-
@dimtsi said in Toyota Corolla Cross:
@panos24 said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα σας!
Σε περίπτωση που γνωρίζει κάποιος: Εχω παραγγείλει το CC στα τέλη Ιουνίου, μου είχαν πει τότε πως θα έρθει κάπου στον Φεβρουάριο. Ρεαλιστικό ή όχι;
Επίσης, είναι αξιόπιστη η ενημέρωση από την εφαρμογή? (γράφει ακόμα προφανώς ότι η παραγγελία είναι σε επεξεργασία). Αλλάζει status ποτέ ή μόνο ο αντιπρόσωπος θα με ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη;Εγώ παρηγγειλα Νοέμβριο. Η αλήθεια είναι ότι με πήρε ο έμπορος και μου είπε ότι υπάρχει ένα CC 2.0 σε γκρι. Αυτό είναι το θες ; Εννοείται είπα ναι. Μου είπε θα το έχω τέλη Φεβρουαρίου. Η εφαρμογή βέβαια λέει ότι να ναι. Είναι σε επεξεργασία η παραγγελία μου!!! Ο έμπορος μου είπε ότι κατασκευάζεται. Τεσπα τέλη Φεβρουαρίου
Θέλει 2-3 εβδομάδες να σου αλλάξει το status στην εφαρμογή. Όταν ολοκληρωθεί η παραγωγή ο έμπορος θα έχει και vin number. Με το καλό να παραλάβεις.
-
@petritis said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα σας!
Σε περίπτωση που γνωρίζει κάποιος: Εχω παραγγείλει το CC στα τέλη Ιουνίου, μου είχαν πει τότε πως θα έρθει κάπου στον Φεβρουάριο. Ρεαλιστικό ή όχι;
Επίσης, είναι αξιόπιστη η ενημέρωση από την εφαρμογή? (γράφει ακόμα προφανώς ότι η παραγγελία είναι σε επεξεργασία). Αλλάζει status ποτέ ή μόνο ο αντιπρόσωπος θα με ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη;Εγώ παρηγγειλα Νοέμβριο. Η αλήθεια είναι ότι με πήρε ο έμπορος και μου είπε ότι υπάρχει ένα CC 2.0 σε γκρι. Αυτό είναι το θες ; Εννοείται είπα ναι. Μου είπε θα το έχω τέλη Φεβρουαρίου. Η εφαρμογή βέβαια λέει ότι να ναι. Είναι σε επεξεργασία η παραγγελία μου!!! Ο έμπορος μου είπε ότι κατασκευάζεται. Τεσπα τέλη Φεβρουαρίου
Θέλει 2-3 εβδομάδες να σου αλλάξει το status στην εφαρμογή. Όταν ολοκληρωθεί η παραγωγή ο έμπορος θα έχει και vin number. Με το καλό να παραλάβεις.
Σε ποιό σημείο της εφαρμογής βλέπετε την πορεία της παραγγελίας; Και με ποια στοιχεία γίνεται η αναζήτηση;
Κατέβασα κ το MyT και το MyToyota.
Ευχαριστώ. -
Πλέον το 2.0 και το 1.8 τι χρόνους παράδοσης δίνουν; συνεχίζουν εκείνα τα +12 μήνες και βλέπουμε ή έχουν μαζέψει καθόλου οι χρόνοι;
-
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
Πλέον το 2.0 και το 1.8 τι χρόνους παράδοσης δίνουν; συνεχίζουν εκείνα τα +12 μήνες και βλέπουμε ή έχουν μαζέψει καθόλου οι χρόνοι;
Αρχές Δεκεμβρίου μου είχαν πει στην Polis Θέρμης (Θεσσαλονίκη) περίπου στον χρόνο.
-
@supergeorge said in Toyota Corolla Cross:
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
Αρχές Δεκεμβρίου μου είχαν πει στην Polis Θέρμης (Θεσσαλονίκη) περίπου στον χρόνο.
Για 1.8 ή 2.0?
Δλδ ότι ίσχυε μετά το αρχικό λανσάρισμα. Καμία εξομάλυνση παραγωγής εδώ και 1.5 χρόνο. -
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
@otto-skg said in Toyota Corolla Cross:
Δεύτερο σερβις σήμερα με 0-16 λάδια αυτή τη φορά. Λέω να μην ξαναβάλω 0-20. 25 ευρώ ηταν η διαφορά
καλημέρα Γιώργο
Από ότι κατάλαβα στο service αν δεν τους πεις εσύ βάζουν 0-20.
Πρέπει εσύ να ζητήσεις 0-16 όπως συστήνει η Toyota?Ρωτάω γιατί τον άλλο μήνα πάω για πρώτο service το CC και δεύτερο το C-HR
Καλημέρα Όθωνα. Σωστά αν δεν ζητήσεις 0-16 βάζουν 0-20 και ας ειναι αντίθετο από αυτό που γράφει το manual. Η απάντηση ειναι οτι η toyota στην Ελλάδα για να βγει οικονομικότερο το σερβις δίνει αυτό. Που θα τα πας?
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους !!!
