-
Για αυτό όταν βγήκες από το βιτάρα γύρισες σπίτι και έκανες επιτέλους σεξ! Όμορφαααα
-
Το roadster όπως και τα Σεντάν έχουν τρεις βασικούς όγκους. Κινητήρας, θάλαμος επιβατών, πορτπαγκαζ. Φυσικά και είναι στα πρότυπα του Σεντάν απλά έχει πιο καλές αναλογίες και πιο σπορτίφ αισθητική
-
Για εμένα όμορφα και με τέλειες αναλογίες περισσότερο από τα sedan είναι τα shooting brake
Και το τέλειο που δεν ξέρω σχεδιαστικά που να το εντάξω , κάπου ανάμεσα σε sedan coupe και shooting brake , που είναι το παρακάτω
-
@vagkirk said in Toyota Corolla Cross:
Για εμένα όμορφα και με τέλειες αναλογίες περισσότερο από τα sedan είναι τα shooting brake
Εγώ αντίθετα πιστεύω ότι δεν βλέπονται αυτά...εκτρώματα!!
-
@mastoras78 said in Toyota Corolla Cross:
Για αυτό όταν βγήκες από το βιτάρα γύρισες σπίτι και έκανες επιτέλους σεξ! Όμορφαααα
Μέχρι να γυρίσω σπίτι όμως μύριζα vitarιτιδα όμως και με πλησίασαν πολλοί τιούτοι που με ρώταγαν το ζωδιάκι μου τσαχπίνικα
-
@vagkirk said in Toyota Corolla Cross:
Και το τέλειο που δεν ξέρω σχεδιαστικά που να το εντάξω , κάπου ανάμεσα σε sedan coupe και shooting brake , που είναι το παρακάτω
ομορφα περισσότερο από σενταν ναι το δέχομαι
αλλά προτιμώ τα coupe και τα roadster στυλ
ακόμα και σεντάν που έχουν coupeποποιηθεί τύπου 406 pinfarina:
-
Όσο και να λατρεύω τα sedan και τα shouting brake οχήματα δυστυχώς οφείλω να παραδεχτώ ότι πλέον δεν υφίσταται ο όρος "αντρικό" όχημα. Ο νόμος του χρήματος έχει επιβληθεί σε κάθε έκφανση της ζωής μας, έτσι και στην συγκεκριμένη.
Δύο λατρεμένα κατ'εξοχην (πρώην) "αντρικά" οχήματα (RAV4, Grand Cherokee) τα είδα να κυκλοφορούν πολλάκις τις τελευταίες ημέρες στις διακοπές μου με κάτι 40αρες οι οποίες ίσα που έβλεπαν επάνω από το τιμόνι (το οποίο φυσικά είχαν πάρει αγκαλιά) και με έκαναν να μαλώσω, σε δύο περιστάσεις, με την γυναίκα μου "γιατί γκρινιάζω" συνέχεια περιμένοντας πίσω τους με το νοικιάρικο 108 να μπορέσουν να παρκάρουν με ρυθμούς τραυματισμένης χελώνας τον δεινόσαυρο που "σηκώνει" η τσέπη τους...
Αυτά που συζητάτε ήταν κάποτε. Τώρα στην ίδια οικογένεια μια γυναίκα επιλέγει Q3 παραγγελία 45κ και ο άντρας της δεν αποχωρίζεται το μεταχειρισμένο Aygo γιατί τον βολεύει (πρόσφατο παράδειγμα η πρώην οδοντίατρος μου).
Αφήστε που αν δεν είχε χροιά χαβαλε η ανωτέρω κουβέντα σας θα είχαν πλακώσει τίποτα νεοφιλελέδες και τίποτα "φεμιναζί" να σας κυνηγάνε με πυρσούς και τσουγκράνες. Αφήστε που σας λέω, ας πάρει ο καθένας όσων όγκων όχημα γουστάρει χωρίς να πρέπει να "δικαιολογήσει" την επιλογή του σε κανέναν...
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla Cross:
Αυτά που συζητάτε ήταν κάποτε. Τώρα στην ίδια οικογένεια μια γυναίκα επιλέγει Q3 παραγγελία 45κ και ο άντρας της δεν αποχωρίζεται το μεταχειρισμένο Aygo γιατί τον βολεύει (πρόσφατο παράδειγμα η πρώην οδοντίατρος μου).
Γιατί "πρώην";! Τιμωρία επειδή πήρε VW;; Καλά της έκανες!
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla Cross:
Όσο και να λατρεύω τα sedan και τα shouting brake οχήματα δυστυχώς οφείλω να παραδεχτώ ότι πλέον δεν υφίσταται ο όρος "αντρικό" όχημα. Ο νόμος του χρήματος έχει επιβληθεί σε κάθε έκφανση της ζωής μας, έτσι και στην συγκεκριμένη.
