-
@tolisk20 said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
το υβριδικο πειτε μου εναν λογο να το προτιμησω και να μην παρω lexus lbx?
Τα οδηγείς και κρίνεις.
-
Ακόμη και ο "Φάνης" του Autogefuhl αναγκάζεται να παραδεχτεί αρκετά πράγματα.
Φαντάζομαι ότι του ήταν αρκετά δύσκολο γιατί μόνο που δεν έγραφε στο μέτωπο την αντιπάθεια του, αλλά παρόλα αυτά μάλλον δεν μπόρεσε να κάνει αλλιώς.Τελικά η Stellantis δεν φώναξε "πληρωμένους" δημοσιογράφους.
-
Όταν δημοσιευτούν οι καταλόγοι των ανταλλακτικών θα φανεί αν η ανάρτηση/πέδηση/διεύθυνση έχουν όλα τους ίδιους κωδικούς με τα υπόλοιπα χρέπια του ομίλου και τότε θα δούμε αν το υποτιθέμενο "Ιταλικό στήσιμο" ήταν όντως πραγματικότητα η placebo / promotion του στυλ "Να πούμε κάνα καλό λόγο να μας ξανακαλέσει ο όμιλος για all inclusive πληρωμένο ταξιδάκι στο μέλλον".
-
Απογοήτευση, τέρμα πλαστικούρα μέσα. Ειδικά ο τετραγωνισμένος πίνακας οργάνων με το telescope γύρω είναι για γέλια. Μόνο Alfa Romeo δεν είναι αυτό το γαλλικό κονσερβοκούτι. French car built in Poland with Chinese battery
-
@alex-mix said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Πιστεψε με πρεπει να ειμαι απο τους ελαχιστους που τους αρεσει ο ηχος του ecvt .
Σύμφωνα με ιδιοκτήτη miata το YC στο πατα ασε του γκαζιού ακούγεται σαν touareg V6
-
@ferongr said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
promotion του στυλ "Να πούμε κάνα καλό λόγο να μας ξανακαλέσει ο όμιλος για all inclusive πληρωμένο ταξιδάκι στο μέλλον".Δεν παίζει αυτό. Αφενός γιατί ο όμιλος θα ξανακαλέσει τα μεγάλα μέσα ό,τι και να γράψουν.
Αφετέρου γιατί όλοι καλούν όλους. Οπότε θα ξαναπάνε έτσι κι αλλιώς παντού.
Βρείτε άλλο επιχείρημα από τους πληρωμένους δημοσιογράφους για το ότι η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με αυτό που έχετε πλάσει στο κεφάλι σας. Δεν το λέω μόνο για σένα αλλά για όσους το επικαλούνται. -
@dimsabas said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
promotion του στυλ "Να πούμε κάνα καλό λόγο να μας ξανακαλέσει ο όμιλος για all inclusive πληρωμένο ταξιδάκι στο μέλλον".Δεν παίζει αυτό. Αφενός γιατί ο όμιλος θα ξανακαλέσει τα μεγάλα μέσα ό,τι και να γράψουν.
Αφετέρου γιατί όλοι καλούν όλους. Οπότε θα ξαναπάνε έτσι κι αλλιώς παντού.
Βρείτε άλλο επιχείρημα από τους πληρωμένους δημοσιογράφους για το ότι η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με αυτό που έχετε πλάσει στο κεφάλι σας. Δεν το λέω μόνο για σένα αλλά για όσους το επικαλούνται.Εγω παντως ευχομαι σιγα σιγα (μακαρι γρηγορα)να καλουν και cartalk
-
@monman2 said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Πιστεψε με πρεπει να ειμαι απο τους ελαχιστους που τους αρεσει ο ηχος του ecvt .
Σύμφωνα με ιδιοκτήτη miata το YC στο πατα ασε του γκαζιού ακούγεται σαν touareg V6
Φιλε αληθεια μου αρεσει και στο προηγουμενο chr μου αρεσε και στο καινουργιο.
