-
Ποτέ δε θέλω να είμαι απόλυτος και πάντα ψάχνω να δοκιμάζω, με τα Continental κάνω εξαίρεση και πραγματικά δε θα έβαζα ούτε σε ποδήλατο.
Πέρα από τα άπειρα short term που έχω κατά καιρούς χρησιμοποιήσει (στην πλειοψηφία τους ολοκαίνουρια) τόσο το Σεατ όσο και το Kuga ήρθαν με Continental. Στο Σεατ τα Conti 5P τα άντεξα περίπου 2Κ χλμ και έκοψα και δυο από αυτά σε ανύποπτη λακούβα που κανένα άλλο λάστιχο, ειδικά Pirelli, δε θα καταλάβαινε τίποτα. Στο Kuga (EcoContact) δυστυχώς δε μπορώ να κάνω και πολλά και απλά θα προσπαθήσω να τα λιώσω όσο πιο άμεσα γίνεται και μετά ν' αρχίσω τα παρακάλια στη Leaseplan για προωρη φθορά και ανάγκη αλλαγής.
-
@lexota said in Toyota Corolla Cross:
@chrisz7 said in Toyota Corolla Cross:
@petritis said in Toyota Corolla Cross:
@chrisz7 said in Toyota Corolla Cross:
Καλημέρα, έμεινε ακόμα λίγο για να παραλάβω το δικό μου cc 1.8 επιτέλους. Οι κάτοχοι του 1.8 μπορούν να κάνουν ένα update για το πως τα πάει το 1.8 στους ελληνικούς δρόμους (προσπεράσεις, αναρτήσεις, τυχόν τριξίματα) και αν συνεχίζουν να είναι ευχαριστημένοι. Θα ήθελα πολύ να μάθω για να ανέβω ψυχολογικά
1800αρης με 10.000 χλμ. Μέχρι στιγμής το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι ένα ελαφρή τρίξιμο στο παράθυρο του οδηγού όπως κ πολλοί άλλοι κάτοχοι.
Τα 140 άλογα είναι μια χαρά για νορμαλ αλλά κ γρήγορη οδήγηση όπου χρειαστεί. Σίγουρα τα 197 άλογα είναι καλύτερα αλλά δεν είπα ποτέ ότι μου έλειψαν.
Αναρτήσεις πολύ καλες επίσης.
Οικονομία 5 λίτρα μικτή με το 80% να είναι εθνική με ταχύτητες μέσα στα όρια πάντα.Θα το ξανά αγόραζα ; Σίγουρα !
Επίσης το δικό μου, έκδοση lounge ήρθε με Dunlop sportmaxx 050. Περιμένω να περάσει λίγος καιρός για να βάλω all weather.
Μπράβο πολύ χαίρομαι φίλε μου! Εγώ το παρήγγειλα στην έκδοση style για 31.500 με δώρο συναγερμό. Δε μπορούσα να δώσω παραπάνω χρήματα για να πάω κάπου αλλού, αλλά πιστεύω σε αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα αξιόπιστο οικονομικό suv, το οποίο έχει και το καλύτερο υβριδικό σύστημα. Για εμένα στισ μέρες μας vfm suv. Ο μόνος ενδιασμος που είχα ήταν να μην είναι λίγα τα 140 για το μέγεθος οι αναρτήσεις να μη χτυπάνε σε λακούβες οπωσ του yaris cross που οδήγησα και να μην τρίζουν τα πλαστικά μέσα.
Να ξέρεις ότι η τιμή έχει αυξηθεί και λογικά θα σου ζητήσουν παραπάνω από αυτήν που αναφέρεις.
Ξέρω ότι ανέβηκε αλλά έχω δικό μου άνθρωπο μέσα που μου είπε να μην ανησυχώ.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
τα λιώσω όσο πιο άμεσα γίνεται και μετά ν' αρχίσω τα παρακάλια στη Leaseplan για προωρη φθορά και ανάγκη αλλαγής
Τσ τσ τσ
-
Ποιος μπορεί να μας βάλει τέτοιο μπουτόν; ηλεκτρολόγος; είναι καλή φάση να μη κουβαλάς το μπρελόκ και να είναι ενσωματωμένο στο ταμπλώ. Το είχα σκεφτεί κι εγώ για το i30 αλλά δε βρίσκω αντίστοιχο διακόπτη στο ali.
-
@baskovli said in Toyota Corolla Cross:
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Φαντάζομαι εννοεί τα κενα κουμπάκια διπλα στο usb.
Εχει διαφορες επιλογες απο aliexpress.
Μπορείς να βάλεις extra usb για φόρτιση.
Εγω εχω βαλει απο την αλλη μερια που ειναι η ρύθμιση για τα φωτα κουπάκια για τις γκαραζοπορτες.
