-
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
@supergeorge said in Toyota Corolla Cross:
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
Πλέον το 2.0 και το 1.8 τι χρόνους παράδοσης δίνουν; συνεχίζουν εκείνα τα +12 μήνες και βλέπουμε ή έχουν μαζέψει καθόλου οι χρόνοι;
Αρχές Δεκεμβρίου μου είχαν πει στην Polis Θέρμης (Θεσσαλονίκη) περίπου στον χρόνο.
Για 1.8 ή 2.0?
Δλδ ότι ίσχυε μετά το αρχικό λανσάρισμα. Καμία εξομάλυνση παραγωγής εδώ και 1.5 χρόνο.Για το 2.0 ρώτησα.
Αυτή ήταν η άμεση απάντησή του χωρίς να κοιτάξει καν υπολογιστή.Βέβαια ο ίδιος μου είπε ότι το CHR έχει ημιάκαμπτο πίσω…
-
@chrisz7 said in Toyota Corolla Cross:
Έχω παραγγείλει το CC στην έκδοση style. Η έκδοση αυτή δεν έχει αισθητήρες παρκαρίσματος και σκέφτομαι να αγοράσω και να τους προσθέσω. Ποια είναι η άποψή σας; Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά του αμαξιού και αν όχι έχετε κάποια εταιρία να μου προτείνεται;
Η κάμερα είναι καλή αλλα άποψη μου είναι να βάλεις και αισθητηρες μπρος-πισω γιατι το αμάξι είναι αρκετά μεγάλο και αν είσαι Αθηνα, χωρίς τον ηχο τον αισθητήρων, αργα η γρήγορα θα την πατήσεις.
Κάποιοι έχουν βαλει στο InCarStudio I.C.S και έχουν μείνει ευχαριστημένοι. -
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Έχω παραγγείλει το CC στην έκδοση style. Η έκδοση αυτή δεν έχει αισθητήρες παρκαρίσματος και σκέφτομαι να αγοράσω και να τους προσθέσω. Ποια είναι η άποψή σας; Υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά του αμαξιού και αν όχι έχετε κάποια εταιρία να μου προτείνεται;
Η κάμερα είναι καλή αλλα άποψη μου είναι να βάλεις και αισθητηρες μπρος-πισω γιατι το αμάξι είναι αρκετά μεγάλο και αν είσαι Αθηνα, χωρίς τον ηχο τον αισθητήρων, αργα η γρήγορα θα την πατήσεις.
Κάποιοι έχουν βαλει στο InCarStudio I.C.S και έχουν μείνει ευχαριστημένοι.Δηλαδή αν βαλω δε θα έχω πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου σωστά;
-
Κάποιοι έχουν βαλει στο InCarStudio I.C.S και έχουν μείνει ευχαριστημένοι.Δηλαδή αν βαλω δε θα έχω πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου σωστά;
Απο την στιγμή που θα πρέπει να κόψουν/ράψουν καλωδια δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος... Όπως δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος για το αν η Toyota σου πει ότι φταίνε οι αισθητήρες αν συμβεί κατι στο μέλλον, ακόμα και άσχετο...
-
Απο την στιγμή που θα πρέπει να κόψουν/ράψουν καλωδια δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος... Όπως δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος για το αν η Toyota σου πει ότι φταίνε οι αισθητήρες αν συμβεί κατι στο μέλλον, ακόμα και άσχετο...
Σωστό και αυτό οποτε δε θα το ρισκάρω. Ευχαριστώ πολύ!
-
@otto-skg said in Toyota Corolla Cross:
το ΗYBRID στα εμπρός φτερά τοποθετήθηκε μετά όπως και κάποια άλλα "διακοσμητικά":
Από που τα πήρες αυτά τα διακοσμητικά αν επιτρέπεται;
-
Στο facelift φετος καποια στιγμη που θα δειξουν αφου γραφει τριετια ηδη θα το ανανεωσουν εμφανισιακα...αφου εχει μεινει πισω στον τομεα αυτο..τα φωτα σιγουρα μπροστα πισω και καμμια τσαχπινια στους προφυλακτηρες , προβολια κλπ...στον ξενο τυπο γραφουν οτι το εχουν λαβει υποψιν απο την τογιοτα...παραδειγματα πχ
-
το ΗYBRID στα εμπρός φτερά τοποθετήθηκε μετά όπως και κάποια άλλα "διακοσμητικά":
Από το AliExpress.
Με το που έβαλα την παραγγελία άρχισα να ψάχνω διάφορα και πολλά από αυτά ήρθαν πριν το αυτοκίνητο. -
Από το AliExpress.
