-
H διαδικασία επίλυσης είναι σοφτγουερική μου είπε.. τώρα γιατί δεν γίνεται ΟΤΑ δεν ξέρω. και εγω δεν έχω χρόνο για χασιμο 1-1.30 ώρα... !!!
-
Μπήκα για πρώτη φορά στο CC σήμερα. Θα συγκρατηθώ στο σχολιασμό μου, από σεβασμό στο νήμα που γράφω .
Η καμπίνα και δείχνει και είναι αυτοκινήτου χαμηλού κόστους. Οι χώροι πίσω είναι B-SUV και με το ζόρι. Είναι ίσοι (?) πιθανόν και μικρότεροι από το T-Roc.
Επίτηδες το κάνουν οι Ιάπωνες αυτό με τους χώρους? Δε μπορεί να μην έχουν μπει σε κάποιον ανταγωνιστή να δουν πως είναι, σ' ένα Tiguan, 3008, Tucson. Ανεξήγητο.
-
@andya3 said in Toyota Corolla Cross:
Η καμπίνα και δείχνει και είναι αυτοκινήτου χαμηλού κόστους. Οι χώροι πίσω είναι B-SUV και με το ζόρι. Είναι ίσοι (?) πιθανόν και μικρότεροι από το T-Roc.
-
Προφανώς. Όταν το σύστημα κίνησης κοστίζει 3 φορές επάνω, από κάπου θα κόψουν για να τα πουλάνε σε αυτές τις τιμές. Εαν κάποιος τα θέλει όλα, πάει σε Λέξους.
-
οι χώροι είναι μια χαρά, δεν είναι b suv με τίποτα. Απλά ειναι μικρότεροι από τα περισσότερα C Suv.
-
-
Το cc δεν το παίρνεις για την πολυτέλεια του εσωτερικού ούτε για τους χώρους, υπάρχουν csuv με μεγαλύτερους χώρους και μεγαλύτερα μεταξόνια.
Αντιθέτως, το επιλέγεις διότι στα λεφτά αυτά γύρω στο 35αρι το δίλιτρο, έχεις 200 άλογα, ενεργητική ασφάλεια (0-100 σε 7,8), παθητική ασφάλεια και όλα τα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια, ψηφιακό πίνακα οργάνων, πανοραμική, πολλαπλούς συνδέσμους πίσω, πλήρως υβριδικό κινητήρα που στην πόλη κινείται ηλεκτρικά και δεν καταναλώνει, ξεχνάς να βάλεις βενζίνη ενώ είναι δίλιτρο
Αυτό το αυτοκίνητο σε vag ή psa θα το κοστολογούσαν βασική έκδοση από ένα 45 χιλ. για πλάκα, εδώ κοστολογούν το troc 35χιλ. με κινητήρα 15ετίας και start and stop -
Ανέφερα κυρίως τι δεν μου άρεσε. Και άρα για ποιους λόγους δεν θα έπαιρνε κάποιος το CC. Για ποιους λόγους θα το έπαιρνε, πέστε οι ιδιοκτήτες...
-
Μπήκα για πρώτη φορά στο CC σήμερα. Θα συγκρατηθώ στο σχολιασμό μου, από σεβασμό στο νήμα που γράφω .
Επίτηδες το κάνουν οι Ιάπωνες αυτό με τους χώρους? Δε μπορεί να μην έχουν μπει σε κάποιον ανταγωνιστή να δουν πως είναι, σ' ένα Tiguan, 3008, Tucson. Ανεξήγητο.
Ιάπωνες κάνουν τις δοκιμές στους χώρους
-
@dimitrioskosmas said in Toyota Corolla Cross:
Ιάπωνες κάνουν τις δοκιμές στους χώρους
Και στο λεωφορείο στριμώχνεσαι λίγο, αλλά οκ, με 30€ μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών, δεν περιμένεις να σου έχουν και καμιά πολυθρόνα
-
Για την μέση 4μελη οικογένεια που απευθύνεται το αυτοκίνητο μια χαρα είναι οι χώροι πίσω. Τα καθίσματα είναι άνετα με καλή στήριξη στα πόδια. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.