Σήμερα πήρα να κλείσω ραντεβού για service 30.000 για το C-HR
Όταν τους ειπα για το λάδι 0-16, η πρώτη αντίδραση ήταν ότι θα σας βγει πολύ πιο ακριβό, πόσο ;, 160€ το 5lt μόνο το λάδι !!!!!
Όταν τους ειπα ότι το πουλάνε πολύ ακριβό και ότι online κανει 95€ περίπου, μου απάντησαν …. ΑποκλείεταιΤο ραντεβού κλείστηκε για μέσα Ιανουαρίου και θα τους πάω εγώ λάδι 0-16 να βάλουν
Το ίδιο θα κάνω και για το CC σε ένα περίπου μήνα
-
Δεύτερο σερβις σήμερα με 0-16 λάδια αυτή τη φορά. Λέω να μην ξαναβάλω 0-20. 25 ευρώ ηταν η διαφορά
καλημέρα Γιώργο
Πρέπει εσύ να ζητήσεις 0-16 όπως συστήνει η Toyota?Ρωτάω γιατί τον άλλο μήνα πάω για πρώτο service το CC και δεύτερο το C-HR
Καλημέρα Όθωνα. Σωστά αν δεν ζητήσεις 0-16 βάζουν 0-20 και ας ειναι αντίθετο από αυτό που γράφει το manual. Η απάντηση ειναι οτι η toyota στην Ελλάδα για να βγει οικονομικότερο το σερβις δίνει αυτό. Που θα τα πας?
Όταν τους ειπα για το λάδι 0-16, η πρώτη αντίδραση ήταν ότι θα σας βγει πολύ πιο ακριβό, πόσο ;, 160€ το 5lt μόνο το λάδι !!!!!
Όταν τους ειπα ότι το πουλάνε πολύ ακριβό και ότι online κανει 95€ περίπου, μου απάντησαν …. ΑποκλείεταιΤο ραντεβού κλείστηκε για μέσα Ιανουαρίου και θα τους πάω εγώ λάδι 0-16 να βάλουν
Αποκλείεται! Το καπέλο το υπολογίστε κύριε;
-
@Otto-SKG Χρόνια πολλά.
Αυτό το «αποκλείεται» το έχω ακούσει και εγώ σε 2-3 περιπτώσεις ανατολικά και δυτικά. Τέτοια υπεροψία. Πλέον εχω ρίξει ενα τεράστιο Χ... με λαμπλακια και γιρλάντες λόγω εορτών.. 236 ευρώ βγηκε το σερβις των 30.000. με 0-16 ENEOS που ειναι και ΟΕΜ για την toyota. Ακου εκει 150 το λάδι... -
καλημέρα Γιώργο
Του έδωσες τον κωδικό που ανέβασα για το 5λιτρο γνήσιο 0-16 και σου έδωσε τέτοια τιμή ή σου είπε την τιμή επιτόπου και "στο περίπου", γιατί βαριόταν να ψάξει;
Την ακριβή τιμή του λαδιού δεν την ξέρουν στο service, αλλά στα ανταλλακτικά.
Πάρε αύριο στα ανταλλακτικά και ξαναρώτα τους, να το ψάξουν με τον συγκεκριμένο κωδικό 08880-83889.
Το 5λιτρο γνήσιο 0-16 τον Απρίλιο του '23 που έκανα service είχε (προ έκπτωσης) 132 ευρώ και με 10% έκπτωση βγήκε στα 119 ευρώ. Δεν νομίζω να ακρίβυνε τόσο πολύ.
Αν τους πας λαδι απο το ελεύθερο εμπόριο, έστω και με ετικέτα Toyota, στην απόδειξη πιθανότατα θα γράψουν λάδια πελάτη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...
Επειδή είσαι μερακλής, σου προτείνω για 20-30 ευρώ διαφορά να μην παίζεις με τα λάδια. -
Τα εχουμε πει τοσες φορες και σε αλλα θεματα Τογιοτα...
Τους πας το δικο σου λαδι, πχ Liqui Moly 0/16 και στο βαζουν χωρις κανενα προβλημα με την εγγυηση.
Το οτι σημειωνουν "λαδια πελατη" ειναι επειδη πρεπει να σημειωσουν τι λαδια μπηκαν, ρωτανε μαλιστα και ποια λαδια ειναι.
-
Το πρόβλημα είναι αν σου τύχει κάτι, (όπως ο κάτοχος στο FB), που να έχει έστω και μικρή σχέση με το λιπαντικό και σε αρχίσουν στις μ@λ@κ@@ς.
https://www.facebook.com/groups/370869606852960/permalink/1394141991192378/
-
δεν μπορω να διαβασω τι επαθε ο κατοχος. Αν εχεις αμφιβολιες, μπορεις να ρωτησεις εκει που κανεις το σερβις. Υπαρχει σχετικη νομοθεσια εδω και πολλα χρονια.
-
To πιο απλό θα ήταν να γράφουν/συμπληρώνουν στην απόδειξη μαζί με το "λάδια πελάτη" και το είδος π.χ. " 0-16, προδιαγραφών τάδε, καθ'όλα συμβατά και προβλεπόμενα".