Αυτό εννοώ. Τα κενά κουμπάκια. Ωραιος.
Κάτι τέτοιο.
-
@georgemit said in Toyota Corolla Cross:
Ποιος μπορεί να μας βάλει τέτοιο μπουτόν; ηλεκτρολόγος; είναι καλή φάση να μη κουβαλάς το μπρελόκ και να είναι ενσωματωμένο στο ταμπλώ. Το είχα σκεφτεί κι εγώ για το i30 αλλά δε βρίσκω αντίστοιχο διακόπτη στο ali.
Με ένα κολλητήρι είναι 10 λεπτά δουλειά.
Αλλιώς το πας σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών. -
Δε κατέω να μπλέξω με τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου. Διακόπτη θα μπορούσα να βρω γνήσιο της hyundai από θερμαινόμενα καθίσματα ή τιμόνι.
-
@georgemit said in Toyota Corolla Cross:
Δε κατέω να μπλέξω με τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου. Διακόπτη θα μπορούσα να βρω γνήσιο της hyundai από θερμαινόμενα καθίσματα ή τιμόνι.
Δεν ακουμπας τα ηλεκτρονικά του αυτοκίνητου εκτός
αν δεν θες να το έχεις με την μπαταρια -
Ομάδα καλησπέρα,
Κάποιοι φίλοι έχουν παραγγείλει τους φωτιζόμενους διακόπτες των παραθύρων για την πόρτα του οδήγου αλλά και των υπολοίπων επιβατών...
Είναι εύκολο να ανεβάσουν τα σχετικά links έτσι ώστε να παραγγείλουμε αυτά που ταιριάζουν με το μοντέλο μας...(δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η έκδοση...1.8_Style)
-
@nectargeorge said in Toyota Corolla Cross:
Ομάδα καλησπέρα,
Κάποιοι φίλοι έχουν παραγγείλει τους φωτιζόμενους διακόπτες των παραθύρων για την πόρτα του οδήγου αλλά και των υπολοίπων επιβατών...
Είναι εύκολο να ανεβάσουν τα σχετικά links έτσι ώστε να παραγγείλουμε αυτά που ταιριάζουν με το μοντέλο μας...(δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η έκδοση...1.8_Style)
Καλησπέρα. Μέχρι πρόσφατα υπήρχαν μόνο με ice blue φωτισμό από Aliexpress. Τα έχουν βάλει αρκετοί και μπαίνουν εύκολα όπως οι original. Το πρόβλημα είναι ότι στο CC όλα τα κουμπάκια και γενικά όλα τα φώτα στο εσωτερικο (περα απο την λωριδα στην πορτα που ετσι και αλλιως αχνοφαίνεται) έχουν λευκό φωτισμό οπότε δεν ταιριάζουν τόσο καλά.
Πριν λίγες εβδομάδες είδα οτι κυκλοφόρησαν και με λευκό και τα παρήγγειλα.
Μόλις έρθουν θα ενημερώσω. -
@nectargeorge said in Toyota Corolla Cross:
Ομάδα καλησπέρα,
Καλησπέρα. Μέχρι πρόσφατα υπήρχαν μόνο με ice blue φωτισμό από Aliexpress. Τα έχουν βάλει αρκετοί και μπαίνουν εύκολα όπως οι original. Το πρόβλημα είναι ότι στο CC όλα τα κουμπάκια και γενικά όλα τα φώτα στο εσωτερικο (περα απο την λωριδα στην πορτα που ετσι και αλλιως αχνοφαίνεται) έχουν λευκό φωτισμό οπότε δεν ταιριάζουν τόσο καλά.
Πριν λίγες εβδομάδες είδα οτι κυκλοφόρησαν και με λευκό και τα παρήγγειλα.
Μόλις έρθουν θα ενημερώσω.Σε ευχαριστώ πολύ...
Άντε με το καλό να τα παραλάβεις και να ταιριάζουν 'γάντι'.
Περιμένω νέα σου... -
Πριν λίγη ώρα ένας αφηρημένος οδηγός δεν σταμάτησε έγκαιρα και μου έσπασε τον πίσω προφυλακτήρα.. ελπίζω να κυλήσει γρήγορα η διαδικασία και να μην περιμένω κανένα τρίμηνο για ανταλλακτικά
-
Για να δούμε πόσο αναμονή θα πουν
-
@otto-skg said in Toyota Corolla Cross:
@giorgos-xf said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα σας.
Έκανα παραγγελία το CC 1.8 skyview.
Θα ήθελα να μάθω επειδή πρόσθεσα την κεραμική επίστρωση μετά από παρότρυνση του πωλητή, τι γνώμη έχετε.