Ε τωρα αν οι μπροστά και οι πίσω έχουν όλοι ύψος 1.90+... οκ μια τετοια οικογένεια θα πρέπει να πάει σε κάτι πιο μεγάλο. -
Πέρα από τα χιλιοειπωμένα αρνητικά και θετικά του αυτοκινήτου, για μένα παραμένει σοβαρο πλεονέκτημα ότι το αμάξι είναι ιδιαίτερα αξιόλογο στο δρόμο. Ανάρτηση-τιμόνι-φρένα είναι αξιοπρεπέστατα και αν είχαν κι ένα κανονικό κιβώτιο να τα κάνει compliment, θα μιλάγαμε για οδηγική συμπεριφορά ανάλογη ενός Formentor ή μίας Tonale ή ενός Χ1. Ειδικά με την 4κίνηση που σε στενό στροφιλίκι νιώθεις να "σβήνει" κατά κάποιο τρόπο την υποστροφή, είναι μεγάλο θέμα για κάποιον που ζητάει το κάτι παραπάνω.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Πέρα από τα χιλιοειπωμένα αρνητικά και θετικά του αυτοκινήτου, για μένα παραμένει σοβαρο πλεονέκτημα ότι το αμάξι είναι ιδιαίτερα αξιόλογο στο δρόμο. Ανάρτηση-τιμόνι-φρένα είναι αξιοπρεπέστατα και αν είχαν κι ένα κανονικό κιβώτιο να τα κάνει compliment, θα μιλάγαμε για οδηγική συμπεριφορά ανάλογη ενός Formentor ή μίας Tonale ή ενός Χ1. Ειδικά με την 4κίνηση που σε στενό στροφιλίκι νιώθεις να "σβήνει" κατά κάποιο τρόπο την υποστροφή, είναι μεγάλο θέμα για κάποιον που ζητάει το κάτι παραπάνω.
AναΜπραβοΓειαΣου!! Το λέω συνέχεια αυτό ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του αυτοκινήτου είναι η ανάρτησή του και το στήσιμό του, αλλά όλοι το περνάνε (γιατί άραγε?!?!) στα ψιλά. Το αμάξει είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία του, αναφοριά με αναρτήσεις, οδική συμπεριφορά και άνεση ανάρτησης. Μπόνους τα 200 άλογα και η κατανάλωση παπιού.
-
Ο ottoSKG με το inverter στο cc τελικά το επισκεύασε; Με ποιο κόστος; Το κάλυψε η toyota λόγω εγγύησης; αποδέχθηκε την ευθύνη της οδικής βοήθειας;
Θα ήταν ενδιαφέρον να μας πεις κάποιες λεπτομέρειες. -
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Ο ottoSKG με το inverter στο cc τελικά το επισκεύασε; Με ποιο κόστος; Το κάλυψε η toyota λόγω εγγύησης; αποδέχθηκε την ευθύνη της οδικής βοήθειας;
Θα ήταν ενδιαφέρον να μας πεις κάποιες λεπτομέρειες.Βάλε @ μπροστά απο το username για να το δει.
-
Μήπως πήρε ένα @ ?
-
μην σου πω και δύο και έχει σαλτάρει ο άνθρωπος με δικηγόρους κλπ...
-
@criuser said in Toyota Corolla Cross:
μην σου πω και δύο και έχει σαλτάρει ο άνθρωπος με δικηγόρους κλπ...
Αυτά σε άλλα μαγαζιά που περιμένουν ουρά στον Ρεμούνδο....χαχα!!
-
Δεν είμαι υπερασπιστης της toyota ισα ισα
Και συμφωνώ μαζι σου οτι είναι μαπα μεσα έξω (τίποτα το σπουδαιο ουτε σε εμφανιση ούτε σε ποιοτητα). Στους χώρους χωρις να εχω μπει πρεπει να είναι απλά επαρκης και μικρότεροι του ανταγωνισμού κρίνοντας από και τα άλλα μοντελα της
Ομως προσφέρουν καλή οδηγικη συμπεριφορά, 200 αλογα, εξαιρετκά χαμηλή κατανάλωση με πάρα πολύ καλή τιμή για αυτά
Αν την πάρει κάποιος γιαυτο θα την πάρει!!! Ξέρεις κανέναν άλλο να τα προσφέρει αυτά σε αυτή την τιμή μάλιστα
Προφανώς δεν έχουν target group εσένα και εμένα που θέλουμε άλλα πράγματα από ενα αυτοκίνητο
Αλλά να ξέρεις οτι το target group που εστιάζουν είναι πολύ μεγαλύτερο από το αντίστοιχο που ανοικουμε εμείς
Οπότε ναι αν θες ποιοτητα και μέγιστους χώρους ούτε καν θα την κοιτάξεις αλλά σημαίνει αυτό οτι η Toyota έχει κάνει λάθος επιλογή? Η απάντηση είναι ξεκάθαρα ΟΧΙ
ΥΓ Το μονο λάθος (που δεν είναι λάθος της TOYOTA είναι ο φόρος πολυτελείας στα δίλιτρα) απλά το σώζει κάπως η πολύ χαμηλή κατανάλωση γιατι την κάνει ακόμα και έτσι συμφέρουσα αγορά
-
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
Και συμφωνώ μαζι σου οτι είναι μαπα μεσα έξω (τίποτα το σπουδαιο ουτε σε εμφανιση ούτε σε ποιοτητα).