Δύο λατρεμένα κατ'εξοχην (πρώην) "αντρικά" οχήματα (RAV4, Grand Cherokee) τα είδα να κυκλοφορούν πολλάκις τις τελευταίες ημέρες στις διακοπές μου με κάτι 40αρες οι οποίες ίσα που έβλεπαν επάνω από το τιμόνι (το οποίο φυσικά είχαν πάρει αγκαλιά) και με έκαναν να μαλώσω, σε δύο περιστάσεις, με την γυναίκα μου "γιατί γκρινιάζω" συνέχεια περιμένοντας πίσω τους με το νοικιάρικο 108 να μπορέσουν να παρκάρουν με ρυθμούς τραυματισμένης χελώνας τον δεινόσαυρο που "σηκώνει" η τσέπη τους...
Αφήστε που αν δεν είχε χροιά χαβαλε η ανωτέρω κουβέντα σας θα είχαν πλακώσει τίποτα νεοφιλελέδες και τίποτα "φεμιναζί" να σας κυνηγάνε με πυρσούς και τσουγκράνες. Αφήστε που σας λέω, ας πάρει ο καθένας όσων όγκων όχημα γουστάρει χωρίς να πρέπει να "δικαιολογήσει" την επιλογή του σε κανέναν...
Μεγαλες αλήθειες !
Τα μεγάλα σκαριά τις μάραναν. Που δεν φαίνονται καν στο τιμόνι. Εγώ να δείτε πόσες τετοιες κυρατσες βλέπω κατεβαίνοντας την Κηφισιας καθημερινά.
Και η δικιά μου είχε φαγωθεί να της δώσω τη Χ1 επειδή εμένα θα με βόλευε καθημερινά καλύτερα το γιαρις.
Του οποιου βέβαια του πίνει το αίμα με εντελώς αντιοικονομική οδήγηση και παραπονο ότι δεν έχει γκάζι ενώ είναι το ιδανικό αμάξι για πόλη και με το οποιο κανεις ναι μια χαρά χαλαρό ταξίδιΈχουν αλλάξει οι εποχές
-
@dublin said in Toyota Corolla Cross:
Γιατί "πρώην";! Τιμωρία επειδή πήρε VW;; Καλά της έκανες!
Καλά θα ήταν. Εδώ και δύο μήνες είχα συχνά σοβαρό πρόβλημα με (1ο) δόντι εντός γέφυρας. Με αγνοούσε όποτε πήγαινα πως το δόντι δεν έχει τίποτα και με πλάκωνε σε αντιβίωση/αντιφλεγμονώδη όποτε πονούσα.
Επειδή όμως το timing είναι πολύ άτιμο στην ζωή με έπιασε τρομερός πόνος 2 φορές (όταν πραγματικά ΔΕΝ έπρεπε, δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες) ο οποίος με κράτησε ξάγρυπνο 48ωρες σερί.
Την 1η φορά ενδεχομένως να μου κόστισε το ξενύχτι 6κ και σοβαρή ιατρική αποτυχία. Την 2η πριν 2/3 εβδομάδες έχοντας μικρές ενοχλήσεις ξαναπάω για έλεγχο προκλητικά καθώς έπαιρνα άδεια και θα έφευγα για 5 βράδια Σαντορίνη, σε μια χρονιά κατά την οποία είχα ουσιαστική ανάγκη για διακοπές!
Πάλι το βρήκε μια χαρά το δόντι και δεν έκανε τίποτα. Ε, φυσικά 72 ώρες πριν την ημέρα αναχώρησης με πιάνει πόνος να θέλω να σπάσω το κεφάλι μου. Απευθύνομαι απελπισμένος σε άλλον οδοντίατρο ο οποίος το ανοίγει, βρίσκει απόστημα με πύον (...) και φεύγω με μία "αλλαγή/καθαρισμό" και ανοικτό δόντι (για όσους ξέρουν τι ταλαιπωρία είναι αυτό, κάθε φορά που τρως πλύσιμο και listerin μην κρατήσει μέσα τροφή...) με τον φόβο να χρειαστώ στο νησί οδοντίατρο αν είχα ενόχληση.
Ευτυχώς γύρισα χωρίς θέμα και ξεκίνησα εδώ θεραπεία. Οπότε να το χέσω, με συγχωρείτε, το κωλάμαξο της ότι και αν είναι όταν μου λέει ο καινούργιος οδοντίατρος πως είμαι τυχερός καθώς το δόντι ήταν μονόριζο και είχα λίγες ελπίδες να το σώσω όπως και έγινε. Αν ήταν πολύριζο θα είχα μηδαμινές! Όπερ σημαίνει και το δόντι θα έχανα και νέα γέφυρα θα έπρεπε να κάνω για να "πατήσει" στο επόμενο υγιές δόντι...
Soz γτ offtopic αλλά τα μαθήματα ζωής (ειδικά τα σχετιζόμενα με την υγεία) θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικά από οποιοδήποτε θέμα σχετικά με όχημα.