Αξίζει τα 500€ επιπλέον ή να το ακυρώσω κ να βάλω πχ πλαϊνά σκαλοπάτια;
Το σκέφτηκα καλύτερα και μου φαίνονται κάπως πολλά τα 500€ για μια επίστρωση.
Επίσης η επίστρωση είναι σε όλο το αμάξωμα ή σε κάποια καίρια σημεία;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.Με το καλό η παραλαβή. Τα σκαλοπάτια αυξάνουν τον θόρυβο που περνάει στην καμπίνα, όπως έχουν αναφέρει. Εγώ έχω κάνει 2 tests drive, σε διαφορετικές αντιπροσωπιες με έκδοση Lounge (με σκαλοπάτια) και δυστυχώς είχε πολύ θόρυβο, σαν δυνατό φύσημα που περνούσε από το παράθυρο. Ελπίζω λοιπόν να είναι αυτό, γιατί αν στην έκδοση Skyview, που περιμένω σε 2 μήνες, υπάρχει ο ίδιος θόρυβος, τότε η απογοήτευση θα είναι μεγάλη.
Έχω την Skyview (χωρίς σκαλοπάτια) και δεν παρατήρησα κάποιο ιδιαίτερο θόρυβο. Σε υψηλές ταχύτητες υπάρχουν κάποιοι αεροδυναμικοί θόρυβοι κυρίως από καθρέπτες όμως και σε ποιο suv δεν υπάρχουν;
Στις καθημερινές διαδρομές και ταχύτητες θα ευχαριστηθείς το ποσό ήσυχο είναι το εσωτερικό του.
Μην ανησυχείς καθόλου, με το καλό να το δεχθείς.Αν θες να δώσεις κάποια λεφτά για αισθητικές διαφοροποιήσεις (εγώ έτσι τα βλέπω τα σκαλοπάτια) μια ιδέα είναι η διχρωμία με μαύρη οροφή και καθρέπτες, αν εχεις παραγγείλει ανοιχτόχρωμο CC. Λόγω του ότι η ηλιοροφη καλύπτει τα 2/3 της οροφής θα σου στοιχίσει γύρω στα 180€ υπόλοιπο οροφής και κολωνες και 100€ οι δυο καθρέπτες με μεμβράνες 3M.
Μια ιδέα δίνω, γούστα είναι αυτά και σεβαστάΣτο γκρι πιστεύεις θα του ταιριάζει η διχρωμία με το μαύρο ουρανό; Πως μπορώ να ψάξω τέτοια καταστήματα που τοποθετούν μεμβράνες!
-
@kapelis said in Toyota Corolla Cross:
Για να δούμε πόσο αναμονή θα πουν
Έγινε η διαδικασία θα μάθω μόλις έρθει η έγκριση.
-
@dimtsi said in Toyota Corolla Cross:
@otto-skg said in Toyota Corolla Cross:
@giorgos-xf said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα σας.
Έκανα παραγγελία το CC 1.8 skyview.
Θα ήθελα να μάθω επειδή πρόσθεσα την κεραμική επίστρωση μετά από παρότρυνση του πωλητή, τι γνώμη έχετε.
Αξίζει τα 500€ επιπλέον ή να το ακυρώσω κ να βάλω πχ πλαϊνά σκαλοπάτια;
Το σκέφτηκα καλύτερα και μου φαίνονται κάπως πολλά τα 500€ για μια επίστρωση.
Επίσης η επίστρωση είναι σε όλο το αμάξωμα ή σε κάποια καίρια σημεία;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.Με το καλό η παραλαβή. Τα σκαλοπάτια αυξάνουν τον θόρυβο που περνάει στην καμπίνα, όπως έχουν αναφέρει. Εγώ έχω κάνει 2 tests drive, σε διαφορετικές αντιπροσωπιες με έκδοση Lounge (με σκαλοπάτια) και δυστυχώς είχε πολύ θόρυβο, σαν δυνατό φύσημα που περνούσε από το παράθυρο. Ελπίζω λοιπόν να είναι αυτό, γιατί αν στην έκδοση Skyview, που περιμένω σε 2 μήνες, υπάρχει ο ίδιος θόρυβος, τότε η απογοήτευση θα είναι μεγάλη.
Έχω την Skyview (χωρίς σκαλοπάτια) και δεν παρατήρησα κάποιο ιδιαίτερο θόρυβο. Σε υψηλές ταχύτητες υπάρχουν κάποιοι αεροδυναμικοί θόρυβοι κυρίως από καθρέπτες όμως και σε ποιο suv δεν υπάρχουν;
Στις καθημερινές διαδρομές και ταχύτητες θα ευχαριστηθείς το ποσό ήσυχο είναι το εσωτερικό του.
