεοράσεις; Δεν είναι καθόλου κακές οι hisense; Έχουν καλές βαθμολογίες στα τεστ.
Σε εμένα αναφέρεσαι; Γιατί δεν βλέπω παράθεση…
Αν ναι έχω ιδέα. Η συγκεκριμένη καλη είναι να βλέπεις κάνα ελεύθερο κανάλι ναι. Έως εκεί.
Με αυτά που ζητούσε ο άνθρωπος είναι εκτός… -
@dettol said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
φανης = φωνη λογικης.... αρκει το θεμα να μην ειναι διαστασεις αυτοκινητων
Και εκεί φωνή λογικής ειναι, αλλά σου έχει κάνευ πλύση εγκεφάλου ο παγωμένος που θέλει 2 μέτρα αμάξι να μην χωράει!
-
@chrisk6 said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Έχεις ιδέα από τηλεοράσεις; Δεν είναι καθόλου κακές οι hisense; Έχουν καλές βαθμολογίες στα τεστ.
Αν ναι έχω ιδέα. Η συγκεκριμένη καλη είναι να βλέπεις κάνα ελεύθερο κανάλι ναι. Έως εκεί.
Με αυτά που ζητούσε ο άνθρωπος είναι εκτός…Μάλλον επειδή και το παιδί που ξεκίνησε το θέμα ίσως δεν γνωρίζει τι σημαίνει "κλείδωμα" κονσόλας με hdmi 2.1 θα πρεπε να κάνεις λίγο φροντιστήριο
-
@piliourits said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Με αυτά που ζητούσε ο άνθρωπος είναι εκτός…Μάλλον επειδή και το παιδί που ξεκίνησε το θέμα ίσως δεν γνωρίζει τι σημαίνει "κλείδωμα" κονσόλας με hdmi 2.1 θα πρεπε να κάνεις λίγο φροντιστήριο
Εγώ αυτή που πρότεινα την έβαλα για λίγο απ όλα και να καλύπτει το gaming.
Όσοι θέλουν να διαβάσουν και reviews ας χαζέψουν λίγο το rtings. -
@gatoz said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
επι της ερωτησεως
https://www.skroutz.gr/s/55335604/Hisense-Smart-Tileorasi-65-4K-UHD-LED-65E77NQ-HDR-2024.html
που το ξερω οτι ειναι ακριβοτερη, αλλα οχι πολυΟύτε καν. Νεξτ…
ολα ειναι θεμα μπατζετ
οι χάισενς ειναι πολυ τιμιες -
επι της ερωτησεως
https://www.skroutz.gr/s/55335604/Hisense-Smart-Tileorasi-65-4K-UHD-LED-65E77NQ-HDR-2024.html
που το ξερω οτι ειναι ακριβοτερη, αλλα οχι πολυΟύτε καν. Νεξτ…
ολα ειναι θεμα μπατζετ
οι χάισενς ειναι πολυ τιμιεςΔεν αντιλέγω. Είναι πολύ δυνατή «μάρκα».
Αλλά σε αυτά τα χρήματα δεν θα αγόραζα αυτήν (εγώ). -
Για VFM πολυ καλές είναι. Πολύ καλές τηλεοράσεις ΔΕΝ είναι
Εγώ αν ήθελα καλή τηλεόραση μάλλον σε oled LG θα πήγαινα. Ή Samsung και Sony σαν δεύτερη επιλογή
-
@cirus said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Εγώ αν ήθελα καλή τηλεόραση μάλλον σε oled LG θα πήγαινα. Ή Samsung και Sony σαν δεύτερη επιλογή
δεν ξερω τι λες, αλλα εχω μια σονυ και απλα τον παιρνει...
σκατα λειτουργικο εχει, κακιστη υλοποιηση του αντροντ τιβι
απο εικονα καλουτσικη -
@panos2171 : Νομίζω ότι η λύση μπορεί να είναι η TCL 65C655. Android TV, QLED και τελευταίο μοντέλο στα 540 Ευρώ. 60 Hz μεν σε τηλεοπτικό πρόγραμμα (σε αυτά τα λεφτά και αυτό το μέγεθος δεν μπορείς να τα έχεις όλα) αλλά έχει gaming mode με υποστήριξη HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR και 120Hz VRR, FreeSync Premium και 240Hz Game Accelerator.
Ένας καλός συμβιβασμός ανάμεσα στον προϋπολογισμό σου και τα θέλω σου. -
Το game accelerator θα είναι χειρότερο
Καλύτερα raw το υλικό, διότι τέτοια κόλπα απαιτούν τρελα τσιπακια
-
δεν ξερω τι λες, αλλα εχω μια σονυ και απλα τον παιρνει...
σκατα λειτουργικο εχει, κακιστη υλοποιηση του αντροντ τιβι
απο εικονα καλουτσικηΚοίτα και γω plasma panasonic έχω που είναι μάπα το λογισμικό αλλά χέστηκα βάζω boxaki. Σε εικόνα όμως ήταν κορυφαία όταν την πήρα
Στην τηλεόραση το σημαντικό είναι η εικόνα , τα υπόλοιπα για μένα είναι μη σημαντικά. Όλες παίρνουν boxakia να κάνουν ότι θες
-
@harisma23 said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
@panos2171 : Νομίζω ότι η λύση μπορεί να είναι η TCL 65C655. Android TV, QLED και τελευταίο μοντέλο στα 540 Ευρώ. 60 Hz μεν σε τηλεοπτικό πρόγραμμα (σε αυτά τα λεφτά και αυτό το μέγεθος δεν μπορείς να τα έχεις όλα) αλλά έχει gaming mode με υποστήριξη HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR και 120Hz VRR, FreeSync Premium και 240Hz Game Accelerator.
Ένας καλός συμβιβασμός ανάμεσα στον προϋπολογισμό σου και τα θέλω σου.Θα την έχω στα υπόψιν λόγω game accelerator. Τα τηλεοπτικά κανάλια τα ξεχνάμε, δε τα βλέπω.
-
This post is deleted! -
Εχετε υφασμάτινη επένδυση στον τοίχο;
-
Κοίτα και γω plasma panasonic έχω που είναι μάπα το λογισμικό αλλά χέστηκα βάζω boxaki. Σε εικόνα όμως ήταν κορυφαία όταν την πήρα
Γνώστης!! Ακόμα έχω την 42αρα Πανασόνικ. Την εικόνα των Plasma, ειδικά σε μάυρο, καμία δεν την έχει φτάσει ακόμα. Κορυφή ήταν η Pioneer (που μετά την αγόρασε η Πανασόνικ) και αμέσως μετά Πανασόνικ....εύγε!! Εκτός από αμάξια κατέχεις και από τηλεοράσεις
-
-
This post is deleted! -
Τι εννοείς;;;
Τι είναι;;Πολύ ωραίο είναι!!
Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους