-
315 Nm η Honda, 206 Nm η Toyota.
-
@super-t said in Honda Civic:
Συμπληρώνω, 315 απ'ευθείας στους τροχούς, 206 μέσω του επικυκλικου κιβωτίου.
-
To 2λιτρο Corolla Cross 206nm εχει συνδιαστικα?
-
@alexandros-k said in Honda Civic:
To 2λιτρο Corolla Cross 206nm εχει συνδιαστικα?
206 Nm ο ηλεκτροκινητήρας, 190 Nm ο βενζινοκινητήρας. Δεν αναφέρει συνδιαστικά η Toyota και δεν πρέπει να είναι η πρόσθεση απλά λόγω του eCVT.
@ektoras said in Honda Civic:
Συμπληρώνω, 315 απ'ευθείας στους τροχούς, 206 μέσω του επικυκλικου κιβωτίου.
Και στην Toyota απευθείας στους τροχούς (στο διαφορικό) είναι συνδεδεμένος ο ηλεκτροκινητήρας κίνησης.
-
Ενω η honda το βγάζει αθροιστικά;
-
-
@stavtsim said in Honda Civic:
Παίδες φίλος από Bmw μου λέει ότι πάνε συνεργείο κάτι ιδιοκτήτες με αμάξια των 60 κ 70 χιλιάδων με προβλήματα από τα 1000 χλμ..
Εεε ναι εννοείται αυτό....δεν είναι κάτι νέο ούτε άγνωστο. Δεν αγοράζει BMW για την αξιοπιστία, άλλες χάρες έχει και φυσικά πρέπει να έχεις φράγκα, δεν είναι για τον καθένα.
-
@otokomae said in Honda Civic:
@lap said in Honda Civic:
Ίδια ροπή δεν έχουν τα ηλ μοτέρ τους;
Corolla 190nm
Civic 310nmH Toyota δεν αναφέρει συνδυαστική ροπή νομίζω. Η ιπποδύναμη (που είναι αυτό που μετράει) είναι ίδια και μάλιστα το καινούριο δίλιτρο της Toyota είναι πιο δυνατό. Σίγουρα το Civic φαίνεται συνολικά καλύτερο αυτοκίνητο, αλλά θέλω να δω μετρήσεις επιδόσεων απέναντι στην Corolla με το νέο δίλιτρο υβριδικό.
-
@realzeus said in Honda Civic:
Corolla 190nm
Civic 310nmH Toyota δεν αναφέρει συνδυαστική ροπή νομίζω. Η ιπποδύναμη (που είναι αυτό που μετράει) είναι ίδια και μάλιστα το καινούριο δίλιτρο της Toyota είναι πιο δυνατό. Σίγουρα το Civic φαίνεται συνολικά καλύτερο αυτοκίνητο, αλλά θέλω να δω μετρήσεις επιδόσεων απέναντι στην Corolla με το νέο δίλιτρο υβριδικό.
Με το παλιό κορολα 2.0/180 έχει καθαρό κεφάλι το νέο σιβικ. Πιστεύω ότι και με τον νέο 197 λόγω έξτρα βάρος και σχήματος το σιβικ θα κρατά έστω και οριακά το κεφάλι
https://zeperfs.com/en/duel7902-10289.htm -
@tkin73 said in Honda Civic:
Corolla 190nm
Με το παλιό κορολα 2.0/180 έχει καθαρό κεφάλι το νέο σιβικ. Πιστεύω ότι και με τον νέο 197 λόγω έξτρα βάρος και σχήματος το σιβικ θα κρατά έστω και οριακά το κεφάλι
https://zeperfs.com/en/duel7902-10289.htmΑρκετά μεγάλη διαφορά υπέρ του Honda, δεν την περίμενα. Λογικά ακόμα και το καινούριο δίλιτρο Corolla θα είναι πιο αργό από το Civic.
-
Θα ειναι πραγματικά ενδιαφέρουσα σύγκριση. Υπόψιν το νέο σύστημα της toyota έχει ίδιας δύναμης ηλεκτρικό μοτέρ και σχεδόν διπλάσιο από το παλαιό.
-
@tkin73 said in Honda Civic:
Corolla 190nm
https://zeperfs.com/en/duel7902-10289.htmΑρκετά μεγάλη διαφορά υπέρ του Honda, δεν την περίμενα. Λογικά ακόμα και το καινούριο δίλιτρο Corolla θα είναι πιο αργό από το Civic.
Και εγώ έτσι νομίζω. Μεγάλη επιτυχία της Χόντα που σε φουλ υβριδικό με τόσες μπαταρίες κατάφερε να μείνει κάτω από τα 1600 κιλά.
-
Ίδιο μέγεθος μπαταρίας με της Toyota έχει πάνω κάτω και λιθίου που ρίχνει τα κιλά της.
-
Δείτε και με το epower κασκαι σχεδόν 200 κιλά ελαφρύτερο το σιβικ και παρά τα 190 άλογα του είναι λίγο ταχύτερο .
https://zeperfs.com/en/duel10505-10289.htm -
Καλά οι bmw έχουν θέματα αξιοπιστίας. Είναι γνωστό. Αλλά είναι και αυτες αμαξαρες.
Ειδικά πάνω στη ράμπα του συνεργείου πάνε τρένο και καίνε λιγότερο και απο ηλεκτρικό πατίνι............ αμαξάρες!
-
@ggab said in Honda Civic:
Καλά οι bmw έχουν θέματα αξιοπιστίας. Είναι γνωστό. Αλλά είναι και αυτες αμαξαρες.
Ειδικά πάνω στη ράμπα του συνεργείου πάνε τρένο και καίνε λιγότερο και απο ηλεκτρικό πατίνι............ αμαξάρες!
Τελικά τι θεωρείται αμαξάρα σε ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ γιατί έχει χαθεί πλέον η ουσία εδω μέσα .
Το αμάξι που δεν βγάζει προβλήματα και καίει 3.5 λίτρα στα 100 μόνο ?@gtsartsal Το Leon φοράει και τον 4 κύλινδρο 1.5 ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον 3κύλινδρο
Εφόσον εμείς που θέλουμε να βγάζουμε γούστα με το αμάξι μας αποδεχόμαστε τον κόσμο που κοιτάει την κατανάλωση ή την αξιοπιστία και μόνο γιατί είναι δύσκολο να υπάρχει και το ανάποδο ?
Τι σκατά απο την τσέπη σας τα αγοράζουμε?
Το έχω ξαναγράψει με έχει εντυπωσιάσει το φορουμ εδω μέσα , δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού τόσο μίσος για συγκεκριμένες μάρκες και αγάπη για 2-3 τόσα χρόνια που κυκλοφορώ σε φορουμς -
Εξαιρετικό και συμφωνά με το Drive. Αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας!
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-honda-civic-ehev
-
Το έχω ξαναγράψει με έχει εντυπωσιάσει το φορουμ εδω μέσα , δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού τόσο μίσος για συγκεκριμένες μάρκες και αγάπη για 2-3 τόσα χρόνια που κυκλοφορώ σε φορουμς
Δεν έχεις δίκιο σε αυτό. Εξαρτάται που εστιάζεις...
Αν διαβάσεις τα σχόλια εδώ στο σιβίκ, θα δεις οτι τα μισά είναι αρνητικά όπως
ότι είναι πανάκριβο , ότι δεν θα πουλήσει, τι προσφέρει παραπάνω από ένα 10κ κατω κλπΑν διαβάσεις τα σχόλια στο corolla cross θα δεις οτι τα μισά είναι
παππουδιέρα, για συνταξιούχους,
πλαστικά ψεύτικα, γιαπωνιλα κλπΣε άλλες μάρκες θα διαβάσεις για αδμπλου, για dsg, για βλαβες κλπ
Αν διαβάσεις όλα τα σχόλια σε ένα thread (νομίζω έτσι λέγεται) για ένα μοντέλο και το καλοσκεφτείς, δημιουργείται όντως μια εικόνα για αυτό. Με τα θετικά του και τα αρνητικά του.
Ε, αυτό ακριβώς εξυπηρετεί ένα αυτοκινητιστικό φορουμ.
-
Ο κόσμος κουράστηκε πλέον απο αυτοκίνητα με "ψυχή" και "προσωπικότητα" που σου βγάζουν την ψυχή στο τέλος
Όπως κουράστηκε και απο πειράματα με "επαναστατικές" τεχνολογίες σε βάρος της τσέπης του
Με τις τιμές των καινούργιων αυτοκίνητων και των καυσίμων στα ύψη, προτιμά την σιγουριά της μεγάλης εγγύησης ,τις σωστές τιμές, την χαμηλή κατανάλωση ,την μεταπώληση
τώρα που βαδίζει στην χρεωκοπία η εταιρεία με τον μεγαλύτερο δανεισμό
η HONDA είναι όλο προσόντα μην πάρετε CC!
-
@tsofras said in Honda Civic:
@ggab said in Honda Civic:
Τελικά τι θεωρείται αμαξάρα σε ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ γιατί έχει χαθεί πλέον η ουσία εδω μέσα .
Το αμάξι που δεν βγάζει προβλήματα και καίει 3.5 λίτρα στα 100 μόνο ?@gtsartsal Το Leon φοράει και τον 4 κύλινδρο 1.5 ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον 3κύλινδρο
Εφόσον εμείς που θέλουμε να βγάζουμε γούστα με το αμάξι μας αποδεχόμαστε τον κόσμο που κοιτάει την κατανάλωση ή την αξιοπιστία και μόνο γιατί είναι δύσκολο να υπάρχει και το ανάποδο ?
Τι σκατά απο την τσέπη σας τα αγοράζουμε?
Το έχω ξαναγράψει με έχει εντυπωσιάσει το φορουμ εδω μέσα , δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού τόσο μίσος για συγκεκριμένες μάρκες και αγάπη για 2-3 τόσα χρόνια που κυκλοφορώ σε φορουμςΦίλε μου,όταν στο αυτο-κίνητο χάνεται το αυτο ,διότι θέλει σπρώξιμο και κουβάλημα στο συνεργείο,ότι και να λέμε για το πως ήταν όταν υπήρχε το αυτο,δεν αρκεί!
Όπως και να το κάνουμε χάνεται το πρώτο απαραίτητο στοιχείο για να περάσουμε στα δευτερεύοντα...........
Honda Civic