Μην ανησυχείς καθόλου, με το καλό να το δεχθείς.Αν θες να δώσεις κάποια λεφτά για αισθητικές διαφοροποιήσεις (εγώ έτσι τα βλέπω τα σκαλοπάτια) μια ιδέα είναι η διχρωμία με μαύρη οροφή και καθρέπτες, αν εχεις παραγγείλει ανοιχτόχρωμο CC. Λόγω του ότι η ηλιοροφη καλύπτει τα 2/3 της οροφής θα σου στοιχίσει γύρω στα 180€ υπόλοιπο οροφής και κολωνες και 100€ οι δυο καθρέπτες με μεμβράνες 3M.
Μια ιδέα δίνω, γούστα είναι αυτά και σεβαστάΣτο γκρι πιστεύεις θα του ταιριάζει η διχρωμία με το μαύρο ουρανό; Πως μπορώ να ψάξω τέτοια καταστήματα που τοποθετούν μεμβράνες!
Ίσως βοηθάνε οι παρακάτω εικόνες :
-
Εχθές το βράδυ έκλεψαν το chr έξω απέναντι ακριβώς από το σπίτι μου, ο ιδιοκτήτης το είχε αφήσει εκτός γκαράζ το βράδυ και το πρωί δεν το βρήκε...Είχε τοποθετήσει συναγερμό Pandora, ωστόσο μετά την κλοπή δεν έδωσε ίχνη διαδρομής και τοποθεσίας ούτε άκουσε κάποιος συναγερμό το βράδυ. Προφανώς ήταν επαγγελματίες.
Στην περιοχή (νότια), έχουν ξεπατώσει στις κλοπές τα toyota και range rover (τα οποία τείνουν να γίνουν περισσότερα και από τα toyota) -
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Πριν λίγη ώρα ένας αφηρημένος οδηγός δεν σταμάτησε έγκαιρα και μου έσπασε τον πίσω προφυλακτήρα.. ελπίζω να κυλήσει γρήγορα η διαδικασία και να μην περιμένω κανένα τρίμηνο για ανταλλακτικά
Αναπόφευκτα αυτά δυστυχώς. Για άλλαγμα παει ο προφυλακτήρας?
Ελπίζω σύντομα να το έχεις σαν καινούριο!@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Εχθές το βράδυ έκλεψαν το chr έξω απέναντι ακριβώς από το σπίτι μου, ο ιδιοκτήτης το είχε αφήσει εκτός γκαράζ το βράδυ και το πρωί δεν το βρήκε...Είχε τοποθετήσει συναγερμό Pandora, ωστόσο μετά την κλοπή δεν έδωσε ίχνη διαδρομής και τοποθεσίας ούτε άκουσε κάποιος συναγερμό το βράδυ. Προφανώς ήταν επαγγελματίες.
Στην περιοχή (νότια), έχουν ξεπατώσει στις κλοπές τα toyota και range rover (τα οποία τείνουν να γίνουν περισσότερα και από τα toyota)Τα έχουν ξεσκίσει τα CHR. Πρέπει να είναι ο νούμερο 1 στοχος.
Ο Pandora που είχε ήταν από τους τελευταίους με sim και tags (πχ smart v3)? Γιατί αν ναι δεν μας σώζει τίποτα. -
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Αναπόφευκτα αυτά δυστυχώς. Για άλλαγμα παει ο προφυλακτήρας?
Ελπίζω σύντομα να το έχεις σαν καινούριο!@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Στην περιοχή (νότια), έχουν ξεπατώσει στις κλοπές τα toyota και range rover (τα οποία τείνουν να γίνουν περισσότερα και από τα toyota)Τα έχουν ξεσκίσει τα CHR. Πρέπει να είναι ο νούμερο 1 στοχος.
Ο Pandora που είχε ήταν από τους τελευταίους με sim και tags (πχ smart v3)? Γιατί αν ναι δεν μας σώζει τίποτα.ότι και να βάλεις αν θέλουν να στο κλέψουν θα το κάνουν (οι επαγγελματίες)
ο κλέφτης πάντα είναι ένα βήμα εμπρός από τον νοικοκύρη -
Τις τελευταίες ημέρες έκανε εργασίες ανακαίνισης στον κήπο-φράχτη, και πιθανολογώ ότι η πληροφορία ότι το αμάξι το σταθμεύει συχνά εκτός γκαράζ προήλθε από την παρέα της ανακαίνισης...Ο χρόνος κλοπής έχει μειωθεί στα 30 δεύτερα πλέον, όλα τα ηλεκτρονικά εμπόδια τα απενεργοποιούν σε πολύ μικρό χρόνο. Πιο πολύς χρόνος απαιτείται για να ξεκλειδώσεις μπαστούνι αντικλεπτικό τιμονιού παρά να απενεργοποιήσεις συναγερμό και gps tracker.
Toyota Corolla Cross