Υ.Γ Λες να κανω τεστ ντραϊβ και YC ?Δεν εχω κανει -
@jimkl-0 said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Απογοήτευση, τέρμα πλαστικούρα μέσα. Ειδικά ο τετραγωνισμένος πίνακας οργάνων με το telescope γύρω είναι για γέλια. Μόνο Alfa Romeo δεν είναι αυτό το γαλλικό κονσερβοκούτι. French car built in Poland with Chinese battery
Ειναι ομορφο αμαξι ειτε γαλλικο ειτε ιταλικο..Εχει φαει ομως ιδιαιτερο προμοταρισμα με το σπορτιφ πακετο με τις 20αρες ζαντες της κορυφαιας εκδοσης που οταν το δεις με τις 17αρες της αρχικης αλλαζει πολυ το πραγμα..το ιδιο και μεσα με τα ημιμπακετ..
-
Alpha ποιοτης γαλλικη μπούρδα!
-
Για γέλια όλοι οι χέητερς..
Ιδιαίτερα αυτοί που τρελλαίνονται για άουντι και θεωρούν πλέμπα τα σκόντα και τα σέατ....
Η καυλώνουν με την λέξους....
-
@jimkl-0 said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Απογοήτευση, τέρμα πλαστικούρα μέσα.
Αυτό με την πλαστικούρα μεγάλο φάουλ.
Ελπίζω να το ξανά σκεφτούν. -
@criuser said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Αρχικα για γελια ειναι το ιδιο αμαξι με 9 διαφορετικα σηματα….!!
Είπαμε ποιοτητα alpha alpha!!
-
@criuser said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Ιδιαίτερα αυτοί που τρελλαίνονται για άουντι και θεωρούν πλέμπα τα σκόντα και τα σέατ....
Η καυλώνουν με την λέξους....
Δεν πειράζει.
Θα το βλέπουν να έχει πλημμυρίσει τους δρόμους, όπως τα 3008, 2008, Aircross, 208, κτλ και θα τους κάθεται στραβά.
Αξία ανεκτίμητη. -
Φιλε αληθεια μου αρεσει και στο προηγουμενο chr μου αρεσε και στο καινουργιο.
Υ.Γ Λες να κανω τεστ ντραϊβ και YC ?Δεν εχω κανειΝαι είναι εξαιρετικό, ειδικά με την τιμή που είχε όταν βγήκε ήταν τρελό vfm αλλά και τώρα με αυτά τα λεφτά αν θες υβριδικό δε βλέπω κάτι άλλο.
-
Λίγο υπερβολικός ο φίλος μας...
Όταν δημοσιευτούν οι καταλόγοι των ανταλλακτικών θα φανεί αν η ανάρτηση/πέδηση/διεύθυνση έχουν όλα τους ίδιους κωδικούς με τα υπόλοιπα χρέπια του ομίλου και τότε θα δούμε αν το υποτιθέμενο "Ιταλικό στήσιμο" ήταν όντως πραγματικότητα η placebo / promotion του στυλ "Να πούμε κάνα καλό λόγο να μας ξανακαλέσει ο όμιλος για all inclusive πληρωμένο ταξιδάκι στο μέλλον".
Μπορείς να κάνεις διαφορετικές ρυθμίσεις (π.χ. κάμπερ, κάστερ κλπ), ακόμα και με ίδιους κωδικούς ανταλλακτικών. Είναι όμως σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει διαφορετικούς κωδικούς (π.χ. σε αμορτισέρ). Εδώ το Focus Mk1 είχε διαφορετικούς κωδικούς ανάμεσα στις διαφορετικές εκδόσεις του (και δεν μιλάω για τις ST/RS). Τα απλά μοντέλα φορούσαν τα μπλε Sachs, ενώ η πιο σπορτίφ έκδοση (με ίδιο μοτέρ), τα κόκκινα.