Με το που έβαλα την παραγγελία άρχισα να ψάχνω διάφορα και πολλά από αυτά ήρθαν πριν το αυτοκίνητο.Και εγώ τα έψαξα αλλά δεν τα βρήκα αν έχεις το Λίνκ μπορείς να μου το στείλεις;
-
Όσοι βάλατε led στα πίσω φλας ποιο τύπο τοποθετήσατε?t20? Πόσα lumen βγάζει. Την άλλαξα με t20 σήμερα κ τεσταρα τη φωτεινότητα σε συνθήκες νύχτας κ τυφλώνουν τον οδηγό που ακολουθεί είναι πολύ έντονο το φως του φλας. Υποθέτω ότι παίζει ρόλο η κατασκευή του (καθρέφτης). Προσανατολίζομαι να ξανά τοποθετήσω τις εργοστασιακές για λόγους προστασίας των οδηγων που ακολουθούν, εκτός κ αν έχει δοκιμάσει κάποιος πιο συμβατή led (τύπος, lumen )
-
Καλησπέρα ,
σημερα ο κουμπαρος μου εβαλε παραγγελια το 1,8 style skyview .Στα δωρα που ζητησε ηταν μεσα και ο συνεγερμος και ο αντιπροσωπος του ειπε οτι για να μπορεσει να του το κανει δωρο θα επρεπε να παρει ενα πακετο αξιας 300 ευρω που συμπεριλαμβανει κεραμικη επιστρωση και συναγερμο.Η ερωτηση μου ειναι η εξης επειδη γνωριζω οτι τα toyota τα κυνηγανε απο αποψη κλοπης(προσφατα εφαγαν CHR του βαφτισιμιου μου ) ,αξιζει ο συναγερμος που τοποθετει η toyota καθως και η κεραμικη επιστρωση που του υποσχεθηκαν σε αυτα τα χρηματα; -
@rockulas said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα ,
σημερα ο κουμπαρος μου εβαλε παραγγελια το 1,8 style skyview .Στα δωρα που ζητησε ηταν μεσα και ο συνεγερμος και ο αντιπροσωπος του ειπε οτι για να μπορεσει να του το κανει δωρο θα επρεπε να παρει ενα πακετο αξιας 300 ευρω που συμπεριλαμβανει κεραμικη επιστρωση και συναγερμο.Η ερωτηση μου ειναι η εξης επειδη γνωριζω οτι τα toyota τα κυνηγανε απο αποψη κλοπης(προσφατα εφαγαν CHR του βαφτισιμιου μου ) ,αξιζει ο συναγερμος που τοποθετει η toyota καθως και η κεραμικη επιστρωση που του υποσχεθηκαν σε αυτα τα χρηματα;Για να του το κάνει δώρο πρέπει να πληρώσει 300€? Τι φάση?
Έχουν κλέψει άπειρα chr με τον συναγερμό που βάζει η Toyota. Δεν αξίζει ούτε τσάμπα γιατί μετά θα πρέπει να πληρώσει για να του το ξηλωσουν.
Αν θα αφήνει το αμάξι έξω θα πρέπει να βάλει έναν σοβαρό συναγερμό αλλιώς αν μένει σε επικίνδυνες περιοχές αργά ή γρήγορα, θα του το φανε.
Δεν αξίζει ούτε η κεραμική που βάζουν. Ας ζητήσει δωρεάν service η μπάρες αν χρειάζεται. -
Για να του το κάνει δώρο πρέπει να πληρώσει 300€? Τι φάση?
Έχουν κλέψει άπειρα chr με τον συναγερμό που βάζει η Toyota. Δεν αξίζει ούτε τσάμπα γιατί μετά θα πρέπει να πληρώσει για να του το ξηλωσουν.
Αν θα αφήνει το αμάξι έξω θα πρέπει να βάλει έναν σοβαρό συναγερμό αλλιώς αν μένει σε επικίνδυνες περιοχές αργά ή γρήγορα, θα του το φανε.
Δεν αξίζει ούτε η κεραμική που βάζουν. Ας ζητήσει δωρεάν service η μπάρες αν χρειάζεται.Τα δωρεάν σέρβις μια χαρά ακούγεται (νομίζω η έκδοση που έχει πάρει περιέχει μπάρες)
-
Κάτι τετοιες εξυπνάδες έκαναν και σε εμενα.... Για να πάρω το εκθεσιακό αυτοκίνητο στην τιμή που είχε (καμμια διαφορά με τον τιμοκατάλογο, καμμία έκπτωση) θα έπρεπε να βάλω 450 ευρώ αξεσουαρ.... Τους έκραξα, πηρα το αυτοκίνητο και δεν με ξανα είδαν.
