-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
@criuser said in Toyota Corolla Cross:
μην σου πω και δύο και έχει σαλτάρει ο άνθρωπος με δικηγόρους κλπ...
Αυτά σε άλλα μαγαζιά που περιμένουν ουρά στον Ρεμούνδο....χαχα!!
Πάντως προχτές που πήγα για σέρβις, όλα για σέρβις ήτανε...
-
@alex-mix said in Toyota Corolla Cross:
Ααα εδω θα τα χαλασουμε .Ποια δεν εχει ποιοτητα το kia ?Λαθος.Μαυριλα ναι .Και ημιδερματινα εχει και piano black και θηκες ποτηροθηκες με πορτακια και μαλακα πλαστικα και δερματινο υποβραχιονιο συρομενο και φως στα ποδια του οδηγου και και και...με στενοχωρησες τωρα
Εσένα μόνο από το χρώμα χάνει σε όλα.....χαχαχα!!
-
@alex-mix said in Toyota Corolla Cross:
Ααα εδω θα τα χαλασουμε .Ποια δεν εχει ποιοτητα το kia ?Λαθος.Μαυριλα ναι .Και ημιδερματινα εχει και piano black και θηκες ποτηροθηκες με πορτακια και μαλακα πλαστικα και δερματινο υποβραχιονιο συρομενο και φως στα ποδια του οδηγου και και και...με στενοχωρησες τωρα
Εσένα μόνο από το χρώμα χάνει σε όλα.....χαχαχα!!
.Ναι αλλα ειδες ποιο αυτοκινητο εβγαζε φωτο για 2008?
-
Ο μέσος όρος αγοράζει όπως οι περισσότερες γυναίκες, με βάση την εμφάνιση του αυτοκινήτου, εφόσον είναι και best seller πληροί και την προϋπόθεση της αποδοχής στα μάτια του άλλου.
Ως προς την ειρωνία του andya για τα 200 άλογα του cc
Ως ιδιοκτήτης και golf ψάχνω να βρω τον λόγο που μπορεί κάποιος να δώσει 35χιλ. για troc με κινητήρα 15ετίας (βλ. andya). Στα 25-28χιλ. το καταλαβαίνω, ότι σου αρέσει σαν αυτοκίνητο και το αγοράζεις, στα 30+ όμως πρέπει να αρχίζει να ψάχνεις περαιτέρω πράγματα, διότι το αυτοκίνητο δεν είναι ρόδες και σαλόνι, αλλά μηχανική κατασκευή (αναρτήσεις, κινητήρας κλπ), οπότε αναζητάς όπως και σε όλες τις κατασκευές και συσκευές ό,τι πιο εξελιγμένο δηλαδή όχι vag.
Το troc αυτή τη στιγμή πωλείται με κινητήρα που βασίζεται στην δημιουργία ενός θερμικού κινητήρα του tsi (2008 νομίζω ή και παλιότερα), τελείως παρωχημένο δηλαδή, οπότε επιλέγοντας το cc που ανήκει σε μεγαλύτερη κατηγορία δείχνει μάλλον ότι κάποιος το ψάχνει περισσότερο από τον μέσο όρο που αγοράζει με βάση αποκλειστικά το σαλόνι -
Ενταξει και τα υβριδικα υπαρχουν εδω και 25χρονια, αρα παλια τεχνολογια ειναι κι αυτα
Τα χρονια μας νοιαζουν ή πιο μας εξυπηρετει καλυτερα? -
Είναι τόσο φαν της τεχνολογικής ανωτερότητας οι αγοραστές Toyota. Που τώρα λέει που θα έρθουν τα ηλεκτρικά λεωφορεία. Θα πουλήσουν τα αυτοκίνητά τους, για να μετακινούνται με υψηλότερης τεχνολογίας ηλεκτρικούς κινητήρες. Και πιο οικονομικά βεβαίως - βεβαίως.
Τα πιστεύεις αυτά που λες βρε msm? Αλήθεια?
-
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
Και συμφωνώ μαζι σου οτι είναι μαπα μεσα έξω (τίποτα το σπουδαιο ουτε σε εμφανιση ούτε σε ποιοτητα).
Συμφωνώ σε όλα εκτός αυτού, για τα δικά μου μάτια. Δεν λέω μάπα την Κορόλα σε εμφάνιση, αφού έχει αρκετά ενδιαφέρον και δυναμικό σχέδιο, καμία σχέση με παλιά. Όπως και το CHR (νέο και παλιό), μόνο μάπα δεν μπορώ να το πω! Το ίδιο και το Γιαρις (το Κρος διχάζει), αρκετά νεανικό και δυναμικό σε εμφάνιση. Όσο για την ποιότητα, στον Μ.Ο, το focus που είχα για αρκετές ημέρες δεν ήταν καλύτερο από την Κορόλα, στα ίδια πανω κάτω. Το γκολφ ναι ειναι καλύτερο, αλλά το C4 πχ ή το Κια όχι.