-
-
37900 (προ επιδοτησης) για 156 αλογα. Thanks but no thanks
Μα τι στο διαολο σκεφτονται δεν καταλαβαινω; Πιστευουν οτι υπαρχουν τοσοι πολλοι ανθρωποι που σκιζονται να αγορασουν ηλεκτρικο αλλα μισουν τα τεσλα;
Αλλα πειτε και οσοι ενδιαφερεστε και παρακολουθειτε θερμικα αυτοκινητα, πως σας φαινονται οι τιμες των θερμικων μοντελων; Ισως απλα αδιαφορουν για την ηλεκτροκινηση
-
@dettol said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
37900 (προ επιδοτησης) για 156 αλογα. Thanks but no thanks
Μα τι στο διαολο σκεφτονται δεν καταλαβαινω; Πιστευουν οτι υπαρχουν τοσοι πολλοι ανθρωποι που σκιζονται να αγορασουν ηλεκτρικο αλλα μισουν τα τεσλα;
Αλλα πειτε και οσοι ενδιαφερεστε και παρακολουθειτε θερμικα αυτοκινητα, πως σας φαινονται οι τιμες των θερμικων μοντελων; Ισως απλα αδιαφορουν για την ηλεκτροκινηση
Θα σου απαντήσω εγώ που έχω το PUMA ST
αν έπρεπε σήμερα να διαλέξω μεταξύ αυτού και ενος τεσλα πάλι το puma θα διάλεγα ειδικά τώρα που έχω λύσει το εξοδο βενζινη με ενα μικρό ηλεκτρικο (παλιά το είχα λύσει με ενα παλιο diesel Που έκαιγε ελάχιστα)
Το tesla δεν μπορεί να μου προσφέρει αυτά που μου δίνει το PUMA ST και θα εξηγησω συντομα ωστε να μην κουρασω
το τεσλα δεν είναι σπορ στημένο ούτε σου δίνει την σπορ ευχαρίστηση που σου δίνει το puma ειδικα σε επαρχιακούς δρόμους. Οι απίστευτες επιταχύνσεις είναι σιγουρα κάτι εντυπωσιακο και ωραίο που έχει το τεσλα αλλα δεν αρκει αυτό για να κάνει ενα μοντέλο σπορτ
Ο ήχος είναι ενα μεγάλο Plus για κάποιους από μας (γιατι έτσι εχουμε μάθει τι να κάνουμε η συνήθεια δεν κόβεται εύκολα. Την νεα γενια μπορει να μην την νοιάζει)
τα ταξίδια μπορουν να κανονίζονται τελευταία στιγμη για παντού και με αδειο ρεζερβουαρ
το Τεσλα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ με ότι περιλαμβάνει αυτό, εξυπνος είσαι δεν χρειάζεται να εξηγήσω (μακάρι να έβγαζαν ενα μικρο κάποια στιγμη)
ΛΑΤΡΕΥΩ το ηλεκτρικό μου , είναι 100 φορες καλύτερο μεσα στην πόλη. Ανετο ύσηχο (θα γραψω αλλη φορά). Αυτά γιατι δεν απολαμβάνω την οδήγηση μεσα στην πόλη και το μικρό ηλεκτρικό μου, μου κάνει την ζωή άνετη. Μολις είναι να βγω εθνική αλλάζουν ολα. Λατρεύω το Puma Μου, το θορυβό του, το πως στριβει , συμπεριφερεται , πως αλλάζει κατεύθυνση, να αλλάζω ταχυτητες. ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΩ!!!!!
δεν θα το άλλαζα για ένα τεσλα ακόμη (στο μέλλον ίσως)
ΥΓ οι τιμές τσούζουν πολύ και στα θερμικά και στα ηλεκτρικά
ΥΓ2 Επίσης πρεπει να καταλάβεις οτι το ηλεκτρικο δεν αποτελεί ΚΑΝ επιλογη για τους περισσότερους (δεν έχουν χωρο να παρκαρουν καλά καλά όχι να φορτιζουν σπίτι)
ΥΓ3 Με 37900 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ενα ηλεκτρικο σαν την junior με μονο 156 άλογα. ΟΥΤΕ ΚΑΝ
-
lol που το ST έχει καλύτερο στήσιμο από Model 3.
Alfa Romeo Junior (B-SUV)