Συμφωνώ σε όλα εκτός αυτού, για τα δικά μου μάτια. Δεν λέω μάπα την Κορόλα σε εμφάνιση, αφού έχει αρκετά ενδιαφέρον και δυναμικό σχέδιο, καμία σχέση με παλιά. Όπως και το CHR (νέο και παλιό), μόνο μάπα δεν μπορώ να το πω! Το ίδιο και το Γιαρις (το Κρος διχάζει), αρκετά νεανικό και δυναμικό σε εμφάνιση. Όσο για την ποιότητα, στον Μ.Ο, το focus που είχα για αρκετές ημέρες δεν ήταν καλύτερο από την Κορόλα, στα ίδια πανω κάτω. Το γκολφ ναι ειναι καλύτερο, αλλά το C4 πχ ή το Κια όχι.
-
Δεν είμαι υπερασπιστης της toyota ισα ισα
Και συμφωνώ μαζι σου οτι είναι μαπα μεσα έξω (τίποτα το σπουδαιο ουτε σε εμφανιση ούτε σε ποιοτητα). Στους χώρους χωρις να εχω μπει πρεπει να είναι απλά επαρκης και μικρότεροι του ανταγωνισμού κρίνοντας από και τα άλλα μοντελα της
Ομως προσφέρουν καλή οδηγικη συμπεριφορά, 200 αλογα, εξαιρετκά χαμηλή κατανάλωση με πάρα πολύ καλή τιμή για αυτά
Αν την πάρει κάποιος γιαυτο θα την πάρει!!! Ξέρεις κανέναν άλλο να τα πρασφέρει αυτά σε αυτή την τιμή μάλιστα
Προφανώς δεν έχουν target group εσένα και εμένα που θέλουμε άλλα πράγματυα από ενα αυτοκίνητο
Αλλά να ξέρεις οτι το target group που εστιάζουν είναι πολύ μεγαλύτερο από το αντίστοιχο που ανοικουμε εμείς
Οπότε ναι αν θες ποιοτητα και μέγιστους χώρους ούτε καν θα την κοιτάξεις αλλά σημαίνει αυτό οτι η Toyota έχει κάνει λάθος επιλογή? Η απάντηση είναι ξεκάθαρα ΟΧΙ
Αν πεις σε αγοραστή CC ότι έχει 200 άλογα, θα σε ρωτήσει που είναι για να τα μετρήσει! Τόσο τους ενδιαφέρει, χα,χα, χα
Πουλάει όσο πουλάει για τον ίδιο λόγο που πουλάνε όλα τα Toyota. Χαμηλη κατανάλωση, δε σπάει δε χαλάει και πιθανόν είναι και το μόνο Toyota που χωράει 4μελή οικογένεια.
Όλα τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Το γκολφ ναι ειναι καλύτερο, αλλά το C4 πχ ή το Κια όχι.Ααα εδω θα τα χαλασουμε .Ποια δεν εχει ποιοτητα το kia ?Λαθος.Μαυριλα ναι .Και ημιδερματινα εχει και piano black και θηκες ποτηροθηκες με πορτακια και μαλακα πλαστικα και δερματινο υποβραχιονιο συρομενο και φως στα ποδια του οδηγου και και και...με στενοχωρησες τωρα
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Και συμφωνώ μαζι σου οτι είναι μαπα μεσα έξω (τίποτα το σπουδαιο ουτε σε εμφανιση ούτε σε ποιοτητα).
Συμφωνώ σε όλα εκτός αυτού, για τα δικά μου μάτια. Δεν λέω μάπα την Κορόλα σε εμφάνιση, αφού έχει αρκετά ενδιαφέρον και δυναμικό σχέδιο, καμία σχέση με παλιά. Όπως και το CHR (νέο και παλιό), μόνο μάπα δεν μπορώ να το πω! Το ίδιο και το Γιαρις (το Κρος διχάζει), αρκετά νεανικό και δυναμικό σε εμφάνιση. Όσο για την ποιότητα, στον Μ.Ο, το focus που είχα για αρκετές ημέρες δεν ήταν καλύτερο από την Κορόλα, στα ίδια πανω κάτω. Το γκολφ ναι ειναι καλύτερο, αλλά το C4 πχ ή το Κια όχι.
η hatchback/sedan μια χαρά είναι σχεδιαστικά, ενδιαφέρουσα, δεν τρελαίνομαι αλλα καλή
για την cross πραγματικά κανενα μα κανενα σχεδιαστικό ενδιαφέρον. ΜΑΠΑ ξεκάθαρα
Η συχρονη KIA είναι ξεκάθαρα πιο πάνω σε ποιοτητα αίσθηση από την TOYOTA
ειδικα αν μπεις στο SPORTAGE και συγκρινεις με την εν λόγω cross είναι αστείο και να το συζητάμε
Μιλάμε για το συγκεκριμένο μοντέλο σταματήστε να βάζετε focus, sedan και άλλα άσχετα. Βάλτε τους ανταγωνιστές του εν λόγω μοντέλου αν θέλετε
Toyota Corolla Cross