-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Επίσης είναι αστείο να μιλάμε για fiat που το μοναδικό που παράγει είναι το 500αρακι, εάν δεν υπήρχε αυτό δεν θα υπήρχε καν σαν εταιρεία πλέον. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει..
Το 500αρακι αν δεν κάνω πολύ λάθος είναι τοπ5 μοντέλο πανευρωπαϊκά. Άρα μαλλον υπάρχει.
-
Από το 500αρακι επιβιώνει γιατι έχει κάνει τρελές πωλήσεις πανευρωπαικα, το tipo δύσκολα θα το δεις κάπου
-
Εγω ουτε Ferrari βλεπω συχνα, αλλά επιβιωνουν κι αυτοι απο οτι λενε
-
πιο συχνά βλέπεις ferrari πλέον παρά punto και tipo
-
Αν ζεις στο Μονακο, ναι
-
η fiat είναι για τους ιταλούς ότι ήταν για εμάς η nissan με το sunny που κατασκευαζόταν στο βόλο και ήταν φθηνό για τον Έλληνα (όποιος είναι πάνω από 40 θα το θυμάται)
-
Και αν ζεις στα νότια επίσης
-
Πάτα "επεξεργασία" και πρόσθεσε ότι θες να πεις. Στο λέω ως ειδήμων του editing.
Ετσι όπως γράφεις κάτω από το προηγούμενο post σου είναι σαν να πιάνεις κουβέντα με τον εαυτό σου
-
Θυμάμαι έιτις, με εν ισχύ τη διακρατική συμφωνία ιταλίας - ιαπωνίας, να πηγαίνεις στη γειτονική χώρα και να βλέπεις 60-70% ιταλικά και το υπόλοιπο όλοι οι λοιποί Ευρωπαίοι μαζί. Και μια φορά τη βδομάδα κάποιο ιαπωνικό. Ποιό; Κατά 99% κάποιο σουζούκι σαμουράι.
Γιατί; βάσει της διακρατικής συμφωνίας, το μεταξύ τους εμπόριο περιοριζόταν στα 5.000 ιχ το χρόνο, οπότε αγόραζαν αυτό που τους έλειπε πιο πολύ απ' όλα : τα 4χ4 της σουζούκι.τότε σπάνιζαν τα 4χ4 γενικώς. -
@clockwork21r said in Toyota Corolla Cross:
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
Άσχετο, αλλά στο νήμα του CX-30 είχε παιχτεί το ίδιο δράμα;
Και παρολο το δραμα, εγω το αγορασα και εν γνωση μου θα πληρωνω 440 καθε χρονο για τα επομενα 5 χρονια και 220 τα μετεπειτα 5 (με βαση τα σημερινα δεδομενα).
Όλα καλά όσα λες, αλλά με μια μικρή διόρθωση: μετά την 5ετία θα πληρώνεις 308 ευρώ κάθε χρόνο για 5 χρόνια ακόμη κι όχι 220.
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Καλά που είναι και ο @fanis75 συνήθως κοιμάται εδώ μέσα....
Φάνη;;;;;
Είχα πάει βόλτα....
-
Για πες!!!!! Καλό;
-
Μεγας Τογιοτακιας με ακρες ο Φάνης!
-
Αν δεν κανονίσει ταξίδι στην μακρινή Γιαπωνια να δούμε από κοντά τον τρόπο κατασκευής με πρότυπα του ταϊτσι Όνο, δεν πιστεύω τίποτα.
-
Καλέ θα του σκιστεί το λαστιχάκι του, που το πας εκει;;;
Για πες μας τώρα... τα πλαστικά... πως ήταν;;;
-
Με γερανό το πήγαν και το πήραν μετά την φωτογράφιση.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Καλά που είναι και ο @fanis75 συνήθως κοιμάται εδώ μέσα....
Φάνη;;;;;
Είχα πάει βόλτα....
Ωραίο το Scro.... Εεεεε το CC Φάνη; Για πες ΑΛΗΘΕΙΕΣ...
-
Για εντυπώσεις όταν βρω χρόνο θα γράψω. Προς το παρόν:
- Όσοι το πήραν έκαναν εξαιρετική αγορά...μακράν την καλύτερη που θα μπορούσαν.
- Όσοι το σκέφτονται....τρέχτε...σηκωθείτε από ντινάνια, καναπέδες και καρέκλες και κλείστε ένα τώρα.
- Οι υπόλοιποι....ας προσέχαμε!!
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Μπα....απλά ζήτησα test drive...δεν έκανα κάτι διαφορετικό...αχαχα!! Το πήρα λιγη περισσότερη ώρα και μόνος μου (με τον πατέρα μου παρέα....αχαχα!!).
-
- Όσοι το σκέφτονται....τρέχτε...σηκωθείτε από ντινάνια, καναπέδες και καρέκλες και κλείστε ένα τώρα.
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Μπα....απλά ζήτησα test drive...δεν έκανα κάτι διαφορετικό...αχαχα!! Το πήρα λιγη περισσότερη ώρα και μόνος μου (με τον πατέρα μου παρέα....αχαχα!!).
ε, ειναι απαραιτητος ενας συνταξιουχος για την περισταση....
-
Μονμαν εσυ?
Toyota Corolla Cross