-
Βγήκαν και οι τιμές στην Ιταλία, από 38κ το 2WD.
+2.5κ για το 4WD = 40.5κ
+3κ για την τοπ έκδοση με ηλιοροφή = 43.5κhttps://www.toyota.it/gamma/corolla-cross
Αν και έχει και ένα προμο με αρκετά χαμηλότερη τιμή στα 34.5κ και αποκλειστική χρηματοδότηση από την Toyota:
-
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
Βγήκαν και οι τιμές στην Ιταλία, από 38κ το 2WD.
+2.5κ για το 4WD = 40.5κ
+3κ για την τοπ έκδοση με ηλιοροφή = 43.5κhttps://www.toyota.it/gamma/corolla-cross
Αν και έχει και ένα προμο με αρκετά χαμηλότερη τιμή στα 34.5κ και αποκλειστική χρηματοδότηση από την Toyota:
Το κορολα στην Ιταλία με έκπτωση είναι +20% ακριβότερο από ότι ξεκινά το δικό μας χωρίς να έχω ελέγξει εξοπλισμό. Άρα αναλογικά εδώ το κρος μπορεί να ξεκινά από 30-31.
Πάντως αν όντως καταφέρει να το φέρει τόσο κάτω από την Ευρώπη ένα μεγάλο μπράβο στον εισαγωγέα που παρα το φορομπηχτικο σύστημα καταφέρνει να είναι τόσο κάτω!
Είναι αυτό που θα έπρεπε να συμβαίνει σε κάθε εταιρεία αλλά δεν συμβαίνει -
Από την Πολωνία με αγάπη:
https://m.youtube.com/watch?v=_-jeki1xfdYΚαι από Σλοβακία:
https://m.youtube.com/watch?v=F5xzPmDOsq0 -
Διαβάζοντας αυτά που γράφατε πριν, η Κορόλα Σεντάν και ομολογουμένως καθολου άσχημη δεν είναι, και είναι αμάξι αντρικό, τέλειο για να πας στον ανδρολόγο και να κάνεις στάση σε όποιο φαρμακείο είναι ανοιχτό στην επιστροφή.
Αυτό το shooting brake, τι ηλίθιος όρος για αυτοκίνητα τόσο όμορφα & πρακτικά ταυτόχρονα...
Η Κορολα Κρος φαίνεται ένα μεγάλο Γιαρις Κρος οπότε αν έρθει χωρίς δίλιτρο μοτέρ θα γίνει ανάρπαστο. Αλλά τι θα λέει η ΤΟΥΟΤΑ στους αγοραστές, 2+ χρόνια παράδοση;
Προφανώς γι αυτό αργεί.
Το CHR πιστεύω έχει πολύ διαφορετικό κοινό. -
Εδώ αναφέρει, σε ένα slide (στο 6:02), ότι με τον 1.8 θα είναι διαθέσιμο το 3ο τρίμηνο του 2023:
-
Και μια μυρωδια απο τις εκδοσεις και τις τιμες καθως η διαμορφωση ειναι ηδη ετοιμα στην Κυπρο!
https://www.toyota.com.cy/new-cars/corollacross/build
Εδω οι δικοι μας δεν εχουν καμια πληροφορια ακομα, δεν ξερουν καν σε τι κυβικα θα ερθει ουτε ποσα λιτρα εχει το πορτπαγκαζ! -
@diriras said in Toyota Corolla Cross:
Και μια μυρωδια απο τις εκδοσεις και τις τιμες καθως η διαμορφωση ειναι ηδη ετοιμα στην Κυπρο!
Εδω οι δικοι μας δεν εχουν καμια πληροφορια ακομα, δεν ξερουν καν σε τι κυβικα θα ερθει ουτε ποσα λιτρα εχει το πορτπαγκαζ!Λογικό....Αγγλία! Εδώ πάμε με άλλους ρυθμούς και αριστερά το τιμόνι.
-
Εδω οι δικοι μας δεν εχουν καμια πληροφορια ακομα, δεν ξερουν καν σε τι κυβικα θα ερθει ουτε ποσα λιτρα εχει το πορτπαγκαζ!Tελικά Αγγλία θα κατασκευάζεται, σωστά;
-
@jntaras said in Toyota Corolla Cross:
Εδω οι δικοι μας δεν εχουν καμια πληροφορια ακομα, δεν ξερουν καν σε τι κυβικα θα ερθει ουτε ποσα λιτρα εχει το πορτπαγκαζ!Tελικά Αγγλία θα κατασκευάζεται, σωστά;
Japan για την ώρα, δεν αναφέρεται πουθενά ότι θα παράγεται στην Ευρώπη...
-
Εδω οι δικοι μας δεν εχουν καμια πληροφορια ακομα, δεν ξερουν καν σε τι κυβικα θα ερθει ουτε ποσα λιτρα εχει το πορτπαγκαζ!35κ?
Toyota Corolla Cross