η hatchback/sedan μια χαρά είναι σχεδιαστικά, ενδιαφέρουσα, δεν τρελαίνομαι αλλα καλή
για την cross πραγματικά κανενα μα κανενα σχεδιαστικό ενδιαφέρον. ΜΑΠΑ ξεκάθαρα
Η συχρονη KIA είναι ξεκάθαρα πιο πάνω σε ποιοτητα αίσθηση από την TOYOTA
ειδικα αν μπεις στο SPORTAGE και συγκρινεις με την εν λόγω cross είναι αστείο και να το συζητάμε
Μιλάμε για το συγκεκριμένο μοντέλο σταματήστε να βάζετε focus, sedan και άλλα άσχετα. Βάλτε τους ανταγωνιστές του εν λόγω μοντέλου αν θέλετε
Πάντα το αν σου αρέσει εμφανισιακά ενα αυτοκίνητο ειναι υποκειμενικο.
Για μενα το CC μπορείς να πεις ότι εχει συντηρητική για την εποχή εξωτερική σχεδίαση αλλα σε καμία περίπτωση δεν θα το έλεγα μάπα. Κατά την γνώμη μου επειδη είμαι και του συντηρητικου γενικά το θεωρώ από τα πιο ομορφα αυτοκίνητα στην κατηγορία.Tucson, Sportage, Qashqai για μενα ειδικά με αυτές τις δήθεν μοντέρνες μουρες δεν βλέπονται. Το 3008 ειναι ωραιο αλλα ειναι τόσο χιλιοφορεμένο που πλέον εχω μπουχτίσει να το βλεπω. Μετα πάμε στα εξίσου "συντηρητικά" εξωτερικά X1, Tiguan, XC40, Compass. Πραγματικά δεν βλεπω πως υστέρει στην εξωτερική σχεδίαση το CC από όλα τα παραπάνω.
Το εσωτερικο του απο την άλλη, παρα ειναι συντηρητικo και basic και κατα την γνώμη μου δεν εχει χαρακτήρα.
Από την αλλη το καλο ειναι οτι παραμένει πρακτικο (δεν βάλανε πχ touch διακοπές ισα για να εντυπωσιάσουν...) -
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Και συμφωνώ μαζι σου οτι είναι μαπα μεσα έξω (τίποτα το σπουδαιο ουτε σε εμφανιση ούτε σε ποιοτητα).
Συμφωνώ σε όλα εκτός αυτού, για τα δικά μου μάτια. Δεν λέω μάπα την Κορόλα σε εμφάνιση, αφού έχει αρκετά ενδιαφέρον και δυναμικό σχέδιο, καμία σχέση με παλιά. Όπως και το CHR (νέο και παλιό), μόνο μάπα δεν μπορώ να το πω! Το ίδιο και το Γιαρις (το Κρος διχάζει), αρκετά νεανικό και δυναμικό σε εμφάνιση. Όσο για την ποιότητα, στον Μ.Ο, το focus που είχα για αρκετές ημέρες δεν ήταν καλύτερο από την Κορόλα, στα ίδια πανω κάτω. Το γκολφ ναι ειναι καλύτερο, αλλά το C4 πχ ή το Κια όχι.
η hatchback/sedan μια χαρά είναι σχεδιαστικά, ενδιαφέρουσα, δεν τρελαίνομαι αλλα καλή
ειδικα αν μπεις στο SPORTAGE και συγκρινεις με την εν λόγω cross είναι αστείο και να το συζητάμε
Μιλάμε για το συγκεκριμένο μοντέλο σταματήστε να βάζετε focus, sedan και άλλα άσχετα. Βάλτε τους ανταγωνιστές του εν λόγω μοντέλου αν θέλετε
Για μενα το CC μπορείς να πεις ότι εχει συντηρητική για την εποχή εξωτερική σχεδίαση αλλα σε καμία περίπτωση δεν θα το έλεγα μάπα. Κατά την γνώμη μου επειδη είμαι και του συντηρητικου γενικά το θεωρώ από τα πιο ομορφα αυτοκίνητα στην κατηγορία.Tucson, Sportage, Qashqai για μενα ειδικά με αυτές τις δήθεν μοντέρνες μουρες δεν βλέπονται. Το 3008 ειναι ωραιο αλλα ειναι τόσο χιλιοφορεμένο που πλέον εχω μπουχτίσει να το βλεπω. Μετα πάμε στα εξίσου "συντηρητικά" εξωτερικά X1, Tiguan, XC40, Compass. Πραγματικά δεν βλεπω πως υστέρει στην εξωτερική σχεδίαση το CC από όλα τα παραπάνω.