Αλλά μετά πως θα πουλήσουν τρέλα σε πιθανή στραβή; -
@panormus772 said in Toyota Corolla Cross:
To πιο απλό θα ήταν να γράφουν/συμπληρώνουν στην απόδειξη μαζί με το "λάδια πελάτη" και το είδος π.χ. " 0-16, προδιαγραφών τάδε, καθ'όλα συμβατά και προβλεπόμενα".
Αλλά μετά πως θα πουλήσουν τρέλα σε πιθανή στραβή;σου ειπα, γραφουν τι λαδια βαζεις. Τα υπολοιπα δεν χρειαζονται να τα γραψουν γιατι ειναι προφανες πως βαζουν συμβατα λαδια. Τι αλλο θα εβαζαν σε αυτοκινητα εντος εγγυσησς;
Ρωτησα τον υπευθυνο του συνεργειου αν εχω θεμα με την εγγυηση και η απαντηση ηταν "μα θα σας το ελεγα αν ειχατε θεμα με την εγγυηση ειδικα σε καινουργιο αυτοκινητο".
Και περα απο ολα τα παραπανω, ειναι θεμα νομοθεσιας, δεν μπορει κανενας να πουλησει τρελα. Απο εκει και περα, καντε οτι νομιζετε.
-
Ακριβως αυτο. Τους πας approved λαδι που πληροι τις προδιαγραφες, το σημειωνουν στην αποδειξη κι απο κει και περα εαν προκυψει θεμα μελλοντικα με εγγυηση αναλαμβανουν οι δικηγοροι. Απλα πραγματα.
160 δεν εχουν ουτε τα λαδια του Κεϋμαν που θελει και 8λτ.
-
@spiros-0 said in Toyota Corolla Cross:
@panormus772 said in Toyota Corolla Cross:
Αλλά μετά πως θα πουλήσουν τρέλα σε πιθανή στραβή;σου ειπα, γραφουν τι λαδια βαζεις. Τα υπολοιπα δεν χρειαζονται να τα γραψουν γιατι ειναι προφανες πως βαζουν συμβατα λαδια. Τι αλλο θα εβαζαν σε αυτοκινητα εντος εγγυσησς;
Ρωτησα τον υπευθυνο του συνεργειου αν εχω θεμα με την εγγυηση και η απαντηση ηταν "μα θα σας το ελεγα αν ειχατε θεμα με την εγγυηση ειδικα σε καινουργιο αυτοκινητο".
Και περα απο ολα τα παραπανω, ειναι θεμα νομοθεσιας, δεν μπορει κανενας να πουλησει τρελα. Απο εκει και περα, καντε οτι νομιζετε.
Ο.κ., δεν είχα κατανοήσει ακριβώς τι γράφουν.Νόμιζα πως γράφουν μόνο "λάδια πελάτη", γενικά κι αόριστα.
Κανένα πρόβλημα λοιπόν. -
@baskovli said in Toyota Corolla Cross:
@petritis said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα σας!
Σε ποιό σημείο της εφαρμογής βλέπετε την πορεία της παραγγελίας; Και με ποια στοιχεία γίνεται η αναζήτηση;
Κατέβασα κ το MyT και το MyToyota.
Ευχαριστώ.Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο σας, όταν έκανα την παρεγγελια έδωσα το mail μου, στην συνέχεια μου ήρθε ένα μνμ για να κάνω λογαριασμό στο MyT. έτσι ώστε να βλέπω την πορεία της παραγγελίας μου.
-
Επικο τρολλαρισμα και πισωγυρισμα βουτια σε κενο απο ανεξαρτητη αναρτηση πισω με διπλα ψαλιδια να παει σε ημιακαμπτο....μου αρεσει που διαβαζω πιο πισω δεν καταλαβαινει λεει ο οδηγος και μεγαλες διαφορες...για ρωτα τους πισω..χαχαχ
-
Μια χαρά καταλαβαίνουν εκτός φυσικά από τους πίσω, και ο οδηγός αρκεί να έχει το μυαλό του πίσω. Τα αμάξια με ημιάκαμπτο χοροπηδουν έχουν ξερες αντιδράσεις.
Και εννοείται και οι πίσω αν δεν έχουν κάτσει σε ανεξάρτητη ανάρτηση δεν καταλαβαίνουν καθώς θεωρούν απλά έτσι χοροπηδουν τα αμάξια.
Φυσικά υπάρχουν υλοποιήσεις και υλοποιήσεις.
Πχ υπάρχουν αναρτήσεις με ημιάκαμπτο που ξεγελούν αρκετά και αντίστοιχα ανεξάρτητες που αντιδρούν ξερά... -
Έχω παραγγείλει το CC στην έκδοση style. Η έκδοση αυτή δεν έχει αισθητήρες παρκαρίσματος και σκέφτομαι να αγοράσω και να τους προσθέσω. Ποια είναι η άποψή σας; Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά του αμαξιού και αν όχι έχετε κάποια εταιρία να μου προτείνεται;
Toyota Corolla Cross