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Κάτι τετοιες εξυπνάδες έκαναν και σε εμενα.... Για να πάρω το εκθεσιακό αυτοκίνητο στην τιμή που είχε (καμμια διαφορά με τον τιμοκατάλογο, καμμία έκπτωση) θα έπρεπε να βάλω 450 ευρώ αξεσουαρ.... Τους έκραξα, πηρα το αυτοκίνητο και δεν με ξανα είδαν.
δλδ για να παρεις το αμαξι που το είχαν κάτσει μερικες εκατοντάδες για να μη πουμε χιλιάδες κωλοι και εχει αφησει dna η μιση πολη θα επρέπε να τους κανεις και εξτρα τζιρο για τα αστεια αξεσουαρ που εχουν που δεν τα παιρνει κανεις....πολλοι εξυπνοι εκει στην τογιοτα...νομιζουν οτι κανουν χαρη σε αυτους που αγοράζουν τα αμαξια τους...
-
Τελικά το ζήτημα της φωτεινότητας της led t20 (500 lumen) είναι αποτέλεσμα της κατασκευής του φλας. Όταν το φλας έχει εσωτερικά καθρέφτη (cc) πολλαπλασιάζει τη φωτεινότητα με αποτέλεσμα να γίνει εκτυφλωτική για όσους ακολουθούν. Κάποιοι (εξωτερικό) περιoρίζουν τη φωτεινότητα καλύπτοντας κάποιες από τις φωτοδιόδους δημιουργώντας τεχνητά ηπιότερη φωτεινότητα - λάμψη.
Stefan 147 το είχες ψάξει όταν είχες παραλάβει, τι τύπο είχες τοποθετήσει; Με το ζήτημα της φωτεινότητας των φλας το βράδυ έχεις παρατηρήσει εάν τυφλώνουν; -
T20 είναι κι αν θυμάμαι καλά είχα πάρει κάποιες Osram τελικά. Με αναζήτηση σε παλαιότερα ποστς σίγουρα θα το βρεις. Το θέμα είναι ότι έχει ευαίσθητο canbus το ΨΨ και δε θα παίξει σχεδόν καμία led σωστά χωρίς αντιστάσεις. Από θέμα έντασης δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μην πω ότι τους λείπει κιόλας λίγη ένταση.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
T20 είναι κι αν θυμάμαι καλά είχα πάρει κάποιες Osram τελικά. Με αναζήτηση σε παλαιότερα ποστς σίγουρα θα το βρεις. Το θέμα είναι ότι έχει ευαίσθητο canbus το ΨΨ και δε θα παίξει σχεδόν καμία led σωστά χωρίς αντιστάσεις. Από θέμα έντασης δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μην πω ότι τους λείπει κιόλας λίγη ένταση.
Με αντιστάσεις t20 είναι, δεν βγάζει error αλλά το βράδυ είναι εκτυφλωτική, αντανακλά κ στον καθρέφτη κ ο οδηγός που ακολουθεί πιθανολογω ότι θα χρειάζεται κανα πεντάλεπτο για να συνέλθει. Πιθανόν να παίζει ρόλο η επωνυμία της led, οι επώνυμες να έχουν πιο ισορροπημένο φως.
-
Μπα ολες οι ποιοτικές έτσι ειναι.
Χαμηλότερο φωτισμό βγάζουν κάτι φτηνιάρικες αμφιβόλου ποιότητας.
Αν δε θέλεις να τυφλωνεις βάλε τις μαμά.
Το έχω παρατηρησει και στις δικές μου ότι βγάζουν έντονο φως αλλά δε κινούμαι πολύ πόλη.
Στο φανάρι ίσως είναι μαρτύριο για τον πίσω. -
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Με αντιστάσεις t20 είναι, δεν βγάζει error αλλά το βράδυ είναι εκτυφλωτική, αντανακλά κ στον καθρέφτη κ ο οδηγός που ακολουθεί πιθανολογω ότι θα χρειάζεται κανα πεντάλεπτο για να συνέλθει. Πιθανόν να παίζει ρόλο η επωνυμία της led, οι επώνυμες να έχουν πιο ισορροπημένο φως.
Είναι με ενσωματωμένη αντίσταση ή εξωτερική? Όσες δοκίμασα με ενσωματωμένη και καλά canbus compatible κτλ δεν έπαιξαν. Κάνανε hyperflash. Τώρα για την ένταση ξαναλέω δε μπορώ να έχω εικόνα αλλά έχοντας πλέον τη σχετική εμπειρία, είτε για μέσα είτε για έξω στο αμάξι, παίρνω τη λάμπα με τα λιγότερα δυνατά SMDs. Για να φλας νομίζω είναι ακόμα καλύτερα να υπάρχει λάμπα χωρίς SMD που να κοιτά ευθέως εκτός του φαναριού. Καλύτερα να τα έχουν περιφερειακά.
Toyota Corolla Cross