Το εσωτερικο του απο την άλλη, παρα ειναι συντηρητικo και basic και κατα την γνώμη μου δεν εχει χαρακτήρα.
Από την αλλη το καλο ειναι οτι παραμένει πρακτικο (δεν βάλανε πχ touch διακοπές ισα για να εντυπωσιάσουν...)Οπως είπες και συμφωνώ είναι υποκειμενικο.
Το μαπα λοιπόν είναι απλά η γνώμη μου, δεν έχει παραπανω αξία από την δική σου ή οποιου άλλου
Εγώ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ την συντηρητική σχεδιαση και τα ίδια και τα ίδια χωρίς ΚΑΜΙΑ πρωτοτυπία
Αν είναι έτσι τους σχεδιαστες τι τους πληρώνουν, ενα τετράγωνο ίδιο με τα υπόλοιπα ξέρουν να φτιάχνουν όλοι
Το ίδιο κράζω και την VW για τα οχηματά της
Γκρι χρώμα αυτοκίνητα με ολοιδια σχεδίαση και διαφορετικό λογότυπο εχω βαρεθει να βλέπω προτιμώ νεα σχέδια ακόμα και όταν είναι διφορούμενα , τουλάχιστον εκεί οι σχεδιαστές προσπαθούν να κάνουν κάτι (αλλες φορες μπορεί να τους βγει άλλες όχι αλλα ΠΑΝΤΑ είναι πιο ενδιαφέρον απο τα υπόλοιπα ίδια τετράγωνα κουταμαξα)
Ξαναλέω ότι παραθέτω την γνώμη μου, την εξηγώ και την δικαιολογώ. ΔΕΝ λέω ότι έχει παραπάνω αξία η γνώμη μου από κάποιου άλλου
-
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Από την αλλη το καλο ειναι οτι παραμένει πρακτικο (δεν βάλανε πχ touch διακοπές ισα για να εντυπωσιάσουν...)Απο το CX-30 χανει στο θεμα σχεδιασης (οσο και υποκειμενικο και αν ειναι αυτο το κριτηριο).
Αν ειχε και η Mazda εναν κινητηρα full hybrid στο CX-30 θα ηταν η καλυτερη επιλογη με διαφορα!!
Ξαναλεμε ομως πως το σχεδιαστικο/ομορφο κλπ κλπ ειναι υποκειμενικο. Οποτε δεν χωραει κουβεντα...
Αν προχωρησουμε σε τεχνικες/τεχνολογικες λεπτομερειες ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.Σιγουρα δεν θα το συγκρινα με VW...αληθεια ακομα 2 χρονια προσφερει για εγγυηση?
-
Δεν έχεις άδικο, θέλει τολμη για να κάνεις το κατι διαφορετικο και μπράβο στις εταιρείες που το προσπαθούν.
Απο την άλλη όμως πραγματικά πιστεύω πως σε 10-15 χρονια που θα εχει περάσει αυτή η μόδα με τα λεπτά φωτιστικά και τις διαστημικές γραμμές θα βλέπουμε τα σημερινά αυτοκίνητα και θα λέμε "πω πω μ@λ@κ@ ποσο άσχημα τα έφτιαχναν τότε...". -
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Ο ottoSKG με το inverter στο cc τελικά το επισκεύασε; Με ποιο κόστος; Το κάλυψε η toyota λόγω εγγύησης; αποδέχθηκε την ευθύνη της οδικής βοήθειας;
Θα ήταν ενδιαφέρον να μας πεις κάποιες λεπτομέρειες.Καλησπέρα σας
Το inverter ήρθε, το ίδιο και οι ασφάλειες που είχαν καεί.
Το νέο είναι : δεν ξέρουν πως να το προγραμματίσουν για να το αναγνωρίσει το αυτοκίνητο και παιδεύονται εδώ και 3 μέρες …… περιμένουν οδηγίες από το τμήμα High Tech !!!
4 βδομάδας χωρίς αυτοκίνητο από μαλακία ενός άσχετου της οδικής της Toyota Care !!!!
Η οδική αναγνωρίζοντας το φταίξιμο της θα πληρώσει όταν βγει ο τελικός λογαριασμός
-
@otto-skg said in Toyota Corolla Cross:
Ο ottoSKG με το inverter στο cc τελικά το επισκεύασε; Με ποιο κόστος; Το κάλυψε η toyota λόγω εγγύησης; αποδέχθηκε την ευθύνη της οδικής βοήθειας;
Το νέο είναι : δεν ξέρουν πως να το προγραμματίσουν για να το αναγνωρίσει το αυτοκίνητο και παιδεύονται εδώ και 3 μέρες …… περιμένουν οδηγίες από το τμήμα High Tech !!!
4 βδομάδας χωρίς αυτοκίνητο από μαλακία ενός άσχετου της οδικής της Toyota Care !!!!
Η οδική αναγνωρίζοντας το φταίξιμο της θα πληρώσει όταν βγει ο τελικός λογαριασμός
Από μαλακία και ζημιά, κέρδος δεν βγαίνει σίγουρα.
Η εξέλιξη όμως είναι θετική. -
Παλι καλα που αναγνωρισανε την μ@λακια τους.
Περιεργο που το τεχνικο τμημα 3 μερες δεν το εχει καταφερει.
Απαντηση απο Ιαπωνια περιμενουν? -
Αυτό εμμέσως απαντάει και στις αβάσιμες κινδυνολογίες περί πιθανοτήτων αστοχίας κτλ. Προφανώς δεν την έχουν ξανακάνει τη δουλειά και όντας αδιάβαστοι (γενικώς) δε γνωρίζουν τι να κάνουν. Θεωρητικά θα πρέπει να τους καθοδηγήσει το διαγνωστικό και να είναι απλή η διαδικασία αλλά επειδή δεν έχω καλή εικόνα του Techstream, αυτό είναι καθαρά προσωπική εκτίμηση από εμπειρία άλλων διαγνωστικών.
Θετικό φυσικά το γεγονός ότι ανάλαβε η οδική την ευθύνη.
-
αυτά είναι πολύ καλά νέα. Τουλάχιστον δεν θα πληρώσεις από τη τσέπη σου. Επίσης, έχεις αυτοκίνητο αντικατάστασης; Μάλλον θα τραβήξει καιρό η επισκευή...
-
Κουράγιο και υπομονή @Otto-SKG....
καλό νέο η ανάληψη ευθύνης και κόστους από την οδική -
Έχει κανεις ΕΜΠΕΙΡΙΑ απο 215/60/17 χειμερινό ελαστικό?
-
Πολύ θετική εξέλιξη. Δυστυχώς ελλιπής τεχνογνωσία στα εξουσιοδοτημένα για τα σύγχρονα αυτοκίνητα. Ελπίζοντας να μην σου τύχει, διότι δεν γνωρίζουν πως να τα αντιμετωπίσουν. Κανονικά έπρεπε η toyota να υποχρεώνει τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές σε εκτεταμένα σεμινάρια και επιμορφώσεις να ξεστραυωθούν στις νέες τεχνολογίες, πλέον τα αυτοκίνητα δεν είναι μπεκ, αντλίες, φτερωτές κλπ. έχουν εξαρτήματα hi tech που απαιτούν και αντίστοιχες γνώσεις.
Σε κάθε περίπτωση προς γνώση όλων μας, η oδική ήταν υπεύθυνη για τη ζημιά γιατί αυτή ήταν η συμβαλλόμενη με τον otto. Προφανώς δέχθηκε να αποζημιώσει εύκολα λόγω πίεσης απο την toyota hellas (τρίτο μέρος στη σύμβαση που απλά κατέβαλε την αμοιβή της οδικής για λογαριασμό του otto χωρίς να συμβάλλεται με τον otto για τις υπηρεσίες της οδικής και άρα μη υπεύθυνη για τη ζημιά).
-
...Προφανώς δέχθηκε να αποζημιώσει εύκολα λόγω πίεσης απο την toyota hellas (τρίτο μέρος στη σύμβαση που απλά κατέβαλε την αμοιβή της οδικής για λογαριασμό του otto χωρίς να συμβάλλεται με τον otto για τις υπηρεσίες της οδικής και άρα μη υπεύθυνη για τη ζημιά).
Το γνωριζεις οντως οτι λογω πιεσης της Toyota Hellas ανελαβε την ευθυνη η οδικη? Η πιστευεις οτι ετσι εγινε?
-
@chrisk6 said in Toyota Corolla Cross:
...Προφανώς δέχθηκε να αποζημιώσει εύκολα λόγω πίεσης απο την toyota hellas (τρίτο μέρος στη σύμβαση που απλά κατέβαλε την αμοιβή της οδικής για λογαριασμό του otto χωρίς να συμβάλλεται με τον otto για τις υπηρεσίες της οδικής και άρα μη υπεύθυνη για τη ζημιά).
Το γνωριζεις οντως οτι λογω πιεσης της Toyota Hellas ανελαβε την ευθυνη η οδικη? Η πιστευεις οτι ετσι εγινε?
το ίδιο θα ρωτούσα και εγώ. Πως το κατάλαβες βρε nmsm;
Toyota Corolla Cross